-
Δεν ειναι μόνο το vag που έχει βάλει καδένα.
Και δεν εχεις δει κινητήρα να αχρηστεύεται επειδή ένα ποντίκι μασούλησε τον ιμάντα.
Το μόνο μειονέκτημα της καδένας είναι ο παραπάνω θόρυβος και οι παραπάνω κραδασμοί, όχι κάτι ανυπόφορο όμως.
Όλες σχεδόν οι μηχανές (πλην ντουκάτι ) έχουν ιμάντα, άσχετοι είναι? -
η καδενα δηλαδη δε φθειρεται και δε χαλαρωνει? απο τι ειναι ? απο διαμαντι
αυτο που λεει δυστυχως ο red monster ειναι, μαρκετινγκ για να νομιζεις οτι θα εχεις λιγα εξοδα μετα
σαν το απαραδεχτο 'λαδια καθε 30.000 χλμ'
στο δικο μου μοτερ παντως το vag διατηρησε τον ιμαντα.. τυχαιο? δε νομιζω
(ενω στο gti πχ εβαλε καδενα?) -
Απλά όταν χαλαρώσει την τεντώνεις, όπως την αλυσίδα της μοτοσυκλέτας. Όταν δεν παίρνει άλλο τέντωμα, την αλλάζεις. Το πιο πιθανό όμως είναι να αλλάξεις πρώτα το αμάξι.
-
Όταν σε κάποια αυτοκίνητα σου λέει ιμάντες κάθε 40-60κ χλμ και σου παίρνουν το σκαλπ, τι άλλο θέλεις?
-
http://community.evo.co.uk/users/Monkey ... ants-ducks
δεν εχει και αδικο....
-
Ο Χάρης λέει μαλακίες. Εδώ ισχύει το ότι πληρώνεις παίρνεις. Αν έκανε 40.000 το mx5 να πω ναι έχει δίκιο. Αλλά στα λεφτά που κοστίζει οι εναλλακτικές των scirocco 120, vw polo gti και Mito qv δεν νομίζω να είναι τόσο πιο σπορ από το ανοιχτό mx.
Εκτός αν θεωρεί σπορ το Eos ας πούμε που είναι και καμπριάτζα... -
Ο εκπρόσωπος της Πόρσε είναι ταπηροκρανιωμένος με όλους τους Ιάπωνες επειδή του έθιξε το ΓΤΡ την 911 του...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ο Χάρης λέει μαλακίες. Εδώ ισχύει το ότι πληρώνεις παίρνεις. Αν έκανε 40.000 το mx5 να πω ναι έχει δίκιο. Αλλά στα λεφτά που κοστίζει οι εναλλακτικές των scirocco 120, vw polo gti και Mito qv δεν νομίζω να είναι τόσο πιο σπορ από το ανοιχτό mx.
Εκτός αν θεωρεί σπορ το Eos ας πούμε που είναι και καμπριάτζα...ξαναδιαβασε τι γραφει και κανε edit στο ποστ σου!
-
Truth be told, I think MX-5s are, well, sh*t
Μαλακία. Shit σχετικά με τι; Με την boxster που κοστίζει τα τριπλάσια;
In fact, beyond the car’s outward specification, I don’t really see it as a sportscar at all
Και ποιό είναι ακριβώς sportscar σε αυτά τα λεφτά; Το Scirocco; Η Mito;
And the MX-5 isn’t exciting. An Elise is exciting because it’s a proper sports car
Εντελώς άκυρη σύγκριση.
Πιστεύω ότι το ποστ αυτό θα ήρθε σαν αντίδραση στην -επίσης βλακώδη- άποψη ότι γιατί να πάρεις μια Ζ4 ή μια Boxster όταν μπορείς να έχεις την ίδια ικανοποίηση με ένα μουχουδάκι.
Άμα το πάμε έτσι τότε και το S3 πχ είναι μια μαλακία και μισή αν το συγκρίνουμε με μια 911. Το ότι κάνει τα τριπλάσια η Porsche το προσπερνάμε...
-
Edit δε βλέπω να έκανες!
-
Το συγκρίνει με την elise που κάνει 65000 και βάλε...
-
Και μια εντελώς αντίθετη γνώμη από κάποιον που έχει αντίστοιχες εμπειρίες με τον Χάρη...
-
Ε όχι και ο Χάρης αντίστοιχος του Πλάτωνα... ο δεύτερος πρώτα από όλα είναι μεγάλος φιλόσοφος!
-
μαλλον ΠΑΛΙ πρεπει να κανεις EDIT γιατι οτι και να λεει ξεκιναει με την φραση : compared to the mini....
-
Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος είναι ένας από τους πολλούς που έχουν υποκαταστήσει την εμπεριστατωμένη γνώμη και τη γνώση με την 'αίσθηση'. Ενίοτε τα άρθρα του είναι ενδιαφέροντα αλλά δεν δίνω και ιδιαίτερη βαρύτητα.
Το νόημα του συγκεκριμένου άρθρου μπορεί να συμπυκνωθεί στο εξής: Με ένα mx5 δεν θα απολαύσει κανεις το RSPECT από τους διάφορους 'αισθαντές' όπως θα το απολάμβανε με μία elise ή ένα caterham ή το αυτοκίνητο-σημαία της κάστας αυτής, την F40..
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
μαλλον ΠΑΛΙ πρεπει να κανεις EDIT γιατι οτι και να λεει ξεκιναει με την φραση : compared to the mini....Μα το λέει επειδή το συγκρίνει με το Mini, για το οποίο Mini έχουν γραφτεί άπειροι διθύραμβοι σχετικά με το πόσο sport είναι.
Στο οικονομικό που λέμε διαφωνείς;Αν το άρθρο του ξεκίναγε με τη φράση 'My brains are hurting ( ) every single time I hear someone saying that you can have the same amount of fun with an mx-5, compared to a boxster or a Z4...'
τότε θα ήταν απόλυτα σωστός γιατί θα σχολίαζε τη σύγκριση η οποία εννοείται ότι δεν υφίσταται. -
Βασικά γράφει ότι :
-είναι αργό
-είναι ανακριβές στο χερισμό του
-δεν είναι ικανοποιητικό
-έχει κακή θέση οδήγησης
-δεν είναι σπορ, ενώ η Ελίζ π.χ. είναι ένα σωστό σπορ αυτοκίνητο
-δε σε εξιτάρειΚαι το θέμα μου εμένα είναι το εξής, ΟΚ μαν δεν θα το αγόραζες και δεν καταλαβαίνεις το λόγο ύπαρξής του, οι άλλοι τι σε νοιάζει τι κάνουν?
Πάντως ρισπέκτ στην Μάζντα για τις πωλήσεις που κάνει, αν το αυτοκίνητο είναι αυτό που λέει ο συντάκτης. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
μαλλον ΠΑΛΙ πρεπει να κανεις EDIT γιατι οτι και να λεει ξεκιναει με την φραση : compared to the mini....
Μα το λέει επειδή το συγκρίνει με το Mini, για το οποίο Mini έχουν γραφτεί άπειροι διθύραμβοι σχετικά με το πόσο sport είναι.
Στο οικονομικό που λέμε διαφωνείς;το συγκεκριμενο μινι ειναι convertible και η διαφορα στην ακαμψια σε σχεση με το Original πολυ μεγαλη, αρα ο ορος sport μαλλον παει χαμενος.
εγω παλι γιατι εχω στο μυαλο μου το μινι σαν ενα little funky car που μπορει να κινηθει αρκετα γρηγορα και οχι σαν ενα Sport's car....
ο χαρουλης στην συγκριση που κανει θετει σαν ενα παραδειγμα την elise μιας και αυτη ειναι μικρη και ανοιχτη. τι θα πει δηλαδη οτι κοστιζει παραπανω; αυτο που μετραει ο χαρουλης είναι κατα ποσο feedback σου παρεχει το αυτοκινητο και κατα ποσο υπακουο / αμεσο ειναι στην οδηγηση. αυτα μετριούνται δηλαδη με τα χρηματα;
και ειδικα παντως στο θεμα θεση οδηγησης οι ιαπωνες ειναι περα για περα ΤΡΑΓΙΚΟΙ. το μχ5 ειναι στο προσκηνιο κοντα 20 χρονια και ακομη δεν μπορουν να φτιαξουν κατι το σωστο...
και ναι, ειναι αργο και ''βαριεται'' στις ενναλαγες πορειας... -
τι θα πει δηλαδη οτι κοστιζει παραπανω;
Άρα χρέπι το S3;
-
μπροστα στην 4s, ναι...
και βασικα το S3 ποτε δεν ηταν sport's car.... οποτε ακυρη η συγκριση μεταξυ των δυο!!
Mazda MX-5