-
-
Παιδιά ρίχτε μια ματιά : http://wheels.ana-mpa.gr/articleview2.php?id=2327 είναι από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Σημερινό.
Μην αρχίστε το μπινελίκι Για ενημέρωση το έβαλα εεε!
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Παιδιά ρίχτε μια ματιά : http://wheels.ana-mpa.gr/articleview2.php?id=2327 είναι από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Σημερινό.Μην αρχίστε το μπινελίκι Για ενημέρωση το έβαλα εεε!
Τί να κάνουμε ; Συμβαινει κ στις καλλυτερες οικογενειες...
-
Σοβαρά προβλήματα αξιοπιστίας στην Toyota
Από αύριο ξεκινάνε οι έλεγχοι για 987.262 αυτοκίνητα για προβλήματα στο υδραυλικό σύστημα διεύθυνσης από αυτά 565.756 είναι στην Ιαπωνία και 421.506 στις άλλες χώρες.
Μεγάλη ανάκληση σε όλο το κόσμο από τη ΤΟΥΟΤΑ από άυριο θα αρχίσουν οι έλεγχοι στα συνεργεία σε 987.262 οχήματα για προβλήματα στο υδραυλικό σύστημα διεύθυνσης.Προβλήματα που μπορούν να οδηγήσουν σε ολική απώλεια του συστήματος διεύθυνσης ακόμα και σε υψηλές ταχύτητες
Από αυτά 565.756 είναι στην Ιαπωνία και 421.506 στις άλλες χώρες.Η πρώτη ιαπνωική εταιρία που πέρσι ανακάλεσε περίπου 2.000.000 οχήματα από τα οποία τα 1.270.000 το οκτώβριο 2005 ξοδεύοντας 15,5 δις yen(139.000.000$), αυτή τη φορά αναφέρει το Bloomberg θα πρέπει να ελέγξει ενέα μοντέλα που κατασκευάστηκαν ανάμεσα στις 16/9/2002 και στις 22/11/2005 στα οποία συμπεριλαμβάνονται μικρομεσαία Corolla,Prius & van Wish & Isis.
Mόνο στις αρχές του μήνα η TOYOTA είχε ανακαλέσει 217.767 SUV, τα Land Cruise Prado, για να διορθώσει μια βλάβη στο πίσω ημιαξόνιο, ενώ τον απρίλιο η ανάκληση απασχολούσε 11.109 Lexus για ένα πρόβλημα στις ζώνες ασφαλείας, το δεύτερο πρόβλημα στην Ιαπωνία από όταν η μάρκα πολυτελείας έφθασε στην ιαπωνική αγορά το περασμένο αύγουστο. Εμπρός σε αυτή τη σειρά από προβλήματα και βλάβες η ΤΟΥΟΤΑ είναι σκεπτική, ο πρόεδρος Katsuaki Watanabe ανακοίνωσε στις αρχές του μήνα ότι θα δημιουργήσει ex novo μια διεύθυνση υπεύθυνη για την διατήρηση της ποιότητας των αυτοκινήτων. -
popol@ros
έστω και καθυστερημένα, ωραία παρουσίαση. -
popolare ασχολησε και με τετοια αυτοκινητα;;;
Συνεβη στο νεο Yaris μου και σε αλλο ενα:
οι τυποι ειχαν ξεχασει να βαλουν φρεον στο κλιματιστικο. Στο συνεργειο το βαζουν ετσι; Και τα δυο παρμενα απο Πατρα οποτε για τσεκαρετε οποιος παρει νεο... -
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Σοβαρά προβλήματα αξιοπιστίας στην ToyotaΥπάρχει τελικα σοβαρό πρόβλημα στην πίσω ανάρτηση του νεου Rav?δες εδω-->Off-Road
-
fsd
-
Πήρα πρίν 2 περίπου εβδομάδες το Toyota Corolla Privillege ..
Απίστευτη οδηγική συμπεριφορά , αλλά και ποιότητα Tοyota !!!!!! -
Φιλαράκι πήρε μεταχειρισμένο Τσέλικα 1.600 μοντέλο 1991 και θέλει να το πάει για αλλαγή λαδιού και φίλτρου λαδιού αλλά επειδή δεν υπάρχει το βιβλιαράκι του σέρβις δεν ξέρει τι λάδι παίρνει το αυτοκίνητο.
Ξέρει κανείς?
Σημειωτέον πήγε ρώτησε στην Τογιότα Αγγελος στην Θεσσαλονίκη και του είπαν 60 το κόστος γιατί παίρνει συνθετικά λάδια.Λίγο περίεργο δεν είναι αμάξι 15 χρόνων να παίρνει συνθετικό λάδι? -
Χθες πηρα μια επιστολη απο την Toyota Hellas οπου καλειται το αμαξι μου για ανακληση.
Γραφει συγκεκριμενα οτι 'σε ορισμενα αυτοκινητα avensis συγκεκριμενης παραγωγης ειναι πιθανο να παρουσιαθει χαλαρωση της συσφιξης του συνδεσμου στον ενδιαμεσο αξονα του συστηματος διευθυνσης. Κατι τετοιο μπορει να συμβει μονο υπο ακραιες συνθηκες οδηγησης, για παραδειγμα οταν το συστημα διευθυνσης (κραμαγιερα) δεχεται υψηλη εξωτερικη πιεση απο τους τροχούς (επανειλημενο δυνατό χτυπημα τροχων σε κρασπεδο).
Πιστοι λοιπον σε εσας και στις αρχες της Toyota για απολυτη ικανοποιηση του πελατη αλλα και υψιστη ασφαλεια και ποιοτητα , ο κατασκευαστης αποφασισε να προβει προληπτικα σε ελεγχο και αντικατασταση του ενδιαμεσου αξονα.'
Σημερα πηρα τηλεωφωνο στο συνεργειο και μου κλεισαν ραντεβου για της 19 του μηνα , η χρονος που απαιτειται ειναι λεει 1 ωρα.
Ειχε ακουσει κανεις σας την εν λογο ανακληση, διοτι εγω αν και τα παρακουλουθώ χαμπαρι δεν πηρα.
Εν το μεταξυ ειχα παρατηρησει στο αμαξι οτι οταν χτυπαγε με δυναμη το μπροστινο συστημα σε καποια λακουβα αρκετα αποτομη ακουγοταν ενας μεταλλικος θορυβος.....λετε να ηταν απο αυτό????
-
Αν ειχα μεγαλη οικογενεια κι εγω θα το σκεφτομουνα το Verso του ποπολαρου...
Το εχεο ενας γνωστος και ειναι υπερ-ευχαριστημενος -
Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω το Avensis 1.8 (με το face lift), μήπως μπορούν κάποιοι κάτοχοι να με ενημερώσουν για πιθανά προβλήματα που έχει παρουσιάσει;
-
Ο χρήστης DPoly έγραψε:
Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω το Avensis 1.8 (με το face lift), μήπως μπορούν κάποιοι κάτοχοι να με ενημερώσουν για πιθανά προβλήματα που έχει παρουσιάσει;κανενα.....
-
καλησπερα.σε λιγο καιρο σκοπευω να αγορασω mr2 μοντ 00-01.ξερετε τι πρεπει να προσεξω κ εγω με τη σειρα μου για να μη βρεθω με κανα παλτο?περα απο τα γνωστα σημεια των ανοιχτων αυτοκινητων υπαρχει κατι αλλο σαυτο το μοντελο?το τωρινο μου αμαξι ειναι mx5 οποτε πανω κατω ξερω τι θα παρω.ευχαριστω
-
Έχω το Corolla G6 μοντέλο 2001 (λίγο πριν βγει το καινούργιο μοντέλο). Όταν το πήρα το CD player δεν έπαιζε mp3 και αντιγραμμένα CD. Έτσι αποφάσισα ότι δεν θα πάρω to CD player. Τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου (χάλασε και το κασετόφωνο) και αποφάσισα να βάλω ένα CDφωνο. Μου είπανε ότι αν το βάλω, εκτός ότι θα μπει δύσκολα δεν θα έχω και τις ενδείξεις στην οθόνη. Ξέρει κανείς κάτι για το θέμα αυτό?
-
Ψάχνοντας να βρω 15άρες ζάντες για την Corolla μου έπεσα σε μια αγγελία για ζάντες από Yaris TS. Ξέρει κανείς τι καρέ και offset έχουν; Είναι πολύ πιθανό ο ίδιος ο ιδιοκτήτης να μην ξέρει (τουλάχιστον το offset).
-
Ο χρήστης gxaral έγραψε:
Έχω το Corolla G6 μοντέλο 2001 (λίγο πριν βγει το καινούργιο μοντέλο). Όταν το πήρα το CD player δεν έπαιζε mp3 και αντιγραμμένα CD. Έτσι αποφάσισα ότι δεν θα πάρω to CD player. Τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου (χάλασε και το κασετόφωνο) και αποφάσισα να βάλω ένα CDφωνο. Μου είπανε ότι αν το βάλω, εκτός ότι θα μπει δύσκολα δεν θα έχω και τις ενδείξεις στην οθόνη. Ξέρει κανείς κάτι για το θέμα αυτό?Πριν κανά εξάμηνο αντικατέστησα το εργοστασιακό ραδιοκασετοφώνου του G6 μου με ένα του εμπορίου. Η διαδικασία είχε ως εξής:
- Αφαίρεση του παλιού ραδιοκασετοφώνου που βρίσκεται στο κάτω μέρους του ταμπλό (πάνω από τις ποτηροθήκες)
- Τοποθέτηση στην ίδια θέση του νέου ραδιοCD
Όλες οι λειτουργίες της οθόνης που ΔΕΝ σχετίζονται με ραδιοκασετόφωνο παρέμειναν ενεργές. Δηλ., κατανάλωση, θερμοκρασία, μέση ταχύτητα, κτλ εμφανίζονται κανονικά.
-
Πήρα επιτέλους την απόφαση και παρήγγειλα το Avensis 1.8.
Υπάρχουν τίποτα συμβουλές σχετικά με το στρώσιμο (αν χρειάζεται) και την αλλαγή λαδιών;
-
Ο χρήστης DPoly έγραψε:
Πήρα επιτέλους την απόφαση και παρήγγειλα το Avensis 1.8.Υπάρχουν τίποτα συμβουλές σχετικά με το στρώσιμο (αν χρειάζεται) και την αλλαγή λαδιών;
-ΒΑΛΕ αισθητηρες παρκαρισματος.... ή πεστους να στους κανουν δωρο.
-βαλε / δεν ξερω αν το βαζει η αντιπροσωπεια σου, το πατωμα για το πορτ μπαγκαζ για να μην γλυστρανε τα πραγματα..... ειναι πολυ καλο.
TOYOTA FORUM