-
ελπιζω να ειδατε το βιντεακι που ανεβασε ο νιμερ,ειναι απο την πιστα καρτ στην ακρατα και συνοδηγος εγω .μπορεις να μην ερωτευτεις το μιατα μετα απο αυτο ?inlove:,που θα παει θα βολευτω και εγω...γνωριζετε αναλογα με το δικο μου υψη (1,93)που εχουν μκ2,5 και αν εχουν κανει καμια πατεντα για να κερδισουν σε χωρο στο κεφαλι και κυριως στα ποδια?
-
Εγώ γνωρίζω μια πατέντα.. Κυκλοφορούν μονίμως ξεσκέπαστοι..
-
Ο χρήστης sosos έγραψε:
ελπιζω να ειδατε το βιντεακι που ανεβασε ο νιμερ,ειναι απο την πιστα καρτ στην ακρατα και συνοδηγος εγω .μπορεις να μην ερωτευτεις το μιατα μετα απο αυτο ?inlove:,που θα παει θα βολευτω και εγω...γνωριζετε αναλογα με το δικο μου υψη (1,93)που εχουν μκ2,5 και αν εχουν κανει καμια πατεντα για να κερδισουν σε χωρο στο κεφαλι και κυριως στα ποδια?Θα βρεις απάντηση σε όλα αυτά
-
σε ευχαριστω οπτεριε θα πεσω με τα μουτρα στην μελετη!!! οντως κιντ οταν πεφτει ηκουκουλα δεν σε απασχολει τιποτε αλλο παρα η απολαυση που σου χαριζει ενα τετοιο αυτοκινητο
-
Γεια σας , εχω ενα clio μοντ αυγ. 2005 οχι το καινουργιο με 13000 χλμ. Ο ερωτας μου ειναι το mx5 . Γνωριζει κανεις αν η mazda κανει ανταλλαγες και τι ακριβως χρειαζεται για να γινει μια τετοια ανταλλαγη. Παντως το mx5 απλα δεν παλευεται. Ενας φιλος το χει παρει απο τον αυγουστο (μια βδομαδα διαφορα ειχαμε....) και εχω κολλησει.......
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Γεια σας , εχω ενα clio μοντ αυγ. 2005 οχι το καινουργιο με 13000 χλμ. Ο ερωτας μου ειναι το mx5 . Γνωριζει κανεις αν η mazda κανει ανταλλαγες και τι ακριβως χρειαζεται για να γινει μια τετοια ανταλλαγη. Παντως το mx5 απλα δεν παλευεται. Ενας φιλος το χει παρει απο τον αυγουστο (μια βδομαδα διαφορα ειχαμε....) και εχω κολλησει.......καλα, θα χασεις πολλα λεφτα στην ανταλλαγη η και στη πωληση ακομα...αν και η μεταβαση στο μχ5 ειναι πολυ καλη...θα σου βγει ο κουκος αηδονι..
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Γεια σας , εχω ενα clio μοντ αυγ. 2005 οχι το καινουργιο με 13000 χλμ. Ο ερωτας μου ειναι το mx5 . Γνωριζει κανεις αν η mazda κανει ανταλλαγες και τι ακριβως χρειαζεται για να γινει μια τετοια ανταλλαγη. Παντως το mx5 απλα δεν παλευεται. Ενας φιλος το χει παρει απο τον αυγουστο (μια βδομαδα διαφορα ειχαμε....) και εχω κολλησει.......Καλύτερα να τα κανονίσεις μόνος σου με ιδιώτες!! Γενικά έχε υπομονή και θα τα καταφέρεις...και η ανταμοιβή θα είναι τεράστια...trust me
-
Μετά από μια σύντομη έρευνα διαπίστωσα πως δεν είναι καθόλου εύκολο να βρεις ΜΧ-5 1.8 Mk2.5... τα περισσότερα είναι 1.6 (απίστευτο το πόσα πολλά), και ελάχιστα είναι 1.8, και δη τα πλέον πρόσφατα με τα 146 άλογα...
Θέλει ψάξιμο λοιπόν- εκτός και αν πρόκειται για προσωπική εντύπωση που δημιουργήθηκε λόγω συγκυριών και μόνο...
-
Με ψάξιμο και υπομονή βρίσκεις!! Εδώ εγώ που έψαχνα συγκεκριμένα μόνο το Sporty (πολύ πιο σπάνια περίπτωση 1.800αριού δηλαδή), βρήκα!! Όμως, έψαξα καλά και υπομονετικά...!!
Για κάθε ανάγκη, υπάρχει και μία ευκαρία!!
-
Αυτοκίνητα υπάρχουν, δυστυχώς λεφτά δεν υπάρχουν!
Θέλω κι εγώ ένα, Mk2.5 κατά προτίμηση! -
Έχει δίκιο ο Νίκος, τα 1.6 είναι τρομακτικά περισσότερα από τα 1.8.
-
ακομα με τα μχ5 ασχολειστε?
-
Αν δεν το κάνουμε, θα μας επιπλήξουν οι mods ότι είμαστε off topic
-
1600άρι ΜΧ-5 του club έβγαλε 1:17.59 στα Μέγαρα σήμερα!! Το αμάξι έχει ανεβασμένο κόφτη στις 7400 (από 7100) και κάποια ελαφρά modifications στην ανάρτηση (ευθυγράμμιση κυρίως).
Ο χρόνος είναι πολύ καλός κατά την άποψή μου, αν σκεφτεί κανείς τις νωχελικές επιδόσεις του 1.6!!
-
Μήπως είναι του Papdoc, που φοράει και μπλοκέ και 16άρες; Όντως πάρα πολύ καλός χρόνος. Μπράβο στα πιδιά.
-
Ναι, του papdoc είναι και ξέχασα να πω για το μπλοκέ. Δε φορά όμως 16άρες, αλλά 15άρες.
-
http://www.autopress.gr/fnews/show.asp?ID=9022
Τι λέτε γι' αυτό;
-
-
Δεν θα το αγόραζα με τίποτα! Αλλά αφού πουλάνε μερικά οικτρά κατασκευάσματα (ονόματα δεν λέμε...), γιατί να μη θέλει και η mazda να φάει λίγο απ' την πίτα;
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
1600άρι ΜΧ-5 του club έβγαλε 1:17.59 στα Μέγαρα σήμερα!! Το αμάξι έχει ανεβασμένο κόφτη στις 7400 (από 7100) και κάποια ελαφρά modifications στην ανάρτηση (ευθυγράμμιση κυρίως).Ο χρόνος είναι πολύ καλός κατά την άποψή μου, αν σκεφτεί κανείς τις νωχελικές επιδόσεις του 1.6!!
Ο χρόνος είναι πάρα πολϋ καλός!
Τα καλά 1800άρια τί γυρολόγιο έχουν?
Mazda MX-5