-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Κοντα στο Μάϊαμι....(την ψαροταβερνα ετσι, οχι το αλλο)...
Πολύ καλό φαγητό παρεπιπτόντως! απορώ πως αντέχεις
Δεν αντεχω! (οικονομικα....Μα να σου χρεωνουν τον αστακο 300 ενω τον τρωμε αλλου με 250 )
-
Ο χρήστης nkaragou έγραψε:
Κοντα στο Μάϊαμι....(την ψαροταβερνα ετσι, οχι το αλλο)...
Πολύ καλό φαγητό παρεπιπτόντως! απορώ πως αντέχεις
Δεν αντεχω! (οικονομικα....Μα να σου χρεωνουν τον αστακο 300 ενω τον τρωμε αλλου με 250 )
Είναι η γνωστή ταβέρνα με το μπαλκόνι στη θάλασσα και θέα σε ενα μεγάλο βράχο ρε παιδιά!??!!!!...Εξαιρετική!!!
-
Αυτό έλειπε με τόσα που χρεώνει να μην είναι και εξαιρετική
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Αυτό έλειπε με τόσα που χρεώνει να μην είναι και εξαιρετικήΟπως και να το κάνουμε το καλό ψάρι το πληρώνεις!!Απαιχτη κακαβιά και φρέσκα ψάρια (λιθρίνια είχαμε φάει!)!!
Στον λογαριασμό...χωνέψαμε απευθείας!!! -
Άλλο ένα θέμα καταλήγει στη ...μάσα!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Άλλο ένα θέμα καταλήγει στη ...μάσα!συγγνώμη!!
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Εξ Αθηνών οπότε άσχετος με Θεσ/κη να σας πω τι μου έκανε εντύπωση στους δρόμους σας.
.......................................-
Ποια νησίδα της παραλίας;;; Εννοείς εκεί μπροστά από τον Λευκό Πύργο;;;
-
Παγκόσμια προτωτυπία!!! 100% Ελληνική πατέντα! Σε κλειστό δρόμο, ταχείας κυκλοφορίας έχουμε έξοδο και είσοδο ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΕΡΙΑ!!!!
-
Ο χαμός στην Αρετσού οφείλεται στα 'in' μαγαζιά...
Α, και λίγα λόγια για την Απολλωνάρα! (αστειεύομαι φυσικά... το γήπεδο είναι του Απόλλωνα Καλαμαριάς!) -
Ναι ισχύει ακόμα... και θα ισχύει για πολλά χρόνια ακόμα...
-
Η τροχαία στην Λ. Νίκης κάνει ότι κάνει και η τροχαία στην Αρετσού... Παίρνει τις μίζες της και κάνει την πάπια...
-
Ο περιφερειακός είναι ένας τυπικός κακός Ελληνικός δρόμος... Δηλαδή απαράδεκτος, αλλά άμα έχεις συνηθίσει... Ο κάθε βλάκας που κυκλοφορεί είναι το πρόβλημα...
-
Στο κέντρο υπάρχει πολυόροφο πάρκινγκ, στο οποίο οι 3 τελευταίοι όροφοι είναι μονίμως άδειοι... Έχω πάει εκεί στις 12 το μεσημεράκι όταν κάτω γίνονταν χαμός από διπλοπαρκαρίσματα και στο πολυόροφο μόνο οι 2 όροφοι ήταν γεμάτοι... Πιο πάνω νέκρα... Μην περπατήσουμε και 2 μέτρα...
- αν θυμάμαι καλά κάνεις εάν ωραίο s άκι και βγαίνεις στην ευθεία για αεροδρόμια κλπ.
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Άλλο ένα θέμα καταλήγει στη ...μάσα!
συγγνώμη!!
Δεν φταις εσύ, εγώ το ξεκίνησα
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Άλλο ένα θέμα καταλήγει στη ...μάσα!Μια και αναφέρθηκε, το να οδηγείς με το στομάχι γεμάτο, και με λίγο ούζο ή κράσι δεν είναι ότι καλύτερο. Τουλάχιστον εγώ προσωπικά αποφεύγω να κάνω διαδρομές μεγάλες μετά από γεύμα. Πρέπει να παραδεχτείτε πως μετά από ένα καλό φαγοπότι, το μόνο που χρειάζεται είναι ένας καλός ύπνος.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
- αν θυμάμαι καλά κάνεις εάν ωραίο s άκι και βγαίνεις στην ευθεία για αεροδρόμια κλπ.
Α! Εννοείς στο σημείο που ξεκινάει η τέως Ανθέων και νυν Γ. Παπανδρέου και η παραλιακή χωρίζεται σε δύο δρόμους... Δεν νομίζω όμως εκεί να υπάρχει πρόβλημα... Το βλέπεις από μακριά κιόλας!
Το πρόβλημα έγκειται στους ανεγκέφαλους που παραβιάζουν την διπλή διαχωριστική που υπάρχει στο σημείο...
-
Χθες το απόγευμα στον περιφερειακό γυρνώντας από την δουλειά.
Στο σημείο λίγο μετά την έξοδο για Ρετζίκη, πήγαινα με 90 στην μεσαία λωρίδα (έβρεχε αρκετά και οι συνθήκες δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές...) με το Golf IV της μαμάς (το 206 αναρώνει από ένα μικρο ατυχηματάκι...)
Σε κάποια φάση πλησιάζω τον μπροστά, οπότε βγαίνω να τον περάσω στην αριστερή λωρίδα. Ένας που ήταν αρκετά πιο μπροστά πατάει φρένο αρκετά δυνατά, οπότε λέω κι εγώ να επιβραδύνω λίγο, για να μην πλησιάσω πολύ. Πατάω το φρένο (όχι και πολύ δυνατά... μέτρια) και κατευθείαν το ABS γρου-γρου και να νιώθω το αμάξι να σκίζει το νερό σαν jet-ski!!!!! Είχε μία λίμνη (που δεν φαινόταν ) για καμιά 30αριά μέτρα και το αμάξι επέπλεε...
Τα είδα όλα!!!!! Ευτυχώς που και ο μπροστά σταμάτησε να πατάει φρένο, αλλά και μετά την λίμνη τα φρένα έπιασαν...
Πήρε πάντως λίγη ώρα να πέσουν οι σφυγμοί κάτω από τους 500 ανά λεπτό...Το αμάξι έχει καινούρια λάστιχα (5-6 μηνών).
-
Σε κάποια φάση πλησιάζω τον μπροστά, οπότε βγαίνω να τον περάσω στην αριστερή λωρίδα. Ένας που ήταν αρκετά πιο μπροστά πατάει φρένο αρκετά δυνατά, οπότε λέω κι εγώ να επιβραδύνω λίγο, για να μην πλησιάσω πολύ. Πατάω το φρένο (όχι και πολύ δυνατά... μέτρια) και κατευθείαν το ABS γρου-γρου και να νιώθω το αμάξι να σκίζει το νερό σαν jet-ski!!!!! Είχε μία λίμνη (που δεν φαινόταν ) για καμιά 30αριά μέτρα και το αμάξι επέπλεε...
Τα είδα όλα!!!!! Ευτυχώς που και ο μπροστά σταμάτησε να πατάει φρένο, αλλά και μετά την λίμνη τα φρένα έπιασαν...
Πήρε πάντως λίγη ώρα να πέσουν οι σφυγμοί κάτω από τους 500 ανά λεπτό...Φυσικά και το λάθος είναι δικό σου εφόσον ήξερες ότι κινείσαι σε ελληνικό δρόμο, πόσο μάλλον στον συγκεκριμένο που όλοι τον ξέρουμε.
-
Ο χρήστης alfista έγραψε:
Πήρε πάντως λίγη ώρα να πέσουν οι σφυγμοί κάτω από τους 500 ανά λεπτό...Φυσικά και το λάθος είναι δικό σου εφόσον ήξερες ότι κινείσαι σε ελληνικό δρόμο, πόσο μάλλον στον συγκεκριμένο που όλοι τον ξέρουμε.
Το λάθος ήταν το Golf IV με το υπερευαίσθητο ABS
-
Εγώ θυμάμαι στο δρόμο των Μουδανιών στο ρεύμα προς Θεσσαλονική λίγο πριν την Hellas να έχει πλημμυρίσει ( μιλάμε για 10-15 πόντων νερού ) η αριστερή λωρίδα και ένα Uno να έχει χτυπήσει το στηθαίο ενώ όλοι προπαθούσαν ( ανάμεσα τους και εγώ ) 'συρφάροντας' πάνω στα νερά να φρενάρουν και να στρίψουν για να αποφύγουν την λιμνούλα. Α και κανένας δεν άναβε τα alarm για να προειδοποιήσει τους πίσω για τον κίνδυνο μέχρι που το έκανα εγώ και ω του θαύματος και οι πίσω έκαναν το ίδιο. Πότε θα μάθει ο Έλληνας οτι τα alarm δεν είναι για το παρκάρισμα...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Πές τα, πες τα αν είναι σαν του πόλο. Απαράδεκτο το ΑΒS. Ειδικά στο βρεγμένο δίνει ρέστα.
-
Ο χρήστης Lord_Rutherford έγραψε:
Πές τα, πες τα αν είναι σαν του πόλο. Απαράδεκτο το ΑΒS. Ειδικά στο βρεγμένο δίνει ρέστα.
Όχι βρε παιδιά υπερευαίσθητο ABS... Μια χαρά δούλεψε το ABS... Δεν έφταιγε το ABS αν το αμάξι δεν πατούσε στο δρόμο, αλλά επέπλεε...
Για το Golf έχω πολλά (άσχημα) πράγματα να πω, αλλά το ABS είναι άψογο!
Ποτέ δεν έχει ενεργοποιηθεί σε άσχετη στιγμή. Και με το αυτοκίνητο αυτό έκανα περίπου 15-20.000 χλμ πριν πάρω το 206, άρα το ξέρω αρκετά καλά! -
Δέν περνάτε καμιά βόλτα από τό safetrack νά σάς κάνουν καμιά βόλτα μέ τήν μεγάλη 'αράχνη';
-
Το πρόβλημα έγκειται στους ανεγκέφαλους που παραβιάζουν την διπλή διαχωριστική που υπάρχει στο σημείο...και τι μπορεις να κανεις σε αυτη την περιπτωση ???
δεν δινουν καν σημασια στη διπλη γραμμη.... πλακα θα ειχε να βαζανε εκεινα τα λαστιχενια κολονακια οπως εχουν στην Καλαμαρια στην συμβολη Σοφουλη με Κερασουντος οπου απο κει και μετα γινετε διπλης κατευθευνσης ο δρομος και συνεχιζει για Αρετσου !
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Aμάν βρε Ιkar, πάντα την έχεις έτοιμη την απάντηση......!!!
-
Έχω την εντύπωση ότι μιλάμε για το εσάκι πριν το Μακεδονία Παλάς, αφού εκεί κλασσικά έχουμε το φαινόμενο της αγωνιστικής γραμμής. Εκεί εξαντλείται η οδηγική μας ικανότητα! Πάντως, για να μην τα ρίχνουμε όλα στον Καιάδα, ας σκεφτούμε και τι γίνεται έξω: Μια βόλτα από Πορτογαλία (συγκεκριμένα σε κυκλικό κόμβο) θα σας κατατρομάξει!!! Και έχουν ΔΡΟΜΟΥΣ, όχι παρτέρια...
Posts προς Θεσσαλονικείς