-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Άντε και του χρόνου δλδ...OXI,
λιγο να ξερεις το δρομο, πας και βραδυ.....
-
κλεισανε επιτελους το Κοραλ και καποα αλλα μαγαζια στην πολη?Κατι τετιοι πηρε το αυτι μου
Ιδιως για το Κοραλ επρεπε εδω και κανα χρονο μα το κλεισουν,σταντ σε ολο το πεζοδρομιο,διπλοπαρκαρισμενα,χαος -
μηπως ειναι λογω βροχης?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
μηπως ειναι λογω βροχης?οχι μου ειπαν οτι το κλεισανε για παραβασεις περι καταληψης πεζοδρομιου και παραβιασης ωραριου καθως και καποια αλλα μαγαζια
-
off the record, τα μαγαζιά αυτά έκλεισαν γιατί δεν είχαν άδεια... νομίζω πως αυτά που έκλεισαν τα έχει ένας ιδιοκτήτης...
-
Aυτα τα μαγαζια κλεισαν για αλλους λογους!
Μας αλλαξαν τα στεκια μαμω...
-
Γιατί έκλεισαν Θάνο;
Ευτυχώς δλδ...Ρε γμτπμ, το νερό είναι αυτό που ρίχνει; Απίστευτο!!!!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γιατί έκλεισαν Θάνο;
Εκεί βρέχει;!
Εδώ απο οσο μπορώ να δω έχει ήλιο. (ακόμα τουλάχιστον...)
Ρε σε λίγες ωρες δουλευω (ειμαι πρωί σήμερα) και δεν εχω ξαπλώσει καθόλου σήμερα... βλέπω αντι για dvd να δείνω πίτσες.
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Γιατί έκλεισαν Θάνο;
Εκεί βρέχει;!
Εδώ απο οσο μπορώ να δω έχει ήλιο. (ακόμα τουλάχιστον...)
Ρε σε λίγες ωρες δουλευω (ειμαι πρωί σήμερα) και δεν εχω ξαπλώσει καθόλου σήμερα... βλέπω αντι για dvd να δείνω πίτσες.
Μόλις σταμάτησε. Μιλάμε για τρελό νερό Θανάση.
-
βρέχει
να υποθέσω ότι το ίδιο έγινε κ με το myplace??
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
βρέχεινα υποθέσω ότι το ίδιο έγινε κ με το myplace??
Στο κέντρο σταμάτησε πάντως, οπότε καιρός να πάω και σην ΟΤΕΝΕΤ να κάνω την ακύρωση της σύνδεσης και να δω τι άλλη να πάρω.
-
Κι εδω θα ρίξει από ότι φαίνεται....
-
Δες χαρά που θα βρέξει.
Εγώ εύχομαι να μην βρέξει γιατί -ποδαράτος γαρ- θα γίνω λούτσα ενώ εσείς με το αυτοκινητάκι σας απολαμβάνετε την βροχή αφού ούτε θα βραχείτε ούτε τίποτα. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δες χαρά που θα βρέξει.
Εγώ εύχομαι να μην βρέξει γιατί -ποδαράτος γαρ- θα γίνω λούτσα ενώ εσείς με το αυτοκινητάκι σας απολαμβάνετε την βροχή αφού ούτε θα βραχείτε ούτε τίποτα.To καλό είναι το αντίθετο και ασ' τους να λένε.
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Aυτα τα μαγαζια κλεισαν για αλλους λογους!Μας αλλαξαν τα στεκια μαμω...
Δεν πειράζει, πιο κάτω νοικιάζουν 2 πλακάκια πεζοδρομίου σε καλή τιμή και δώρο θέση parking τριπλοπαρκαρισμένη....
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
να υποθέσω ότι το ίδιο έγινε κ με το myplace??
το Myplace το κάνανε μύνηση λόγω μουσικής και επειδή δεν συμμορφωνότανε, του πήρανε την άδεια....
-
Εκλεισαν κοραλ-γκολντφις που ανήκει σε εναν ιδιοκτήτη(+τους μικρότερους) και μαιπλεις που ανήκει σε άλλους.
Να ξανανοίξουν δε το βλέπω ειδικά για μαιπλεις που έφαγε και πολύ κράξιμο απο την ...Εκκλησία.
Μιλάμε οτι εκείνες τις μέρες οι αυτοφωράκηδες είχαν πάρει τα bonus της αρκούδας.
-
Βασίλη, τελικά δεν είχε κίνηση την Κυριακή την προ-προηγούμενη!
Σόρι που άργησα, αλλά διαβάζω για τις εξετάσεις και δεν μπαίνω συχνά!
Για τα κοράλ και μάιπλέις και μά-λα-κίεις, μην ανησυχείτε, τα νέα νυφοπάζαρα θα βρεθούν αυτομάτως μετά από το καλοκαίρι. Τώρα πλέον μεταφέρονται στις κατά τόπους παραλίες.
-
Το μπελ-αιρ;
-
Μα το μπελαιρ δεν παίζει μουσική έξω! Δεν εχει πρόβλημα
Posts προς Θεσσαλονικείς