-
Ναι δίκιο έχεις @ cosneο
Έχουμε και τέτοιο μαγαζί στην πολη μας
http://thesout.gr/daily-blog/oti-nanai/8367-esy-exeis-faei-pitsa-ble-stin-thessaloniki-photo -
Παιδες ξερετε καποιο συνεργειο ή οτιδηποτε στην ανατολικη θεσσαλονικη που κανει απολυμανση αεραγωγων?? Βγαζει πολυ βρομα απο εκει...
-
Μπορείς να το κάνεις και μόνος σου με αφρό που θα καταλήγει στον αεραγωγό σου (Wurth).
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Ο χρήστης elvet έγραψε:
Στη Θέρμη, οδό Κουγιάμη, με όριο 40 εμφανίζονται τακτικά χειροκίνητα ραντάρ. Καλό θα είναι να τηρούνται τα όρια, γιατί είναι κατοικημένη περιοχή με πολλές διασταυρώσεις και ατυχήματα
https://maps.google.com/maps?saddr=40.551081,23.013432&hl=el&sll=40.546646,23.019919&sspn=0.019827,0.042272&doflg=ptk&mra=me&mrsp=0&sz=15&t=m&z=15Σημερα τα ειδες ε;
Η λυση βεβαια δεν ειναι τα ρανταρ και τα γελία ορια. Πρεπει να μπουν σηματοδοτες ή κυκλικοι κομβοι, καθε βδομαδα γινονται 2-3 τροχαια ενιοτε και με θυματα... -
Η μητέρα των μαχών Χαριλάου...Πλαστήρα με Αναξιμάνδρου Mikel vs Speaty. Fight!
-
Το concept του speaty σαν καφέ+αναγνωστήριο μου αρέσει περισσότερο από τα mikel που μου μοιάζουν για ελληνικά starbucks. Δεν έχω δοκιμάσει όμως καφέ απ τα speaty ποτέ για να ξέρω αν αξίζει.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Στη Θέρμη, οδό Κουγιάμη, με όριο 40 εμφανίζονται τακτικά χειροκίνητα ραντάρ. Καλό θα είναι να τηρούνται τα όρια, γιατί είναι κατοικημένη περιοχή με πολλές διασταυρώσεις και ατυχήματα
https://maps.google.com/maps?saddr=40.551081,23.013432&hl=el&sll=40.546646,23.019919&sspn=0.019827,0.042272&doflg=ptk&mra=me&mrsp=0&sz=15&t=m&z=15Σημερα τα ειδες ε;
Η λυση βεβαια δεν ειναι τα ρανταρ και τα γελία ορια. Πρεπει να μπουν σηματοδοτες ή κυκλικοι κομβοι, καθε βδομαδα γινονται 2-3 τροχαια ενιοτε και με θυματα...Το πρόβλημα υπάρχει από κατασκευής του δρόμου (επέκταση ορίου πόλης), γιατί λόγω ευθείας τρέχουν όλοι, παρότι έχει κάθετες διασταυρώσεις κάθε τόσο. Το κακό είναι ότι ήδη η αρμόδια τροχαία προτείνει φανάρια! Πόσο ευθυνόφοβοι και άσχετοι είναι για να αγνοούν ή να φοβούνται την καλύτερη λύση που εφαρμόζεται σε όλη την Ευρώπη: κυκλικοί κόμβοι!
-
Την αλλη κυριακη τελικα τα εγκαινια της παραλιας (μεγαλεξ - ναυτικος ομιλος)
-
ποναει η ψυχη μου να βλεπω τετοιες υποδομες ( νεα παραλια) λιγο καιρο μετα την κατασκευη τους να αφηνονται στην τυχη τους....σπρευ, βανδαλισμοι, σκουπιδια....
θα μπορουσε ο δημος ( οπως στην αθήνα) να ζητησει, δωρεαν ως προσφορα, απο αναλογες επιχειρησεις την αποκατασταση της ζημιας που εχει υποστει το προηγουμενο τμημα της παραλιακης.... -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Την αλλη κυριακη τελικα τα εγκαινια της παραλιας (μεγαλεξ - ναυτικος ομιλος)Φέρ'το πιο κοντά γιατί εσύ παραδίδεις έργο μέχρι τη Σοφούλη. Πού θα τα βρει τα λεφτά ο v@silis για τα έξτρα χιλιόμετρα;
-
ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΤΟΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟ ΟΜΙΛΟ!!!11
-
ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΤΟΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟ ΟΜΙΛΟ!!!11γιατι δεν λες Bungalow να καταλαβουν ολοι?
-
Την αλλη κυριακη τελικα τα εγκαινια της παραλιας (μεγαλεξ - ναυτικος ομιλος)Πάτε να μου πείτε εντυπώσεις, γιατί μάλλον σε κάνα μήνα θα βρω χρόνο να πάω προς τα εκεί.
-
Πολύ προσοχή σε όσους κινούνται στην Ε.Ο. στο κομμάτι από την γέφυρα του Γαλλικού μέχρι την έξοδο για Σίνδο.
Προχθές είχε ένα κοπάδι πρόβατα τα οποία έβοσκαν στα δεξιά του δρόμου, ενώ μια ημέρα πριν μια αγελάδα έβοσκε στην αριστερή λωρίδα, τρώγοντας την βλάστηση της νησίδας!!!
-
Edit, error.
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Απέκτησα λακουβίτσα διαμέτρου 1cm στο πίσω φτερό, πιθανώς από ηλίθιο-α που δεν πρόσεξε στο άνοιγμα της δικής του πόρτας. Δεν έφυγε χρώμα, δεν είναι πάνω σε νεύρο. Δεν έχω επαφή από την πίσω πλευρά ώστε να το σπρώξω.
Λερωμένο δε φαίνεται απολύτως τίποτα. Μετά το πλύσιμό όμως το βλέπω. Η γυναίκα μου δεν το πρόσεξε παρά μόνο όταν το έδειξα.
Γνωρίζουμε περίπου κόστος επιδιόρθωσης ΧΩΡΙΣ σφυριλάτηση-τρίψιμο-βάψιμο;
Κάποια εταιρεία περιοχή ανατολική Θεσσαλονίκη; -
Στο παραδρομο παραληλα με τον περιφερειακό με κίνηση προς δυτικά δίπλα από τα νεκροταφεία τής θερμής. Μου τον σύστησε ο μεγάλος γιακουμπ.
-
Κάποιος ήθελε να βάλει κερί στο σασί και ο @lenop του σύστησε ενα κατάστημα όπισθεν του κτελ χαλκιδικης. Τι έγινε? Το επισκέφθηκε ? ήταν καλός?
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Πολύ προσοχή σε όσους κινούνται στην Ε.Ο. στο κομμάτι από την γέφυρα του Γαλλικού μέχρι την έξοδο για Σίνδο.Προχθές είχε ένα κοπάδι πρόβατα τα οποία έβοσκαν στα δεξιά του δρόμου, ενώ μια ημέρα πριν μια αγελάδα έβοσκε στην αριστερή λωρίδα, τρώγοντας την βλάστηση της νησίδας!!!
Εκεί πριν 5 χρόνια μάζεψα τους γονείς μου βράδυ χειμώνα και ενα σακατεμενο αμάξι από έναν σκύλο κάποιου 'κοπροσκυλου' από τις εταιρίες της εκεί περιοχής. Η Αστυνομία της Σινδου εννοείται πως κυνηγάει αυτούς τους παραβάτες ...
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Ο χρήστης Nikolaos106 έγραψε:
Κάποιος ήθελε να βάλει κερί στο σασί και ο @lenop του σύστησε ενα κατάστημα όπισθεν του κτελ χαλκιδικης. Τι έγινε? Το επισκέφθηκε ? ήταν καλός?τοσο της πλακας ειναι τελικα αυτο το 106?
Posts προς Θεσσαλονικείς