-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ωραία η σημερινή περιγραφή. Εύστοχα σχόλια από Τεμπ! Αρμονικό το δίδυμο! Δεν γίνεται να παραμείνει ετσι?!!Μακάρι! Πρώτα φορά ευχαριστήθηκα τόσο την μετάδωση
-
Ελπίζω να κλειδώσουν τον Παλομπαρίνι στο Καραϊσκάκη σήμερα και να μείνει ο ΑΤ!
Ωραία σχόλια, humor και Live timing!
Και απ' ότι φάνηκε, παράσυρε και τον Τάκη σε καλύτερο επίπεδο!
edit, διότι η λέξη 'επίπτεδο' δεν έχει εφευρεθεί ακόμα...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ελπίζω να κλειδώσουν τον Παλομπαρίνι στο Καραϊσκάκη σήμερα και να μείνει ο ΑΤ!Ωραία σχόλια, humor και Live timing!
Και απ' ότι φάνηκε, παράσυρε και τον Τάκη σε καλύτερο επίπτεδο!
+1
-
και υποστηρίζει και ΜΣ +8
-
Πολλα συγχαρητηρια στον ΑΤ για την περιγραφη του αγωνα!Παρα πολυ καλος,με ευστοχα σχολια,χωρις πολυλογιες και μεγαλα λογια!Μακαρι καποιοι στον Α να τον μονιμοποιησουν στη θεση του ΑΠ!
-
Να στείλουμε όλοι από ένα mail στον Α μπας και μας ακούσει κανείς;
Ο ίδιος ο ΑΤ έχει όρεξη για μονιμοποίηση;
-
Ο ΑΤ έχει τόσες υποχρεώσεις που πολύ δύσκολα θα μπορούσε να είναι τα Σ/Κ στο κανάλι!
Οπότε, δεν το βλέπω να γίνεται...αν και οι δύο τους έδειξαν ότι 'κολλάνε' περίφημα!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ο ΑΤ έχει τόσες υποχρεώσεις που πολύ δύσκολα θα μπορούσε να είναι τα Σ/Κ στο κανάλι!Οπότε, δεν το βλέπω να γίνεται...αν και οι δύο τους έδειξαν ότι 'κολλάνε' περίφημα!!!
Γι' αυτό ρώτησα και γω!
Πάντως και μόνο με τον Παλομπαρίνι κλειδωμένο στο Καραϊσκάκη, ευχαριστημένος θα 'μαι!
-
Πάντως και μόνο με τον Παλομπαρίνι κλειδωμένο στο Καραϊσκάκη, ευχαριστημένος θα 'μαι!Εχει πλάκα πόσο αγαπάμε όλοι τον Παλ(ι)ομπαρίνι εδώ μέσα!
-
ρε παιδιά πως θα μπορούσατε να αντέξετε γνωρίζοντας ότι ο ένας είναι δηλωμένος οπαδός του ΜΣ?
Ακούω τι γίνεται στο ITV που κυριολεκτικά κοροιδεύουν τη Φεράρι σε κάθε αγώνα.....!
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
ρε παιδιά πως θα μπορούσατε να αντέξετε γνωρίζοντας ότι ο ένας είναι δηλωμένος οπαδός του ΜΣ?Ακούω τι γίνεται στο ITV που κυριολεκτικά κοροιδεύουν τη Φεράρι σε κάθε αγώνα.....!
Προτιμώ να έχω κάποιον δηλωμένο οπαδό ενός οδηγού/ομάδας (ΑΤ) παρά να έχω και καλά κάποιον 'αμερόληπτο' κρυφοσουμαχερικό (ΤΠ)
-
Ωραίος ο ΑΤ όχι που δεν θα ήταν δλδ.
-
Πολλά συγχαρητήρια και από μένα. Αχτύπητο δίδυμο οι δυο τους. Έδειχνε και λιγότερο αγχωμένος ο ΤΟ και απέδωσε και αυτός καλύτερα. Μακάρι να γινόταν να μείνουν μόνιμα μαζί στις μεταδώσεις.
-
μου φαινεται οτι και μονο η ελλειψη του παλομπαρινι ηταν αρκετη...και ο γεωργιου να ταν καλυτερα θα ταν...
-
και υποστηρίζει και ΜΣ +8 -
Να στείλουμε όλοι από ένα mail στον Α μπας και μας ακούσει κανείς;Δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ το έκανα ήδη!!!
-
Ο χρήστης Gilles_27 έγραψε:
Να στείλουμε όλοι από ένα mail στον Α μπας και μας ακούσει κανείς;
Δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ το έκανα ήδη!!!
Σωστος !!!!!! Φαντάζομαι οτι και ο Τάκης αποδείδει καλύτερα , παρέα με τον Άκη και οχι τον Αντρέα ... Οχι οτι έχω τίποτα με το παιδί ...
Η σημερινή κάλυψη ήταν απο τις καλύτερες !!!!!!!!
-
Όντως ωραίος ο Τεμπερίδης. Μακάρι να τον ξαναδούμε σύντομα!
-
ρε παιδιά πως θα μπορούσατε να αντέξετε γνωρίζοντας ότι ο ένας είναι δηλωμένος οπαδός του ΜΣ?Γιατί, ο Παλομπαρίνι τι είναι*? Οπότε από 2 Ferrarάκηδες προτιμούμε τον καλύτερο στη μετάδοση!!!
*Για την ακρίβεια οπαδός της Ferrari αλλά το ίδιο είναι.
-
... απλος και ουσιώδης ... +6 ( απο όλη την παρεα που βλέπαμε μαζι το GP )
Μεταδόσεις F1, σχολιασμός και κάλυψη