-
.... αληθευει ο τι ο Alpha δεν έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα για όλους τους αγώνες ?
-
Ο χρήστης iceman_angel έγραψε:
http://briefcase.pathfinder.gr/download/516878Πολύ καλό
Να'ναι καλά το itv που θα τα δω τα grand prix όσο θα είμαι Αγγλία.
Αληθεύει αυτο με τον alpha και τα δικαιώματα? -
Ο χρήστης antony baltz έγραψε:
.... αληθευει ο τι ο Alpha δεν έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα για όλους τους αγώνες ?Πες'το μας και αυτο να τρελλαθουμε...
Ξερεις τιποτα Αντωνη? -
Είναι δυνατόν κάτι τέτοιο? Η συμφωνία με την FIA δεν γίνεται? Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι όπως με την ΕΤ3 και το motogp?
-
Ο χρήστης antony baltz έγραψε:
.... αληθευει ο τι ο Alpha δεν έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα για όλους τους αγώνες ?και τι αγοράζει κάθε αγώνα χωριστά;;;; Γίνεται;;;;;;;
-
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Τα δοκιμαστικά θα είναι μαγνητοσκοπημένα μόνο στο Bahrain λόγω ιδιαιτερότητας της ώρας ή θα ισχύει για όλο το πρωτάθλημα?
Σχεδόν πάντα μαγνητοσκοπημένα.
Εντάξει δε φτάει ο ΤΠ αλλά μιας και είσαι αυτός που μπορεί να τα μεταφέρει πέστους και τα δικά μου συγχαρητήρια. Που καταντήσαμε...
Μέχρι πότε είναι το συμβόλαιο με τον Α;;;;
-
... μεχρι να γραφεί κατι πιο επισημο απο τον Takisp ( ο οποιος όμως δεν ξέρω κατα πόσο ειναι ανετος να απαντησει για το συγκεκριμενο θέμα ) θα μεταφερω αυτο που γνωρίζω .
η πηγες μου ειναι μεσων τριτων που μου μετεφεραν ότι διαβασαν ( **αρα ΔΕΝ μπορει προς το παρόν να θεωρηθούν αξιόπιστες **) ότι ο Α δεν έχει αγοράσει ολοκληρο το πακέτο .
Εδω να σyμπληρώσω ένα σχόλιο του Go 4 pole που είχε γίνει στο topic του GP2. Οι αγώνες GP2 ειναι μεσα στο πακετο της f1 χωρίς χρέωση. Ο Α ποτε δεν μετεδωσε gp2 παρόλο που η ωρα διεξαγωγής του ειναι πολύ βολική - ποσοι επιτελους βλέπουν tv κυριακή μεσημερι - ...αλλα ουτε δείχνει το GP2 σε μαγνητσκόπιση σε νεκρή ώρα .... πχ αργα το βραδυ ( 2 - 3 ).
Δεν περιμενώ από τον Α να ανακοινώσει ότι δεν έχει το πακέτο απλά δεν θα ηθελα να στηθώ μπροστά στην ΤΒ για να δω κανενα 'αντιεμπορικό' GP ( πχ ουγγαρία ) και να δειχνει κανενα 'Ταλαιπωριακό-Αγανακτηση'.
ΥΓ
1 .... επειδη ειναι της μοδας .... ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΤΟΥ MEGA ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΝΑ
2.... και επι της ευκαιριάς θα πω τον λόγο που δεν συμμετεχω ΠΟΤΕ σε τοπικ που ασχολουνται με το θρυλικο πλέον θέμα 'aγώνας F1 ΣΤΗΝ ελλαδα'. Εκτιμώ ( παντα ΙΜΟ ) ότι το πιο σημαντικό ( και το πρωτο που πρεπει να γίνει ) ειναι η μεταδοση της F1 να ξαναγυρίσει στην κρατική τηλεόραση . η ΕΤ3 έδειξε τον ΄δρόμο με το μοτο GP και με μια μεταδοση ( Ξανα ΙΜΟ ) που είχε σαν στοχο τον οπαδο-φίλο του αθληματος .
Αγωνας την Κυριακή .... σχόλια την Πεμπτη .... επαναληψη αργά την Τριτη .
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΟΥΤΕ ΤΗΣ ΝΕΤ ... αλλα νομιζω ότι στο 'Σπορτ plus' ( ή οποως αλλιως λεγεται ) που ετοιμαζει η ΝΕΤ κολλάει γαντι η μεταδοση τόσο του WRC όσο και μια πιο 'μηχανοκινητη' εκπομπή - μεταδοση της Φ1
3.... ειμαι 'φαν' του k.Πουρναρακη .... εκτιμώ ότι ειμαι απο τους λίγους που βλέπει την εικόνα από δορυφορικό αλλά έχει ήχο από τον Α.
Θεωρώ την δουλειά του τρομακτικά δύσκολη ... εκτιμώ πως η μεταδοση ενος αγώνα Φ1 ειναι τρομερα δύσκολη αφου δεν προσφέρει εύκολες φράσεις να γεμίσει τις 'αδιαφορες' στιγμες.
Επισης εχει απεναντυ του ένα τρομερα απαιτητικό κοινό , που ειναι άκρως ενημερωμενο , και που συνηθως έχει την τάση να θεωρεί τοβ εαυτό του ( το κοινό ) αυθεντια και 'παντογνώστη'...* ελπίζω ο κ.Πουρναρακης να διαψευσει την παραπάνω φήμη ... κυρίως οχι με ένα ποστ αλλά μεσα από την συνεχή παρουσια του στο Κυριακατικο ραντεβού μας΄καθε 15 μέρες *
-
Με κάποιο τρόπο πρέπει να μάθουμε αν ο Alpha θα δείξει φέτος τους αγώνες ή όχι. Να κάνουμε κι εμείς τον προγραμματισμό μας. Το NOVA θα μας τα φάει φέτος, μου φαίνεται.
-
Γενικά δεν έχω πετύχει διαφημιστικό σποτ του Alpha για την F1... Ή το βάζουν σπάνια ή δεν υπάρχει. Σε κάθε περίπτωση, δε δείχνει το κανάλι να στηρίζει το προϊόν αυτό, κάτι που είναι ακόμα πιό ανησυχητικό.
Κύριε Πουρναράκη, παρακαλώ διαφωτίστε μας...
-
ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ . ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΟΥ 70-80 ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΟΝΤΖΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΚΟ ..... ΜΑΚΑΡΙ Ο ΤΑΚΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ....
ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΛΦΑ ΠΕΡΥΣΙ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ , ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗΣ ΣΕ ΝΟΡΜΑΛ ΩΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ,, ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΑΚΗ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ;;;;;;
ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Νομίζω άκουσα χτες ή προχτές σποτάκι της Φ1 στον Α... αλλά δεν πρόσεξα λεπτομέρειες γιατί καθόμουν στο PC (και είχα ανοιχτή τη TV).
-
Kι εγώ το είδα...κανονικά είναι στον Α.
Και μάλιστα ήταν πολύ ωραίο...με ένα μεγάλο V8 στην οθόνη...να στριγγλίζει.
-
Δεν νομιζω οτι τιθεται καν θεμα...
Εφοσον ο ιδιος ο Τακης ανακοινωσε ωρες μεταδοσης, ο Αλφα θα δειξει κανονικα τον αγωνα και φαινεται να εχει αγορασει το πακετο ολοκληρο.
Ας μην παρασειρομαστε απο ανυποστατες φημες.
Να πω και κατι αλλο απο εμπειρια...
Παλιοτερα η ΕΡΤ (1994 και 1996 νομιζω) δεν ειχε αγορασει ολοκληρο το πακετο.
Ειχε αφησει πρωτα να περασουν οι 3 πρωτοι αγωνες της χρονιας και υστερα αγορασε τα δικαιωματα για τους υπολοιπους σε καλυτερη τιμη αφου η εταιρια του Εκλεστον ειδε οτι δεν ενδιαφεροταν αλλος να αγορασει το πακετο σε εκεινη την τιμη που ζητουσε.
Αφου λοιπον ο Αλφα θα αρχισει τις μεταδοσεις του απο τον πρωτο αγωνα
δεν τιθεται θεμα μη μεταδωσησ και των υπολοιπων.BRING IT ON λοιπον...
-
O Αlpha έχει τα δικαιώματα μέχρι τέλος του 2008.
Δεν γνωρίζω τι σημαίνει 'όχι όλο το πακέτο' πράγμα που σημαίνει ότι κάτι τέτοιο δεν υφίσταται.
Όσον αφορά το GP2 πράγματι έχουμε τη δυνατότητα προβολής του και ο λόγος που δεν το προβάλλουμε είναι ο προφανής.
Δεν είναι τηλεοπτικά βιώσιμο! -
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Όσον αφορά το GP2 πράγματι έχουμε τη δυνατότητα προβολής του και ο λόγος που δεν το προβάλλουμε είναι ο προφανής.
Δεν είναι τηλεοπτικά βιώσιμο!Δειχτε το στις 4 το πρωι να βαζουμε τα βιντεο να γραφουν.
Βαλτε και τις διαφημισεις αν θελετε κατα την διάρκεια του αγώνα σε slow motion
-
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Δεν γνωρίζω τι σημαίνει 'όχι όλο το πακέτο' πράγμα που σημαίνει ότι κάτι τέτοιο δεν υφίσταται.Άρα θα δούμε όλους τους αγώνες σίγουρα με τον ένα(live) ή τον άλλον τρόπο (μαγνητοσκοπημενα).
Μήπως μπορείς να μας διευκρινήσεις αν θα τους δούμε όλους live -
Κάθε χρόνο η ίδια ιστορία... Δεν πιστεύω να υπάρχει περίπτωση να μην προβληθεί live κάποιος αγώνας. Απλά τα δοκιμαστικά θα τα βλέπουμε κονσέρβα ως συνήθως γιατί κι αυτά μάλλον δεν είναι τηλεοπτικά βιώσιμα την ώρα που διεξάγονται...
Ας είναι καλά το RTL και οι φίλοι μας με NOVA. -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Κάθε χρόνο η ίδια ιστορία... Δεν πιστεύω να υπάρχει περίπτωση να μην προβληθεί live κάποιος αγώνας. Απλά τα δοκιμαστικά θα τα βλέπουμε κονσέρβα ως συνήθως γιατί κι αυτά μάλλον δεν είναι τηλεοπτικά βιώσιμα την ώρα που διεξάγονται...
Ας είναι καλά το RTL και οι φίλοι μας με NOVA.Όχι κάθε χρόνο η ίδια ιστορία γιατί πέρυσι είδαμε αγώνα μαγνητοσκοπημένο
-
Ο χρήστης k έγραψε:
Δεν γνωρίζω τι σημαίνει 'όχι όλο το πακέτο' πράγμα που σημαίνει ότι κάτι τέτοιο δεν υφίσταται.Άρα θα δούμε όλους τους αγώνες σίγουρα με τον ένα(live) ή τον άλλον τρόπο (μαγνητοσκοπημενα).
Μήπως μπορείς να μας διευκρινήσεις αν θα τους δούμε όλους liveόλους τους αγώνες Live
-
Ο χρήστης k έγραψε:
Ας είναι καλά το RTL και οι φίλοι μας με NOVA.Όχι κάθε χρόνο η ίδια ιστορία γιατί πέρυσι είδαμε αγώνα μαγνητοσκοπημένο
Ποιον; Δεν το θυμάμαι. Ίσως αναφέρεσαι στο Καναδικό GP που συνέπεσε με τις Ευρωεκλογές πριν χρόνια, μόνο τότε έγινε αλλά αυτό δεν ήταν κάτι που αφορούσε την Ελλάδα μόνο αλλά τις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες και έγινε με τις ευλογίες της FOA.
Μεταδόσεις F1, σχολιασμός και κάλυψη