-
αν το θεμα των τελευταιων δημοσιευσεων ειναι να βγαλετε ποιο ειναι καλυτερο απο το αλλο.......απλα δεν θα το καταφερετε. Συγκρινετε ανομοια πραγματα που το μονο κοινο χαρακτηριστικο που εχουν ειναι να προσφερουν χαρα στον ιδιοκτητη τους .
Δεν ειναι απλα εγωϊστικη η συζητηση, αλλα σχεδον ατοπη καθως και τα δυο αυτοκινητα ειναι σπουδαια, το καθενα για τους λογους του.
Φυσικα και δεν ειναι για κομμωτριες το μιατα και φυσικα το MR2 δεν εχει προβλημα με τον κινητηρα του οπως νομιζουν μερικοι.Απλα, επειδη ειναι τετοια η φυση του(κεντρομηχανο-σχολειο για γραμμες), μερικοι νομιζαν οτι ειναι F1 και μπορεις να κατεβαζεις ταχυτητα απο τις 18500σ.α.λ . Μολις η ΤΟΥΟΤΑ κατανοησε αυτο το χαρακτηριστικο, προεβη σε μια απλη ενισχυση καποιου μερους, απο την αρχη βεβαια και χωρις εξοδο των ιδιοκτητων.Αυτη ειναι η αληθεια και καμμια απο τις υπερβολες που ακουγονται δεν ευσταθουν.Γενικοτερα εγω θα ελεγα οτι ειναι ενα σουπερκαρ(σε οδηγικα χαρακτηριστικα-κρατημα) σε μικρογραφια με απιστευτη αξιοπιστια(οπως ολα τα ΤΟΥΟΤΑ) και με κοστος συντηρησης ενος γιαρις .Τωρα αν ο κινητηρας ειχε προβλημα, ουτε θα τον εβγαζαν ακομη(ειναι ο ιδιος vvti που ειναι στην φιρμα σε 4 μοντελα), ουτε θα τον πουλαγαν τρελα λεφτα σαν κινητηρα σε αλλη φιρμα(Λοτους). Οποιαδηποτε αλλη εξηγηση ειναι για τον @@@@ καβαλα οπως ειναι καθε εξηγηση του υπερβολικου και ημιμαθους λαου μας.
Το ΜΧ-5(αν και δεν ημουν ιδιοκτητης αλλα περιστασιακος οδηγος), εχω να πω οτι ειναι ενα πολυ καλο ροουντστερ με πιο ευκολες(αν μπορεις να το πεις αυτο) αντιδρασεις, καθαρα λογω της φυσης του(μπροστομηχανο). Δεν εχει απολυτες αντιδρασεις, αλλα δεν εχει και απολυτο κρατημα.Και για αυτο τον λογο πουλησε τοσο πολυ(απο 18ρηδες μπον φιλε , μεχρι οδηγους του ασθενους φιλου που ηθελαν ενα στατους συμπολ σε προσιτη τιμη, χωρις σπουδαιες απαιτησεις σε οδηγικες ικανοτητες).Με μικρες κινησεις(εναν κομπρεσσορα, σκληροτερες επιλογες σε αναρτηση και μπλοκε οσα δεν ειχαν) γινεται ενα σπουδαιο οπλο και για την πιστα και για τον δρομο και το εχουν αποδειξει αυτο παιδια εδω δικα μας(Θεμης, Δημητρης ,Αλεξης κτλ).
Οποτε μην ψαχνετε για το καλυτερο.Ο καλυτερος ειναι αυτος που θα μπορει να αποκτησει καποιο απο τα δυο και να αποφυγει ετσι τα πολλα ηλεκτρονικα, το μεγαλο βαρος, και τα αποκλειστικα μπροστοβαρα-μπροστοκινητα τουτου των ημερων μας.
Με μια κουβεντα: **BANZAI!!!!! ** -
Ο χρήστης poly33 έγραψε:
Ο καλυτερος ειναι αυτος που θα μπορει να αποκτησει καποιο απο τα δυο και να αποφυγει ετσι τα πολλα ηλεκτρονικα, το μεγαλο βαρος, και τα αποκλειστικα μπροστοβαρα-μπροστοκινητα τουτου των ημερων μας.Αυτό ξαναγράψτο! Το ΜΧ (και το mr φυσικά αν και δεν έχω οδηγήσει) είναι απο τα ελάχιστα προσιτά αυτοκίνητα που όταν βρεθείς στη θέση του οδηγου μπορείς να κατανοήσεις τι εστί sport αυτοκίνητο. Μετά τις περισσότερες κατασκευές που δηλώνουν φωναχτά οτι ειναι σπορ (με άπειρο βάρος και ηλεκτρονικά) δεν μπορείς παρα να τις κοιτάς με μισό ματι
-
http://www.auto-otaku.com/home/2008/02/ ... mx5-c.html
ρε λές
-
Είχε κυκλοφορήσει σαν ιδέα και στο προηγούμενο μοντέλο και έμεινε ... ιδέα!
-
Νομίζω πως δεν έμεινε απλώς ιδέα αλλά κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία σε εξαιρετικά μειωμένη παραγωγή.
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Νομίζω πως δεν έμεινε απλώς ιδέα αλλά κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία σε εξαιρετικά μειωμένη παραγωγή.Σωστό.
-
-
Γρήγορες βόλτες προς το κομμωτήριο!!!!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ελπιζω σχετικα συντομα να χρειαστω τις γνωσεις σου πανω στο θεμα.Αληθεια κατι συλεκτικα που βλεπω και εχουν και αυτα μπλοκε και 6ρι τι παραπανω εξοπλισμο ειχαν?
Για να μην σπαμαρουμε αν θες απαντησε μου στο τοπικ για τα μιατα.
Αυτά έχουν χειρότερο εξοπλισμό και χειρότερη μούρη. Πρόκειται για το Μκ2, στο μόνο που υπερτερεί είναι (κατά την ταπεινή μου γνώμη) στο συλλεκτικό του ζητήματος. Sporty δαγκωτό.
-
Γνώμες για 1.8 NC?
-
Ωραια, γιατι εγω νομιζα οτι ειναι πιο πλουσιο απο το σπορτυ
Κατι συγκεκριμενο που πρεπει να προσεξω στο σπορτυ? Αυτο που με ενδιαφερει ειναι μην ειναι καμια μετατροπη, μπορω να το δω αυτο? η μπορει να εχει κανει τοσο καλη μετατροπη που δεν φαινεται?
Καποιο σημειο που πρεπει να κοιταξω? Πονουσε καπου αυτο το μοντελο?
το 2005 εβγαινε αυτο? η σταματησε το 2004? Γενικα θελω να παρω απο τα τελευταια.
Α και μια νορμαλ τιμη ποσο ειναι? γιατι εχω ακουσει απο 16500 εως 20500 οι τιμες αυτες για 2004. Νταξ το 16500 βασικα κανα τροπετο πρεπει να ηταν
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Γνώμες για 1.8 NC?Αν είναι να τα σκάσεις για NC, σκάστα για το σωστό (2.0) μικρέ. Έλεος με αυτό το άνω φράγμα στους ίππους
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Γνώμες για 1.8 NC?
Αν είναι να τα σκάσεις για NC, σκάστα για το σωστό (2.0) μικρέ. Έλεος με αυτό το άνω φράγμα στους ίππους
Και γω αυτό λέω αλλά...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Γνώμες για 1.8 NC?Με μια λέξη..... ΤΑΦΟΣ
Τζάμπα το πλαίσιο, η πίσω κίνηση κ.α.
Κάνε ένα ντου και πάνε για το 2.0(και εγώ για 1.8 ξεκίνησα στην αρχή, αλλά δεν...) -
εχουν μια διαφορα 5+ χιλιαρικα.
και αν ειναι να παρεις το διλιτρο παιρνεις το σπορτ....πας στα 32500 αρχικη δλδ.....ε αν ειναι να δωσεις 32500....μπορεις να δωσεις κατι παραπανω να παρεις κατι πιο καλο και ετσι οπως παμε θα καταληξουμε σε καμια ελιζ
-
Απορώ πώς είναι τόσο χάλια ενώ είναι πιο γρήγορο απ' το 'καλο' NB.
-
εχουν μια διαφορα 5+ χιλιαρικα.και αν ειναι να παρεις το διλιτρο παιρνεις το σπορτ....πας στα 32500 αρχικη δλδ.....ε αν ειναι να δωσεις 32500....μπορεις να δωσεις κατι παραπανω να παρεις κατι πιο καλο και ετσι οπως παμε θα καταληξουμε σε καμια ελιζ
Ασε που με 32500 παίρνεις ενα σεκοντ (θερντ-φορθ γουατεβερ) χεντ Σ2Κ και αλλάζεις νικ σε δολοφονοςμετοπριοαναπλαν!
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
εχουν μια διαφορα 5+ χιλιαρικα.
και αν ειναι να παρεις το διλιτρο παιρνεις το σπορτ....πας στα 32500 αρχικη δλδ.....ε αν ειναι να δωσεις 32500....μπορεις να δωσεις κατι παραπανω να παρεις κατι πιο καλο και ετσι οπως παμε θα καταληξουμε σε καμια ελιζ
Ασε που με 32500 παίρνεις ενα σεκοντ (θερντ-φορθ γουατεβερ) χεντ Σ2Κ και αλλάζεις νικ σε δολοφονοςμετοπριοαναπλαν!
Το Σ2Κ είναι για άντρες
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Απορώ πώς είναι τόσο χάλια ενώ είναι πιο γρήγορο απ' το 'καλο' NB.Το 1800 NC ειναι πιο γρηγορο απο το σπορτυ NB?
offset....το εχω σκεφτει πολλες φορες......καλο το γκαζι ρε φιλε, αλλα θελω απλα ενα αμαξακι που οταν θελω εγω να στριβω, οταν θελω εγω να κανω μια χαλαρη βολτα με την κουκουλα κατω κλπ, με το s2k θα ειμαι στην πριζα συνεχεια.
κρους....τι κακο εχουν οι κοντρες? ασε που το s2k δεν ειναι μονο για κοντρες...απλα ψιλοκανει και εκει λιγη δουλεια.
-
κρους....τι κακο εχουν οι κοντρες? ασε που το s2k δεν ειναι μονο για κοντρες...απλα ψιλοκανει και εκει λιγη δουλεια.Εγώ δεν μίλησα για κόντρες, για τον ανδρισμό του kid μίλησα
Mazda MX-5