-
Θες να δεις πινακίδες από αυτά;; Τα μισά είναι από περιφερειακές πόλεις-χωριά που έρχονται για κλαρινογαμπροί.
Να μη συζητήσουμε πόσα από αυτά έχουν νηφάλιους οδηγούς στην επιστροφή.
Πάσχουμε από παιδεία. Σε όλα τα επίπεδα.
Και δεν υπάρχει μέρα ή βράδυ(εκτός ημερών ΔΕΘ) που να πήγα στο parking της εκθεσης και να μην βρήκα.
Μετά το κλείσιμο των μαγαζιών η Τσιμισκή ΚΑΙ στις 2 λωρίδες(πρώτα από αριστερά), μετατρέπεται σε παρκινγκ. Η Αγίου Δημητρίου που είναι τεράστιος δρόμος, απλά δεν υπάρχει. Η καραμέλα των μόνιμων κατοίκων του κέντρου('που να το βάλω') έχει απάντηση... Να το βάλεις στον πάτο σου. Δηλαδή όταν το αγόρασες που σκεφτόσουν να το βάζεις; -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Πάσχουμε από παιδεία. Σε όλα τα επίπεδα.+1
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Θες να δεις πινακίδες από αυτά;; Τα μισά είναι από περιφερειακές πόλεις-χωριά που έρχονται για κλαρινογαμπροί.
Να μη συζητήσουμε πόσα από αυτά έχουν νηφάλιους οδηγούς στην επιστροφή.
Πάσχουμε από παιδεία. Σε όλα τα επίπεδα.
Και δεν υπάρχει μέρα ή βράδυ(εκτός ημερών ΔΕΘ) που να πήγα στο parking της εκθεσης και να μην βρήκα.
Μετά το κλείσιμο των μαγαζιών η Τσιμισκή ΚΑΙ στις 2 λωρίδες(πρώτα από αριστερά), μετατρέπεται σε παρκινγκ. Η Αγίου Δημητρίου που είναι τεράστιος δρόμος, απλά δεν υπάρχει. Η καραμέλα των μόνιμων κατοίκων του κέντρου('που να το βάλω') έχει απάντηση... Να το βάλεις στον πάτο σου. Δηλαδή όταν το αγόρασες που σκεφτόσουν να το βάζεις;Δεν νομίζω να είναι ο μόνο οι ξένοι κλαρινογαμπροι το προβλημα έχουμε και ντόπιους από αυτούς δόξα τον Θεό όλες τις μέρες της εβδομάδα. Άρα αμα ξέρεις ότι ούτε κλήση θα φας, ούτε πινακίδες θα σου πάρουν, ούτε θα σου κάτσει αλκοοτεστ στο επόμενο τετράγωνο (όχι μόνο μέχρι τις 5 το πρωί γιατί μετά αλλάζει η βάρδια και όλοι έχουν πάει σπίτια τους για ύπνο), όποτε παίρνεις το αμάξι σου και πας στο κέντρο τόσο άπλα χωρίς να σε νοιάζει τίποτα!!!
-
Έλεγε σήμερα ο Κουράκης στην TV100, πως ζήτησαν από τον Δήμο να γίνει ποδηλατόδρομος η δεξιά λωρίδα της Νίκης (να κατέβει δηλαδή από το πεζοδρόμιο) και φυσικά να μην υπάρχουν πλέον παρκαρισμένα στην αριστερή, μπροστά στις καφετέριες. Αντιδρά όμως η Περιφέρεια...
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Δοκίμασε να περπατήσεις εσυ και άλλοι δυο φίλοι σου στην ίδια ευθεία στο πεζοδρόμιο της Νίκης (απο την μεριά της παραλίας γιατί στην άλλη ειναι μαγαζιά) χωρίς να πατάς την ποδηλατολωρίδα και δες πως είναι!καποτε ειχε προταθεί να επεκταθει το τμήμα της παραλιακής στην Νικης σε βαθος... μεσα στην θαλλασα... Κάποιοι κόπανοι ειπαν οχι γιατι θα 'χαλουσε' η οψη της παραλίας.... Αν είχαν εισακουστεί, θα είχαμε τώρα καμια έξτρα λωρίδα στην Νίκης να φεύγει η κίνηση ποιο γρήγορα, και μεγάλη παραλια με πάρκα... και δεν θα υπήρχε η ανάγκη για ηλιθιες πεζοδρομησεις του κώλου μιας μερας...
καλά εσύ πήρες και τζιψ...πόσο ανατολικά θα πας τεσπα;
επειδή** μένω ανατολικά **δεν έχω θέμα με τη πιλοτική πεζοδρόμησηWishfull thinking... Καταλαβαίνω την ανάγκη σου να ενταχθείς σε μια premium περιοχή, αλλα bitch please...συγκρατήσου λίγο. Ημαρτον που θα βάλουμε την γυφτοπεριοχή με την γυφτοομάδα και στο ανατολικό club...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
καλά εσύ πήρες και τζιψ...πόσο ανατολικά θα πας τεσπα;
επειδή** μένω ανατολικά **δεν έχω θέμα με τη πιλοτική πεζοδρόμησηWishfull thinking... Καταλαβαίνω την ανάγκη σου να ενταχθείς σε μια premium περιοχή, αλλα bitch please...συγκρατήσου λίγο. Ημαρτον που θα βάλουμε την γυφτοπεριοχή με την γυφτοομάδα και στο ανατολικό club...
Επειγόντως να οριοθετηθεί η premium περιοχή ... Μια Σοφούλη, μια Κερασούντος, μια Χιλής άντε και μια Κίου που την συμπαθούμε και αυτή από τον 5ο όροφο και πάνω!!!
Μη βάζουμε όμως την Ερατήρας ή την Καυκάσου καλύτερη από την Περαιβού ... Θα τρίζουν τα κόκκαλα των οδηγών του 30!!!ΥΓ. Μια βοήθεια από τους ντόπιους. Πως πετάω 30 σπασμένες καρέκλες γραφείου, 20 απλές τηλεφωνικές συσκευές και 2 εκτυπωτές?
-
ετσι οπως ειναι σημερα τα πραγματα αν κανουν πεζοδρομο τη νικης θα γινει χαος στους δρομους (ειναι ηδη χαος αλλα οκ).
εχει ηδη πολυ κινηση στην αγιου δημητριου και στην εγνατια (οπου και στις 2 γινεται χαος απο παρκαρισμενα) και αν προσθεσουμε ολους αυτους που πανε απο τη νικης δε θα φτασουν ποτε ανατολικα. οι νταλικες και τα πουλμαν που περνανε απο νικης, απαγορευεται να πανε απο εκει η οχι? -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
ΥΓ. Μια βοήθεια από τους ντόπιους. Πως πετάω 30 σπασμένες καρέκλες γραφείου, 20 απλές τηλεφωνικές συσκευές και 2 εκτυπωτές?
Για τις καρέκλες μάλλον ένα τηλ στον Δήμο, στα ογκώδη. Για τις ηλεκτρικές συσκευές, εγώ τις πετάω στο Praktiker, έχει ένα μεγάλο μεταλλικό δοχείο μόλις μπαίνεις αριστερά.
-
Ευχαριστώ!
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Αν σταματήσει το παράνομο παρκάρισμα, τότε θα λυθεί το μεγαλύτερο πρόβλημα της πόλης. Και συγνώμη αλλά τα παρκινγκ στο κέντρο έχουν θέσεις, αλλά το διπλοπαρκάρισμα πάει σύννεφο.
Οπότε η καραμέλα:'Να γίνουν πρώτα πάρκινγκ' δεν ισχύει.Πάντα έχουν χώρο τα πάρκινγκ!!!!
Απλά δεν πάει κάνεις, τόσο απλά !
Το ίδιο γίνεται πλέον και στο κοζμοζ, όπου οι Ελ για να μην πληρώσουν πάρκινγκ παρκάρουν γύρω γύρω στους δρόμους ( Σε επίσκεψη μου για να πάω στο λούνα παρκ δεν έβρισκα να παρκάρω στο πάρκινγκ του )
Όχι μόνο η Νίκης αλλά** όλο το Ιστορικό κέντρο** θα έπρεπε να είναι πεζοδρομημένο εκτός από κάποιες ώρες το πρωί για φορτοεκφόρτωση ....
Οι Ελ μπορούνε ακόμα και σήμερα να παρκάρουν περιφερειακά και να πάνε στο κέντρο με τα πόδια, το λεωφορείο, με ποδήλατο, με δημοτικό ποδήλατο κλπ.
Αυτή είναι η πραγματικότητα χροοοοοονια τώρα παντού στον υπόλοιπο κόσμο !
-
http://www.thestival.gr/policy/parapoli ... ssalonikis
εχει και αποψη ο μαλακισμενος.
-
Πετάχτηκε εκεί που δε τον σπέρνουν κλασσικα ....
-
κανονικα επρεπε να γραφει επιστολες οπως ο παπαγεωργοπουλος....απο τη μπουζου...
το πρώτο βήμα θα ήταν να κατεβεί ο ποδηλατοδρομος στο οδοστρομα της Νικης απο την πλευρα της θαλασσας και να απαγορευτει δια ροπαλου (στον πατο) το παρκαρισμα σε ολο της το μηκος....
παραλληλα να παίρνουν πινακιδες σε ολο το μηκος της Μητροπολεως....
μεχρι να λειτουργησει το γαμομετρό να δωσουν τους χωρους της εκθεσης για παρκινγκ τζαμπα....για να αποσυμφορηθει το κεντρο....και να γινει πιο ανθρωπινο.....
οσο για την τσιμισκη...να μη ριχνουν κλησεις στα παρκαρισμενα, αλλα να ριχνουν μπουκετα στους οδηγους....δεν ειναι θεμα παιδειας....θεμα αστυνομευσης ειναι, οχι μονο εδω αλλα παγκοσμιως...
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
δεν ειναι θεμα παιδειας....θεμα αστυνομευσης ειναι, οχι μονο εδω αλλα παγκοσμιως...
αυτο ...ξαναγράψτο
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
δεν ειναι θεμα παιδειας....θεμα αστυνομευσης ειναι, οχι μονο εδω αλλα παγκοσμιως...
αυτο ...ξαναγράψτο
Ζήτημα παιδείας παγκοσμίως αλλά για τον Έλληνα (στην Ελλάδα μόνο) που θέλει τον προσωπικό του αστυνόμο, πυροσβέστη, σερβιτόρο, δημόσιο και ιδιωτικό υπάλληλο, κλπ και άδεια θέση μπροστά στο τραπέζι του ... αστυνόμευση!
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
Παιδείας είναι αποκλειστικά... Και θα σου πω το γιατί.
Περίπου 1 μήνα πριν ήμουνα στο Oslo. Έχει μια city-card για τους τουρίστες που παρκάρεις δωρεάν στα δημοτικά παρκινγκ. Έτυχε να υπάρχει ακριβώς απέναντι από το ξενοδοχείο ένα. Αλλά 09-16 ήταν για 1:30 ώρα μέγιστο. Μπάινω στη ρεσεψιόν και ακολουθεί ο διάλογος....
-Μπορώ να αφήσω το αμάξι εκεί με την visit-card.
-Φυσικά
-Ναι αλλά γράφει για μέγιστο 1:30. Η κάρτα γράφει την ώρα αγοράς και ισχύει για 72 ώρες. Πως θα ξέρουν τι ώρα μπήκα; Έχει κάμερα; Γιατί ελεγκτής δεν υπάρχει.
-Δεν σας ελέγχει κάποιος στην είσοδο. Ίσως κοιτάξει αν έχετε κάρτα μόνο όσο είναι παρκαρσμένο.
-Άρα μπορώ να το αφήσω όσο θέλω αφού δεν μπορεί να ξέρει πότε ήρθα.
-Όχι γιατί η πινακίδα γράφει μέγιστο 1:30.
-Ναι αλλά δεν με ελέγχει κάποιος (και εκεί τρώω μια αγκωνιά στα πλευρά από τη γυναίκα μου....)ΔΕΝ υπήρχε στο μυαλό της η παραμικρή πιθανότητα ότι μπορεί να το αφήσεις περισσότερη ώρα από το επιτρεπόμενο. Όχι γιατί θα σε γράψει ο μπάτσος. Αλλά γιατί αυτό είναι το σωστό και νόμιμο....
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ.... -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
αυτο ...ξαναγράψτο
Ζήτημα παιδείας παγκοσμίως αλλά για τον Έλληνα (στην Ελλάδα μόνο) που θέλει τον προσωπικό του αστυνόμο, πυροσβέστη, σερβιτόρο, δημόσιο και ιδιωτικό υπάλληλο, κλπ και άδεια θέση μπροστά στο τραπέζι του ... αστυνόμευση!
οχι απαραίτητα, γιατι αν δεις πως συμπεριφέρονται εδω το καλοκαιρι, καποιοι οι οποιοι ειναι στη χωρα τους 'τύποι και υπογραμμοί', καταληγεις στο συμπέρασμα οτι ειναι ΚΑΙ θεμα σωστης αστυνόμευσης
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Παιδείας είναι αποκλειστικά... Και θα σου πω το γιατί.
Περίπου 1 μήνα πριν ήμουνα στο Oslo. Έχει μια city-card για τους τουρίστες που παρκάρεις δωρεάν στα δημοτικά παρκινγκ. Έτυχε να υπάρχει ακριβώς απέναντι από το ξενοδοχείο ένα. Αλλά 09-16 ήταν για 1:30 ώρα μέγιστο. Μπάινω στη ρεσεψιόν και ακολουθεί ο διάλογος....
-Μπορώ να αφήσω το αμάξι εκεί με την visit-card.
-Φυσικά
-Ναι αλλά γράφει για μέγιστο 1:30. Η κάρτα γράφει την ώρα αγοράς και ισχύει για 72 ώρες. Πως θα ξέρουν τι ώρα μπήκα; Έχει κάμερα; Γιατί ελεγκτής δεν υπάρχει.
-Δεν σας ελέγχει κάποιος στην είσοδο. Ίσως κοιτάξει αν έχετε κάρτα μόνο όσο είναι παρκαρσμένο.
-Άρα μπορώ να το αφήσω όσο θέλω αφού δεν μπορεί να ξέρει πότε ήρθα.
-Όχι γιατί η πινακίδα γράφει μέγιστο 1:30.
-Ναι αλλά δεν με ελέγχει κάποιος (και εκεί τρώω μια αγκωνιά στα πλευρά από τη γυναίκα μου....)ΔΕΝ υπήρχε στο μυαλό της η παραμικρή πιθανότητα ότι μπορεί να το αφήσεις περισσότερη ώρα από το επιτρεπόμενο. Όχι γιατί θα σε γράψει ο μπάτσος. Αλλά γιατί αυτό είναι το σωστό και νόμιμο....
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ....σε όσα μέρη έχω δει εγώ να παίζει τέτοιο σύστημα, περνάει κάθε Χ ώρα (όπου Χ το μέγιστο επιτρεπόμενο) και σημειώνει ποια αμάξια είναι εκεί. Αν συνεχίζουν να βρίσκονται όταν ξαναπεράσει -> κλήση.
όπου σημειώνει μπορεί να είναι από ηλεκτρονικό σύστημα μέχρι... γραμμή με κιμωλία στο λάστιχο.
Το ότι δεν υπάρχει κανείς στην είσοδο, δεν υπάρχει κάμερα κλπ δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν μπορεί να εντοπίσει αν το έχεις αφήσει περισσότερο από το επιτρεπόμενο.
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
αυτο ...ξαναγράψτο
οχι απαραίτητα, γιατι αν δεις πως συμπεριφέρονται εδω το καλοκαιρι, καποιοι οι οποιοι ειναι στη χωρα τους 'τύποι και υπογραμμοί', καταληγεις στο συμπέρασμα οτι ειναι ΚΑΙ θεμα σωστης αστυνόμευσης
Εγώ έχω καταλήξει να συμφωνώ με το Λάππα.
Η μόνη παιδεία που υπάρχει, είναι ότι δεν αναρωτιούνται πως θα ελεγχθεί το τάδε ή το δείνα και αν γίνεται, γιατί ξέρουν ότι κάπως θα γίνεται και υπάρχει μια καλή πιθανότητα να την πατήσουν.Οπότε θα παρανομούν οι πιο 'αποφασισμένοι' που είναι συντριπτικά μικρότερο ποσοστό.
Όταν έρχονται εδώ ξέρουν ότι δεν γίνεται [να ελεγχθούν], οπότε και πράττουν αναλόγως.
-
http://www.agelioforos.gr/default.asp?p ... tid=193846
θα έχει και zumba
τι κρίμα που θα βρέχει όμως...
Posts προς Θεσσαλονικείς