-
Ο χρήστης 106S16 έγραψε:
για να εισαι νομιμος η διαφορα κυβισμου πρεπει να ειναι μεχρι 20% +-, η να εβγαινε εργοστασιακα το αμαξι με το συγκεκριμενο μοτερ...τωρα αν το θες για πιστα με τρειλερ πασο...αλλα και στο τρειλερ υπαρχουν θεματακια.
(νομιζω δεν επιτρεπεται αμαξι σε τρειλερ πρεπει ναναι σε τρειλερ επαγγελματια στυλ οδικη βοηθεια-μεταφορεας )Παντως με τρειλερ κοτσαρισμενο σε οποιοδηποτε αμαξι κανεις κολιες...και εισαι νομιμος....αλλα αυτο ειναι αλλο project
αυτο το παπους στα 49 τι σημαινει?..οτι εισαι ηδη?..θα γινεις συντομα ? η οτι θελεις να γινεις μεχρι να γινεις 49?
Φιλολογικά συζητάμε, προσωπικά είμαι κατά των μετατροπών και ειδικά των κανιβαλισμών, άσχετα με το τι έχω κάνει σε περασμένες δεκαετίες που κυκλοφορούσαμε όλοι με 1100-1300 στα χαρτιά και οι κινητήρες ήταν min. 1600cc, λέτε να μας σπρώχνουν προς τα εκεί οι φωστήρες μας;
Είμαι 49 και έγινα παππούς την Κυριακή (εγγονή) για αυτό και έχω σαλτάρει.
να σου ζήσει η εγγόνα...
πιο μικρός από τον πατέρα μου...
-
Άντε, ήρθε η ώρα να σκαρώσεις και εσύ ένα.
-
γκαιντ ας...
-
να τη χαιρεσαι την εγγονα και να την πηγαινεις βολτα με το καμπριο...
πες μας τωρα οτι εχεις βγαλει και συνταξη να ερθουμε στα ισα μας, και οτι το αμαξακι θα το παρεις με το εφαπαξ...να μας φτιαξεισ εντελως
-
Ευχαριστώ παιδιά, όσο για την σύνταξη οι μαλάκες την τελευταία 45ετία μόνο ένα σωστό νομοσχέδιο ψήφησαν, αυτό που εξισώνει συνταξιοδοτικά τους άντρες με τις γυναίκες (νόμος Λοβέρδου) και ως πατέρας ανηλίκου (κόρης) και με 25 έτη (μαζί στρατός και κάτι ψηλά από τις σπουδές) μάλλον θα μπορώ να βγω αν θελήσω μετά τα 52, άν δεν αλλάξουν τα όρια και οι προυποθέσεις.
-
Τι ειναι τουτο?
-
Έχει αλλάξει εμπρός-πίσω προφυλακτήρα και μπροστά φανάρια.
Επίσης το τιμόνι είναι σε άθλια κατάσταση. -
Φαίνεται το έκανε μόνος του το f/l!
-
-
http://www.netcarshow.com/mazda/2012-mx ... 5_concept/
-
Γνωρίζει κανένας από που μπορώ να πάρω (σε νορμάλ τιμή) σχάρα για nc? Kαι μτχ μας κάνει.
-
Ρε Ξιφουνών, τι ρωτάς εδώ μέσα; Ρώτα στα πιο εξειδικευμένα φόρουμ. Πού να ξέρουν οι άνθρωποι;
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Ρε Ξιφουνών, τι ρωτάς εδώ μέσα; Ρώτα στα πιο εξειδικευμένα φόρουμ. Πού να ξέρουν οι άνθρωποι;Στα πιο εξειδικευμένα Δημήτρη ασχολούνται μόνο με ζάντες, εξατμίσεις και jdm καταστάσεις. Το δικό μου είναι ένα ταπεινό, φλώρικο μξ.
-
http://www.ebay.co.uk/itm/Classic-Boot- ... 1407119%26
Κάτι τέτοιο δε θα κάνει και σε mk3;
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
http://www.ebay.co.uk/itm/Classic-Boot-Luggage-Rack-Stainless-Steel-R1151-/300801407119?_trksid=p2045573.m2042&_trkparms=aid%3D111000%26algo%3DREC.CURRENT%26ao%3D1%26asc%3D27%26meid%3D3365945805003999911%26pid%3D100033%26prg%3D1011%26rk%3D1%26sd%3D300801407119%26
Κάτι τέτοιο δε θα κάνει και σε mk3;Και δεν στέλνει και είναι κ ακριβή! Βρήκα την εταιρία που φτιάχνει εδώ τέτοιες σχάρες κ θα κάνω μια προσπάθεια.
-
Αν δεις πόσο κάνει αυτή της mazda θα σου φανεί τσάμπα.
Του έστειλες mail? Λέει *INTERNATIONAL BUYERS - EMAIL US FOR YOUR SHIPPING COST BEFORE YOU BUY!
* -
Λοιπόν, για να υπάρχει η πληροφορία και εδώ. Βρήκα το εργοστάσιο που τις κατασκευάζει κ τις διαθέτει.
info: www.hermes.com.gr1.1μ ==> 45ε
1.2μ ==> 50ε -
Θα παραγγείλεις; Έχουμε καμία φωτογραφία γιατί στο site δε βλέπω να έχει;
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Θα παραγγείλεις; Έχουμε καμία φωτογραφία γιατί στο site δε βλέπω να έχει;Είναι σχετικά κοντά στο σπίτι μου οπότε θα πάω και θα την βάλω επιτόπου να δούμε πως κάθεται. Φωτό έχουν αυτή:
-
Ωραίος, ανέβασε φωτοζ όταν πας, αν και θα την προτιμούσα λίγο πιο μικρή.
Mazda MX-5