-
Σιδερένιες ζάντες για peugeot που βρίσκουμε;; Οσο πιο φτηνά τόσο καλύτερα.
Καλό να γίνει η πλατεία αλλα ο δήμος πρέπει να ανακοινώσει και κανα πάρκινγ στο κέντρο.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Καλό να γίνει η πλατεία αλλα ο δήμος πρέπει να ανακοινώσει και κανα πάρκινγ στο κέντρο.
Αφού σου λέει ότι θέλει να αποθαρρύνει τα αυτοκίνητα από το να εισέρχονται στο κέντρο
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Αφού σου λέει ότι θέλει να αποθαρρύνει τα αυτοκίνητα από το να εισέρχονται στο κέντρο
αν θέλει να αποθαρρύνει... δεν χρειάζεται να ξοδεύετε με πάρκα....
-
Ναι, αλλά αν είναι να γίνει έτσι να φτιάξει και βουλκανιζατέρ στο κέντρο.
-
Θα ανοίξει υποκατάστημα ο Καψάλης και με κάθε 4άδα λάστιχα θα ζητάει και 4άδα αμορτισέρ/ελατήρια/σινεμπλό/ψαλίδια/δίσκους/τακακια και ντεκαπάζ ή ανέβασμα ρίζας.
-
Αν διώξουν τα λεωφορεία είναι σίγουρο ότι θα δυσκολευθούν στις μετακινήσεις οι επιβάτες.
Λιγότερα λεωφορεία (πιο αραιά δρομολόγια) και μετεπιβιβάσεις - δηλαδή όσοι μπορούν θα κατεβαίνουν στο κέντρο με το αμάξι και όσοι δεν μπορούν να πάρουν αμάξι δεν θα κατεβαίνουν.Το έργο το έχουμε δει ξανά.
Κάθε φορά γίνεται και πιο δύσκολη η μετακίνηση με το λεωφορείο. -
Ο χρήστης famas έγραψε:
Ετσι οπως είναι η Θεσσαλονίκη δεν παίρνει για πεζοδρομήσεις. Ειδικά τσιμισκές παραλίες κλπ. Και στην τελική είναι μαλακία να προσπαθείς να εμποδίσεις κάποιον να κινηθεί με το αυτοκίνητό του οπου θέλει. That said σε οσους παρκάρουν όπου τους καπνίσει προτείνω φωτιά επι τόπου.
Για τις ζάντες καμιά ιδέα.
-
θαυμα θαυμα http://newpost.gr/post/207895/agorazei- ... salonikis/ δεν παιρνω ορκο αν θα εχει λεφτα για καυσιμα και για να τα ασφαλισουν....
-
εδώ δεν θα έχει οδηγούς...
-
Το 'αγοράζει' σχετικό είναι. Μέσω ευρωπαϊκού προγράμματος θα τα πάρει.
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Το 'αγοράζει' σχετικό είναι. Μέσω ευρωπαϊκού προγράμματος θα τα πάρει.Βρε δε πα να τα βρήκε και απο ναρκέμπορους... who cares
Επισης ειναι πολύ σχετικό οτι βρέθηκε ενας ανθρωπας να εκμεταλλευτεί αυτά τα λεφτά που μοιράζουν... γιατι συνηθως χάνονται... -
Υπάρχει τουλάχιστον ένας ακόμα σε αυτή την πόλη αλλά τα τζιμάνια του φόρουμ τον βρίζουνε, ξέρουνε καλύτερα
-
καλησπέρα!
Υπάρχει κάποια καλύτερη/οικονομικότερη λύση στο κέντρο από το πάρκινγκ της ΔΕΘ στην Αγγελάκη;
Το βράδυ είναι ασφαλές να αφήσεις εκεί ένα αυτοκίνητο με αθηναϊκές πινακίδες; -
Πόσο είναι στην ΔΕΘ? Στην πλατεία odeon είναι 5€ μετά τις 22:00 για όσες ώρες θέλεις με μάξιμουμ μέχρι τις 8:00 (αν θυμάμαι καλά).
-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
καλησπέρα!
Υπάρχει κάποια καλύτερη/οικονομικότερη λύση στο κέντρο από το πάρκινγκ της ΔΕΘ στην Αγγελάκη;
Το βράδυ είναι ασφαλές να αφήσεις εκεί ένα αυτοκίνητο με αθηναϊκές πινακίδες;Ειναι τοσο ασφαλες που και να το αφησεις ξεκλειδωτο στον Αγιο Δημητριο και με πραγματα μεγαλης αξιας μεσα, δεν παθαινεις τιποτα!
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Πόσο είναι στην ΔΕΘ? Στην πλατεία odeon είναι 5€ μετά τις 22:00 για όσες ώρες θέλεις με μάξιμουμ μέχρι τις 8:00 (αν θυμάμαι καλά).21.00-09.00 είναι, 5€ όπως λες.
Νομίζω και στην ΔΕΘ 5€ είναι η διανυκτέρευση. Απλά με βολεύει η ΔΕΘ γιατί θα είμαι πιο κοντά το βράδυ.καλησπέρα!
Το βράδυ είναι ασφαλές να αφήσεις εκεί ένα αυτοκίνητο με αθηναϊκές πινακίδες;Ειναι τοσο ασφαλες που και να το αφησεις ξεκλειδωτο στον Αγιο Δημητριο και με πραγματα μεγαλης αξιας μεσα, δεν παθαινεις τιποτα!
Είναι η πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη με αθηναϊκό αυτοκίνητο, σε μη υπόγειο πάρκινγκ.
Θυμάμαι κάτι περιστατικά στις αρχές των '90ς με το αυτοκίνητο των γονιών μου και με αγχώνει.
Βέβαια έχουν περάσει 20 χρόνια -
Είναι η πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη με αθηναϊκό αυτοκίνητο, σε μη υπόγειο πάρκινγκ.
Θυμάμαι κάτι περιστατικά στις αρχές των '90ς με το αυτοκίνητο των γονιών μου και με αγχώνει.
Βέβαια έχουν περάσει 20 χρόνιαΜε τοσα leasing με Αθηναικες πινακιδες που κυκλοφορουν στην συμπρωτευουσα, θα χαν βαρεθει να σπανε. Μη σου πω οτι κι αυτοι που σπαγανε μπορει να χουν τετοιες τωρα!
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Βέβαια έχουν περάσει 20 χρόνιαΜε τοσα leasing με Αθηναικες πινακιδες που κυκλοφορουν στην συμπρωτευουσα, θα χαν βαρεθει να σπανε. Μη σου πω οτι κι αυτοι που σπαγανε μπορει να χουν τετοιες τωρα!
Απο το 95 αθηναικες πινακιδες εχω σε ολα τα αυτοκινητα. Και οι περισσοτεροι φιλοι μου το ιδιο, μεχρι και στο γηπεδο δεν εχει συμβει το παραμικρο.
-
καλησπέρα!
Βέβαια έχουν περάσει 20 χρόνιαμη στεναχωριέσαι, εισαι ασφαλής.
Ο Καλυβάτσης μετακομισε αθηνα εδω και κατι χρόνια
-
Γιατί έφυγε και από τη Θεσσαλονίκη η Pizza Hut
Παρελθόν αποτελεί πλέον η Pizza Hut και από τη Θεσσαλονίκη, με την εταιρεία Food Plus (Pizza Hut & Kfc) να βάζει οριστικό λουκέτο στο τρίτο κατά σειρά- και τελευταίο- κατάστημά της επί της οδού Λ. Νίκης.
Posts προς Θεσσαλονικείς