-
Είσαι άδικος, Μάνο! Ολόκληρο σεντόνι έγραψα στο club ρε συ...!
-
Έκανα test drive το mx-5 το 1.8
Το αποτέλεσμα ήταν αυτό που φοβόμουν.....Το γούσταρα πολύ το αμαξάκι!!!
Πλέον είναι η δεύτερη έμμονη ιδέα μου!!! (η πρώτη προέρχεται από Ιταλία μεριά!)Ωραίο εξωτερικό, κινητήρας με νεύρο (κάτι που δεν το περίμενα σε τέτοιο βαθμό), ωραία αίσθηση στις στροφές, καλές αναρτήσεις, πολύ καλή θέση οδήγησης, το εσωτερικό του είναι από αυτά που κάνουν τον οδηγό να μη θέλει να βγει!!! Κ βέβαια είναι γκαμπριολέ ( ) κ πισωκίνητο!!!
Το θέλω (και αυτό!!!) -
Και πίστεψέ με, μία πρώτη επαφή δεν είναι αρκετή για να σου αποκαλύψει όλες τις αρετές του αυτοκινήτου!!
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Και πίστεψέ με, μία πρώτη επαφή δεν είναι αρκετή για να σου αποκαλύψει όλες τις αρετές του αυτοκινήτου!!Το πιστεύω αυτό! Μάλλον θα γυρνάω από αντιπροσωπεία σε αντιπροσωπεία να το κλείνω για test drive! Μέχρι να έρθει η ώρα να το αγοράσω!
-
Για το coupe roaster δεν ανέφερε κανείς κάτι.Είναι αντιπαθές στους κύκλους των μιατάκηδων?
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Για το coupe roaster δεν ανέφερε κανείς κάτι.Είναι αντιπαθές στους κύκλους των μιατάκηδων?Κάθε άλλο...
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=19020
Και ελπίζω το 'roaster' να σου ξέφυγε κατά λάθος
-
roasted
-
Μάνο, μήπως έχει στιλό;
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Μάνο, μήπως έχει στιλό;Μη βάζεις aegean
-
Γίνεται να μπουν σχάρες σε ΜΧ5?
-
Ναι, υπάρχει ειδική σχάρα, η οποία μάλιστα, όσο παράδοξο κι αν ακούγεται, του πάει πολύ εμφανισιακά!!
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Ναι, υπάρχει ειδική σχάρα, η οποία μάλιστα, όσο παράδοξο κι αν ακούγεται, του πάει πολύ εμφανισιακά!!Του προσδίδει μια classic 60's εικόνα,όντως του πηγαίνει...
-
που μπορώ να την δώ?
-
-
Διαβάστε τους 'κριτές' και τους 'αντιπάλους': Autocar's Best Handling Car 2003
-
Έννοια σου κι έχω εκείνο το βρετανικό τεύχος. Μάλλον θα έπρεπε να στο δείξω κάποια φορά. Φυσικά φυλάσσεται σε ειδική προθήκη .
-
Roaster! LOL ! Πως δεν έγραψα rooster! Roadster εννοώ ,δεν ήταν ειρωνικό
-
Δυστυχώς δεν είναι καθόλου καλή η φωτογραφία, αλλά είναι η μόνη που βρήκα προς το παρόν. Ίσως σου δώσει μια ιδέα.
Έχεις ΜΧ-5;
Στις 7 το απόγευμα Νοέμβρη μήνα στο δρόμο για τον Προυσσό τι περίμενες να κανει ο έρμος ο φωτογράφος????
Πάντως, έχει δεν έχει ΜΧ5 ο φίλος, ας περάσει μια Τεταρτη από τα γραφεία να θαυμάσει την σχάρα μου απο κοντα!!!
-
Σήμερα ένιωσα την μεγαλύτερη αυτοκινητική απογοήτευση που έζησα ποτέ.
Ή μία από τις μεγαλύτερες. Έστω.Δεν διανοείσαι, με τα αυτιά σου να χουν στουμπώσει από διθυράμβους σχετικά με το απόλυτο, διασκεδαστικό, ισορροπημένο, θεϊκό κ.λπ roadster, ότι όλοι αυτοί οι χαρακτηρισμοί έχουν αποδοθεί σε αυτό που οδηγείς μόλις τώρα και δεν βρίσκεις κανένα άλλο χαρακτηρισμό, παρά αυτόν: ΒΑΡΚΑ.
Ναι, αυτό είναι το ΜΚ3 ΜΧ-5 2.0 που οδήγησα σήμερα. Μία barcetta.
Μιλάμε για τρελό παλατζάρισμα, άθλιο body control, σε σημείο να αναρωτιέσαι μήπως οι προσδοκίες σου ήταν υπεβολικά υψηλές, οπότε ήταν αναμενόμενη και η απογοήτευση.
Απορώ γιατί τέτοιο set up.
Ο 2.0 ψοφίμι χαμηλά, ο επιλογέας εξαιρετικός, αλλά λιγότερο καλός από του ΜΚ1 (δεν έχω οδηγήσει ΜΚ2 και 2,5). Το τιμόνι καλό. Άμεσο.Γενικώς το αυτοκίνητο δεν έχει την παραμικρή σχέση με το ΜΚ1.
Μπορεί να φαίνονται υπερβολικά τα όσα λέω, αλλά είναι απλώς οι εντυπώσεις μου από την οδηγήση για αρκετά χιλιόμετρα του νέου ΜΧ-5.
Ωραία, η Mazda έδωσε όλο της το είναι στο σχεδιασμό - πανέμορφο- αλλά κατά τα λοιπά τζίφος!
Αν αυτό το πράγμα μοιάζει έστω και λίγο με τα ΜΚ2, στο θέμα body roll, θα έρθω σε σημείο αδιεξόδου στην προσπαθειά μου να κατανοήσω την ομαδική ψύχωση των μιατάκηδων για αυτό το αυτοκίνητο.
-
Mazda MX-5