-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Είναι βιομηχανικό δάπεδο, αυτό το γλοιώδες γκριζωπό πράγμα που συναντάς και στα βενζινάδικα. Έχει το καλό ότι γλιστρά υπερβολικά κι ότι δε φθείρει καθόλου τα λάστιχα.
Ωραίο το Σέσι. Καλό για πρωτάρηδες ή όσους έχουν ακατάλληλα οχήματα (όπως το Grand Vitara στο παραπάνω βίντεο), αλλά για κάποιον που ξέρει 2 πραγματάκια από drift κι έχει πάει και σε 1-2 πίστες, έχει βαρεθεί τη ζωή του σε 5 λεπτά.
Συν την πολύ δύσκολη πρόσβαση (χωματόδρομος ελεεινός) και τη δυσκολία στο να βρεις την πίστα (αν δεν είναι άλλος μπροστά που να ξέρει σίγουρα, μην το επιχειρήσεις).τι υπηρχε εκει και εχουν στρωσει αυτο το δαπεδο κατω?
και γιατι ειναι τοσο απροσπελαστο?
καποια συνομωσια των νεφελιμ μυριζομαι
-
Παιδες μιας και ειμαι απο τα μερη προσφερομαι για ξεναγηση κανονιζουμε κ συναντηση να μας δωσουνε κ μερικα tutorials οι εμπειροι πισωκινητοι.
Το Σεσι πληροφοριακα ηταν ο τοπος συγξεντρωσης των γνωστων σατανιστων της δικης την δεκαετια του 90'
-
αρα οπως το πα συνομωσια
εγω ισως ερθω στη συναντηση , μπας και γυρισει καθολου το δικο μου και χαμογελασει λιγο το χειλακι του
-
Δηλαδή ο χάρτης μου δεν λύνει το μυστήριο?
-
Εχω βρεθει σε παρομοιο μερος -οχι στην Αττικη- αλλα επροκειτο για εγκατελειμενο αεροδιαδρομο...
Μη μου πειτε οτι αυτο ειναι αυτοσχεδια πιστα!! -
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
Παιδες μιας και ειμαι απο τα μερη προσφερομαι για ξεναγηση κανονιζουμε κ συναντηση να μας δωσουνε κ μερικα tutorials οι εμπειροι πισωκινητοι.Κατσε να φτιαξω το μοτερ του Rx7 και θα παμε εκει να το ...στρωσουμε!
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Δηλαδή ο χάρτης μου δεν λύνει το μυστήριο?Γιώργο θα γυρνάει με καρφωμένη την μούρη όπως τα EVO?
Το μέρος αυτό πρέπει να ήταν αυθαίρετη μεταλλική κατασκευή αποθήκης την οποία ρίξανε και έμεινε το δάπεδο... δεν μας χάλασε καθόλου.
Τώρα τι είχε αυτή η αποθήκη μέσα... άγνωστο Ξέρετε ότι εκεί δίπλα είναι και βάση του ΝΑΤΟ? Τοπικοί μύθοι λέγανε ότι έχει γίνει και εκτόξευση πυραύλων απο εκεί
COSMO MIKE ελπίζω να έχεις και λάστιχα για 'στρώσιμο'
-
Το ξερα οτι υπαρχει συνομωσια
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Το ξερα οτι υπαρχει συνομωσιαSent from my LG-P500 using Tapatalk
Και τι συνωμοσία...διεθνούς επιπέδου.
Γιώργο έχεις δοκιμάσει donut με το s3?
-
Ναι αλλα οχι για πολυ γιατι η αλανα που ειχα βρει( παλιο αεροδρομιο) ειχε πολυ σαγρε ασφαλτο κατω και αν συνεχιζα θα εφευγαν κομματια
Μαλακια μου που δεν πηγα να καψω τα παλια μου λαστιχα λιγο πριν τα αλλαξω (ειχαν καραφλιασει και τα 4 και θα γινοταν χαμος)
Τα καινουρια μου λογω οικονομικης στενοτητας τα εχω σε αριστη κατασταση
-
Ναι αλλα οχι για πολυ γιατι η αλανα που ειχα βρει( παλιο αεροδρομιο) ειχε πολυ σαγρε ασφαλτο κατω και αν συνεχιζα θα εφευγαν κομματιαΜαλακια μου που δεν πηγα να καψω τα παλια μου λαστιχα λιγο πριν τα αλλαξω (ειχαν καραφλιασει και τα 4 και θα γινοταν χαμος)
Τα καινουρια μου λογω οικονομικης στενοτητας τα εχω σε αριστη κατασταση
Το αεροδρόμιο είναι θάνατος για τα λάστιχα και φυσικά για τα διαφορικά σου... στο Σέσι είπαμε, είναι πιο ευγενικό αλλά και πάλι η εποχή αυτή τα κάνει αυτά τα αθλήματα ασύμφορα.
-
COSMO MIKE ελπίζω να έχεις και λάστιχα για 'στρώσιμο'
2 τετραδες σχεδον καινουργή ετoιμες ζανταρισμενες η μια πανω σε αραχνη εποχης και η αλλη πανω στον κλασσικο τριγωνικο ροτορα. Απο λαστιχα σκιζουμε! Απο μοτερ πασχουμε...
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Δεν έχω πάει αλλά με αναζήτηση 3' στο google earth νομίζω τη βρήκα, ελπίζω να μην ξενερώσω όσους κρατούν μυστικό αυτό το διαμάντιhttp://maps.google.com/maps?ie=UTF8&ll= ... 8&t=h&z=19
your welcome
Καλά και εγώ την 1η φορά πήγα με το destinator και συντεταγμένες και με έβγαλε κουκουρουκου!
-
Το Σεσι πληροφοριακα ηταν ο τοπος συγξεντρωσης των γνωστων σατανιστων της δικης την δεκαετια του 90'
οι κλασσικοί γνωστοί? Τι συγκίνηση!
-
αρα οπως το πα συνομωσιαεγω ισως ερθω στη συναντηση , μπας και γυρισει καθολου το δικο μου και χαμογελασει λιγο το χειλακι του
Δεν θα ξεκινάς καθόλου εσύ, τι να πας να κάνεις?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Δεν έχω πάει αλλά με αναζήτηση 3' στο google earth νομίζω τη βρήκα, ελπίζω να μην ξενερώσω όσους κρατούν μυστικό αυτό το διαμάντιhttp://maps.google.com/maps?ie=UTF8&ll= ... 8&t=h&z=19
your welcome
Εξαιρετικά ενδιαφέρον το αεροπλάνο που έχει αποτυπωθεί στη φωτο του google με τις 'ψεκαστικές ουρές' να ακολουθούν
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
γιατι να μην ξεκιναω εγω? τι ειμαι λεπρος?
Δεν έχω πάει αλλά με αναζήτηση 3' στο google earth νομίζω τη βρήκα, ελπίζω να μην ξενερώσω όσους κρατούν μυστικό αυτό το διαμάντι
http://maps.google.com/maps?ie=UTF8&ll= ... 8&t=h&z=19
your welcome
Εξαιρετικά ενδιαφέρον το αεροπλάνο που έχει αποτυπωθεί στη φωτο του google με τις 'ψεκαστικές ουρές' να ακολουθούν
-
γιατι να μην ξεκιναω εγω? τι ειμαι λεπρος?
:Mιλάμε για πολύ γλίστρα!
?
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Εξαιρετικά ενδιαφέρον το αεροπλάνο που έχει αποτυπωθεί στη φωτο του google με τις 'ψεκαστικές ουρές' να ακολουθούνΑυτό το συναντάς πολύ συχνά σε google maps σε περιοχές κοντά σε αεροδρόμια
(ή σε ψεκαστικούς αεροδιαδρόμους βρύλ )
-
ο φιλος μου
Mazda MX-5