-
Καλημέρα σας!Κάτι τέτοιο σκεφτόμουν...αλλά Όχι και σε Gt-Four..ίσως αργότερα να έβαζα το διλιτρο το μοτέρ με τα 156 άλογα...Που να μπλέκεις τώρα με τετρακίνηση αν δεν είναι τετρακίνητο απ'την μάνα του.. Ποτέ δεν ξέρεις όμως Αλλά το body kit από το Carlos Sainz είναι πολύ ωραίο..Ήθελα να ρωτήσω, υπολογιστής ταξιδιου με στιγμιαία ,μέση κατανάλωση και διαφορά τέτοια μπαίνει σ'αυτή την Celica?
Ευχαριστώ και πάλι.
-
Το μοτερ το εχουμε σε Carina II και απο το 92 εχει ζητησει μονο αντλια βενζινης. Σκυλος,
αν ειναι να το παρεις και να αρχιζεις να ριχνεις λεφτα καλυτερα παρε απο τωρα κατι ετοιμο,
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4654519/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4993325/ -
Λέω να μείνω στα 1600 για αρχή..πρώτο αμάξι Θα είναι..υπολογιστή ταξιδιου παίρνει Τελικά;
-
Ο χρήστης Easypower έγραψε:
Λέω να μείνω στα 1600 για αρχή..πρώτο αμάξι Θα είναι..υπολογιστή ταξιδιου παίρνει Τελικά;Λαμπάκι οικονομίας και πολύ είναι!
-
Πέρα απ'την πλάκα..μπορώ να του βάλω κάτι σαν το scangauge ή το MPGuino ??
-
Παλιό αυτοκίνητο και αν το αγοράσεις θα χρειασθεί να ρίξεις μάλλον πολλά. Αμορτισέρ μάλλον θα θέλει. Αν θες να βάλεις και ζαντολάστιχα έφτασες το 1000άρικο και βάλε. Τα μοτέρ τους είναι αξιόπιστα αλλά σε αυτήν την ηλικία είναι χαλαρά πάνω από 250.000 χλμ οπότε μέχρι πόσο να αντέξει το μοτέρ χωρίς να βγάλει κάτι; Εμένα στη 10ετία σε fiat βέβαια και η εξαγωγή φαίνεται λίγο ταλαιπωρημένη. Σκέψου σε αμάξι 20ετίας. Μην είσαι κάθε λίγο στο μάστορα και ρίχνει χρήματα. Εκτός αν έχεις μια καλή καβάντζα και το κάνεις στην πένα.
-
Δηλαδή αν το κάνω πένα λες αξίζει? Εγώ σκέφτομαι να το πάρω και σιγά σιγά να το μαζέψω π.χ. Πρώτα ανάρτηση, μετά θόλους μπρος πίσω να σφίξει λίγο το σασί, μετά ζάντες-λάστιχα...μετά Carlos Sainz δισκόφρενα, body kit και καντράν..ηχοσύστημα εχω έτοιμο...και σαν 'βελτίωση' κανενα χταπόδι και εξάτμιση από λαιμό Μέχρι τελικό...ε πόσο πια να κάνουν όλα αυτα?!?! Α και να μην ξεχάσω...και έναν υπολογιστή ταξιδιου Θα του βάλω και ένα cruise control! Να'μαστε και λίγο άνετοι βρε αδερφέ...
-
Για ένα δυχιλιαρο σε κόβω.
Στάλθηκε από το LG-D802 μου
-
Άλλες γνώμες παρακαλώ?
-
Θες να πετάξεις τα λεφτά σου, σίγουρα δεν θέλουμε να σου σταθούμε εμπόδιο.
Go for it.Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
cc & trip c πως ακριβώς σκοπεύεις ν α βάλεις?
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Για ένα δυχιλιαρο σε κόβω.Στάλθηκε από το LG-D802 μου
καντο 5χιλιαρο και λιγο ειναι.Παρε carlos sainz γνησιο,πιο φθηνο θα σου ερθει.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
cc & trip c πως ακριβώς σκοπεύεις ν α βάλεις?Aftermarket ίσως?Έχει το καθένα τον τρόπο του...Όχι δεν θέλω να πετάξω τα λεφτά μου...ρώτησα αν αξίζει..Τώρα το Τι Θα κάνω σίγουρα Στο αυτοκίνητο δεν το ξέρω Ούτε Εγώ..μια ανάρτηση αν χρειάζεται και ένα σέρβις για να κινείται αξιοπρεπώς,αυτα ναι Θα γίνουν..Θα πετάξω τα λεφτά μου αν αγοράσω το αυτοκίνητο, κάνω ένα σέρβις και βάλω μια ανάρτηση??
-
cc & trip c πως ακριβώς σκοπεύεις ν α βάλεις?
Aftermarket ίσως?Έχει το καθένα τον τρόπο του...Όχι δεν θέλω να πετάξω τα λεφτά μου...ρώτησα αν αξίζει..Τώρα το Τι Θα κάνω σίγουρα Στο αυτοκίνητο δεν το ξέρω Ούτε Εγώ..μια ανάρτηση αν χρειάζεται και ένα σέρβις για να κινείται αξιοπρεπώς,αυτα ναι Θα γίνουν..Θα πετάξω τα λεφτά μου αν αγοράσω το αυτοκίνητο, κάνω ένα σέρβις και βάλω μια ανάρτηση??
Μερικά πράγματα δεν μπορείς να τα βάλεις,δεν υπάρχει η υποδομή.
Ωραίο αμάξι,πάρε το έτοιμο όπως το θες,πιο φτηνά θα σου έρθει.Μάθε να οδηγάς πάνω του,να σου φύγει και η ......... κάψα και μετά πας σε κάτι πιο σύγχρονο. -
Για ποιο δεν Υπάρχει η υποδομή? Υπολογιστή ταξιδιου νομίζω μπορώ να βάλω..για το cruise control Δε ξέρω..Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας!
-
Αν δεν είναι obd2, δεν μπαίνει scangauge.
-
Celica!!!
-
Ο χρήστης Vagnar έγραψε:
Αν δεν είναι obd2, δεν μπαίνει scangauge.Λογικα OBD 1 είναι...ξέρεις αν παίρνει το MPGuino?
-
Αν δεν είναι obd2, δεν μπαίνει scangauge.
Λογικα OBD 1 είναι...ξέρεις αν παίρνει το MPGuino?
Δεν το ήξερα καν το MPGuino οπότε δεν ξέρω αν γίνεται. Πιάνουν τα χέρια σου; Γιατί βλέπω οτι είναι πολύ DIY.
-
Από DIY άλλο τίποτα.. Μπαίνει όμως από θέμα υποδομής?
TOYOTA FORUM