-
Life sucks αλλά όσο η Aegean δεν προσφέρει κάτι ανταγωνιστικό, και δεν μιλώ για IST μόνο, τόσο οι Έλληνες θα ανακαλύπτουν την THY και δυστυχώς για την Aegean το καλύτερο soft προιον που προσφέρει σε συνδυασμό με καλύτερες τιμές. Από την άλλη δεν είμαι σιγούρος πως θα ήθελα να πετάξω μαζί τους για λόγους που αφορούν το ποιος βρίσκεται στο cockpit. Βέβαια αν βάλει μια ακόμα πτήση και η αναμονή στο IST δεν είναι 18 ώρες μπορεί και να το σκεφτώ. Kαι στην τελική αν το IST δεν δίνει slots στην Aegean και θέλουν να πετάξουν Τουρκία υπάρχουν και άλλες φτηνότερες λύσεις δεν έγινε και τπτ αν αντί για το IST πετάνε στο SAW και με χαμηλότερο κόστος. Αλλά τώρα βάζω δύσκολα πράγματα στο Aegean management το οποίο αδυνατεί να κατανοήσει πως γίνεται στο αρκετά κορεσμένο IST η THY να μπορεί να έχει τον πρώτο λόγο στα slots τα οποία φυσικά και τα θέλει για τον εαυτό της αφού είναι μια εταιρεία σε συνεχή ανάπτυξη. Είμαι όμως σίγουρος πως με την εξαγορά της ΟΑ όλα αυτά θα λυθούν και στο Dubai θα πέσουν υπογραφές για 50 widebody 350-1000 και το ATH θα γίνει το hub που θα έπρεπε να είναι χρόνια τώρα και όλοι θα παραμιλάνε με την μεγάλη έκπληξη
Συγνώμη για το εξωτερικευμένο rant -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Life sucks αλλά όσο η Aegean δεν προσφέρει κάτι ανταγωνιστικό, και δεν μιλώ για IST μόνο, τόσο οι Έλληνες θα ανακαλύπτουν την THY και δυστυχώς για την Aegean το καλύτερο soft προιον που προσφέρει σε συνδυασμό με καλύτερες τιμές. Από την άλλη δεν είμαι σιγούρος πως θα ήθελα να πετάξω μαζί τους για λόγους που αφορούν το ποιος βρίσκεται στο cockpit. Βέβαια αν βάλει μια ακόμα πτήση και η αναμονή στο IST δεν είναι 18 ώρες μπορεί και να το σκεφτώ. Kαι στην τελική αν το IST δεν δίνει slots στην Aegean και θέλουν να πετάξουν Τουρκία υπάρχουν και άλλες φτηνότερες λύσεις δεν έγινε και τπτ αν αντί για το IST πετάνε στο SAW και με χαμηλότερο κόστος. Αλλά τώρα βάζω δύσκολα πράγματα στο Aegean management το οποίο αδυνατεί να κατανοήσει πως γίνεται στο αρκετά κορεσμένο IST η THY να μπορεί να έχει τον πρώτο λόγο στα slots τα οποία φυσικά και τα θέλει για τον εαυτό της αφού είναι μια εταιρεία σε συνεχή ανάπτυξη. Είμαι όμως σίγουρος πως με την εξαγορά της ΟΑ όλα αυτά θα λυθούν και στο Dubai θα πέσουν υπογραφές για 50 widebody 350-1000 και το ATH θα γίνει το hub που θα έπρεπε να είναι χρόνια τώρα και όλοι θα παραμιλάνε με την μεγάλη έκπληξη
Συγνώμη για το εξωτερικευμένο rantμην δίνετε σημασία παιδια... απλα η Aegean δεν του κάθετε στις τιμές για να πετάξει και βγάζει χολη...
-
- 1 στον αγωνιστή μιραζ
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
- 1 στον αγωνιστή μιραζ
μια φορα στην ζωη σου να σταματουσες να γλυφεις την εξουσια....
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
- 1 στον αγωνιστή μιραζ
θα πιάσεις μια μια τις προτάσεις του μιραζ και θα τις διαψευσεις, αν δεν έχεις φάει μπαν ως τότε θα χαρώ να σε διαβάσω!
-
- 1 στον αγωνιστή μιραζ
θα πιάσεις μια μια τις προτάσεις του μιραζ και θα τις διαψευσεις, αν δεν έχεις φάει μπαν ως τότε θα χαρώ να σε διαβάσω!
δλδ εισαι προσκυνημενος θες να πεις? Εχεις υποκυψει σε εκβιασμους?
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
- 1 στον αγωνιστή μιραζ
δλδ εισαι προσκυνημενος θες να πεις? Εχεις υποκυψει σε εκβιασμους?
ας μην έπαιζε ο παοκ και θα σου λεγα μωρη ζιζελ, λάμια της aegean
-
Άσε μας ρε μιράζ, μας μιλάς εκ του ασφαλούς από τα Λόνδρα, δεν έχεις επαφή με την πραγματικότητα πίσω στην Ελλάδα κλπ. Επίσης, το ποστ σου βγήκε σεντόνι ως αντίδραση στις κατηγορίες του τριντεντ;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Άσε μας ρε μιράζ, μας μιλάς εκ του ασφαλούς από τα Λόνδρα, δεν έχεις επαφή με την πραγματικότητα πίσω στην Ελλάδα κλπ. Επίσης, το ποστ σου βγήκε σεντόνι ως αντίδραση στις κατηγορίες του τριντεντ;Σεντονι... νταξ... μονό ομως... ούτε διπλό, ουτε υπερδιπλο. Μπορούσε και χειρότερα... Τελευταία φορα που τσαντίστηκε καλά, φύγαν μπαν 2 μέλη του φορουμ και έκλεισε το φορουμ για Σ/Κ. Χρειάζεται anger managemenent counseling... κακά τα ψέμματα.
-
Πλάκωσε το* modιφικό παρεάκι*...
-
λάμια της aegean -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Συγνώμη για το εξωτερικευμένο rantΝομίζω ότι τα υπεραπλουστεύεις τα πράγματα.
-
Καλά θα πάρει 20 όχι 50. Και για να συνεχίσω στο ίδιο πνεύμα υπεραπλούστευσης η Aegean θυμήθηκε την αγορά της Τουρκίας από Θεσσαλονική αφού η THY ξεκίνησε τις πτήσεις για Ελλάδα
Sent from my Nexus 4 using 3
-
Μιας και αερο-συζητηση ... τι ώρα σήμερα είναι τα 'ακροβατικά' των μαχητικών?
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Αύριο είναι στις 12:00.
-
Ξερουμε τι υπαρχει και τι θα δουμε στα διασπαρτα αεροδρομια ανα την ελλαδα?
-
Α/φ και οπλικά συστήματα από την δύναμη της κάθε οικίας Μονάδας.
Όποιος 'ψήνεται' για επίδειξη στην παραλία, μετά επίσκεψη στην 113 ΠΜ και μετά φαγητό και ρετσινούλες ας εκδηλώσει ενδιαφέρον. Προς το παρόν είμαστε ο cosneo κι εγώ. Όλοι ευπρόσδεκτοι.
-
Ένας ένας παίδες
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Α/φ και οπλικά συστήματα από την δύναμη της κάθε οικίας Μονάδας.Όποιος 'ψήνεται' για επίδειξη στην παραλία, μετά επίσκεψη στην 113 ΠΜ και μετά φαγητό και ρετσινούλες ας εκδηλώσει ενδιαφέρον. Προς το παρόν είμαστε ο cosneo κι εγώ. Όλοι ευπρόσδεκτοι.
Η επίδειξη θα πραγματοποιηθεί στο θαλάσσιο χώρο μεταξύ του Λευκού Πύργου και του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.
αν ισχύει αυτο και εχει καλη μερα θα κατεβω να χαζεψω λιγο..
-
Άσχετο... δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί...
Ποιος παπάρας έχει γ@μήσει τα φανάρια στην παραλιακή και σε πιάνουν τα μισά και βάλε;;;;
Είχα αρκετό καιρό να περάσω και χθες έβριζα από το λευκό πύργο μέχρι την Ανθέων...
Ένα πράγμα, ΕΝΑ, δεν μπορεί να μείνει σωστό σ' αυτή την πόλη;;;;;
Posts προς Θεσσαλονικείς