-
Μπα εγω τα τελευταια 20 χρόνια που οδηγω σε αυτην την πόλη. πάντα μα πάντα αφηνω το αυτοκίνητο σε παρκινγκ οταν κατεβαίνω κέντρο 1-2 φορες την εβδομαδα. Φαίνεται τα πρηγουμενα χρόνια στην Γερμανια (Φρανκφουρτη) με εκαναν και εμενα γατάκι.
-
Ο χρήστης Ariskouts έγραψε:
Μπα εγω τα τελευταια 20 χρόνια που οδηγω σε αυτην την πόλη. πάντα μα πάντα αφηνω το αυτοκίνητο σε παρκινγκ οταν κατεβαίνω κέντρο 1-2 φορες την εβδομαδα. Φαίνεται τα πρηγουμενα χρόνια στην Γερμανια (Φρανκφουρτη) με εκαναν και εμενα γατάκι.Θα στο θεσω απλα... Η μιση και βάλε πόλη σταθμευει/διανυκτερευει τα οχήματα της σε δρόμους με απαγορευση σταθμευσης. Εισαι σίγουρος οτι θες να τηρηθει η νομιμότητα χωρίς καμια εξαιρεση?
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Μπα εγω τα τελευταια 20 χρόνια που οδηγω σε αυτην την πόλη. πάντα μα πάντα αφηνω το αυτοκίνητο σε παρκινγκ οταν κατεβαίνω κέντρο 1-2 φορες την εβδομαδα. Φαίνεται τα πρηγουμενα χρόνια στην Γερμανια (Φρανκφουρτη) με εκαναν και εμενα γατάκι.
Θα στο θεσω απλα... Η μιση και βάλε πόλη σταθμευει/διανυκτερευει τα οχήματα της σε δρόμους με απαγορευση σταθμευσης. Εισαι σίγουρος οτι θες να τηρηθει η νομιμότητα χωρίς καμια εξαιρεση?
ειναι μερικές 'κραυγαλέες' περιπτωσεις που πρέπει να γραφονται κατευθειαν.
Οχι να κατεβαινει ο αστυνομικος και να σφυριζει, να τον γραφει απο το απεναντι πεζοδρομιο.Κατι παρκαρισματα σε γωνιες, πανω στο πεζοδρομιο καθετα (αναγκαζοντας τους πεζους να κατεβαινουν στον δρομο), τριπλοσειρα στην Τσιμισκη που ειδα σε ωρα αιχμης και λοιπες πρεπει να τιμωρουνται αμεσα και αυστηρα.
τωρα αν παρκανει καποιος στη Νικης ή στον Ξαρχακο ρο βραδυ της Παρασκευής και το ΣΚ, μικρο το κακο, οπως και το να παρκαρει καπου που απαγορευεται η σταυμευση αλλα δεν εμποδιζει.
Το προβλημα φαινεται ποιοι το δημιουργουν και κανονικα επρεπε να δωσουν εντολη και στους αστυνομικους της ΔΙΑΣ να γραφουν. Ολη μερα στη γυρα ειναι, οταν βλεπουν κανα μ@λ@κα ας τον γραφουν επιτοπου...
-
Να το θεσω και εγώ απλά. Ναι είμαι σίγουρος αλλά θα πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα. Τι εννοώ. Δεν με ενοχλεί καθόλου να έιναι παρκαρισμένα λόγου χάρη τα αυτοκίνητα στην Κ. Καραμανλή η στην Τσιμισκη αριστερά η στην Μητροπόλεως κλπ κλπ καθότι δεν εμποδίζουν καθόλου την ομαλή ροή της κυκλοφορίας. Κάθε όμως διπλο- τριπλό παρκαρισμένο , ή σε λεωφορειοδρομο ή σε διάβαση πεζών ή σε κάδους απορριμάτων ή σε πεζοδρόμιο ή σε πάρκο θα πρέπει μα τρώει τέτοιο πρόστιμο - φωτιά χωρίς 50% μειωση αν πληρωθεί νωρίς που να μην τολμά να το ξανακάνει. Αντιλαμβάνομαι ότι η πόλη έχει ενα σχετικό πρόβλημα θέσεων σταθμευσης επειδη τις δεκαετιες 1970 εως και 1990 χτιζονταν πολυκατοικιες χωρίς πρόβλεψη για θεσεις σταυμευσης αλλά εαν επιτραπει το παρκαρισμα σε μια πλευρα σε όλους τους δρόμους ελευθερα και ταυτοχρονα τσουχτερά πρόστιμα στις περιπτώσεις που προανεφερα θα βρεθει μια χρυση τομη ομαλής κυκλοφορίας και σταθμευσης.
Να σημειώσω ότι η δουλειά μου είναι τέτοια που κινούμαι με το αυτοκίνητο απο τις 8 το πρωί εως τις 11 το βράδυ σε όλη τηνπόλη και συνεχως παρκαρω κάνω μια ωρα το ραντεβου μου, ξεπαρκάρω και παω στο επόμενο ραντεβού μου και πάλι τα ίδια όλη μέρα. Εκτός απο το κέντρο, παντού μετα απο 2-3 γύρους θα βρω να παρκάρω. -
Πάλι καταλήγουμε σε μπουρδέλο.
Να παρκάρεις 'νόμιμα' κάτω από την απαγορευτική πινακίδα και να εισπράττεις (λόγω ατυχίας) 1-2 κλήσεις το μήνα
και να γράφουν μόνο διπλοπαρκαρισμένα και αυτούς που εμποδίζουν την κίνηση. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Πάλι καταλήγουμε σε μπουρδέλο.
Να παρκάρεις 'νόμιμα' κάτω από την απαγορευτική πινακίδα και να εισπράττεις (λόγω ατυχίας) 1-2 κλήσεις το μήνα
και να γράφουν μόνο διπλοπαρκαρισμένα και αυτούς που εμποδίζουν την κίνηση.Εαν αναφερεσαι σε αυτα που εγραψα εγώ, το νόμιμα δεν το βάζω σε εισαγωγικά. το εννοω. Να αφερεθουν αυτες οι απαγορευτικες πινακίδες και να ειναι νομιμο
-
Ο χρήστης Ariskouts έγραψε:
Να το θεσω και εγώ απλά. Ναι είμαι σίγουρος αλλά θα πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα. Τι εννοώ. Δεν με ενοχλεί καθόλου να έιναι παρκαρισμένα λόγου χάρη τα αυτοκίνητα στην Κ. Καραμανλή η στην Τσιμισκη αριστερά η στην Μητροπόλεως κλπ κλπ καθότι δεν εμποδίζουν καθόλου την ομαλή ροή της κυκλοφορίας. Κάθε όμως διπλο- τριπλό παρκαρισμένο , ή σε λεωφορειοδρομο ή σε διάβαση πεζών ή σε κάδους απορριμάτων ή σε πεζοδρόμιο ή σε πάρκο θα πρέπει μα τρώει τέτοιο πρόστιμο - φωτιά χωρίς 50% μειωση αν πληρωθεί νωρίς που να μην τολμά να το ξανακάνει. Αντιλαμβάνομαι ότι η πόλη έχει ενα σχετικό πρόβλημα θέσεων σταθμευσης επειδη τις δεκαετιες 1970 εως και 1990 χτιζονταν πολυκατοικιες χωρίς πρόβλεψη για θεσεις σταυμευσης αλλά εαν επιτραπει το παρκαρισμα σε μια πλευρα σε όλους τους δρόμους ελευθερα και ταυτοχρονα τσουχτερά πρόστιμα στις περιπτώσεις που προανεφερα θα βρεθει μια χρυση τομη ομαλής κυκλοφορίας και σταθμευσης.
Να σημειώσω ότι η δουλειά μου είναι τέτοια που κινούμαι με το αυτοκίνητο απο τις 8 το πρωί εως τις 11 το βράδυ σε όλη τηνπόλη και συνεχως παρκαρω κάνω μια ωρα το ραντεβου μου, ξεπαρκάρω και παω στο επόμενο ραντεβού μου και πάλι τα ίδια όλη μέρα. Εκτός απο το κέντρο, παντού μετα απο 2-3 γύρους θα βρω να παρκάρω.Ε ακριβως με την δικη σου λογικη πηγα και παρκαρα εκει που με εγραψαν. 1 στις 10 παρκαρω παρανομα στο κεντρο και κοιταζω να μην ενοχλω μη μου πειτε ομως οτι εκεινη την ωρα στον Ξαρχακο δεν το εκαναν για εισπρακτικους λογους.
-
Όσο υπήρχε Δημοτική Αστυνομία, κάτι γινόταν. Ο διοικητής της έδινε λογαριασμό στο δήμαρχο (διοριζόταν από αυτόν), οπότε -παρά το όποιο κωλοβάρεμα αυτών που ήταν στη γύρα- υπήρχε αποτέλεσμα.
Πριν 2 χρόνια πχ ήταν ψιλο-αδιανόητο να παρκάρει κάποιος ώρα καταστημάτων στην Τσιμισκή και να φύγει για να πιεί δίωρο καφέ, ακόμα και αν έκανε την καφρίλα θα ήταν για σύντομο χρονικό διάστημα.Μετά την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας το πράγμα έχει ξεφύγει τελείως, όπως και οι τιμές κάποιων κεντρικών πάρκιγκ (πχ 6,5ευρώ η πρώτη ώρα σε αυτό της Ερμού με Καρόλου Ντηλ).
-
Ο χρήστης Tsardas έγραψε:
Να σημειώσω ότι η δουλειά μου είναι τέτοια που κινούμαι με το αυτοκίνητο απο τις 8 το πρωί εως τις 11 το βράδυ σε όλη τηνπόλη και συνεχως παρκαρω κάνω μια ωρα το ραντεβου μου, ξεπαρκάρω και παω στο επόμενο ραντεβού μου και πάλι τα ίδια όλη μέρα. Εκτός απο το κέντρο, παντού μετα απο 2-3 γύρους θα βρω να παρκάρω.Ε ακριβως με την δικη σου λογικη πηγα και παρκαρα εκει που με εγραψαν. 1 στις 10 παρκαρω παρανομα στο κεντρο και κοιταζω να μην ενοχλω μη μου πειτε ομως οτι εκεινη την ωρα στον Ξαρχακο δεν το εκαναν για εισπρακτικους λογους.
Ξεκάθαρα.
-
Ο χρήστης kobulis έγραψε:
Όσο υπήρχε Δημοτική Αστυνομία, κάτι γινόταν. Ο διοικητής της έδινε λογαριασμό στο δήμαρχο (διοριζόταν από αυτόν), οπότε -παρά το όποιο κωλοβάρεμα αυτών που ήταν στη γύρα- υπήρχε αποτέλεσμα.
Πριν 2 χρόνια πχ ήταν ψιλο-αδιανόητο να παρκάρει κάποιος ώρα καταστημάτων στην Τσιμισκή και να φύγει για να πιεί δίωρο καφέ, ακόμα και αν έκανε την καφρίλα θα ήταν για σύντομο χρονικό διάστημα.Μετά την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας το πράγμα έχει ξεφύγει τελείως, όπως και οι τιμές κάποιων κεντρικών πάρκιγκ (πχ 6,5ευρώ η πρώτη ώρα σε αυτό της Ερμού με Καρόλου Ντηλ).
δεν θέλω να είμαι κακός αλλά νομίζω ότι η δημοτική ούτε καν έφτασε στο 20% αυτών που θα μπορούσε να κάνει...φυσικά λυπήθηκα όταν τη κόψανε γιατί αμφιβάλλω αν θα αντικατασταταθεί με κάτι που λειτουργεί
-
Μπορεί να επιτραπεί συγκεκριμένες ώρες το parking στο κέντρο σε κάποιους δρόμους. Π.χ. από τις 21:00 μέχρι τις 7:00 στην αριστερή λωρίδα της Τσιμισκή. Στον Ξαρχάκο συγνώμη, αλλά ούτε λεπτό. Δεν γίνεται τε λιγοστά πάρκα που έχουμε να τα γεμίσουμε με αυτοκίνητα. Ειδικά ΣΚ η κατάσταση είναι τραγική. Λεωφορεία-πόδια-ταξί.- Διπλοπαρκαρισμένα-λεωφορειολωρίδες ξεκώλι@σμα.
Στο εξωτερικό δηλαδή είναι μαλ@κες που τα βάζουν σε παρκινγκ, και ο ελληνάρας είναι ο μάγκας. Και αντί να είναι η καθημερινότητα το γράψιμο, έγινε η εξαίρεση. Και αντί να αισθάνονται τυχεροί κάποιοι που δεν τους έγραψαν για την παρανομία τους, αισθάνονται θιγμένοι όταν τσιμπάνε κλήση. -
Ή ίδια κατάσταση καθημερινά και στην εθν. αντιστάσεως. (πριν το τείχος)...οσοι 'άτυχοι' τη συγκεκριμένη στιγμή που πέρασαν οι δυκυκλιστες, την πλήρωσαν...επ ουδενί δεν αισθάνθηκαν ότι το έπαθαν επειδή παρκαρισαν σε λεωφορειολωριδα......είμαι σίγουρος ότι τα έβαλαν με τη κακή τους τύχη και μόνο...
Η περιστασιακή απρογραμματιστη αστυνόμευση το μόνο που καταφέρνει είναι κατάρες και μπινελίκια....
οι μεγαλύτεροι θυμάστε τι έπαιζε όταν παρέδωσαν την νέα Εγνατία.....σταματούσες μόνο ...στο κόκκινο... -
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
Ή ίδια κατάσταση καθημερινά και στην εθν. αντιστάσεως. (πριν το τείχος)...οσοι 'άτυχοι' τη συγκεκριμένη στιγμή που πέρασαν οι δυκυκλιστες, την πλήρωσαν...επ ουδενί δεν αισθάνθηκαν ότι το έπαθαν επειδή παρκαρισαν σε λεωφορειολωριδα......είμαι σίγουρος ότι τα έβαλαν με τη κακή τους τύχη και μόνο...Η περιστασιακή απρογραμματιστη αστυνόμευση το μόνο που καταφέρνει είναι κατάρες και μπινελίκια....
Τρου
μη μου πειτε ομως οτι εκεινη την ωρα στον Ξαρχακο δεν το εκαναν για εισπρακτικους λογους
Τρου
δεν θέλω να είμαι κακός αλλά νομίζω ότι η δημοτική ούτε καν έφτασε στο 20% αυτών που θα μπορούσε να κάνει...φυσικά λυπήθηκα όταν τη κόψανε γιατί αμφιβάλλω αν θα αντικατασταταθεί με κάτι που λειτουργεί
Τρου
Καρά-τρου. Μια βόλτα από Αγίου Δημητρίου (γύρω στις 9 λωρίδες κατειλημμένες ), Στρατού, Παπαναστασίου, Λαμπράκη, Δελφών, Καραμαν Λη, Παπαντρέω Νεαπόλεως, Καραο Λη, Μεγάλου Αλεξάνδρου Ευόσμου κλπ. είναι νομίζω διαφωτιστική ότι το πρόβλημα επεκτείνεται και έξω από το Ιστορικό/εμπορικό Κέντρο.
Αν υπάρχει πρόβλημα που το γνωρίζουμε εξ αρχής, προσέχουμε εξ αρχής. Δυστυχώς γιατί το ποντάρισμα είναι υπέρ μας (no κλήσεις) όσο ο έλεγχος είναι σποραδικός και ο λόγος είναι εισπρακτικός. Οι πρόσφατες λεωφορειολωρίδες στην Στρατού και στην Παπαναστασίου μαρτυρούν λίγο τη σχέση μας με τους νόμους και το στ@ρχιδισμό μας.
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Και αντί να αισθάνονται τυχεροί κάποιοι που δεν τους έγραψαν για την παρανομία τους, αισθάνονται θιγμένοι όταν τσιμπάνε κλήση.
να πίνεις τα ποτάκια σου κι αν βρεθεί καποιος κομπλεξικός κι ενοχληθεί από το 3πλο παρκαρισμένο σου, ε άσταδιάλα κομμάτια να γινει, μια μικρή παυση θα μας χαλάσει τώρα;
-
Ποτά. Αμάξι. Στην ίδια πρόταση. Εδώ μέσα.
fml
-
Off Topic
Πίνοντας τα ποτάκια σου και έχοντας το αμάξι απ' έξω, διδάσκεσαι την αυτοσυγκράτηση.
Διότι αν πιεις πολύ περισσότερο από το πρέπον, την επόμενη μέρα θα προσπαθείς να θυμηθείς που είχες (διπλο)παρκάρει το αμάξι πριν αρχίσεις να πίνεις.
-
το μεγαλύτερο πρόβλημα με τα πολλά ποτά δεν ειναι πού θα ξεχάσεις την αυτοκινητάρα σου, αλλά να μην μπερέψεις σε ποια τρούπα βάζεις το αγγουράκι
-
DAFUQ???
http://www.thestival.gr/society/police/ ... foto-video
-
Θα την ειδε ντιουκς
-
premium πτηση
Posts προς Θεσσαλονικείς