-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
τελος παντων,ο καθενας εχει τις αποψεις του.απλα ειναι πολυ τραβηγμενο και υπερβολικο να κατηγορουμε με τετοια σφοδροτητα μια χωρα που οντως εχει κανει μεγαλες βιαιοπραγιες σε ολο το κοσμο,και πιστεψε με τσαντιζομαι πολυ οταν ακουω αμερικανους να απαιτουν διαφορετικη αντιμετωπιση λεγοντας την κλασικη βλακωδης δηλωση:but i am an american.το ακουσα συχνα αυτο στο μοναχο οπου σπουδαζα και ειχε πολλους αμερικανους τουριστες αλλα και στρατιωτες.με εκνευριζε φοβερα.στα τετοια μου ελεγα,και εγω ειμαι ελληνας.
απλα εχω παρατηρησει οτι πολλες αποψεις δεν στεκουν,και αν πεις οτι υπερβαλλουν πολυ,αμεσως σε χαρακτηριζουν αμερικανοφιλο,σαν να ειναι βρισια και αμερικανοδουλο,κατι το οποιο ειναι η απολυτη υπερβολη.
χαλαρωστε λιγο.Αυτό είναι το 'καλό βράδυ';
Από δηλώσεις άλλο τίποτα...
-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
τελος παντων,ο καθενας εχει τις αποψεις του.απλα ειναι πολυ τραβηγμενο και υπερβολικο να κατηγορουμε με τετοια σφοδροτητα μια χωρα που οντως εχει κανει μεγαλες βιαιοπραγιες σε ολο το κοσμο,και πιστεψε με τσαντιζομαι πολυ οταν ακουω αμερικανους να απαιτουν διαφορετικη αντιμετωπιση λεγοντας την κλασικη βλακωδης δηλωση:but i am an american.το ακουσα συχνα αυτο στο μοναχο οπου σπουδαζα και ειχε πολλους αμερικανους τουριστες αλλα και στρατιωτες.με εκνευριζε φοβερα.στα τετοια μου ελεγα,και εγω ειμαι ελληνας.Αυτη ακριβως η νοοτροπια στηλιτευεται στο παρον θεμα αγαπητε Kasel.
Kαι τουλαχιστον εγω δε θεωρω καθολου υπερβολικο να κατηγορω μια χωρα που η ιστορια της ειναι γεματη απο γενοκτονιες, παρεμβασεις, πολιτικες δολοπλοκιες, (εναντι των αδυναμων κατα κανονα γειτονων της στην αρχη, και τα τελευταια χρονια εναντι ολοκληρης της ανθρωποτητας) εγκληματα πολεμου, παραπλευρες απωλειες κλπ κλπ...
Μου ειναι δε αδιαφορο το ονομα της ειτε λεγεται ΗΠΑ ειτε Ισραηλ, ειτε -παλιοτερα-Ναζιστικη Γερμανια και Σοβιετικη Ενωση.απλα εχω παρατηρησει οτι πολλες αποψεις δεν στεκουν,
Ποιες ειναι οι αποψεις που κατα τη γνωμη δε στεκουν??
-Οι αποψεις περι γενοκτονιας??
Που πηγαν τοτε οι αυτοχθονες Αμερικανοι??
Ποια χωρα οδηγηθηκε σε Εμφυλιο με αφορμη (οτι πιο σιχαμερο εχει σκεφτει ποτε ο νους του ανθρωπου) τη δουλεία και την καταργηση της, και
Ποιας χωρας ο Ηγετης δολοφονηθηκε γιαυτον ακριβως το λογο??
-Οι αποψεις περι πολιτικων παρεμβασεων και επεμβασεων??
Να αρχισω να γραφω για Σομοζα, Βιντελα, Πινοσετ, Μπατιστα, Παπαδοπουλο κλπ??
Τα ονοματα Αλλιεντε, Καστρο, Τσαβες σου λενε τιποτα??
Μηπως να μιλησουμε για Βιετναμ??
Η καλυτερα για Γιουγκοσλαβια (με την βοηθεια εδω της Ευρωπης), και Γρεναδα??
Να πουμε κατι και για την Γκλαντιο και το δικο μας Χρυσομαλλο Δερας??
Να ασχοληθουμε με τα δηθεν χημικα του αλλοτε αγαπημενου παιδιου και ισοτιμου συμμαχου Σανταμ??
Να δουμε τιποτα φωτογραφιες απο το Αμπου Γκραημπ και το Γκουανταναμο??
-Η μηπως ειναι υπερβολες τα περι ανυπαρξιας του κοινωνικου κρατους σε μια χωρα που ξοδευει εκατομμυρια δολλαρια σε διαφορους πολεμους ανα την υφηλιο αλλα αφηνει να πνιγει μια απο τις 'ιστορικοτερες' πολεις της επειδη δεν συντηρηθηκαν τα αντιπλημμυρικα φραγματα??και αν πεις οτι υπερβαλλουν πολυ,αμεσως σε χαρακτηριζουν αμερικανοφιλο,σαν να ειναι βρισια και αμερικανοδουλο,
Δυστυχως Kasel ολα τα παρα πανω ειναι η ΚΥΡΙΑ αιτια, που η λεξη αμερικανοφιλος για καθε νοημονα ανθρωπο, εχει καταντησει βρισια...
Και ναι για μενα ειναι αμερικανοδουλος οποιος δεν αντιλαμβανεται οτι η όποια ευημερια των ΗΠΑ στηριζεται στο πονο και τη δυστυχια πολλων περισσοτερων ανθρωπων απο οσους απολαμβανουν αυτην την ευημερια.χαλαρωστε λιγο.
Με αυτα που γραφεις χλωμο το βλεπω...
-
Ποιος είναι ο κύριος που χαιρετά εγκάρδια τον κ .Χουσεΐν;
-
Αλήθεια, πόσο στα σοβαρά μπορούμε να πάρουμε μία χώρα της οποίας η εξωτερική πολιτική καθορίζεται από ένα πανίσχυρο λόμπυ ΑΛΛΗΣ χώρας; Πώς να πάρεις στα σοβαρά μία χώρα, στην οποία το εν λόγω λόμπυ ασκεί ιδεολογική τρομοκρατία, οδηγώντας τα ΜΜΕ, τον πολιτικό κόσμο και την ακαδημαϊκή κοινότητα σε αυτολογοκρισία;
Το λόμπυ για το οποίο μιλώ είναι η AIPAC.
-
Ρε παιδια που ειναι ο Γαβριηλ? Ρε μοντς γιατι τον φαγατε? Και εγω ειχα νευριασει ,γιατι ειχε παρει την θεση μου(ως ο πιο αντιπαθητικος στο φορουμ),αλλα δεν σημαινει οτι πρεπει να τον σκοτωσουμε κιολας.
Υ.Γ Σε μενα παντως να ξερετε οτι δεν περνανε αυτα. Θα συνεχισω να ειμαι ο πιο αντιπαθητικος στο φορουμ και δεν μπορει κανεις να μου παρει αυτη την δοξα
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ποιος είναι ο κύριος που χαιρετά εγκάρδια τον κ .Χουσεΐν;Toν κυριο τον ξερουμε...
Αυτο που δεν θα μαθουμε ποτε ειναι ποσα δαχτυλα (μαζι με τα δαχτυλιδια) εκλεψε ο εν λογω κυριος απο το Χουσε'ι'ν -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Ρε παιδια που ειναι ο Γαβριηλ? Ρε μοντς γιατι τον φαγατε? Και εγω ειχα νευριασει ,γιατι ειχε παρει την θεση μου(ως ο πιο αντιπαθητικος στο φορουμ),αλλα δεν σημαινει οτι πρεπει να τον σκοτωσουμε κιολας.Υ.Γ Σε μενα παντως να ξερετε οτι δεν περνανε αυτα. Θα συνεχισω να ειμαι ο πιο αντιπαθητικος στο φορουμ και δεν μπορει κανεις να μου παρει αυτη την δοξα
Μην στεναχωριεσαι εδω ειμαι.
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Ρε παιδια που ειναι ο Γαβριηλ? Ρε μοντς γιατι τον φαγατε? Και εγω ειχα νευριασει ,γιατι ειχε παρει την θεση μου(ως ο πιο αντιπαθητικος στο φορουμ),αλλα δεν σημαινει οτι πρεπει να τον σκοτωσουμε κιολας.
Υ.Γ Σε μενα παντως να ξερετε οτι δεν περνανε αυτα. Θα συνεχισω να ειμαι ο πιο αντιπαθητικος στο φορουμ και δεν μπορει κανεις να μου παρει αυτη την δοξα
Ωραια
Ξεκινησε να χωνεις. Κατηχητικο εχει γινει το φορουμ. ΕΛΕΟΣ. -
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Ασχετο
τελικα αμαξι πηρες μετα απο ολα τα τεστ drive ή εμεινες με το acura??? (οπως ειχα προβλεψει)
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Ασχετο
τελικα αμαξι πηρες μετα απο ολα τα τεστ drive ή εμεινες με το acura??? (οπως ειχα προβλεψει)
Εμεινα με το Ακιουρα? Κανεις δεν μενει με ενα αμαξι για παντα, ετσι δεν ειναι?
Επελεξα να περιμενω να βγει το 335 να το κανω τεστ για τωρα.
Μετα την αλλη εβδομαδα ερχομαι Ελλαδα με μεχρι τα μεσα Οκτωμβριου και μετα εχω μερικα εβδομαδιαια ταξιδια λογο δουλειας. Αρα δεν θα μαι σπιτι για κανα δυο μηνες συνεχομενους σχεδον. Αρα καινουργιο αμαξι τον Δεκεμβριο.
-
j.marr
το ίδιο είπαμε ακριβως -
Για τον ...ιστορικά «βλακώδη» πόλεμο του Μπους στο Ιράκ μιλά ο Τεντ Τέρνερ
«Ο πόλεμος στο Ιράκ θα περάσει στην Ιστορία ως μία από τις βλακώδεις κινήσεις που διέπραξε ποτέ άνθρωπος»... Ο ιδρυτής του CNN Τεντ Τέρνερ ξεσπά κατά του Τζορτζ Ο.Μπους, υπεραμυνόμενος παράλληλα του δικαιώματος του Ιράν στην κατοχή πυρηνικών όπλων.
«Θα περάσει στην Ιστορία, ήδη εκλαμβάνεται ως μία από τις βλακωδέστερες κινήσεις. Δύο άλλες που μου έρχονται στο μυαλό είναι ο βομβαρδισμός του Περλ Χάρμπορ από τους Ιάπωνες και η γερμανική εισβολή στη Ρωσία» είπε ο Τέρνερ για τον πόλεμο στο Ιράκ, τονίζοντας πως προκλήθηκε ανυπολόγιστη ζημιά που θα χρειαστεί πολλά χρόνια για να αποκατασταθεί.
«Πραγματικά ράγισε η καρδιά μου. Δεν αρχίζεις πολέμους επειδή απλώς δεν σου αρέσει κάποιος. Δεν θα άρχιζα πόλεμο ούτε με τον Ρούπερτ Μέρντοχ» συνέχισε ο Τέρνερ μιλώντας σε φόρουμ του Reuters, συνδυάζοντας εριστικότητα και χιούμορ.
Ο ιδρυτής του CNN χαρακτήρισε «αστεία» την απαίτηση του Αμερικανού προέδρου να εγκαταλείψει το Ιράν τις πυρηνικές του φιλοδοξίες. «Είναι κυρίαρχο κράτος. Εμείς έχουμε 28.000 [βόμβες]. Αυτοί γιατί δεν μπορούν να έχουν 10; Δεν λέμε τίποτα για το Ισραήλ, έχουν περίπου 100, ή την Ινδία, το Πακιστάν ή τη Ρωσία. Και στην πραγματικότητα, κανείς δεν έπρεπε να έχει».
Ένας τρόπος για να μειώσουμε αυτούς τους κινδύνους στον κόσμο θα ήταν να αφήσουμε τις γυναίκες επικεφαλής, είπε ο πρώην σύζυγος της Τζέιν Φόντα. «Πρέπει να απαγορευθεί η συμμετοχή των ανδρών σε δημόσια αξιώματα για τα επόμενα 100 χρόνια.
Παράλληλα, υπεραμύνθηκε του ρόλου των Ηνωμένων Εθνών τονίζοντας ότι αποτελούν την καλύτερη ελπίδα στον σημερινό κόσμο. Η ομιλία του Τεντ Τέρνερ ήλθε με τη συμπλήρωση εννέα ετών αφότου είχε δεσμευθεί με τη δωρεά 10 εκατομμυρίων δολαρίων στα Ηνωμένα Έθνη σε ορίζοντα δεκαετίας.
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Ένας τρόπος για να μειώσουμε αυτούς τους κινδύνους στον κόσμο θα ήταν να αφήσουμε τις γυναίκες επικεφαλής, είπε ο πρώην σύζυγος της Τζέιν Φόντα. «Πρέπει να απαγορευθεί η συμμετοχή των ανδρών σε δημόσια αξιώματα για τα επόμενα 100 χρόνια.
Για να δούμε...
Κοντολίζα Ράις (φτου κακά)
Μάργκαρετ Θάτσερ (ωχ αμάν)
Ντόρα Μπακογιάννη (έλεος)
Βάσω Παπανδρέου (βοήθεια γείτονες)
-
Είναι όλες πατσούρες παναθεμάτες Να'ταν καμια της προκοπής, να πάμε πάσο.
Εκείνος ο πιθηκος της Ιορδανίας έχει μια καλήBουαλά :
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Είναι όλες πατσούρες παναθεμάτες Να'ταν καμια της προκοπής, να πάμε πάσο.
**Εκείνος ο πιθηκος της Ιορδανίας έχει μια καλή **:iconcool:για την ομορφια του 'δεχθηκε' να τον παρει!!!
οντως καλη ειναι
-
Mia και το thread είναι για τους Αμερικάνους, ο Τέρνερ μάλλον αυτή είχε στο μυαλό του όταν έλεγε 'να αφήσουμε τις γυναίκες επικεφαλής'
Εάν έχεις κατεβάσει κανά μισομπούκαλο Τζόνυ, τη βλέπεις για γυναίκα
Ποια Ράνια και πράσινα άλογα
-
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! Μπορεί να διαβάζουν το thread και μικρά παιδιά! Μην τους δημιουργήσουμε ψυχικά τραύματα!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! Μπορεί να διαβάζουν το thread και μικρά παιδιά! Μην τους δημιουργήσουμε ψυχικά τραύματα!+1.
οντως καλη ειναι
Κοκάλω είναι. Εμείς τις θέμε με πιασίματα.-
-
**«Θα γυρίσετε στην Εποχή του Λίθου»
Οι ΗΠΑ απείλησαν να μας βομβαρδίσουν μετά την 11/9, αποκαλύπτει ο Π.Μουσάραφ**
Νέα Υόρκη
Στην αποκάλυψη ότι η Ουάσινγκτον απείλησε να βομβαρδίσει το Πακιστάν, εάν δεν συστρατευόταν με τις ΗΠΑ στον πόλεμο στο Αφγανιστάν κατά των Ταλιμπάν, μετά το τρομοκρατικό χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, προέβη ο πρόεδρος της χώρας, Περβέζ Μουσάραφ.
Η αποκάλυψη του Μουσάραφ έγινε, όπως μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, σε συνέντευξη του Πακιστανού προέδρου στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS, στο πλαίσιο της γνωστής εκπομπής 60 Λεπτά, που θα προβληθεί την ερχόμενη Κυριακή.
Σύμφωνα με τον Μουσάραφ, η απειλή προήλθε από τον Αμερικανό υφυπουργό Εξωτερικών, Ρίτσαρντ Αρμιτεϊτζ, με αποδέκτη τον αρχηγό των υπηρεσιών πληροφοριών του Πακιστάν.
«Ο αρχηγός (των υπηρεσιών πληροφοριών) μού ανέφερε ότι αυτός (ο Αρμιτεϊτζ) είπε: 'Ετοιμαστείτε να βομβαρδιστείτε. Ετοιμαστείτε να γυρίσετε στην Εποχή του Λίθου'» αποκάλυψε ο Μουσάραφ, προσθέτοντας: «Νομίζω ότι ήταν ένα πολύ αγενές σχόλιο».
Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο Πακιστανός πρόεδρος αντέδρασε στην απειλή με πολύ υπεύθυνο τρόπο: «Σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να σκεφτείς και να ενεργήσεις για το συμφέρον του έθνους· αυτό έκανα και εγώ».
Ο Μουσάραφ χαρακτήρισε «γελοία» ορισμένα από τα αμερικανικά αιτήματα προς τη χώρα του, με αποκορύφωμα όταν του ζητήθηκε να «καταπνίξει» τις φωνές εντός του Πακιστάν, που εξέφραζαν υποστήριξη στην τρομοκρατία κατά των ΗΠΑ. «Αν κάποιος εκφράζει κάποια γνώμη, δεν μπορούμε να τον εμποδίσουμε» είπε χαρακτηριστικά.
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=245
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
οντως καλη ειναι
Κοκάλω είναι. Εμείς τις θέμε με πιασίματα.-
Μια χαρά είναι ρεεεε!!!
Περί ΗΠΑ και Αμερικανών (αντε πάλι!!!)