-
Τον ανεφοδιασμό του Raikkonen τον περίμενα, καθυστερώντας το break με προσωπική μου ευθύνη όσο μπορούσα...
Το πήραμε όσο πιο πίσω γίνονταν...
Ο Φινλανδός μπήκε αμέσως μόλις το πήραμε, υπάρχουν και άτυχες στιγμές...
Ευχαριστώ για τα καλά λόγια είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή και το καλύτερο κουράγιο για τη συνέχεια.... -
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
[...](αν είναι δυνατόν τώρα να ψοφάμαι να δούμε τα Pit stop!)Κοίτα, εκ του αποτελέσματος δεν χάσαμε και τίποτα, αυτό οφείλω να το πω. Αλλά για φαντάσου, λέμε τώρα, μετά τη διακοπή για διαφημήσεις, να έβλεπες πρώτο τον Raikkonen. Και να σου πω και κάτι άλλο; Έτσι όπως έχει καταντήσει το άθλημα, να βλέπουμε προσπεράσεις σχεδόν μόνο μέσω στρατηγικής και μέσα στα pits, ΝΑΙ, ψοφάμε να δούμε τα pit-stop. Φυσικά δεν είπα ότι φταίει ο Τάκης σ' αυτό και αναγνωρίζω ότι όντως το τράβηξε όσο πήγαινε, απλά ένα πράγμα δεν έχω καταλάβει... Τόσο **στόκοι **είναι αυτοί που ρυθμίζουν το πρόγραμμα, ώστε να μην μπορούν να καταλάβουν ότι 'δεν πειράζει και αν αργήσουμε 5 λεπτά ακόμα';;; Φώναξε ρε Τάκη λίγο κι εσύ. Προφανώς οι συνεργάτες σου είτε είναι άσχετοι είτε απλώς δεν ενδιαφέρονται! Εσύ όμως;;;
Επίσης, έχω άλλη μία απορία: Σε αρκετές περιπτώσεις άκουσα να κάνεις σχόλια για πράγματα που φαινόταν ότι εσύ έβλεπες ενώ εμείς όχι. Υπάρχουν πράγματα που εσείς βλέπετε στο 'πακέτο' που λαμβάνετε απ' το δορυφόρο ενώ εμείς παίρνουμε μόνο ένα video; Δεν το λέω για κακό, αντιλαμβάνομαι ότι έτσι μόνο θα μπορεί να γίνεται, αλλά ισχύει;;; Απλή απορία είναι αυτή, δεν κρύβει παγίδα!
-
Οι σχολιαστές στο στούντιο έχουν το κομπιούτερ ανοιχτό στο επίσημο site της Formula1, που κατά τη διάρκεια τοου αγώνα δίνει πληροφορίες για sector times, διαφορές, κλπ.
-
Αυτό που μου φαίνεται αστείο είναι ότι βριζόμαστε κατά τη διάρκεια της σεζόν, αλλά στο τέλος όλο γλύκες και φιλάκια είμαστε.
Προσωπικά κατανοώ ότι ο Τάκης προσπαθεί να κάνει καλά τη δουλειά του, αλλά φυσικά υπάρχουν τμήματα των μεταδόσεων όπου εμένα προσωπικά με εκνευρίζουν πολύ. Το Κυριακάτικο GP ήταν το πρώτο της φετινής χρονιάς που έτυχε-επέλεξα να μην δω ύστερα από τον οίστρο του Σαββάτου.
Η μόνη ιδέα που έχω να προτείνω είναι να παρακολουθήσει π.χ. ο Τάκης κάποιες μεταδόσεις σε μαγνητοσκόπηση, αφού έτσι ίσως κι αυτός αναγνωρίσει κάποια λάθη του. Προσωπικά συμφωνώ ότι θα θυμάμαι τον Coulthard κυρίως για τις πανέμορφες συνοδούς του, αλλά μου φαίνεται ότι το θάψιμο όσον αφορά τον Σκωτσέζο και τα προσωπικά σχόλια παραξέφυγανε.
Αυτά κι ελπίζω του χρόνου να έχουμε καλύτερες μεταδόσεις. -
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Η απουσία του Σεϊτανίδη ήταν αισθητή πάντως όλη τη χρονιά...Ακριβώς! Και εμφανέστατη ήταν η διαφορά της μετάδοσης με τον Σεϊτανίδη στη θέση του Παλομπαρίνι. (Ο οποίος, για να μην παρεξηγηθώ, είναι ένας πολύ καλός σχολιαστής .....ποδοσφαίρου!) Γιατί λοιπόν βρισκόταν όλη τη χρονιά στις μεταδόσεις; Ανιψιος του Κοντομηνά είναι, ή τον βάζουν για να γελάσουμε και λίγο;
Προσωπικά συμφωνώ ότι θα θυμάμαι τον Coulthard κυρίως για τις πανέμορφες συνοδούς του, αλλά μου φαίνεται ότι το θάψιμο όσον αφορά τον Σκωτσέζο και τα προσωπικά σχόλια παραξέφυγανε.
Συμφωνώ, αλλά από την άλλη και ο Σκωτσέζος φέτος παραξέφυγε! Αν χαρακτηρίσουμε την απόδοσή του τραγική, μάλλον κοπλιμέντο του κάνουμε
Άσχετο: Με το GP της Βραζιλίας - το τελευταίο του για τη McLaren και πιθανόν και της καριέρας του - ο Coulthard συμπλήρωσε 150 GP με την ίδια ομάδα. Αριθμός που είναι ρεκόρ στην ιστορία της F1. Και αυτό το ρεκόρ αναμένεται να το σπάσει ο M. Schumacher!
-
Αλήθεια Τάκη αν όντως εφαρμοστεί το νέο σύστημα δοκιμαστικών, ο Alpha τι σκοπεύει να κάνει σχετικά με τα δοκιμαστικά της Κυριακής που θα διεξάγονται λίγο πριν τον αγώνα?
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Αλήθεια Τάκη αν όντως εφαρμοστεί το νέο σύστημα δοκιμαστικών, ο Alpha τι σκοπεύει να κάνει σχετικά με τα δοκιμαστικά της Κυριακής που θα διεξάγονται λίγο πριν τον αγώνα?Ας περιμένουμε να οριστικοποιηθεί πρώτα η μορφή του...
-
Τάκη ότι εκμπομπές κάνετε για Formula1 μέχρι να ξανααρχίσουν οι αγώνες
(ανασκόπηση κλπ κλπ) θα το ανακοινώνεις από εδώ? -
Ο χρήστης Raikkonen έγραψε:
Τάκη ότι εκμπομπές κάνετε για Formula1 μέχρι να ξανααρχίσουν οι αγώνες
(ανασκόπηση κλπ κλπ) θα το ανακοινώνεις από εδώ?Ναι
-
Τάκη, κανα Pit Babe θα φέρεις στο στούντιο του χρόνου;
Fire_Bro
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Τάκη, κανα Pit Babe θα φέρεις στο στούντιο του χρόνου;Fire_Bro
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Τάκη, κανα Pit Babe θα φέρεις στο στούντιο του χρόνου;
Fire_Bro
Ναι, εντάξει το ξέρουμε, έγινες ξαφνικά σοβαροφανής. Πήγαινε σε κανα Technical Forum να την βρεις, αλλα μην μου κάνεις τον ανήξερο τωρα...
Fire_Bro
-
Ναι, εντάξει το ξέρουμε, έγινες ξαφνικά σοβαροφανής. Πήγαινε σε κανα Technical Forum να την βρεις, αλλα μην μου κάνεις τον ανήξερο τωρα...Σοβαροφανής δεν υπήρξα ποτέ! (ελπίζω τουλάχιστον)
Αλλά σε ένα τόπικ που αφορά τη ΔΟΥΛΕΙΑ (ξέρεις τι είναι αυτό???) κάποιων ανθρώπων προσπαθώ να είμαι όσο μπορώ σοβαρότερος. Αν τα καταφέρνω ή όχι θα το κρίνουν οι άλλοι...
Βαριά τα Technical Forums ε;
Όσο για τα pit babes μ'αρέσει να τα βλέπω( ), αλλά όχι στο στούντιο (δουλειά, θυμάσαι?). Αντ' αυτών προτιμώ κάποιον οδηγό...
-
Αλλά σε ένα τόπικ που αφορά τη ΔΟΥΛΕΙΑ (ξέρεις τι είναι αυτό???) κάποιων ανθρώπων προσπαθώ να είμαι όσο μπορώ σοβαρότερος. Αν τα καταφέρνω ή όχι θα το κρίνουν οι άλλοι...
Ας πάει εκεί κανα Pit Babe και τα νουμεράκια της τηλεθέασης χτυπήσουν ταβάνι, μετά θα σου πω αν αυτό έχει σχέση με την δουλειά ή όχι.
Πάντως εγώ πλάκα κάνω και θα συνεχίσω να κάνω. Humour θα βγάζω σε oποιοδήποτε topic.
Τώρα εσύ αν είσαι συνήγορος των εργαζομένων του Alpha και παρεξηγήθηκες...
Fire_Bro
-
Δηλαδή να το κάνουνε 'άντρες έτοιμοι για όλα';
Ε, ΌΧΙ, αυτό παραπάει!!!
Ήδη το επίπεδο της φόρμουλα 1 στην Ελλάδα έχει πέσει από τότε που μπήκε στο στοίχημα (με παράλληλη αύξηση της θεαματικότητας βέβαια, παρότι το θέαμα στο σπόρ αρχίζει να σπανίζει... ) και αυτό συχνά πυκνά γίνεται εμφανές και στο φόρουμ.
Αν τώρα βάλουμε και 'πιτ μπέιμπς' (κοινώς ξεβράκωτες...) τότε τι να το κάνουμε το θέαμα; Καλύτερα να δω διαφημίσεις!!!Πάντως όποιος θέλει μπορεί να γράφει στο βίντεο νυχτερινές εκπομπές και να τις βλέπει Κυριακή μεσημέρι. Καλύτερα να χάνω αγώνα για διαφημίσεις και να λέω 'τι να κάνεις, αναγκαίο κακό', παρά να χάνω λιγότερο για διαφημίσεις και ό,τι γλίτωσα (ΑΝ γλίτωσα) να το ξαναχάνω σε άσχετο 'θέαμα' και να ψάχνω που είναι το πιστοποιητικό βλακείας μου που παρακολουθώ το πρόγραμμα!
Μου αρέσει η δουλειά που κάνουν τα παιδιά, προτάσεις μου θα ήταν:
Περισσότερη αμεροληψία στην περιγραφή (αλλά ας είναι),
Λιγότερα ΤΡΕΗΛΕΡΣ μελλοντικών εκπομπών (είπαμε, οι πληρωμένες διαφημίσεις αναγκαίες, αλλά τι να το κάνω το καινούριο μεξικάνικο από 1η Μαΐου;;; )
και ΚΑΘΟΛΟΥ ειδήσεις σε έκτακτα. Πιστέψτε με, και το μυστικό να πάρω το μάστερ μου σε 2 ώρες να έλεγαν την ώρα που βλέπω αγώνα (αν δεν κοιμάμαι) δεν με νοιάζει!!! -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Ε, ΌΧΙ, αυτό παραπάει!!!
Ήδη το επίπεδο της φόρμουλα 1 στην Ελλάδα έχει πέσει από τότε που μπήκε στο στοίχημα (με παράλληλη αύξηση της θεαματικότητας βέβαια, παρότι το θέαμα στο σπόρ αρχίζει να σπανίζει... ) και αυτό συχνά πυκνά γίνεται εμφανές και στο φόρουμ.
Αν τώρα βάλουμε και 'πιτ μπέιμπς' (κοινώς ξεβράκωτες...) τότε τι να το κάνουμε το θέαμα; Καλύτερα να δω διαφημίσεις!!!Πάντως όποιος θέλει μπορεί να γράφει στο βίντεο νυχτερινές εκπομπές και να τις βλέπει Κυριακή μεσημέρι. Καλύτερα να χάνω αγώνα για διαφημίσεις και να λέω 'τι να κάνεις, αναγκαίο κακό', παρά να χάνω λιγότερο για διαφημίσεις και ό,τι γλίτωσα (ΑΝ γλίτωσα) να το ξαναχάνω σε άσχετο 'θέαμα' και να ψάχνω που είναι το πιστοποιητικό βλακείας μου που παρακολουθώ το πρόγραμμα!
Λιγότερα ΤΡΕΗΛΕΡΣ μελλοντικών εκπομπών (είπαμε, οι πληρωμένες διαφημίσεις αναγκαίες, αλλά τι να το κάνω το καινούριο μεξικάνικο από 1η Μαΐου;;; )
και ΚΑΘΟΛΟΥ ειδήσεις σε έκτακτα. Πιστέψτε με, και το μυστικό να πάρω το μάστερ μου σε 2 ώρες να έλεγαν την ώρα που βλέπω αγώνα (αν δεν κοιμάμαι) δεν με νοιάζει!!!Απόλυτα σωστός!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Ε, ΌΧΙ, αυτό παραπάει!!!
και ΚΑΘΟΛΟΥ ειδήσεις σε έκτακτα. Πιστέψτε με, και το μυστικό να πάρω το μάστερ μου σε 2 ώρες να έλεγαν την ώρα που βλέπω αγώνα (αν δεν κοιμάμαι) δεν με νοιάζει!!!Τα σχόλια σου είναι άκυρα.
Fire_Bro
-
Ε, ΌΧΙ, αυτό παραπάει!!!
και ΚΑΘΟΛΟΥ ειδήσεις σε έκτακτα. Πιστέψτε με, και το μυστικό να πάρω το μάστερ μου σε 2 ώρες να έλεγαν την ώρα που βλέπω αγώνα (αν δεν κοιμάμαι) δεν με νοιάζει!!!Τα σχόλια σου είναι άκυρα.
Fire_Bro
Μάλλον το δικό σου σχόλιο είναι άκυρο ΓΙΑΤΙ δεν εξηγείς το λόγο
που βρίσκεις άκυρα τα σχόλια του συμφορουμα.Εγώ συμφωνώ με τον GeorgeTabs. Δεν έχουν δουλειά τα pit Pabes σε αυτή την εκπομπή γιατί κατά τη γνώμη μου υποβαθμίζεται το επίπεδό της.
-
-
Κανένας οπαδός της F1 δεν προκειται να θέλει να δει διαφήμίσεις παρα ένα pit babe π.χ. στην εκπομπή (δηλαδή στις live μεταδόσεις όταν ο σκηνοθέτης εστιάζει με την κάμερα ενα pit babe, ρίχνει το επίπεδο της F1; Ή μήπως όταν δείτε ένα pit babe σε κάποιο πλάνο λέτε κοιτάχτε τι δείχνει ο ταδε; 'κοίτα ένα νιμου' λέμε).
-
Πάντως όποιος θέλει μπορεί να γράφει στο βίντεο νυχτερινές εκπομπές και να τις βλέπει Κυριακή μεσημέρι.'
Βρες μου άλλον έναν τέτοιο οπαδό
-
Καλύτερα να χάνω αγώνα για διαφημίσεις και να λέω 'τι να κάνεις, αναγκαίο κακό', παρά να χάνω λιγότερο για διαφημίσεις και ό,τι γλίτωσα (ΑΝ γλίτωσα) να το ξαναχάνω σε άσχετο 'θέαμα' και να ψάχνω που είναι το πιστοποιητικό βλακείας μου που παρακολουθώ το πρόγραμμα!
Σου είπε κανείς πως ενώ θα είναι σε εξέλιξη ο αγώνας, θα σού δείχνει ο Alpha δικά του πλάνα; Επίσης, αυτό που εσύ το αποκαλείς απλά πρόγραμμα, εγώ το αποκαλώ Formula 1. Δεν το αλλάζω το κανάλι.
-
ΟΚ θα σου δείχνουνε περρισοτερες εκπομπών της ίδιας περιόδου.
Η διαφήμιση είναι διαφήμιση, Είτε μου διαφημίζουν την Εσμεράλδα είτε κάποιο Nissan Primera για μένα το ίδιο είναι. Τον απαιτούμενο χρόνο προσπαθούν να καλύψουν.ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ POST ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΠΛΑΚΙΤΣΑ ΕΚΑΝΑ. ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΑ ΚΑΠΟΙΑ 'ΒΟΒΑΡΗ' ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΟΥ. ΚΙ ΕΓΩ ΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΟΣΟ ΠΕΡΡΙΣΟΤΕΡΗ FORMULA 1 ΓΙΝΕΤΑΙ.
That's all folks...
Fire_Bro
-
-
ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ POST ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΠΛΑΚΙΤΣΑ ΕΚΑΝΑ. ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΑ ΚΑΠΟΙΑ 'ΒΟΒΑΡΗ' ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΟΥ. ΚΙ ΕΓΩ ΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΟΣΟ ΠΕΡΡΙΣΟΤΕΡΗ FORMULA 1 ΓΙΝΕΤΑΙ.
That's all folks...
Fire_Bro
ΑΑΑΑ Με κούφανες!!!!
Οκ πλάκα έκανες, αλλά ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ!?!?!?!?
Πολύ επιθετικότητα βγάζεις και δε κάνει καλό...
Μεταδόσεις F1, σχολιασμός και κάλυψη