-
Ο χρήστης stavrosbiologos έγραψε:
Tα αυτοκίνητα θα έχουν κολλημένα πάνω και τα αυτοκόλλητα της ολυμπιάδας???Σίγουρα, γι αυτό θα έχουν και συλλεκτική αξία.
Πάντως μόλις μου είπαν ότι τελικά δεν μπορώ ούτε να το δω ακόμα, θα έλθουν στις αντιπροσωπείες στις 15 Οκτώβρη. Τότε, λέει, θα ειδοποιήσουν όλους όσους εκδήλωσαν ενδιαφέρον και ότι γίνει.
Ελπίζω να μην το εννοούν επί λέξει. -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
που ειναι ο ililias ρε παιδια??????
Δεν ηθελε 7θεσιο σε τιμη ευκαιριας χωρις κολημα μαρκας??? 18.000 το 9θεσιο...
Ουτε 2.000 ευρω η θεση...Σιγά μην περίμενα να μου το πείτε.
Έχω κλείσει ένα Η-Ι, μένει μόνο να πάω να το δω. Αν είναι ΟΚ, το παίρνω αμέσως. Θα γίνει αυτή την εβδομάδα. Πάντως είναι το επαγγελματικό φορτηγάκι, με εννέα καθίσματα.
Κατά τα άλλα, οι εκπτώσεις δεν είναι και δραμματικές, πχ το Trajet το παίρνω ως πολύτεκνος με 18.000 και αυτοί το δίνουν 17.700 +++.ελα ρε συ, και ελεγα να σου στειλω Πμ σημερα αν δεν απαντουσες, μηπως και δεν το παρεις πρεφα! αντε καλοριζικο!!!! (εγω παντως ξερω να αντιπαραταξω στις καταστροφολογιες) 2-3 φιλους μου που δεν τα ξεσκιζανε... Τα Η-1 ετσι και αλλιως αποτι μου λεγανε δεν πανε Βημα...
-
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
Τα Η-1 ετσι και αλλιως αποτι μου λεγανε δεν πανε Βημα...Κοίτα, είναι κατά βάση το φορτηγάκι της εταιρίας, με εννέα καθίσματα. Πίσω έχει άξονα με φυλλοειδή ελατήρια και ταμπούρα. 2.351 cc, 135 HP, ροπή 184 Nm / 3.000 στροφές. Και να θέλανε, δύσκολο να το 'σκίσουνε'. Τελική 155 χλμ/ώρα. Με όλη την οικογένεια και φορτίο, έτσι κι αλλιώς δεν πας με περισσότερα...
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Tα αυτοκίνητα θα έχουν κολλημένα πάνω και τα αυτοκόλλητα της ολυμπιάδας???
Σίγουρα, γι αυτό θα έχουν και συλλεκτική αξία.
Πάντως μόλις μου είπαν ότι τελικά δεν μπορώ ούτε να το δω ακόμα, θα έλθουν στις αντιπροσωπείες στις 15 Οκτώβρη. Τότε, λέει, θα ειδοποιήσουν όλους όσους εκδήλωσαν ενδιαφέρον και ότι γίνει.
Ελπίζω να μην το εννοούν επί λέξει.Δηλαδή θα μαζευτειτε ολοι εκει να τα δειτε ........ , το νου σας μην το γυρισετε σε πληστηριασμό!!
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Πως σου φαίνεται που το δίνω σαν να είναι ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ;;;
Πόσο κοροϊδία είναι αυτό που κάνω στον επόμενο ιδιοκτήτη;Η αξία πέφτει πιο πολύ αν είναι 2ο χέρι? Δεν εξαρτάται απο τα χιλιόμετρα και μόνο?
Άμα το αμάξι που θα αγόραζες (υποθετικά) μεταχειρισμένο που μοναδικός ιδιοκτήτης ήταν η ήρεμη μητέρα μου, *θα πλήρωνες τα ίδια *άμα μάθαινες πως τα πρώτα 2-3-4-5 χιλιάδες χιλιόμετρα τα έκανε στα χέρια ενός (ή περισσότερων) εθελοντή του 2004 που δεν έδινε δεκάρα τσακιστή για στρώσιμο;
Η ηλικία και τα χιλιόμετρα δεδομένα, ο πρώτος ιδιοκτήτης αλλάζει, και ως τεκμήριο δεν το σεβάστηκε...Ή αλλιώς... Θα έδινες τα ίδια λεφτά ένα αμάξι με 10.000 χμ από έναν ιδιοκτήτη και τα ίδια αν ήταν από εταιρεία ενοικιάσεων;
-
Συμφωνώ. Αλλά αν δεν ξέρω κανένα απο τους προηγούμενους ιδιοκτήτες έχει σημασία το πόσα χέρια έχουν περάσει? Ρωτάω γιατι δεν ξέρω πως λειτουργεί η αγορά μεταχειρισμένου.
-
Προσωπικά, δε νομίζω ότι έχει σημασία πόσους ιδιοκτήτες έχει αλλάξει το αυτοκίνητο. Θα έψαχνα να δω σε τι κατάσταση είναι, καθώς και τυχόν ιστορικό συντήρησης και επισκευών.
Στο εξωτερικό προτιμούν αυτοκίνητα στα οποία υπάρχει το 'fsh' (full service history), ακριβώς για να ξέρουν τι αγοράζουν. Κι εγώ για το δικό μου έχω ένα ντοσιέ στο οποίο κρατώ αρχείο με όλες τις εργασίες συντήρησης και επισκευών (ακόμα και για τις αλλαγές λαδιών).
-
Δεν είχαν διατεθεί Getz στο Αθήνα 2004.
Όσο για τις τιμές (τις αρχικές) στον παραπάνω πίνακα δεν είναι καθόλου τσιμπημένες. Αντιπροσωπεύουν πλήρως την πραγματικότητα και σίγουρα οι νέεες προσφερόμενες τιμές είναι πολύ δελεαστικές.
Για τα ξεσκισμένα, συμφωνώ πως ορισμένα όντως υπέστησαν βάναυση χρήση, αλλά αυτό μπορεί κανείς να το διαπιστώσει εύκολα. Ειδικά αν υπάρχει κάποιος γνωστός μέσα στη Hyundai μπορείς εύκολα να βρεις αυτά που είναι σε άριστη κατάσταση.
Ωστόσο ήδη τα περισσότερα έχουν κλειστεί πριν καν αρχίσει η διάθεσή τους μέσω του δικτύου! Ενδεικτικά τα φορτηγάκια Η1 δεν υπάρχει ούτε ένα για δείγμα! Έχουν όλα προπουληθεί!
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Πως μπορούμε να μάθουμε περαιτέρω πληροφορίες? Ποιό είναι αυτό το εξειδικευμένο δίκτυο πώλησης?Μπορείς να απευθυνθείς στο δίκτυο καταστημάτων της Autopoint. Αν και από ότι άκουσα, τα αυτοκίνητα της Ολυμπιάδας θα συγκεντρωθούν σε ένα συγκεκριμένο χώρο (σαν auto park) και θα πωλούνται από εκεί.
-
Και σκέψου ότι το Getz στις διαφήμισεις προμοτάροταν ως επίσημο αυτοκίνητο των ΟΑ '04...
Ενα Μatrix ίσως άξιζε να το πάρεις αλλά αυτά τα H1 ποιός τα πήρε..?
Παντελώς άσχημα ....για μένα! -
Γιά τό Η-1,φίλος ηλεκτρολόγος πού δούλευε στή χιουντάι,μού έλεγε ότι,μάλλον έχουν ημερομηνία λήξης πού κρατάει όσο καί η εγγύηση.
Αυτό μού τό είχε πεί,όταν σκεφτώμουνα νά αγοράσω φορτηγάκι. -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Ωστόσο ήδη τα περισσότερα έχουν κλειστεί πριν καν αρχίσει η διάθεσή τους μέσω του δικτύου!
Oi γνωστοί-άγνωστοι ημέτεροι? Πως το κάνανε αυτό?
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Γιά τό Η-1,φίλος ηλεκτρολόγος πού δούλευε στή χιουντάι,μού έλεγε ότι,μάλλον έχουν ημερομηνία λήξης πού κρατάει όσο καί η εγγύηση.πέη μπλε!τι αλλο θα ακούσουμε...
-
Πάντως εμένα οι τιμές μου φαίνονται απαράδεκτα υψηλές, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς την χρήση που έχει γίνει στα αυτοκίνητα αυτά. Χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία, αλλά κρίνοντας από διηγήσεις εθελοντών οδηγών που ξέρω και από όσα έβλεπα αργά το βράδυ στην Ποσειδώνος και την Κηφισίας, τα περισσότερα από αυτά μάλλον έχουν φάει απίστευτο ξέσκισμα.
Αν πάντως ενδιαφερόμουν για αγορά κάποιου από τα ολυμπιακά αυτοκίνητα θα περίμενα λίγο καιρό ... ίσως λόγο χαμηλής ζήτησης η αντιπροσωπεία μειώσει μελλοντικά τις τιμές ...
-
Διαβάζω απο μερικους οτι εχει γινει κακή χρήση αυτών των αυτοκινητων απο τους εθελοντες.... και αναρωτιεμαι.
Ποσο ταλαιπωρημενα μπορεί να ειναι ενα αυτοκινητο, το οποιο κυκλοφορεί 1-2 μηνες, ειναι ζητημα αν εχει κανει 2000-3000 χλμ, και κυκλοφορουσε στην Αθηνα.
Τι μπορεί να το εχουν κανει, να δουλευε ο κινητηρας στα κοκκινα , που?? με τα 100-120 χλμ ταχυτητα μεγιστο που κινουνταν στις ΟΛ?? οταν κουβαλαγε ανθρωπους των αγωνων να πηγαιναν με 2αρα 6000 στροφές??, ουτε σε ενα πεζοδρομιο δεν εχουν ανεβει διοτι κινουνταν σε κεντρικους δρομους!!!Ειμαι της αποψης οτι ειναι μια χαρα αυτοκινητα που τα δινουν σε καλες τιμες, με τις εγγυησης τους και ολα τα καλουδια, και ηδη, απο οτι ακουω, οι προεγγραφες ειναι αρκετες.
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Ποσο ταλαιπωρημενα μπορεί να ειναι ενα αυτοκινητο, το οποιο κυκλοφορεί 1-2 μηνες, ειναι ζητημα αν εχει κανει 2000-3000 χλμ, και κυκλοφορουσε στην Αθηνα.
Έχω δεί (αργά το βράδυ) ολυμπιακό elantra (ή sonata δεν θυμάμαι ακριβώς) να κάνει παράνομα αναστροφή με χειρόφρενα στην Ποσειδώνος στο ύψος του Π.Φαλήρου περνώντας πάνω από τις γραμμές του τραμ (όσοι ξέρουν το σημείο καταλαβαίνουν το μέγεθος της 'κακοποίησης') ... στο πάρκινγκ μακράς διαρκείας του Ε.Βενιζέλος ακόμα υπάρχουν τα ίχνη από τα σβουρίδια κάποιων ολυμπιακών hyundai ...
Δεν γενικεύω σε καμία περίπτωση, αλλά προσωπικά μόνον μια πραγματικά μεγάλη έκπτωση θα με έκανε να σκεφτώ να αγοράσω κάποιο από αυτά ...
-
Ποιος πηγαινε με 120????
Στον Κηφισσο ειχε παρτυ καθε μερα με 140 και πανω!
Ειχα πετυχει μετα την Αθηνων τετοιο οχημα κ πηγαιναμε διπλα διπλα με 160 μεχρι την Π Ραλλη.....Το σκισιμο τους το εχουν φαει...
Τις τιμες θα τις χαρτηρισω τσιμπημενες αλλα οχι υπερβολικες...
Αναλογα τι ζηταει κανεις. Προσωπικα δεν θα επερνα ενα τετοιο οχημα σε καμια περιπτωση -
Εγώ πάλι ΣΤΑΝΤΑΡ θα έπαιρνα, αν ενδιαφερόμουν για Χιουντάι!!!
Θα έχω ΟΛΕΣ τις εγγυήσεις κανονικά, και αν όντως έχει φάει άσχημη μεταχείριση και βγεί λεμόνι, θα το πουλήσω όσο θα το πούλαγα και αν ήταν ΑΡΙΣΤΟ - ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΟ πριν από εμένα!!
Αν πάλι κάποιος το πάρει σε καλή τιμή, καταθέσει πινακίδες και δεν το ασφαλίσει για ένα χρόνο (έξοδα μηδέν) θα το πουλήσει μετά ως ενός έτους, με 4 χρόνια εγγύηση και λίγα χιλιόμετρα!!!
Να δώ το κορόιδο που θα το αγοράσει μετά και θα νομίζει πως έκανε και καλή αγορά... -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τα Getz που είναι; Αυτά δεν τα πουλάνε; Μπας και τα έχουν για δωράκι (άριστα για εταιρικά) προς τους 'αρωγούς της προσπάθειας';Μπα αυτα θα γινουν νοικιαρικα....
-
Έχω ένα φίλο ο οποίος δούλευε σαν οδηγός στους Ολυμπιακούς. Μου είχε μιλήσει για το θέμα της πώλησης των Ολυμπιακών Hyundai πριν καλά καλά ξεκινήσουν οι αγώνες. Συγκεκριμένα για τα Santa Fe μου είχε πει, ότι θα τα δίνανε τάχα 15.000 ευρώ. Του λέω τόσο λίγο; Και επέμενε. Μετά από καιρό όταν του είπα πως θα τα δίνανε 26-27 χιλιάδες, και πάλι επέμενε, πως η Hyundai θα τα έδινε 15.000, και τα υπόλοιπα θα τα παίρνανε οι εκθέσεις. Δεν το πιστεύω, αλλά επιμένει λέγοντας μου ότι τα έχει μάθει από πρώτο χέρι. Πάντως δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε, αλλά μέχρι τώρα η τιμή του Santa Fe στη μία και μοναδική έκδοση στα 2700cc με full extra ήταν 30.800, και τώρα που θέλει να πουλήσει τα μεταχειρισμένα 26.200 το καινούριο ανέβηκε ξαφνικά στα 32.500. Επίσης αυτός ο φίλος μου είπε ότι δε μπορεις να φανταστείς πως τα πηγαίνουν οι οδηγοί τα αυτοκίνητα αυτά, και πόσα από αυτά τα έχουν τρακάρει και τα φτιάξανε. Είχε έρθει μια μέρα σπίτι μου με ένα Sonata. Μου έλεγε πως δεν το έσκζε πολύ, παρά μόνο όποτε μπορούσε έτσι λίγο για να το τεστάρει, και κοιτάω να δω τα χιλιόμετρα που είχε, και ήταν κάτω από 1000! Καλούτσικο φαινόταν πάντως σαν αμάξι, αλλά όχι και 25.650 το καινούριο. 1500 ευρώ φθηνότερα κοστίζει το Avensis 1.8 Sol που είναι η μέρα με τη νύχτα σαν αυτοκίνητο.
Μεταχειρισμένα καινούρια αυτοκίνητα, στην Αθήνα του 2004...