-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Αν αυτό το πράγμα μοιάζει έστω και λίγο με τα ΜΚ2, στο θέμα body roll, θα έρθω σε σημείο αδιεξόδου στην προσπαθειά μου να κατανοήσω την ομαδική ψύχωση των μιατάκηδων για αυτό το αυτοκίνητο.
Σαν κατοχος μιατα ΜΚ1 εδω και χρονια, θα υποστηριξω το αυτοκινητο μου.
Επετρεψε μου να σου πω την αποψη μου, που βεβαια για σενα μπορει να μην εχει αξια, μεχρι να βρεθεις πισω απο το τιμονι ενος ΜΚ2 και να βγαλεις μονος σου τα δικα σου συμπερασματα.
Εχω περασει αρκετες ωρες οδηγησης και συνοδηγησης με ΜΚ2 κ ΜΚ2.5, και εχω μονο θετικα λογια να πω. Θα μπορουσες απλα να πεις οτι προκειται (το ΜΚ2) για μια βελτιωμενη εκδοση του ΜΚ1, και μπραβο στη MAZDA γι'αυτο. Αν δεν ειχα ΜΚ1, θα αγοραζα ΜΚ2 ή ΜΚ2.5 χωρις πολλες συζητησεις. Ειδικα η συλλεκτικη εκδοση, αλλα και τα sporty, ειναι αυτοκινητα που μπορεις να χαρεις την οδηγηση.
Το ΜΚ1 ομως, δεν το αλλαζω ουτε για το ενα (ΝΒ), oυτε και για το καινουργιο (ΝC)Παρ'ολα αυτα, δεν ξερω ποια ειναι τα δικα σου κριτηρια, και πιθανον εσυ να απογοητευτεις. Το NC, εμενα μου αρεσε.
Μου αρεσε, σαν ενα συγχρονο roadster, oχι σαν ενα μιατα ομως, οπως εχω πει πολλες φορες. Το NB αντιθετα, το θεωρω αξιο διαδοχο του ΝΑ.
Θα αγοραζα το ΜΚ3. Δε θα το αλλαζα ομως με το ΜΚ1.- -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Θα αγοραζα το ΜΚ3. Δε θα το αλλαζα ομως με το ΜΚ1.-
Αυτό είναι το σημαντικό.
Ότι το ΜΚ1 είναι πολύ καλύτερο, σαν 'ιδέα Μιάτα', σε σύγκριση με το καινούργιο.
Το οποίο καταβαραθρώνεται μόνο λόγω του set up.
Περιμένεις να οδηγήσεις καρτάκι κι οδηγείς βαρκάκι.
-
αφού κατάφερα να διαβάσω τα περισσότερα γραφόμενα για το μχ5 θέλω να ομολογήσω ότι με βοηθήσατε να συνθέσω τη θετική άποψη που έχω για το μικρό κάμπριο το οποίο με εντυπωσίασε από βιτρίνας ξαφνικά.
αν και δεν το σκεφτόμουν τώρα το σκέφτομαι..
αναρωτιέμαι μόνο, αν δίνει από χαμηλά που λέμε, αν χωράει πράγματα για δύο (μάλλον ναι με λίγο στρίμωγμα) και αν και κατά πόσο αξίζει τα παραπάνω το δίλιτρο..
ευχαριστώ όλους -
Το δίλιτρο αξίζει τα παραπάνω σίγουρα, όχι τόσο λόγω δύναμης (που υπάρχει αρκετή διαφορά ούτως ή άλλως), αλλά κυρίως λόγω μπλοκέ.
Οι χώροι είναι επαρκείς για 2 άτομα.
Πέρασε αν θες από το forum του MX-5 club και θα σου λυθούν όλες οι απορίες. Ακόμα καλύτερα, θα μπορούσες να έρθεις να μας βρεις οποιαδήποτε Τετάρτη στα γραφεία του συλλόγου, να δεις και το αμάξι από κοντά με την ησυχία σου και να μιλήσεις με τους ιδιοκτήτες
-
... εσας εκει στο κλαμπ θα πω να σας ελεγξουν...
προσυλητισμος μου μυριζει... -
Ο χρήστης tm έγραψε:
... εσας εκει στο κλαμπ θα πω να σας ελεγξουν...
προσυλητισμος μου μυριζει...Είναι οι γνωστοί 'μάρτυρες τού έμιξφάιβ'
-
Ο χρήστης ferr@r1 έγραψε:
αφού κατάφερα να διαβάσω τα περισσότερα γραφόμενα για το μχ5 θέλω να ομολογήσω ότι με βοηθήσατε να συνθέσω τη θετική άποψη που έχω για το μικρό κάμπριο το οποίο με εντυπωσίασε από βιτρίνας ξαφνικά.
αν και δεν το σκεφτόμουν τώρα το σκέφτομαι..
αναρωτιέμαι μόνο, αν δίνει από χαμηλά που λέμε, αν χωράει πράγματα για δύο (μάλλον ναι με λίγο στρίμωγμα) και αν και κατά πόσο αξίζει τα παραπάνω το δίλιτρο..
ευχαριστώ όλουςΤο δίλιτρο αξίζει τα παραπάνω σίγουρα, όχι τόσο λόγω δύναμης (που υπάρχει αρκετή διαφορά ούτως ή άλλως), αλλά κυρίως λόγω μπλοκέ.
Οι χώροι είναι επαρκείς για 2 άτομα.
Πέρασε αν θες από το forum του MX-5 club και θα σου λυθούν όλες οι απορίες. Ακόμα καλύτερα, θα μπορούσες να έρθεις να μας βρεις οποιαδήποτε Τετάρτη στα γραφεία του συλλόγου, να δεις και το αμάξι από κοντά με την ησυχία σου και να μιλήσεις με τους ιδιοκτήτες
αφου τα κανεις ολα αυτα, φροντισε να το οδηγησεις πριν το παρεις..
οι συμβιβασμοι στους χωρους στην καθημερινη χρηση, δεν εχουν να κανουν με τους χωρους που εχουν αυτοι οι δυο, οσο για τις θεσεις που περιοριζονται σε δυο..
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
αφου τα κανεις ολα αυτα, φροντισε να το οδηγησεις πριν το παρεις..Πολύ φοβάμαι ότι μια απλή βόλτα δε θα αποκαλύψει τα μειονεκτήματα της έλλειψης μπλοκέ. Το μόνο που θα καταλάβει είναι αν του είναι επαρκής ο 1.8 ή ο 2.0, εκτός αν γνωρίζει καλά τη διαφορά που κάνει ένα μπλοκέ σε ένα τέτοιο αμάξι και αποφασίσει ότι δεν το χρειάζεται.
-
ευχαριστω πολύ παιδιά δυστυχώς δεν έχω τώρα χρόνο αν και θα ήθελα να περάσω, μόλις και με το ζόρι κανόνισα τεστ νταιβ.
όσων αφορά τις δύο θέσεις νομίζω ότι προς το παρόν είναι οκ. -
δεν χρειάστηκε παραπάνω το έχω παραγγείλει ήδη ..και περιμένω..
ευχαριστώ όλη την δικτυακή παρέα -
Καλώς να το δεχτείς!!!
-
περιμενουμε εντυπωσεις
το 2λιτρο τελικα; -
Με το καλό να το παραλάβεις. Άγγελε, πολύ κατατοπιστικά αυτά που αναφέρεις για το Μκ3, συμβαδίζουν άλλωστε με τις κριτικές που έχει αποσπάσει το αυτοκίνητο στο εξωτερικό, αλλά και τις εντυπώσεις των πιο ψαγμένων εκ των κατόχων Μκ3, που αμέσως σπεύδουν να αλλάξουν την εργοστασιακή ανάρτηση. Απορώ όμως πώς το άρθρο του φίλου μας του Ηλία στο Drive (γιορτάζει κι αύριο) ήταν γεμάτο διθυράμβους...
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Άγγελε, πολύ κατατοπιστικά αυτά που αναφέρεις για το Μκ3, συμβαδίζουν άλλωστε με τις κριτικές που έχει αποσπάσει το αυτοκίνητο στο εξωτερικό, αλλά και τις εντυπώσεις των πιο ψαγμένων εκ των κατόχων Μκ3, που αμέσως σπεύδουν να αλλάξουν την εργοστασιακή ανάρτηση. Απορώ όμως πώς το άρθρο του φίλου μας του Ηλία στο Drive (γιορτάζει κι αύριο) ήταν γεμάτο διθυράμβους...Γιατί στέκεσαι μόνο στα αρνητικά σχόλια; Οδήγησε πρώτα ένα NC και μετά μας λες κι εσύ τη γνώμη σου. Δηλαδή όσα καλά γράφτηκαν στο club δεν έχουν την παραμικρή αξία για να σε κάνουν έστω να κρατάς μια πισινή;
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Άγγελε, πολύ κατατοπιστικά αυτά που αναφέρεις για το Μκ3, συμβαδίζουν άλλωστε με τις κριτικές που έχει αποσπάσει το αυτοκίνητο στο εξωτερικό, αλλά και τις εντυπώσεις των πιο ψαγμένων εκ των κατόχων Μκ3, που αμέσως σπεύδουν να αλλάξουν την εργοστασιακή ανάρτηση. Απορώ όμως πώς το άρθρο του φίλου μας του Ηλία στο Drive (γιορτάζει κι αύριο) ήταν γεμάτο διθυράμβους...
Γιατί στέκεσαι μόνο στα αρνητικά σχόλια; Οδήγησε πρώτα ένα NC και μετά μας λες κι εσύ τη γνώμη σου. Δηλαδή όσα καλά γράφτηκαν στο club δεν έχουν την παραμικρή αξία για να σε κάνουν έστω να κρατάς μια πισινή;
To οδηγησε αν θυμαμαι καλα
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
περιμενουμε εντυπωσεις
το 2λιτρο τελικα;το 1.8 τελικά, αν και δεν θα με πείραζε και το 2.0
και η αλήθεια είναι ότι έπαιξε ρόλο και η βόλτα που το πήγα..μόνος
τώρα στην αναμονή.. -
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
που αμέσως σπεύδουν να αλλάξουν την εργοστασιακή ανάρτηση. Απορώ όμως πώς το άρθρο του φίλου μας του Ηλία στο Drive (γιορτάζει κι αύριο) ήταν γεμάτο διθυράμβους... -
Δηλαδή εσύ ρε Μάνο δε θα την αλλάξεις;
-
Θα την αλλάξω.....με ένα Ζ4Μ
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Γιατί στέκεσαι μόνο στα αρνητικά σχόλια; Οδήγησε πρώτα ένα NC και μετά μας λες κι εσύ τη γνώμη σου. Δηλαδή όσα καλά γράφτηκαν στο club δεν έχουν την παραμικρή αξία για να σε κάνουν έστω να κρατάς μια πισινή;Πισινή κρατάω πάντα, όσο γίνεται με τα ρημάδια τα πισωκίνητα με τα οποία μπλέξαμε . Πάντως, έχω οδηγήσει NC και μάλιστα από τους πρώτους μη κατόχους (φίλος συντάκτης γαρ ).
Mazda MX-5