... μεχρι να γραφεί κατι πιο επισημο απο τον Takisp ( ο οποιος όμως δεν ξέρω κατα πόσο ειναι ανετος να απαντησει για το συγκεκριμενο θέμα ) θα μεταφερω αυτο που γνωρίζω .
η πηγες μου ειναι μεσων τριτων που μου μετεφεραν ότι διαβασαν ( **αρα ΔΕΝ μπορει προς το παρόν να θεωρηθούν αξιόπιστες **) ότι ο Α δεν έχει αγοράσει ολοκληρο το πακέτο .
Εδω να σyμπληρώσω ένα σχόλιο του Go 4 pole που είχε γίνει στο topic του GP2. Οι αγώνες GP2 ειναι μεσα στο πακετο της f1 χωρίς χρέωση. Ο Α ποτε δεν μετεδωσε gp2 παρόλο που η ωρα διεξαγωγής του ειναι πολύ βολική - ποσοι επιτελους βλέπουν tv κυριακή μεσημερι - ...αλλα ουτε δείχνει το GP2 σε μαγνητσκόπιση σε νεκρή ώρα .... πχ αργα το βραδυ ( 2 - 3 ).
Δεν περιμενώ από τον Α να ανακοινώσει ότι δεν έχει το πακέτο απλά δεν θα ηθελα να στηθώ μπροστά στην ΤΒ για να δω κανενα 'αντιεμπορικό' GP ( πχ ουγγαρία ) και να δειχνει κανενα 'Ταλαιπωριακό-Αγανακτηση'.
ΥΓ
1 .... επειδη ειναι της μοδας .... ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΤΟΥ MEGA ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΝΑ
2.... και επι της ευκαιριάς θα πω τον λόγο που δεν συμμετεχω ΠΟΤΕ σε τοπικ που ασχολουνται με το θρυλικο πλέον θέμα 'aγώνας F1 ΣΤΗΝ ελλαδα'. Εκτιμώ ( παντα ΙΜΟ ) ότι το πιο σημαντικό ( και το πρωτο που πρεπει να γίνει ) ειναι η μεταδοση της F1 να ξαναγυρίσει στην κρατική τηλεόραση . η ΕΤ3 έδειξε τον ΄δρόμο με το μοτο GP και με μια μεταδοση ( Ξανα ΙΜΟ ) που είχε σαν στοχο τον οπαδο-φίλο του αθληματος .
Αγωνας την Κυριακή .... σχόλια την Πεμπτη .... επαναληψη αργά την Τριτη .
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΟΥΤΕ ΤΗΣ ΝΕΤ ... αλλα νομιζω ότι στο 'Σπορτ plus' ( ή οποως αλλιως λεγεται ) που ετοιμαζει η ΝΕΤ κολλάει γαντι η μεταδοση τόσο του WRC όσο και μια πιο 'μηχανοκινητη' εκπομπή - μεταδοση της Φ1
3.... ειμαι 'φαν' του k.Πουρναρακη .... εκτιμώ ότι ειμαι απο τους λίγους που βλέπει την εικόνα από δορυφορικό αλλά έχει ήχο από τον Α.
Θεωρώ την δουλειά του τρομακτικά δύσκολη ... εκτιμώ πως η μεταδοση ενος αγώνα Φ1 ειναι τρομερα δύσκολη αφου δεν προσφέρει εύκολες φράσεις να γεμίσει τις 'αδιαφορες' στιγμες.
Επισης εχει απεναντυ του ένα τρομερα απαιτητικό κοινό , που ειναι άκρως ενημερωμενο , και που συνηθως έχει την τάση να θεωρεί τοβ εαυτό του ( το κοινό ) αυθεντια και 'παντογνώστη'
...* ελπίζω ο κ.Πουρναρακης να διαψευσει την παραπάνω φήμη ... κυρίως οχι με ένα ποστ αλλά μεσα από την συνεχή παρουσια του στο Κυριακατικο ραντεβού μας΄καθε 15 μέρες *