-
καληνύχτα σας! κ όνειρα γλυκά!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Έβλεπα αστραπές στο Λιμάνι, ενώ έφαγα βροχή σε όλη την Περιφερειακή, στην Πυλαία, στην Τούμπα...Πώς τα κατάφερες να μην την καταλάβεις; Αν είναι πονηρός ο λόγος, στείλε emoticon .Ετρωγα σουβλακια(= δεν με νοιαζει και σεισμος να γινεται) μετα εδωσα μαθημα και πηγα για καφε και ουζακι λιγο αργοτερα..
-
Ρίξτε άγκυρα, βάλτε σημαδούρες κτλ... Ο φάνκι έπλυνε το αμάξι πάλι και θα ρίξει τρελό νερό...
-
Το ρίχνει
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ρίξτε άγκυρα, βάλτε σημαδούρες κτλ... Ο φάνκι έπλυνε το αμάξι πάλι και θα ρίξει τρελό νερό...Αν η πληροφορια σου ειναι εγκυρη οποτε ειναι να ξαναβγουμε απο το σπιτι να τον ρωταμε αν επλυνε το αμαξι!!
-
Ε είπα και εγώ ρε παιδιά έκθεση βιβλίου έχουμε να μην ρίξει κάτι καλό?
-
σήμερα πηγα βιβλιοθηκη κ απο τις 9 έπαιζαν οι placebo απέναντι ακριβώς κ μας τα έσπασαν... με το που τελείωσε το πρώτο τραγούδι σκάσαμε όλοι ένα μεγάλο κ δυνατό χειροκρότημα..
-
Το ποστ σου Ντίνο με την ανασκόπηση,μου θυμίζει τη συνέντευξη του Σομμερ στο νιτρο που με κανα 5-10 quotes του ατάκτως εριμμένα ,τον κάναν να φαίνεται προσωπικότητα προς μίμηση.
Λοιπόν τώρα που καταλάγιασε ο ορυμαγδός και πιάσαμε πάτο,πιστεύω οτι φάνηκαν τα πρώτα ψήγματα συνεννόησης.
Εγω και ο Θανος το βλέπουμε λίγο πιο χαλαρά (σπουδάσαμε στο Tenessee) τα θέματα περι διπλοπαρκαρισμάτων σε ώρες και σημεία διασκέδασης,εξακολουθούμε να δηλώνουμε την αποστροφή μας για ουσιαστικές μορφές παρακώλυσης συγκοινωνίας,δεν παρκάρουμε στα εν λόγω σημεία οπότε δεν χρυσώνουμε το χάπι μας και τελευταίο και σημαντικότερο μιας και αποτέλεσε πηγή συγγραφικής έμπνευσης και κυρηγμάτων,μας ενοχλεί η ιντερνετική σταυροφορία ηθικής,ειδικά οταν στηρίζεται σε σοβαροφανη θεμέλια.
Δεν εστιάζω σε σένα Νίκο,δεν εστιάζω σε σένα Ντίνο,απλώς η συγκεντρωτική θέση των γραπτών διανθισμένα με κανα 2 άτοπα και άστοχα ζμαιλις και μερικές ηθικοπλαστικές ειρωνίες,δημιούργησαν σε μένα τουλάχιστον ανάμεικτα συναισθηματα με αποτέλεσμα την αντίδραση που αφορά την ακραία άλλη πλευρα.
Κανείς δεν τάχθηκε υπερ του φιλόσοφου Σταρχίδα,κανείς δεν υιοθέτησε εγωιστικές,φιλοτομαριστικές απόψεις, απλώς δόθηκε μια πιο χαλαρή αντιμετώπιση στο θέμα-στη πράξη το αντιμετωπίζω ακόμα πιο χαλαρά και κακώς ερμηνεύτηκε καταυτόν τον τρόπο.
Στην επόμενη συνάντηση θα φροντίσω να είμαι παρών,να το συζητήσουμε απο κοντά, είμαι σίγουρος οτι η συνισταμένη θα είναι κοινή.
-
Λοιπόν, μετά από Κυριακή-Τρίτη-Τετάρτη, λέω να μην τα ξαναπλύνω για φέτος το καλοκαίρι. Μου έκαναν παράπονα οι μαγαζάτορες για τα τραπεζάκια έξω και οι ξενοδόχοι, θίγονται συμφέροντα βλέπετε και θα μου ζητάνε διαφυγόντα κέρδη.
Υποθέτω όμως ότι το φαινόμενο ισχυροποιείται με την Έκθεση Βιβλίου!!!
-
Το ποστ σου Ντίνο με την ανασκόπηση,μου θυμίζει τη συνέντευξη του Σομμερ στο νιτρο που με κανα 5-10 quotes του ατάκτως εριμμένα ,τον κάναν να φαίνεται προσωπικότητα προς μίμηση.
Λοιπόν τώρα που καταλάγιασε ο ορυμαγδός και πιάσαμε πάτο,πιστεύω οτι φάνηκαν τα πρώτα ψήγματα συνεννόησης.
Εγω και ο Θανος το βλέπουμε λίγο πιο χαλαρά (σπουδάσαμε στο Tenessee) τα θέματα περι διπλοπαρκαρισμάτων σε ώρες και σημεία διασκέδασης,εξακολουθούμε να δηλώνουμε την αποστροφή μας για ουσιαστικές μορφές παρακώλυσης συγκοινωνίας,δεν παρκάρουμε στα εν λόγω σημεία οπότε δεν χρυσώνουμε το χάπι μας και τελευταίο και σημαντικότερο μιας και αποτέλεσε πηγή συγγραφικής έμπνευσης και κυρηγμάτων,μας ενοχλεί η ιντερνετική σταυροφορία ηθικής,ειδικά οταν στηρίζεται σε σοβαροφανη θεμέλια.
Δεν εστιάζω σε σένα Νίκο,δεν εστιάζω σε σένα Ντίνο,απλώς η συγκεντρωτική θέση των γραπτών διανθισμένα με κανα 2 άτοπα και άστοχα ζμαιλις και μερικές ηθικοπλαστικές ειρωνίες,δημιούργησαν σε μένα τουλάχιστον ανάμεικτα συναισθηματα με αποτέλεσμα την αντίδραση που αφορά την ακραία άλλη πλευρα.
Κανείς δεν τάχθηκε υπερ του φιλόσοφου Σταρχίδα,κανείς δεν υιοθέτησε εγωιστικές,φιλοτομαριστικές απόψεις, απλώς δόθηκε μια πιο χαλαρή αντιμετώπιση στο θέμα-στη πράξη το αντιμετωπίζω ακόμα πιο χαλαρά και κακώς ερμηνεύτηκε καταυτόν τον τρόπο.
Στην επόμενη συνάντηση θα φροντίσω να είμαι παρών,να το συζητήσουμε απο κοντά, είμαι σίγουρος οτι η συνισταμένη θα είναι κοινή
+10000000 Aπλα και ομορφα!
-
Πολιτισμένα και χαζομάρες! Δεν θα μαλώσουμε;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Πολιτισμένα και χαζομάρες! Δεν θα μαλώσουμε;Πλάκα κάνεις; Εδώ ο άλλος λέει ότι θα έρθει να μιλήσουμε από κοντά σε καφέ. Κατάντια φίλε Χάρη, ούτε ένας πολυήμερος καβγάς δεν γίνεται πλέον... Μας φάγανε οι τάπες για τα βαρέλια του Ιάκωβου Δανιέλου.
-
Εγώ ήδη φέρνω παρέα πάντως!
-
Δανιηλίδης
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Δανιηλίδηςαποκλιεται να ειναι ποντιος
-
Μάλλον κουτουλιές θα δίνει;
Θα φωνάξω τον Χρήστο τον Λοστό (technik), τον Πέτρο τον Σουγια (PeterPan), τον Γιάννη τον Φονιά (όχι από το σήριαλ με τους Κρητικούς, αλλά τον popol@ro Πρέκα), τον Νίκο τον Πεταλούδα (farmakopoios)...
-
Εμένα δεν με θέλεις;
-
Πήγα να γράψω 'τον Ντίνο τον χατζάρα', αλλά είπα ότι θα με δάγκωνες για το 'Ντίνος'! Κωνσταντίνος ταιριάζει περισσότερο με 'Παλαιολόγος' και λοιπά αυτοκρατορικά και όχι με τύπους του υποκόσμου!
-
καλά τα πας, ίσως σε βοηθήσω όταν με χρειαστείς.
-
μόλις γύρισα από μια ποδηλατική βολτούλα... το τί μ@$^ί υπήρχε έξω δε λέγεται...
Posts προς Θεσσαλονικείς