-
Γιατί, τι αμάξι οδηγάς τώρα και δν μπορείς;
(δεν μπορούσα να κρατηθώ )
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γιατί, τι αμάξι οδηγάς τώρα και δν μπορείς;(δεν μπορούσα να κρατηθώ )
vw polo....
στριγγλιζαν τα καημενα τα λαστιχα χθες αλλα και παλι ηταν ξενερα
-
Ο χρήστης Corsadi έγραψε:
Εδω ρε παιδια δε στρωνουν δρομους μες στη Θεσ/κη που η κατασταση τους ειναι τραγικη!Αυτη η Σοφουλη κ η Χιλης ειναι λες κ τις εχουν βομβαρδισει!Ελεος!!!Μονο πεζοδρομια εχουν ξεσκιστει να φτιαχνουν...και μαλιστα πεζοδρομια-επεκταση παίρνοντας απο το δρομο (τις λωριδες που ηταν μεχρι τωρα για παρκαρισμα) και μαλιστα σε σημεια που το πεζοδρομιο ειναι ΗΔΗ αρκετα φαρδυ .... Αλλα, μας αξιζουν αυτοι που βγαζουμε, σαν τα μουτρα μας και αυτοι. Τι ειναι ο καβουρας τι ειναι το ζουμι του. (με τετοιο νομαρχη και δημαρχο τυφλα να εχουν ο Μπους και ο Σβαρτζενεγκερ)
-
Ο χρήστης ShyTestosterone έγραψε:
Αλλα, μας αξιζουν αυτοι που βγαζουμε, σαν τα μουτρα μας και αυτοι.
Τι ειναι ο καβουρας τι ειναι το ζουμι του. (με τετοιο νομαρχη και δημαρχο
τυφλα να εχουν ο Μπους και ο Σβαρτζενεγκερ)Καλόοοοοο
-
Πριν κανά 7-8 χρόνια (στην αρχή της Δημαρχίας του Ιπτάμενου Ιατρού) είχαν ασφαλτροστώσει πολλούς δρόμους τις Θεσσαλονίκης. Δε μιλάμε για τρελή ποιότητα αλλά κάτι ήταν και αυτό. Αλλά από τότε... ήρθε και το φυσικό αέριο που έχουν σκάψει όλη την πόλη, ξεκίνησαν τώρα και το μέτρο και οι δρόμοι πλέον είναι μόνο για τζιπ. Η φάση είναι ότι και τα πεζοδρόμια που φτίαχνουν από ποιότητα είναι ότι να ΄ναι. Αν δείτε στην Ναυαρίνου τις πλάκες απλά τις ακουμπάνε σε κάτι που μοιάζει με σκέτη άμμο. Τσιμέντο κανά σακί στον ένα τόνο άμμο. Αν παίρνει την εργολαβία αυτός που κάνει την μεγαλύτερη έκπτωση τι να περιμένουμε?
-
Θα μου πείτε βρε παιδιά ... είμαι ο μόνος που το Σάββατο έκανα το - Σωζόπολη - Μουδανιά - μιάμιση ώρα ;
-
Ο χρήστης dea@735 έγραψε:
Θα μου πείτε βρε παιδιά ... είμαι ο μόνος που το Σάββατο έκανα το - Σωζόπολη - Μουδανιά - μιάμιση ώρα ;Αν και δεν ξέρω που είναι η Σωζόπολη , το Σάββατο υπήρχε απίστευτο πρόβλημα έξω απ' τα Μουδανιά. Είχαν πάει οι δικοί μου προς τα κει και μου είπαν για ατελείωτο μποτιλιάρισμα. Να χαρώ τους προκομένους που κάνουν έργα τέτοιο καιρό...
-
Για δώσε ένα πμ ρε Νάσο.
-
E για πες τα κ σε εμας...μεταξυ μας ειμαστε...!
-
Γιατί δεν ποστάρεται Νάσο; Τέσπα, τα λέμε το ΣΚ από κοντά αν είναι.
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
πηραν υπηκοοτητα τον τελευταιο μηνα 200 αλβανοι κ 300 ρωσσοποντιοι περιπου σαλονικα κ χωρις να ειχαν καν πρασινη καρτα πριν.
κ μεις ασχολουμαστε αν πηγε οντως ο ψωμιαδης στην φωτια στους ταγαραδες..
τωρα πως κ ποιοι μεσολαβησαν το γνωριζω αλλα κατι τετοιο δεν ποσταρεται νομιζω..ε?είναι Βορειοηπειρώτες και Έλληνες του πόντου
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
πηραν υπηκοοτητα τον τελευταιο μηνα 200 αλβανοι κ 300 ρωσσοποντιοι περιπου σαλονικα κ χωρις να ειχαν καν πρασινη καρτα πριν.
τωρα πως κ ποιοι μεσολαβησαν το γνωριζω αλλα κατι τετοιο δεν ποσταρεται νομιζω..ε?είναι Βορειοηπειρώτες και Έλληνες του πόντου
Και μετα φταιει ο Λιακοπουλος που λεει οτι υπαρχουν 200 εκατομυρια ΕΛληνες...
-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Και μετα φταιει ο Λιακοπουλος που λεει οτι υπαρχουν 200 εκατομυρια ΕΛληνες...
εχουμε δυνατό σπέρμα -)+(-
-
ποτε αρχιζει αυτο και δε ξερω..
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Πολλή βροχή σήμερα....έχουμε και έκθεση βιβλίου ,μην το ξεχνάμεμηπως να την μεταθεσουν για μεσα ιουλιου που παραεχει ζεστη στη θεσσαλονικη να δροσιστουμε λιγο??
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Πολλή βροχή σήμερα....έχουμε και έκθεση βιβλίου ,μην το ξεχνάμε
μηπως να την μεταθεσουν για μεσα ιουλιου που παραεχει ζεστη στη θεσσαλονικη να δροσιστουμε λιγο??
Την βροχή ή την ζέστη;
Πότε θα ξαναπάμε για καφέ στο δάσος;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πολλή βροχή σήμερα....έχουμε και έκθεση βιβλίου ,μην το ξεχνάμε
μηπως να την μεταθεσουν για μεσα ιουλιου που παραεχει ζεστη στη θεσσαλονικη να δροσιστουμε λιγο??
Την βροχή ή την ζέστη;
Πότε θα ξαναπάμε για καφέ στο δάσος;
γλυκάθηκες κουφαλα....
την αλλη φορα θα εισαι απο πισω μου να με ακολουθεις
οσο αναφορα για την μεταθεση , φυσικα και εννοω την εκθεση βιβλιου....
-
Γιάννη όταν έχεις λάστιχα, χαίρεσαι να στρίβεις.
Νεξτ τάιμ οφκορς! Άντε, πριν καλοκαιριάσει πολύ και πιάσει κίνηση ο δρόμος.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γιάννη όταν έχεις λάστιχα, χαίρεσαι να στρίβεις.Νεξτ τάιμ οφκορς! Άντε, πριν καλοκαιριάσει πολύ και πιάσει κίνηση ο δρόμος.
τα καλυτερα ειναι τον χειμωνα , ΠΡΙΝ χιονισει και ενω εχουν πεσει τα φυλλα... (για καλυτερη ορατοτητα)
περνεις ενα αμαξι της προκοπης, φορας ενα καλο φλις, φορας ενα σκουφακι, φορας το σπαρκο το παπουτσακι, ανοιγεις το παραθυρο και βουμ βουμ....
και οπως σου ειπα , το καλυτερο ειναι μετα το σημειο που πηγαμε οπου πιανει η κατηφορα και παιζεις με το balance....
-
Άντε και του χρόνου δλδ...
Posts προς Θεσσαλονικείς