-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Καλα καναν τα παιδια...το καναν για να μην δινετε προσοχη στα διπλοπαρκαρισμενα και να κραζετε αυτους...Γιαυτό είδα ένα polo μπροστά;
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Ειναι πολύ ευχάριστο και με γεμίζει αισιοδοξία το αδιαμφισβητητο γεγονός οτι οι συμπολίτες μας,σταυροφόροι των δρόμων, έχουν λύσει όλα τα προβλήματα της καθημερινής τους μιζεροσύνης και αναλώνονται στο πως θα απομακρύνουν τα 2-4 διπλοπαρκαρισμένα σε 2-4 νυχτερινά στέκια της πόλης.Το οτι το κλείσιμο του κοραλ θα βοηθήσει στη μείωση της υπογεννητικότητας δε περίμενα (επίσης) να τ'ακούσω.
Μάλλον θα βοηθήσει και στην ίση διανομή του συσσωρευμένου κεφαλαίου στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ασιας.
Το σίγουρο είναι ότι οι ευπαθείς στον εγκέφαλο αυτοκινούμενοι θαμώνες είναι οι ίδιοι οι οποίοι διπλοπαρκάρουν σε όλα τα υπόλοιπα σημεία διασκέδασης, κατοικίας και εργασίας της πόλης καθ'όλο το 24ωρο. Και για την κατοικία και εργασία, πάει στο διάολο (που δεν πάει δηλαδή, για τα δικά μου μέτρα και σταθμά). Αλλά για να πιείς το ποτό σου, να είναι απαραίτητο το αυτοκίνητο στο Social, ενώ εμποδίζεις τη μισή κίνηση της αγοράς;
Πραγματικά απορώ πώς την έχει γλιτώσει από τη διπλή σειρά (σχετικά) η υπόλοιπη παραλία...
-
Peugeot2 ειδες μπροστα γιατι ημουν με τα ποδια...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ειναι πολύ ευχάριστο και με γεμίζει αισιοδοξία το αδιαμφισβητητο γεγονός οτι οι συμπολίτες μας,σταυροφόροι των δρόμων, έχουν λύσει όλα τα προβλήματα της καθημερινής τους μιζεροσύνης και αναλώνονται στο πως θα απομακρύνουν τα 2-4 διπλοπαρκαρισμένα σε 2-4 νυχτερινά στέκια της πόλης.
Το οτι το κλείσιμο του κοραλ θα βοηθήσει στη μείωση της υπογεννητικότητας δε περίμενα (επίσης) να τ'ακούσω.
Μάλλον θα βοηθήσει και στην ίση διανομή του συσσωρευμένου κεφαλαίου στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ασιας.
Το σίγουρο είναι ότι οι ευπαθείς στον εγκέφαλο αυτοκινούμενοι θαμώνες είναι οι ίδιοι οι οποίοι διπλοπαρκάρουν σε όλα τα υπόλοιπα σημεία διασκέδασης, κατοικίας και εργασίας της πόλης καθ'όλο το 24ωρο. Και για την κατοικία και εργασία, πάει στο διάολο (που δεν πάει δηλαδή, για τα δικά μου μέτρα και σταθμά). Αλλά για να πιείς το ποτό σου, να είναι απαραίτητο το αυτοκίνητο στο Social, ενώ εμποδίζεις τη μισή κίνηση της αγοράς;
Πραγματικά απορώ πώς την έχει γλιτώσει από τη διπλή σειρά (σχετικά) η υπόλοιπη παραλία...
Παντως Φάνκι ορισμενα ποστ εδω ειναι μνημεια θράσους, αναλογου με αυτο το θρασος που ζουμε καθε μερα στο κεντρο της πολης.
Γεμισαμε χωριαταραιους που οπως ο παππους τους εδενε το γαϊδουρι εξω απο το καφενε, ετσι εχουν την απαιτηση να δενουν την προεκταση της πουτσας τους εξω απο την τρεντυ μαλακια που συχναζουν -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ειναι πολύ ευχάριστο και με γεμίζει αισιοδοξία το αδιαμφισβητητο γεγονός οτι οι συμπολίτες μας,σταυροφόροι των δρόμων, έχουν λύσει όλα τα προβλήματα της καθημερινής τους μιζεροσύνης και αναλώνονται στο πως θα απομακρύνουν τα 2-4 διπλοπαρκαρισμένα σε 2-4 νυχτερινά στέκια της πόλης.
Το οτι το κλείσιμο του κοραλ θα βοηθήσει στη μείωση της υπογεννητικότητας δε περίμενα (επίσης) να τ'ακούσω.
Παντως Φάνκι ορισμενα ποστ εδω ειναι μνημεια θράσους, αναλογου με αυτο το θρασος που ζουμε καθε μερα στο κεντρο της πολης.
Γεμισαμε χωριαταραιους που οπως ο παππους τους εδενε το γαϊδουρι εξω απο το καφενε, ετσι εχουν την απαιτηση να δενουν την προεκταση της πουτσας τους εξω απο την τρεντυ μαλακια που συχναζουνΣυμφωνω κ επαυξανω!!!
-
Δε ξέρω ρε μάγκες για ποιούς μιλάτε,προσωπικά ποτέ δεν διπλοπάρκαρα έξω απο μαγαζιά (δεν εχω και 911 βλέπεις) ,ουτε τη κυκλοφορία εμπόδισα,η διαφορά μας είναι οτι εσείς έχετε πάει το θέμα στη βουλή και εγώ το έχω προωθήσει για αρχειοθέτηση.
Εαν έχετε σταμπάρει κάποιους που σας εμποδίζουν επανειλλημένα απο το να πάτε στο Γένεσις να γεννήσετε,σταματήστε και κατεβάστε τους κανα μπινελίκι να στρώσουν χαρακτήρα,πείτε τους κατάμουτρα τις απόψεις σας περι μικροτσούτσουνων προεκτάσεων και λοιπών θεωριών και ελάτε μετά να διηγηθείτε τις ιστορίες σας ως πραγματικά γεγονότα και αφήστε τα ιεραποστολικά κατα μέρους.
-
Εγώ πάντως απορώ με τον ηλίθιο Δήμο Καλαμαριάς/Θεσσαλονίκης (και Λοιπούς): γιατί να αφήνει να διπλοσταθμεύουν κάποιοι, όταν, όντας λετουργώντας έξυπνα, επιχειρηματικά και καπιταλιστικά, θα μπορούσε να νοικιάσει τον ίδιο χώρο -που υπάρχουν τα διπλοσταθμευμένα- στις διπλανές καφετέριες(πιο πολύς χώρος και καθίσματα = περισσότερο χρήμα = περισσότερες μίζες και έσοδα για το Δήμο = περισσότερα έργα στο Δήμο = περισσότερες θέσεις για βόλεμα = όλοι ευχαριστημένοι και χαρούμενοι... Τελικά είναι πολύ βλάκες αυτοί οι τύποι στο δημοτικό συμβούλιο). Όλα αυτά το βράδυ.
Την υπόλοιπη ημέρα; Χμμμ...Έχω κάτι επιχειρηματικές ιδέες, αλλά θα ήθελα -πρώτα- να ακούσω και τις δικές σας... Λοιπόν;
-
Ενώ ο Δήμος Θεσσαλονίκης, θα του κάνουν ( και άλλοι θα την πληρώνουν με διόδιο ) την υποθαλάσσια, θα πεζοδρομήσει την Νίκης και θα την παραδωσει στους....ε όχι και στους πεζούς, στους μαγαζάτορες και τα τραπεζοκαθίσματα, εκτός αν αντιδράσουν οι κάτοικοι των 'εργατικών κατοικιών' από πάνω που ενοχλούνται από το ντάμπα ντούμπα
-
Ο χρήστης King Alexander έγραψε:
Εγώ πάντως απορώ με τον ηλίθιο Δήμο Καλαμαριάς/Θεσσαλονίκης (και Λοιπούς): γιατί να αφήνει να διπλοσταθμεύουν κάποιοι, όταν, όντας λετουργώντας έξυπνα, επιχειρηματικά και καπιταλιστικά, θα μπορούσε να νοικιάσει τον ίδιο χώρο -που υπάρχουν τα διπλοσταθμευμένα- στις διπλανές καφετέριες(πιο πολύς χώρος και καθίσματα = περισσότερο χρήμα = περισσότερες μίζες και έσοδα για το Δήμο = περισσότερα έργα στο Δήμο = περισσότερες θέσεις για βόλεμα = περισσότερα C1 -
Δε ξέρω ρε μάγκες για ποιούς μιλάτε,προσωπικά ποτέ δεν διπλοπάρκαρα έξω απο μαγαζιά (δεν εχω και 911 βλέπεις) ,ουτε τη κυκλοφορία εμπόδισα,η διαφορά μας είναι οτι εσείς έχετε πάει το θέμα στη βουλή και εγώ το έχω προωθήσει για αρχειοθέτηση.
Εαν έχετε σταμπάρει κάποιους που σας εμποδίζουν επανειλλημένα απο το να πάτε στο Γένεσις να γεννήσετε,σταματήστε και κατεβάστε τους κανα μπινελίκι να στρώσουν χαρακτήρα,πείτε τους κατάμουτρα τις απόψεις σας περι μικροτσούτσουνων προεκτάσεων και λοιπών θεωριών και ελάτε μετά να διηγηθείτε τις ιστορίες σας ως πραγματικά γεγονότα και αφήστε τα ιεραποστολικά κατα μέρους.
+1 ειδικα τα μπολντ
-
Τότε γιατί υπερασπίζεστε το δικαίωμα στο διπλοπαρκάρισμα;
-
Γιατι μπορει να εχει λογο να διπλοπαρκαρει...
Το να διπλοπαρκαρεις εξω απο μπαρακι ειναι απιστευτη μαλακια(εκτος αν εχεις καμια λαμπο και φοβασαι μην στην βανδαλισει κανεις κομπλεξικος )
Αλλα το διπλοπαρκαρισμα αναγκης δεν με ενοχλει ΚΑΘΟΛΟΥ...Γιαυτο...
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Γιατι μπορει να εχει λογο να διπλοπαρκαρει...
Το να διπλοπαρκαρεις εξω απο μπαρακι ειναι απιστευτη μαλακια(εκτος αν εχεις καμια λαμπο και φοβασαι μην στην βανδαλισει κανεις κομπλεξικος )
Αλλα το διπλοπαρκαρισμα αναγκης δεν με ενοχλει ΚΑΘΟΛΟΥ...Γιαυτο...
Α μάλιστα. Καλά. Ξαναδιάβασε τι έχετε γράψει, και τα λέμε.
-
+οο
-
ΟΚ ντινο τα λεμε...
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
ΟΚ ντινο τα λεμε...Εδώ θα είμαι.
-
Ειλικρινα χαιρομαι που ζω σε μια κοινωνια αγιων...
Που κανεις τους δεν εχει διπλοπαρκαρει,που κανεις τους δεν εχει κανει καποια παρανομια,που κανεις τους δεν εχει κανει κατι κακο...
Και επειδη ειναι τοσο αγιοι μπορουν να κρινουν και να κατηγορουν!
Ειλικρινα με κανετε να νιωθω τοσο αμαρτωλος!
-
Πώς είχα την εντύπωση ρε παιδιά ότι μιλούσαμε για συγκεκριμένα σημεία ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ και όχι ανάγκης;
Όφσετ, δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι δεν διπλοπαρκάρεις ΟΥΤΕ για ανάγκη...η αντιμετώπισή σου όμως μου χτυπάει στο μυαλό την κλασσική ελληνική τακτική λύσης προβλημάτων. Στο τέλος όλες οι αβαρίες δικαιολογούνται, λες και δεν έχουμε απολύτως κανένα πρόβλημα σαν κοινωνία, τα πράγματα συνεχίζουν να χειροτερεύουν γιατί έχουμε υποτίθεται σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθούμε. Και φυσικά δεν αρχίζουν ούτε τελειώνουν τα προβλήματα της κοινωνίας στο διπλοπαρκάρισμα. Το ξαναλέω: ένας άνθρωπος να έχει κινδυνέψει από την αδιαφορία, 'δικαιολογημένη' παρανομία των συμπολιτών του, αυτό το ζήτημα πρέπει να το καυτηριάζουμε και όχι να το προσπερνάμε. Το ίδιο έλεγα και στο ζήτημα με τα αυτοκίνητα στα πεζοδρόμια και στις διαβάσεις. Γυναίκες με μωρά, έγκυοι, παππούδες-γιαγιάδες και άτομα με ειδικές ανάγκες να κινδυνεύουν επειδή εμείς είμαστε απάλευτοι;
Αλλά προφανώς η λογική μου δεν ταιριάζει με την πόλη και μάλλον θα πρέπει να την καταπιέσω. Ευτυχώς προς το παρόν δεν έχω ανάγκη να τρέξω για κάποιον λόγο ανάγκης διασχίζοντας την πόλη, δεν είμαι οδηγός ασθενοφόρου, είμαι νέος, αρτιμελής και υγιής. Άρα τα όποια θέματα δεν πρέπει να με απασχολούν.
-
εγώ ένα ξέρω... το διπλοπαρκάρισμα δείχνει έλλειψη σεβασμού προς τον συμπολίτη... κ εφόσον δε σέβεσαι τους ομοίους σου, δε σέβεσαι κ τον εαυτό σου... (γενικώς το λέω, δεν στοχοποιώ κάποιον)
ανάγκες έχουμε όλοι οι άνθρωποι... σήμερα κατέβαινα κέντρο με το λεωφορείο, κ η λεωφορειολωρίδα ήταν γεμάτη αυτοκίνητα με αλαρμ... επειδή αυτός που διπλοπαρκάρει δε θέλει να χάσει 10 λεπτά εργατο-ώρας, πρέπει όλοι οι επιβάτες του λεωφορείου να χάσουν από 2 λεπτά συνολικής καθυστέρησης... επομένως έχουμε κ λέμε... 50 (επιβάτες) x 2 (λεπτά καθυστέρησης) = 100 λεπτά εργατοώρας χαμμένα στο κάθε λεωφορείο... αν περάσουν εκείνη τη στιγμή 8 λεωφορεία από τη λεωφορειολωρίδα, έχουμε 800 λεπτά εργατοώρας χαμένα...δλδ να χαθούν τόσες εργατοώρες μέσα σε 10 λεπτά της ώρας... για κάτι που δεν φταις... για να μην χάσουν αυτοί που σταματούν με αλάρμ 10 λεπτά από τη ζωή τους, ή επειδή είναι μάγκες...
αυτό θα πει έλλειψη σεβασμού.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τότε γιατί υπερασπίζεστε το δικαίωμα στο διπλοπαρκάρισμα;Ποιος υπερασπίζεται μωρε το 'δικαίωμα στο διπλοπαρκάρισμα'?
Posts προς Θεσσαλονικείς