-
Πολύ επιθετικότητα βγάζεις και δε κάνει καλό...
Δεν έχεις άδικο
Ίσως αμα δω κανα pit babe από κοντά να ηρεμήσω
Fire_Bro
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Ίσως αμα δω κανα pit babe από κοντά να ηρεμήσω
Fire_Bro
Αν είναι να μας πάθεις τίποτα να το κανονίσω...
-
Τακη! Φετος δεν θα κανετε ανασκοπηση της χρονιας; Η εορταστικη περιοδος περναει και δεν βλεπω να γινεται τιποτα.
-
Αφού δε σας αρέσουν τα pit-babes τότε γιατί βλέπετε F1 η οποία έχει γεμίσει από δαύτες;
Δηλαδή να υποθέσω πως όταν η κάμερα πιάνει μια pit-babe αλλάζετε κανάλι;
Και η F1 δουλειά είναι! Εκεί δεν υποβαθμίζεται το επίπεδο; -
Κοπέλες δείχνουν πριν την εκκίνηση. Ποτέ δεν βλέπω πριν, παρα μόνο 3-5 λεπτά πριν το γύρο σχηματισμού, οπότε τις 'γλιτώνω'.
Σαφώς και υποβαθμίζεται το θέαμα! Άλλωστε αυτό δεν είναι το πάγιο παράπονό μας για την Φ1; Δεν έχουμε θέαμα και μας βάλαν 'αιθέριες υπάρξεις' μπας και καλύψουν το χάλι...
Όταν κατά τη διάρκεια του αγώνα ο σκηνοθέτης μας δείχνει την γκόμενα του Μπάτον, η παλιότερα τη γυναίκα του Χάκινεν να δούμε τις αντιδράσεις τους για το γύρο, για το συμβάν κλπ το ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ!!!
Είναι σαν τις Αμερικάνικες '''κωμικές'' σειρές' (επίτηδες σε πολλά εισαγωγικά... ) που βάζουν γελάκια να σου δείξουν πότε είναι το 'καλό κομμάτι' -
Ο χρήστης gfotiadh έγραψε:
Τακη! Φετος δεν θα κανετε ανασκοπηση της χρονιας; Η εορταστικη περιοδος περναει και δεν βλεπω να γινεται τιποτα.Όχι δεν θα γίνει ανασκόπηση.
Πολιτική του σταθμού, γενικά δεν θα γίνουν ανασκοπήσεις, ούτε πολιτική, ούτε αθλητική... -
Στο λεξικό του Alpha δίπλα από την 'βαρεμάρα' γράφει 'πολιτική του σταθμού'
Αυτό το 'πολιτική του σταθμού' είναι πολύ βαρύ για να είναι αληθινό. Μάλλον όλοι στις διακοπές το ρίξανε.
Fire_Bro
-
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Όχι δεν θα γίνει ανασκόπηση.
Πολιτική του σταθμού, γενικά δεν θα γίνουν ανασκοπήσεις, ούτε πολιτική, ούτε αθλητική...Κρίμα, αφού είχε καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια... Και μάλιστα η ποιότητα των video (όσον αφορά στο περιεχόμενο) ήταν πολύ καλή. Κανένα περιοδικό άραγε θα ασχοληθεί καθόλου με το θέμα? Το ξέρω ότι είναι πρόβλημα να βρεθούν τα πλάνα και το υλικό, αλλά για εμένα αυτό είναι κάτι που δεν με απασχολεί καθόλου.
-
Δεν πιανετε κανενα ΑΝΤ1 Κυπρου εκει στην Ελλαδα?
Ειμαι σιγουρος οτι οι δυο εκφωνητες που εχει εδω ειναι καλυτεροι. -
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Δεν πιανετε κανενα ΑΝΤ1 Κυπρου εκει στην Ελλαδα?
Ειμαι σιγουρος οτι οι δυο εκφωνητες που εχει εδω ειναι καλυτεροι.Επειδή έχω παρακολουθήσει αρκετούς αγώνες από την Κύπρο, μπορώ να πω ότι η μετάδοση του αγώνα είναι σαφώς καλύτερη από του Alpha, αλλά όχι και οι παρουσιαστές, που κατά τη γνώμη μου είναι αρκετά σκαλιά κάτω απο τον Πουρναράκη. Και όσον αφορά τις γνώσεις και όσον αφορά τη μετάδοση. Είναι πάντως πιο αντικειμενικοί.
Τέλος, όση υπομονή και αν έχεις αυτό το 'Μάικολ Σούμαχερ' πού λένε συνέχεια σου δίνει στα νεύρα!
Και για να απαντήσω στο ερώτημά σου, το μόνο Κυπριακό κανάλι που πιάνουμε εδώ είναι το ΡΙΚ και αυτό με χίλια ζόρια. -
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Δεν πιανετε κανενα ΑΝΤ1 Κυπρου εκει στην Ελλαδα?Δεν νομίζω ότι χρειάζεται..._
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Όχι δεν θα γίνει ανασκόπηση.
Πολιτική του σταθμού, γενικά δεν θα γίνουν ανασκοπήσεις, ούτε πολιτική, ούτε αθλητική...Κρίμα, αφού είχε καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια... Και μάλιστα η ποιότητα των video (όσον αφορά στο περιεχόμενο) ήταν πολύ καλή. Κανένα περιοδικό άραγε θα ασχοληθεί καθόλου με το θέμα? Το ξέρω ότι είναι πρόβλημα να βρεθούν τα πλάνα και το υλικό, αλλά για εμένα αυτό είναι κάτι που δεν με απασχολεί καθόλου.
Για οσους δεν το γνωριζουν ακομα,το CAR AND DRIVER κυκλοφορει στα περιπτερα,μαζι με την επισημη ανασκοπηση της F1 για το 2004!
3 ωρες γεματες θεαμα,αλλα και πολυ καλο σχολιασμο...!
Χθες τυχαια το ειδα στο περιπτερο,και ηταν μια πολυ ευχαριστη εκπληξη! -
Για οσους δεν το γνωριζουν ακομα,το CAR AND DRIVER κυκλοφορει στα περιπτερα,μαζι με την επισημη ανασκοπηση της F1 για το 2004!
3 ωρες γεματες θεαμα,αλλα και πολυ καλο σχολιασμο...!
Χθες τυχαια το ειδα στο περιπτερο,και ηταν μια πολυ ευχαριστη εκπληξη! -
Υπερβολικέ Fire_Bro
Fire_Bro
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
3 ωρες γεματες θεαμα,αλλα και πολυ καλο σχολιασμο...!Εγώ απογοητεύτηκα λίγο. Αν και είναι πολύ πράμα, οι υπότιτλοι είναι μέσα στην εικόνα και δε μπορείς να τούς βγάλεις, πράγμα που προσωπικά με ενοχλεί αρκετά.
Πόσο δύσκολο είναι να κάνουν μία δουλειά σωστά; Και η ανασκόπηση του WRC που είχαν πάρει πέρυσι με είχε απογοητεύσει, σε σχέση με την προπέρυσινη του RallyXS.
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Υπερβολικέ Fire_Bro?? Κρίση σχιζοφρένειας;
-
Ναι, τελικά μάπα είναι η ποιότητα του DVD. Τα συμπίεσαν του κερατά.
Fire_Bro
-
Τάκη, έχουμε κανένα νέο, όσον αφορά στην τηλεοπτική κάλυψη για το Πρωτάθλημα του 2005 από τον Alpha?
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Τάκη, έχουμε κανένα νέο, όσον αφορά στην τηλεοπτική κάλυψη για το Πρωτάθλημα του 2005 από τον Alpha?Ετοιμαζόμαστε...
-
Το πιο σημαντικο ειναι να δουμε τι θα γινει με τις πρωινες κατατακτηριες δοκιμες της Κυριακης...
Τακη,γνωριζεις τιποτα παραπανω σ'αυτο το θεμα;
Μεταδόσεις F1, σχολιασμός και κάλυψη