-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Thanks για το link αλλά πολύ κουλτούρα βλέπω ο Μπουτάρης. Από μπαροειδή, κάνα καλό καφέ, κάνα καλό φαί κτλ τι έχουμε να προτείνουμε? Υπόψιν θα εξορμούμε από κέντρο, κοντά στην Πλ. Ναυαρίνου, αλλά οι μετακινήσεις δεν είναι θέμα.Γιαννιτσών και Δεντροπόταμος τα δύο πιο hot σημεία της πόλης αυτή τη στιγμή.
-
Τι παίζει εκεί?
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Thanks για το link αλλά πολύ κουλτούρα βλέπω ο Μπουτάρης. Από μπαροειδή, κάνα καλό καφέ, κάνα καλό φαί κτλ τι έχουμε να προτείνουμε? Υπόψιν θα εξορμούμε από κέντρο, κοντά στην Πλ. Ναυαρίνου, αλλά οι μετακινήσεις δεν είναι θέμα.
Γιαννιτσών και Δεντροπόταμος τα δύο πιο hot σημεία της πόλης αυτή τη στιγμή.
Στεφαν αν δεν ψήνεσαι να ξεφορτωθείς το q5 μην πας
Σίγουρα θα ακούσεις για Βαλαωρίτου,Λεωφόρο Νίκης (παραλιακή) , Vogue (δυτικά). Επίσης Shark bar στην Σοφούλη στην Καλαμαριά θεωρείται πολύ high. Και εγώ τωρα τα μαθαίνω σαν πρωτοετής
-
Ακόμα αυτά έχετε? Εκεί πήγαινα όταν ήμουν φοιτητής πριν 5-6 χρόνια. Τίποτα πιο ψαγμένο δεν παίζει? Τίποτα τύπου Berlin ας πούμε.
Για κάνα καλό φαί (είτε τσιπουροκατάσταση είτε κρεατοφαγία) που πάμε?
-
Δεν με ακούς και θα καταλήξεις στα ίδια και τα ίδια μαζί με την πλέμπα.
-
Εγώ στην θέση σου θα καθόμουν στην Αθήνα αν ήθελα διασκέδαση...
-
10 χρονια τωρα τα ιδια μαγαζια . τα μπαρο-κλαμπ στην παραλιακη, τα κλαμπ (αποθηκες τα λεω εγω) στο λιμανι,
τα ροκαδικα στη βαλαωριτου.....το vogue ειναι κλαμπαρα παντως! -
Εδιτ
-
Stef ακου : καφεδες πιες στη ζευξιδος (googlαρε αν σου διαφευγει που ειναι) κ οριακα και στην Ικτινου κεντρικα,πηγαινε επισης σε κανα καφε απο αυτα που ειναι στην Κορομηλα που ειναι λιγο πιο cool.Α και το circus στη Λασσανη γαμει.
Για ποτα πηγαινε Βαλαωριτου αν πετυχεις καλο καιρο,σιγουρα ταρατσα(fragile)/παιζει να γουσταρεις εμποριλα ροκ στο brockolo επισης στη Βαλαωριτου.Για πιο club στυλ περνα απ το monroe που ανοιγει σημερα ή κανα goldfish να πηξεις στο μουνι.Αυτα μου ρχονται τωρα και σορρυ που τα γραψα οπως να ναι
ΥΓ vogue μη πας.Shark λογικα θα σ αρεσει..Α πιες και κανα καφε στον ομιλο bungalow κλπ που εχει ωραια θεα.ΑυταSent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
-
τα κλαμπακια στην περιοχη του λιμανιου ειναι ιδια απλα αλλαζει η ονομασια. τις περισσοτερες φορες
πηγαινα στο 'lost paradise'. για καφεδακι περνα μια βολτα απο τις παραλληλες οδους με την αγιας σοφιας
και αραξε οπου σου αρεσει. η παραλιακη δεν προτεινεται. -
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Stef ακου : καφεδες πιες στη ζευξιδος (googlαρε αν σου διαφευγει που ειναι) κ οριακα και στην Ικτινου κεντρικα,πηγαινε επισης σε κανα καφε απο αυτα που ειναι στην Κορομηλα που ειναι λιγο πιο cool.Α και το circus στη Λασσανη γαμει.
Για ποτα πηγαινε Βαλαωριτου αν πετυχεις καλο καιρο,σιγουρα ταρατσα(fragile)/παιζει να γουσταρεις εμποριλα ροκ στο brockolo επισης στη Βαλαωριτου.Για πιο club στυλ περνα απ το monroe που ανοιγει σημερα ή κανα goldfish να πηξεις στο μουνι.Αυτα μου ρχονται τωρα και σορρυ που τα γραψα οπως να ναι
ΥΓ vogue μη πας.Shark λογικα θα σ αρεσει..Α πιες και κανα καφε στον ομιλο bungalow κλπ που εχει ωραια θεα.ΑυταSent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
Σωστός ο Σώκρατες. Κρατάω Βαλαωρίτου, τα πιο κλαμπίστικα μάλλον προσπερνάω και Shark δεν πάω για κανένα λόγο. Πήγαινα επί σειρά ετών ως φοιτητής. Κρατάω επίσης Bungalow και Goldfish-Monroe σε περίπτωση που σταβώσουν για κάποιο λόγο τα ήδη υπάρχοντα γκομενάκια.
Για φαί έχουμε τίποτα εξαιρετικό στα υπόψη?
Εγώ στην θέση σου θα καθόμουν στην Αθήνα αν ήθελα διασκέδαση...
Είσαι άδικος ρε Αλεξ. Μια χαρά είναι η πόλη σου. Προσωπικά έχω περάσει απίστευτα και θέλω κάθε 1-2 χρόνια να περνάω μια βόλτα. Αθήνα δεν είναι, αλλά και την Αθήνα 29 χρόνια την έχουμε λιώσει.
τα κλαμπακια στην περιοχη του λιμανιου ειναι ιδια απλα αλλαζει η ονομασια. τις περισσοτερες φορες
πηγαινα στο 'lost paradise'. για καφεδακι περνα μια βολτα απο τις παραλληλες οδους με την αγιας σοφιας
και αραξε οπου σου αρεσει. η παραλιακη δεν προτεινεται.Παραλία, Αρετσού, Καλαμαριά απορρίπτονται για καφέ. Εκείνο το Social στη Μητροπόλεως νομίζω, που έχω πιει τον καλύτερο καφέ της ζωής μου υπάρχει ακόμα?
-
Μη προσπερνας τη ζευξιδος που σου λεω .Εχει ωραια γκομενακια,ειναι ωραιο στενο λιγο πιο alternative και μαλλον το μονο μερος με καφε που θα δεις λιγους καγκουρες.Για φαγητο,δεν γνωριζω να προτεινω
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
-
Τη βρήκα τη Δεύξιδος. Νομίζω έχω πάει και μ' άρεσε. Θα περάσω μια βόλτα με τα πόδια κι από κει γιατι θα μένω 3 τετράγωνα απόσταση.
-
+1 για Ζεύξιδος, κράτα και καρόλου ντηλ με μητροπόλεως όλες τις γωνίες. Σφαγεία μην πας καν, το Rover δες μέσα στα λαδάδικα, μου θυμίζει τις pubs στην Αγγλία. Από Νίκης κράτα μόνο ένα όνομα, zucca.
Τις στοές στο κέντρο να ψάξεις, όλο και κάποιο προσεγμένο bar με προσφορές στα ποτά και events θα βρεις. Το κυριότερο δεν μαζεύουν τον καγκουρόκοσμο των γνωστών οδών.
Το φαγητό είναι πονεμένο θέμα καθώς δεν βρίσκω τίποτα σε λογικές τιμές που να ξεφεύγει του μετρίου, ίσως μια ταβέρνα προς Χαριλάου που έκατσα πρόσφατα και είχε εξαιρετικές σούβλες να κάνει λίγο κλικ, απειρωτάν λεγόταν, τώρα ακριβώς διεύθυνση θα σε γελάσω
-
Το social έγινε comunalle στη γωνία διαγώνιο με παύλου μέλα. Φαγητό στο νεγκρεποντε ή τηγάνιες κ σχάρες στα λαδάδικα. καλό κ το ελληνικό στην κορομηλά πιο κάτω από το διαγώνιος.
Sent from my E10i using Tapatalk
-
Και για κοτόπουλο στο Χαλαρο στη Σοφούλη. Κλασικό 'αθηναϊκό' στέκι.
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
^για γύρο κοτόπουλο
Sent from my Note 3 using smoke signals.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Και για κοτόπουλο στο Χαλαρο στη Σοφούλη. Κλασικό 'αθηναϊκό' στέκι.Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
Χάλαρο εννοείται. Είναι και πελάτης του κολλητού μου και πάω πάντα.
-
Πάνε Αγιο Πρόδρομο να χορτάσει η κοιλιά σου σουβλάκι
-
Μιας και πιάσατε τα περί φαγητού.
Καλό πατσατζίδικο στην δυτική θεσσαλονίκη που έχει;
Posts προς Θεσσαλονικείς