-
Παιδιά, θέλω τα φώτα σας.
Ταλαιπωρούμαι εδώ και καιρό με τρέμουλο στο 207, το οποίο όλοι μου λένε ότι είναι θέμα ζυγοστάθμισης αλλά κανείς στη μικρή μας πόλη δεν μπορεί να λύσει. Καμία από τις ζάντες δεν έχει εμφανές στράβωμα και είναι σιδερένιες (άρα και εύκολες στην επισκευή αν χρειαστεί).
Έρχομαι μονοήμερα Θεσσαλονίκη με πιεσμένο πρόγραμμα και θα ήθελα να μου προτείνετε ένα λαστιχά γνώστη με καλά μηχανήματα να πάω και να λύσω το πρόβλημά μου.
Αν έχει και καλές τιμές ακόμα καλύτερα μιας και πρέπει να αλλάξω και λάστιχα.
Ευχαριστώ.
-
Υπάρχουν εντος πολης 'διανυκτερευοντα' Goody's?
Να κλεινουν πολύ μετα τις 11μμ που κλείνουν συνήθως? -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Να κλεινουν πολύ μετα τις 11μμ που κλείνουν συνήθως?Νυχτο-Goodies τα λέγανε παλιά και έκλειναν στις 4 π.μ.
Ξέρετε ρε παιδιά αν έχει πουθενά τέτοια; Νηστικοί μείναμε με τον cosneo το προηγούμενο Σάββατο... -
Τι ώρα πήγατε; Καθημερινές τραβάνε μέχρι τις 00:00 και Παρασκευή/Σάββατο ως τη 01:00.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Τι ώρα πήγατε; Καθημερινές τραβάνε μέχρι τις 00:00 και Παρασκευή/Σάββατο ως τη 01:00.Σαββατόβραδο 23:20 στην Αγ. Σοφίας!!! 'Συγγνώμη κύριοι, κλείσαμε!!!'.
-
Υπάρχουν?
Και τα Goody's στο Μακεδονια (Καρφούρ) στις 11+ κλείνουν. Το ίδιο και στη Δελφων/Μαρτίου. -
Δε νομίζω πλέον να μένουν ανοικτά τέτοιες ώρες. Ο κόσμος που μαζευόταν τις μεταμεσονύκτιες ώρες πλέον μαζεύεται το μεσημέρι οπότε...
-
Έχω πάρει αρκετές φορές περί τις 23:30 από τα γκουντις στη Δωδεκανήσου, και στην Εγνατία (λιγο πριν το σημείο που συναντιούνται με Παπάφη).
Πολύ περίεργο για Σάββατο βράδυ, τόσο νωρίς και τόσο κεντρικό κατάστημα να είναι κλειστό. -
Νυχτο-goody's είχε παλιά στην κούσκουρα... για τώρα δεν ξέρω...
-
Στην Κούσκουρα έμεινε το μισό και αυτό υπολειτουργεί...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Να κλεινουν πολύ μετα τις 11μμ που κλείνουν συνήθως?Νυχτο-Goodies τα λέγανε παλιά και έκλειναν στις 4 π.μ.
Ξέρετε ρε παιδιά αν έχει πουθενά τέτοια; Νηστικοί μείναμε με τον cosneo το προηγούμενο Σάββατο...Eιχε την άλλη μέρα ιπποδρομία και έπρεπε να κοιμηθούν νωρίς τα μπιφτέκια
-
Ο χρήστης kavy έγραψε:
Παιδιά, θέλω τα φώτα σας.Ταλαιπωρούμαι εδώ και καιρό με τρέμουλο στο 207, το οποίο όλοι μου λένε ότι είναι θέμα ζυγοστάθμισης αλλά κανείς στη μικρή μας πόλη δεν μπορεί να λύσει. Καμία από τις ζάντες δεν έχει εμφανές στράβωμα και είναι σιδερένιες (άρα και εύκολες στην επισκευή αν χρειαστεί).
Έρχομαι μονοήμερα Θεσσαλονίκη με πιεσμένο πρόγραμμα και θα ήθελα να μου προτείνετε ένα λαστιχά γνώστη με καλά μηχανήματα να πάω και να λύσω το πρόβλημά μου.
Αν έχει και καλές τιμές ακόμα καλύτερα μιας και πρέπει να αλλάξω και λάστιχα.
Ευχαριστώ.
Συζητήθηκε παραπάνω, δες εδώ. Πολύ καλός μάστορας. Ίσως είναι ένα 10άρικο ανά τετράδα ελαστικών ακριβότερος από μεγαλύτερα καταστήματα, αλλά είναι γνώστης και κάνει άψογη δουλειά σε τοποθέτηση-ζυγοστάθμιση-ευθυγράμμμιση.
-
Αυτά τα γκουντις που βγήκαν απ την αλυσίδα έχουν το ίδιο ωράριο με τα άλλα;
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ξέρετε ρε παιδιά αν έχει πουθενά τέτοια; Νηστικοί μείναμε με τον cosneo το προηγούμενο Σάββατο...Eιχε την άλλη μέρα ιπποδρομία και έπρεπε να κοιμηθούν νωρίς τα μπιφτέκια
Ρώτησα χθες σε αυτά της Παπαναστασίου (αμέσως μετά την Μαρτίου πηγαίνοντας Ανατολικά) και μου είπαν ότι κλείνουν στις 00:00.
-
Μιας και αναφέρθηκαν τα goodys προσωπικά τα έχω σταματήσει εδώ και πολύ καιρό γιατί για να φάω αξιοπρεπώς πρέπει να κάνω λογαριασμό μεγαλύτερο από ότι σε ταβέρνα...
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Μιας και αναφέρθηκαν τα goodys προσωπικά τα έχω σταματήσει εδώ και πολύ καιρό γιατί για να φάω αξιοπρεπώς πρέπει να κάνω λογαριασμό μεγαλύτερο από ότι σε ταβέρνα...Εχουν μικρυνει πολυ οι μεριδες ,ειδικα τα μπεργκερ τους εχουν γινει πολυ μικρα ,σαν μπισκοτα
-
Kαι το club μια απ τα ίδια και οι πατάτες μετρημένες. Γενικά δεν αξίζουν πλέον.
-
κατα τη γνωμη μου δεν αξιζανε ποτε, αλλα εκανες τα στραβα ματια γιατι ειχανε πολυ μεγαλες μεριδες.
εχω να φαω σε goodys και τετοια πανω απο 1.5 χρονο. πιστευω οτι ενα πιτογυρο αξιζει περισσοτερο. -
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
πιστευω οτι ενα πιτογυρο αξιζει περισσοτερο.Σίγουρα πολύ φθηνότερο και χορταστικότερο αλλά πολύ βαρύ στο στομάχι. Πολλές φορές θέλεις κάτι διαφορετικό.
-
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
κατα τη γνωμη μου δεν αξιζανε ποτε, αλλα εκανες τα στραβα ματια γιατι ειχανε πολυ μεγαλες μεριδες.
εχω να φαω σε goodys και τετοια πανω απο 1.5 χρονο. πιστευω οτι ενα πιτογυρο αξιζει περισσοτερο.Δεν υπάρχει τίποτα φθηνότερο από το πιτόγυρο. ΑΛΛΑ οποιδήποτε σύγκριση φαγητού με αυτό είναι άκυρη. Τι εννοώ...
Δεν υπάρχει φθηνότερο κρέας από το χοιρινό, και είδικά από αυτό που χρησιμοποιείται για το γύρο. Όταν η νωπή χοιρινή πανσέτα πωλείται σε λιανική 4€ το κιλό(ίσως και πιο κάτω σε μερικές αγορές ή s/m), σκεφτείται πόσο αγοράζουν χονδρική το κατεψυγμένο χοιρινό τα οβελιστήρια. Η πίτες μια από τα ίδια κλπ.
Με μια μπακέτα-τοστ χορταίνεις σαφώς λιγότερο, αλλά το κόστος παρασκευής ίσως να είναι μεγαλύτερο από το αυτό του κλασικού πιτόγυρου. Εκτός αν βάλεις ζαμπόν(2,40€ + ΦΠΑ το κιλό) κασέρι(4,80€ + ΦΠΑ το κιλό).
Αυτή τη στιγμή τα gooydy's πουλάνε 4,20€ το club+cola. Δηλαδή 3,40€ γιατί ΠΑΝΤΑ κόβουν απόδειξη. Δοκιμάστε να το κάνετε σπίτι σας να δείτε πόσο θα σας βγει. ΑΛΛΑ δεν έχει καμιά σχέση με αυτό του παρελθόντος. Τα τετράγωνα ψωμάκια μίκρυναν, κασέρι μπάνει μόνο στο μισό και οι πατάτες ίσως είναι 2ης ποιότητας(ίσως να ήταν και ίδιες με παλιά, αλλά έμειναν ώρα). Επιπλέον η ξεθυμαμένη βρυσάτη coke, δεν πίνεται. Και μιλάμε για τα goody's, και όχι για αυτά που αγοράζουν πλέον από άλλους προμηθευτές εκτός της μαμά hellenic(και έχουν χαμηλώτερες λίγο τιμές).
Που θέλω να καταλήξω....
Έχουμε πέσει όλοι μας λόγο κρίσης σε ένα ανελλέητο κυνήγι χαμηλής τιμής. Τα todaylicious, hot-dog κρίσης κλπ, ξεφυτρώνουν σαν τα μανητάρια πουλώντας 70 λεπτά. Στην ναβαρίνου πουλάνε κάποια μικράμαγαζάκια και φθηνότερα. Έχω φάει μια φορά και δεν πρόκεται ξανά. Υπήρξε η καραμέλα:'Μα και τα ΙΚΕΑ πουλάνε φθηνά το ίδιο προϊόν'. Πρώτον είναι ηλίθιο να συγκρίνουμε τις τιμές που αγοράζει χονδρική μια πολυεθνική όπως το ΙΚΕΑ, με αυτές του τζιβάτου στη ναβαρίνου. Δεύτερον αποδείχτηκε τι πουλάει το ΙΚΕΑ...
Φθηνό και καλό δεν υπάρχει στην εστίαση.
Posts προς Θεσσαλονικείς