-
Κρίμα για τα παιδιά
Το 'Σύστημα Πληροφόρησης Χρηστών Ανατολικής Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης' αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα του γιατί φτασαμε ως χώρα εδώ που φτάσαμε. Δώσαμε 1.377.901 Ευρώ (σύμφωνα με το site) για τις κάμερες, τις πινακίδες και την ιστοσελίδα, και από τότε που ανάλαβε την διαχείριση η Περιφέρεια τις μισές ημέρες το σύστημα δεν δουλεύει. Αυτή την στιγμή από τις 17 κάμερες λειτουργούν οι 3!
Την προηγούμενη εβδομάδα συμβουλεύτικα το site, είδα πως ήταν όλα ΟΚ άλλα όταν έφτασα στο Παπαγεωργίου ήταν όλα σταματημένα. Γιατί; Γιατί απλά οι κάμερες είχαν κολλήσει 3 ώρες πριν.
Αργόσχολοι και κλέφτες!!! -
Αναμενόμενο για αυτην την βδομαδα, δυσκολα τα πράγματα με δυο αργίες που να δουλέψουν τώρα τα παλικάρια!
εδω σε μια εφορία το κλείσανε απλα και ωραία απο την τετάρτη (αθηνα) με ενα ωραίο τηλεφώνημα για βόμβα!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Να επιστρέψεις από τη Λυγκηστίδα και να με πάρεις τηλέφωνο.άσε κενό στο πρόγραμμά σου την άλλη πέμπτη
-
σήμερα και αύριο δέχομαι προσφορές για ανοιχτή βόλτα
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
επειδή ήμουν εκεί όλη μέρα ψάχνοντας τον αγνοούμενο (μούλιασα μέχρι κ@λ@τρυπίδ@ς) το συμπέρασμα είναι ότι το νερό ήταν πάρα μα πάρα πολύ και αρκετοί δεν έχουν αντίληψη της κατάστασης που αντιμετωπίζουν.
ο διασωθείς 'ταξίδεψε' παρασυρόμενος εντός αυτοκινήτου σχεδόν 3 χιλ και αφού απεγκλωβίστηκε από το όχημα παρασύρθηκε άλλα 3 χιλ. μέχρι που πιάστηκε από ένα δένδρο και εκεί εντοπίστηκε και διασώθηκε.
ο πατέρας του παρασύρθηκε όταν μετακινήθηκε το αυτοκίνητο μετά από προσπάθειά του να το απομακρύνει από το σημείο...
η ποσότητα του νερού φαίνεται και από το πόση απόσταση κάλυψε (περίπου 7 χιλ) μέχρι την ακτή (δίπλα από το ALDI) παρασυρόμενος (χωρίς να σκαλώσει σε κανένα από τα πολλά κλαδιά, μπάζα κλπ ) και το πόσο ανοιχτά στη θάλασσα τελικά εντοπίστηκε.
η ασχετοσύνη φάνηκε και μπροστά μου όταν ένας ηλικιωμένος με BMW χωρίς να μειώσει ταχύτητα πήγε να περάσει τον χείμαρρο από συνήθεια!!!!
Ο πατέρας πέθανε απο πνιγμό ή απο χτύπημα? Αν φορούσε σωσίβιο υπήρχε πιθανότητα διάσωσης?
-
Ο χρήστης kostakis έγραψε:
Ο πατέρας πέθανε απο πνιγμό ή απο χτύπημα? Αν φορούσε σωσίβιο υπήρχε πιθανότητα διάσωσης?'Ο ιατροδικαστής που διενήργησε τη νεκροψία-νεκροτομή, δήλωσε ότι αν δεν υπήρχε αυτό το κάταγμα στον αυχένα, που είναι από τα σοβαρότερα, ο 55χρονος ίσως να επιζούσε.'
http://www.madata.gr/epikairotita/social/80569.html -
Μετά από αυτό το περιστατικό πρέπει να αλλάξουμε το πίσω δεξί τζάμι της 3θυρης corolla. Μήπως κάποιος φίλος έχει να προτείνει σχετικό συνεργείο αλλαγής κρυστάλλων?
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Μετά από αυτό το περιστατικό πρέπει να αλλάξουμε το πίσω δεξί τζάμι της 3θυρης corolla. Μήπως κάποιος φίλος έχει να προτείνει σχετικό συνεργείο αλλαγής κρυστάλλων?Να αλλάξεις πόδι...
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Μετά από αυτό το περιστατικό πρέπει να αλλάξουμε το πίσω δεξί τζάμι της 3θυρης corolla. Μήπως κάποιος φίλος έχει να προτείνει σχετικό συνεργείο αλλαγής κρυστάλλων?
Auto Glass..
Ευχαριστώ sv2
Kyr
-
Ωπ, τώρα είδα ότι το πήρες κιόλας το mx5. Καλοτάξιδο funky!
Θέλω κι εγώ βόλτα
-
τη σπάσανε η ειναι παράξενη αντανάκλαση απο τον ήλιο
-
σημερα μου γιναν παραξενα πραγματα λογιων λογιων απ το πρωι αλλα μ εντυπωσιασε μολις τωρα που το συζητησα με την κυρα,το παρακατω...
με διαφορα 1 ωρας περιπου,δεν δουλευαν τα κλειδια 2 αυτοκινητων για να κλειδωσουν οι κλειδαριες...την πρωτη στο καρφουρ και επειδη μου χει ξανασυμβει εκει,(ποιος ξερει τι ακτινοβολια big brother τρωμε)δεν εδωσα σημασια.
με αλλο αυτοκινητο που δεν ειχα προβλημα με το κλειδι ποτε,σε σταση μου στην καλαμαρια τα ιδια,η φαση ειναι οτι στην επιστροφη μου στα αυτοκινητα δουλευαν ρολοι ...το λεω πριν λιγο στη συζυγο,και μου λεει κι εγω τα ιδια την ιδια περιπου ωρα σε αλλο σημειο της πολης...συναιβει κ σ αλλους σημερα?τι ακτινοβολιες τρωμε ρε παιδια...??? -
ειχε θεμα ο συναγερμος σημερα, εγω το χρεωσα στην ατμοσφαιρα παντως..
-
είναι η ψυχολογική ατμόσφαιρα των ημερών που κάνει τη διαφορά και την αποδίδουμε σε πιθανά φαινόμενα...
πάνω κάτω συμβαίνει σχεδόν σε όλους....δεν τσουλάνε απλά μικροπράγματα και ο εκνευρισμός μεγαλώνει δυσκολεύοντας παραπάνω την καθημερινότητα.
απ την άλλη υπάρχουν έρευνες που συσχετίζουν φυσικά φαινόμενα με την ψυχολογία.
τώρα ποιο επηρεάζει το άλλο ??? -
Στον 'αέρα' οι ακτοπλοϊκές συνδέσεις της Θεσσαλονίκης
Στο διαγωνισμό που έγινε χθες για την κάλυψη με επιδότηση συνολικά 16 γραμμών, δεν κατατέθηκε καμία προσφορά(!) για τη γραμμή Θεσσαλονίκη - Λήμνος - Μυτιλήνη, η οποία μέχρι τώρα καλύπτεται από το επιβατηγό 'Λισσός'.Η δεύτερη μεγάλη γραμμή με αφετηρία τη Θεσσαλονίκη και...προσεγγίσεις σε Σιγρί - Χίο - Καρλόβασι Σάμου - Πάτμο - Κάλυμνο - Κω - Ρόδο θα 'βγει' σε διαγωνισμό, που θα γίνει στις 10 Νοεμβρίου και παραμένει αβέβαιο εάν θα υπάρξει και γι' αυτήν ενδιαφέρον.
http://greece-salonika.blogspot.com/201 ... z148Zxl94NΘεσσαλονίκη μου μεγάλη φτωχομάνα
εσύ που βγάζεις τα καλύτερα παιδιά
...........................http://www.youtube.com/watch?v=83_DjH1i-fY -
εχετε υποψιν κανενα κατάστημα για να αγοράσω μια μπαταριά για σκούτερ (9Ah YB9-B)??
Την τελευταία την ειχα αγοράσει απο το πρακτικερ κ την ειχε σχετικά ακριβά! Το αλεξ πακ εχει σε καλες τιμές αλλα συνήθως δεν έχουνε μικρές!
-
Το Standard στην Μοναστηρίου? Είχα πάρει για την Kawasaki μου από κει...
-
+1000 οικονομικές και αξιόπιστες. τουλάχιστον οι αυτοκινήτου που έχω πάρει κατά καιρούς....
μετά την πυροσβεστική και πριν τη FORD... -
Ψάχνω να βρω τηλ απο το συγκεκριμένο να ρωτήσω αλλα δεν βρίσκω τίποτα!
-
Posts προς Θεσσαλονικείς