-
Εγω αναρωτιέμαι πόσα πληρώνει ο Άλφα στην ΦΟΜ .....
Με τα μέσα που διαθέτει ο Τάκης κάνει μακράν την καλύτερη περιγραφή στην Ευρώπη !!!!
Μακάρι ο Άλφα να βάλει κανενα ευρώ παραπάνω να δούμε και τίποτα άλλο , να βοηθηθεί και ο Τάκης και να μην ακούει ο άνθρωπος κάθε δεύτερη κυριακή .... -
εμένα μου αρέσει που πορώνεται ο Τάκης σε μερικές φάσεις και πορώνει και εμάς
-
παιδια ο τακης εκραξε το σαββατο τον κινητηρα της cosworth οτι ισα που φτανει τις 18000 στροφες-- 'και μαλιστα στα δοκιμαστικα'
δηλαδη αγωνα ουτε 17500 ε? ελεος
και οντως ετσι εδειχνε το γραφημα-----------αλλα ο γουεμπερ ηταν στο 3ο quali που εκανε περιπατο με πολυ καυσιμο και χρονο 3,5 δευτερα πισω απο την pole γιατι ηξερε οτι θα παει 10 θεσεις πισω.
αλλα ο τακης το εριξε το κραξιμο και ολοι καταλαβαν οτι ο κινητηρας της cosworth ειναι γιαταμπαζα, που μονο ετσι δεν ειναι.
αυτο λοιπον δεν ειναι καλη μεταδοση---σα να λεμε το ζινταν παιχτη της σειρας.συνιστω λιγο σκεψη λοιπον πριν μιλησουν.
ΥΓ το σχολιο για τον Haug ηταν ....χαζο και χωρις λογο
-
Παιδια ο κ. Πουρναρακης που ειναι φιλος μου και φυσικα συναδελφος ειναι η κορυφη στον χωρο με τις απιστευτες γνωσεις του και δεν το λεω επειδη τον γνωριζω προσωπικα. Απλα να τονισω οτι εχει κανει προτασεις στον Αλφα για πολλα θεματα που ελπιζουμε να υλοποιηθουν εν καιρω...
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
είχε πολύ γέλιο όμως..... 'δε τον χωράνε τα ρούχα του' 'δε τον χωράει το κάθισμα'
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
είχε πολύ γέλιο όμως..... 'δε τον χωράνε τα ρούχα του' 'δε τον χωράει το κάθισμα'
Ωρες ωρες ο Τακης με αυτα τα σχολια που κανει,χαλαει την εντυπωση που εχω γι'αυτον...γιατι κακα τα ψεμματα και ο Τακης δεν ειναι και αδυνατος απ'οτι βλεπω στην τηλεοραση...
Ενα αλλο επισης που μου ειχε σπασει τα νευρα,ηταν οταν στην 1η χρονια του Klien το 2004,ειχε φαει χοντρο κολλημα με τα αυτια του Αυστριακου τα οποια παρεπιπτοντως ηταν απολυτως φυσιολογικα...
-
Ο χρήστης 21century έγραψε:
Παιδια ο κ. Πουρναρακης που ειναι φιλος μου και φυσικα συναδελφος ειναι η κορυφη στον χωρο με τις απιστευτες γνωσεις του και δεν το λεω επειδη τον γνωριζω προσωπικα. Απλα να τονισω οτι εχει κανει προτασεις στον Αλφα για πολλα θεματα που ελπιζουμε να υλοποιηθουν εν καιρω...Συμφωνώ, αν και πιστεύω ότι είναι καλύτερος ως σχολιαστής παρά ως παρουσιαστής... (βλ παρουσίαση επι εποχής ΕΤ1 μαζί με τον κ. Κόλλια)
Anyway, τι προτάσεις εννοείς; -
Εμένα ο Τάκης μου αρέσει ως παρουσιαστής. Είναι πολύ καταρτισμένος και πραγματικά, με τα μέσα που έχει στην Ελλάδα κάνει πάρα πολύ καλά τη δουλειά του. Επίσης μου αρέσει το (Κρητικό να φανταστώ;) ταμπεραμέντο του κατά την ώρα της μετάδοσης που τον κάνει να έχει μεσογειακές εξάψεις. Ειλικρινά δε θα μπορούσα να φανταστώ ποιός άλλος θα μπορούσε να κάνει καλύτερα αυτή τη δουλειά, εκτός από μερικούς εδώ μέσα που από ό,τι φαίνεται ήδη ονειρεύονται να γίνουν πουρναράκηδες στη θέση του Πουρναράκη!!!
-
εμένα μου αρέσει που πορώνεται ο Τάκης σε μερικές φάσεις και πορώνει και εμάςκαι ξεπορωνει εμας...
-
Ο χρήστης antsakalis έγραψε:
Εγω αναρωτιέμαι πόσα πληρώνει ο Άλφα στην ΦΟΜ .....
Μ ....Αν δεν κάνω λάθος (και διορθώστε με αν κάνω) τα δικαιώματα ο Αλφα δεν τα παίρνει από την ΦΟΜ αλλά απο κάποιον έλληνα επιχειρηματία ο οποίος έχει τα media δικαιώματα για την Ελλάδα (τουλάχιστον έτσι ήταν πριν μερικά χρόνια)
-
εμένα μου αρέσει που πορώνεται ο Τάκης σε μερικές φάσεις και πορώνει και εμάςΚατ'εμε το μεγαλυτερο προβλημα του σχολιασμου του διδυμου ειναι οτι δεν βλεπω να εφαρμοζεται η συνταγη πορωμενου σχολιαστη - αριθμολαγνου/μετρημενου σχολιαστη. Αντι αυτου εχουμε τον 'one man fits all' με λιγο απο στατιστικη, λιγο απο τεχνικες γνωσεις, λιγο απο ενταση και τον 'what on earth am I doing here?' να μας συναρπαζει με την ... προφορα του. Σιγουρα παντος για τα μεσα που διαθετουν επιτυγχανουν αρκετα καλο αποτελεσμα...
Τους τελευταιους αγωνες τους παρακολουθω απο το ITV [μεσω torrent] με δυο μεγαλα μειονεκτηματα: την ελειψη του live timing και το οτι ποτε δεν ξερεις απο που θα σε βρει το αποτελεσμα πριν παρακολουθησεις τον αγωνα...
-
χε χε ....ο Α χανει τα τηλεοπτικα δικαιώματα για τους αγωνες του Ολυμπιακου και του Παναθηναικου απο την ΕΤ ( που μαλλον θα το ενταξει στο νεο της προιον -sport plus-)
....Το Champions Leage ειναι καπαρωμενο απο Mega και ET
...To Μπασκετ κτλ απο την Κρατική
...το μοτο GP επισης
** αραγε θα δουμε αλλαγή πορειας στο τροπο που θα προβάλει ο Α το μοναδικό ΠΛΕΟΝ αθλητικό γεγονός που θα - εαν ?- εχει του χρόνου **
-
Ναι, θα βαλουν και τον Παπαδημητριου παρεα με τον Παλομπαρινι
-
ΩΧ Παναγία μου !!!!
ΟΧΙ τον Που-Ρου-Που-Που που έλεγε ο Γεωργίου -
Ο χρήστης antsakalis έγραψε:
ΩΧ Παναγία μου !!!!
ΟΧΙ τον Που-Ρου-Που-Που που έλεγε ο ΓεωργίουΟ Γεωργίου το έλεγε ή ο Μητσικώστας; Εγώ απ' τον Μητσικώστα το 'χα ακούσει!
-
ο Γεωργίου το άρχισε , και ο Μητσικώστας του έδωσε και κατάλαβε !!!!!!!!!!!!!!!!
-
O A.T. σχολιαστής στον Alpha.
Πολύ καλή επιλογή!!! Μπράβο!!!!
-
Ωραία η σημερινή περιγραφή. Εύστοχα σχόλια από Τεμπ! Αρμονικό το δίδυμο! Δεν γίνεται να παραμείνει ετσι?!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ωραία η σημερινή περιγραφή. Εύστοχα σχόλια από Τεμπ! Αρμονικό το δίδυμο! Δεν γίνεται να παραμείνει ετσι?!!+1
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Ωραία η σημερινή περιγραφή. Εύστοχα σχόλια από Τεμπ! Αρμονικό το δίδυμο! Δεν γίνεται να παραμείνει ετσι?!!
+1
+1 ακόμα.
Μου αρέσει που ο ΑΤ μας μεταφέρει το γυρολόγιο των οδηγών!
Μεταδόσεις F1, σχολιασμός και κάλυψη