-
Κανένα MX-5 δεν σώθηκε γκαζώνοντας.
-
Αναμένεται post-κόλαφος εκ Πονηρού Αιδεσιμότατου...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Κανένα MX-5 δεν σώθηκε γκαζώνοντας.Άρχισαν οι δικαιολογίες...
υ.γ.Καλοτάξιδο
-
Κανένα MX-5 δεν σώθηκε γκαζώνοντας.πιστεύω σήμερα ήταν ένα καλό τεστ για τη στεγανότητά του...
αύριο να μας πεις 'τί ψαριά έπιασες'σιδερένιο!!!
-
Αν υπάρχει ενδιαφέρον, μπορώ να παραθέσω μια παραβολή στο Ποίμνιον...
@peterpan
Δυο κολιοί που κατέβηκαν από τη Λαζική, μια τσιπούρα και ένα σετ αθερίνες.Υ.Γ. Ευχαριστώ
-
Λέγε πληροφορίες. Χρώμα, χλμ, spec κλπ
-
Αν υπάρχει ενδιαφέρον, μπορώ να παραθέσω μια παραβολή στο Ποίμνιον...@peterpan
Δυο κολιοί που κατέβηκαν από τη Λαζική, μια τσιπούρα και ένα σετ αθερίνες.Υ.Γ. Ευχαριστώ
-
Γκρι (δυστυχώς έλεγα, αλλά δεν με χαλνάει τελικά), 40Κ km, 1.8 Mid, 16 βαλβίδες, 126 άλογα, 17 κιλά ροπή, 0-100 σε 9,4', χωρίς τασάκι...τι άλλο θέλεις;
-
Το ότι μετρήθηκε στα 8.6 για το 0-100 δε σε χαλΝάει Νικολλλλή, ε;;;
-
Και στα 7 και στα 15 να το μετρήσουν, δε με χαλνάει καθόλου. Εφ'όλης της ύλης από κοντά, όσο το μαθαίνω!
-
Το πήρες τελικά.
Σας κάνει και καλό καιρό για ανοιχτές βόλτες με τον δρδινο.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Το πήρες τελικά.Σας κάνει και καλό καιρό για ανοιχτές βόλτες με τον δρδινο.
ΥΓ καλορίζικο πάτερ
-
Noμίζω σταμάτησε να βρέχει;
(famous last words)
-
Με τον φάνκι θα πάρετε από το φαρμακείο πολλές αυτοκόλλητες θερμοφόρες και μετά θα πάτε ανοιχτοί φορώντας μπλουζάκια στις καφετερίες της Κρήνης για σοβαρό σκοπό (το αμάξι ανοιχτό διπλοσειρά).
Φάνκι, μόνο αυτή τη διαδρομή θα κάνει το αμάξι. Μη το τρέχετε από δω κι από κει για χαζομάρες.
Μόνο αν δεν γ@μάτε τίποτα να σκεφτείτε λάστιχα και Σέρρες. -
Εχει να πεσει γιαουρτι μαζι με το πηλινο!!!
-
Εγώ θέλω Λεωνίδα συνοδηγό με τα περίεργα τα γυαλιά τα Χαβάη 5-0.
-
carrera rules
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Με τον φάνκι θα πάρετε από το φαρμακείο πολλές αυτοκόλλητες θερμοφόρες και μετά θα πάτε ανοιχτοί φορώντας μπλουζάκια στις καφετερίες της Κρήνης για σοβαρό σκοπό (το αμάξι ανοιχτό διπλοσειρά).Φάνκι, μόνο αυτή τη διαδρομή θα κάνει το αμάξι. Μη το τρέχετε από δω κι από κει για χαζομάρες.
Μόνο αν δεν γ@μάτε τίποτα να σκεφτείτε λάστιχα και Σέρρες. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Με τον φάνκι θα πάρετε από το φαρμακείο πολλές αυτοκόλλητες θερμοφόρες και μετά θα πάτε ανοιχτοί φορώντας μπλουζάκια στις καφετερίες της Κρήνης για σοβαρό σκοπό (το αμάξι ανοιχτό διπλοσειρά).Φάνκι, μόνο αυτή τη διαδρομή θα κάνει το αμάξι. Μη το τρέχετε από δω κι από κει για χαζομάρες.
Μόνο αν δεν γ@μάτε τίποτα να σκεφτείτε λάστιχα και Σέρρες.Δεν με πάει βόλτα ξεσκούφωτος... Τόσες θυσίες εγώ και αυτός στο φτύσιμο...
(τον είπα να κρατάει excel για μεταβολή στατιστικών )
-
Έλα να σε πάω εγώ...
Μην κλαις καημενούλη μοντερέτορα
Μου σπαράζεις την καρδιά...Τώρα θα δεις το παπαδαριό.... Θα σταματήσει να σου μιλάει, θα αλλάξει παρέες, και θα συχνάζει μόνο σε μαγαζιά με τσελέμπριτιζ...
Posts προς Θεσσαλονικείς