-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
μόλις γύρισα από μια ποδηλατική βολτούλα... το τί μ@$^ί υπήρχε έξω δε λέγεται...spoooookyyyy.... μα τι ωρες κανεις ποδηλατικες βολτουλες? Συμβαδιζουν με αυτες του post?
Κατα τα αλλα ναι... μεγαλη ζημια παθαινει κανεις το καλοκαιρι... ειδικα αμα ξεχαστεις κοιτωντας και τσουλας στον μπροστα προφυλακτηρα ολοταχως
-
sorry, λάθος μου... εννοούσα γκόμενες...
-
μπουμπουνάει κ πάλι! μην πάτε για πλυσιμο αυτοκινήτων!
-
μπουμπουνάει κ πάλι! μην πάτε για πλυσιμο αυτοκινήτων!@funky παλι επλεινες το αμαξι ρε?? Ειπαμε αστο στην ησυχια του!!
Υ.Γ το τι κυκλοφορουσε σημερα δεν περιγραφεται!!
μου φαινεται θα αρχισουν οι παντοφλιες αν συνεχισω ετσι
-
Νίκο άσε... Κατέβηκα να βγάλω το κάλυμμα του παρμπρίζ από το 307 που το είχα παρκαρισμένο μπροστά στο σπίτι μου και κόντεψα να πάθω... Μιλάμε σε 5 λεπτά πέρασαν τουλάχιστον 10 γκομενάρες!!! Δεν γίνεται... Πρέπει να ιδρύσουμε σύλλογο για υποστήριξη στους δεσμευμένους...
-
Μαμω την τρελα μου....
Ειδα ηλιο το πρωι και το επλυνα...
Αν βρεξει ...την εκατσε ο ουρανος!
-
διπλο
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Νίκο άσε... Κατέβηκα να βγάλω το κάλυμμα του παρμπρίζ από το 307 που το είχα παρκαρισμένο μπροστά στο σπίτι μου και κόντεψα να πάθω... Μιλάμε σε 5 λεπτά πέρασαν τουλάχιστον 10 γκομενάρες!!! Δεν γίνεται... Πρέπει να ιδρύσουμε σύλλογο για υποστήριξη στους δεσμευμένους...Πηγαμε για καφε μελενικου και καθε φορα που περνουσε μια εμενα με το στομα ανοιχτο.. Λες να κανουμε κατι σαν γκρουπ θεραπι??
-
Βρεχει....
Θα παθω εγκεφαλικο!!!
-
κοιτάξτε, εσείς οι δεσμευμένοι θα κυκλοφορείτε με μια εφημερίδα, τεράστια παρακαλώ...
όσο για μένα, θα κοιτώ ανενόχλητος ΠΑΝΤΟΥ!
@drdino: κοστίζει κ πολύ το τηλέφωνο στη Γερμανία... αλλιώς θα σου 'λεγα...
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Βρεχει....Θα παθω εγκεφαλικο!!!
Νατος και ο δευτερος... Αφηστε τα ρε με λιγη σκονιτσα δεν πειραζει!! εμεις τι φταιμε?
-
-
ειχε το κακο του το χαλι και ειπα να το πλυνω!
Και εβρεξε για 2 ακριβως ΛΕΠΤΑ ...ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!
-
κοιτάξτε, εσείς οι δεσμευμένοι θα κυκλοφορείτε με μια εφημερίδα, τεράστια παρακαλώ...όσο για μένα, θα κοιτώ ανενόχλητος ΠΑΝΤΟΥ!
Θα σηκώσεις το κόκκινο τηλέφωνο; Με τέτοιους φίλους...
-
κοιτάξτε, εσείς οι δεσμευμένοι θα κυκλοφορείτε με μια εφημερίδα, τεράστια παρακαλώ...όσο για μένα, θα κοιτώ ανενόχλητος ΠΑΝΤΟΥ!
Θα σηκώσεις το κόκκινο τηλέφωνο; Με τέτοιους φίλους...
-
ειχε το κακο του το χαλι και ειπα να το πλυνω!
Και εβρεξε για 2 ακριβως ΛΕΠΤΑ ...ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!
-
μου αρεσει που διπλοποστάρατε! ο καθένας με τον χαβά του!
-
μου αρεσει που διπλοποστάρατε! ο καθένας με τον χαβά του!
-
Τι μαλακια εκαναν παλι; 4 σερι φαναρια στην Ολγας με επιασαν
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Τι μαλακια εκαναν παλι; 4 σερι φαναρια στην Ολγας με επιασανμήπως έκανες εσύ μαλακία?
Posts προς Θεσσαλονικείς