-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Μια ερωτηση παρακαλω...Ισχυει οτι η Brera Tbi ξεκιναει απο 32.000€...?
QsisVTS να ζητησεις να βγει αυτο το banned κατω απο το ονομα σου...!34.900 είναι η τιμή της, μείον 1500€ προωθητικό πρόγραμμα της Alfa. Άρα στην ουσία 33.400€ είναι η τιμή της αυτή τη στιγμή.
-
Πω πω εχει αρχισει και με τρωει η τσεπη μου τωρα...
Οσο σκεφτομαι οτι μπορω να εχω μια Brera ( ) κοκκινη με πανοραμικη οροφη στο γκαραζ μου... Αχ σε μπελαδες που μας βαζει η Alfa...Αφηστε την ρε παιδια μονο με υψηλο κυβισμο και πανακριβη να μην εχουμε ελπιδα...Γιατι μας βαζετε σε πειρασμο τωρα...? -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
την exige την παιρνεις για 3ο αυτοκινητο για να τη βγαζεις βολτα κανα σαββατοκυριακο, ή να την πηγαινει στη πιστα, δε τη λες κανονικο αυτοκινητο για να τη συγκρινεις με τα υπολοιπαΤο παράδειγμα ήταν χάρην λόγου... βάλε όποιο αυτοκίνητο γουστάρεις εσυ που να βγάζει γούστα...
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
την exige την παιρνεις για 3ο αυτοκινητο για να τη βγαζεις βολτα κανα σαββατοκυριακο, ή να την πηγαινει στη πιστα, δε τη λες κανονικο αυτοκινητο για να τη συγκρινεις με τα υπολοιπα
Το παράδειγμα ήταν χάρην λόγου... βάλε όποιο αυτοκίνητο γουστάρεις εσυ που να βγάζει γούστα...
εγω πιστευω και το ξαναλεω οτι το 90% των ανθρωπων δε θα καταλαβει τη διαφορα.
για την ακαμψια δε νομιζω καθως τα καινουρια αυτοκινητα εχουν καλα πλαισια και για να καταλαβεις στρεβλωσεις σε πλαισιο πρεπει ειτε να εισαι ο vatanen ειτε να οδηγεις καποιο σουργελο.
αυτο ομως που ο σβλετος οδηγος σαν και του λογου μου θα καταλαβει και θα τον ενοχλησει οχι μονο στις ευθειες αλλα και στις στροφες ειναι το βαρος.
αυτο το γ@μημενο βαρος που θα προστεθει και μονο χειροτερα θα κανει τα πραγματα.
στο TTS και σε ολα τα ΤΤ (κουπε παντα) αισθανομαι πολυ τη διαφορα βαρους σε σχεση με το δικο μου.αρα λογω επιπλεον βαρους, τιμης και χειροτερης ασφαλειας εγω δε θα επαιρνα καμπριο.
δεν το κατακρινω ειναι πολυ ωραιο σαν αισθηση , ομως σε μερικους απλα δεν αρεσει.. -
Δυστυχως η επιπτωση στο βαρος της Spider ειναι πολυ μεγαλυτερη σε σχεση με το ηδη
ελαφρωμενο σασι του αμεσου ανταγωνιστη του, το TT με το γνωστο ονομα ΑSF.
Δεν μπορεις να περιμενεις και πολλα πραγματα απο ενα πανεμορφο κατα τα αλλα
ανοιχτο αυτοκινητο, οταν το βαρος του φτανει τα 1645κιλα.
Τι να πρωτοκανει το μοτερ-διαμαντι με τα 32.6χλγμ ροπης?
Μπορει να το κινησει αξιοπρεπως, ακομα και καλυτερα σε ορισμενες περιπτωσεις απο το πολυ μπροστοβαρο 3.2 αλλα για πραγματικες σπορ αναζητησεις θελει τρομερη διαιτα...
Εμενα παντως δεν με ενοχλει τοσο αυτη η προσεγγιση για την spider...
Αυτο που θα προτιμουσα, και πιστευω θα ταιριαζε απολυτα στο 'σωστο' προφιλ της AR
θα ηταν μια Brera GTA ελαφρωμενη στα 1300κιλα με χρηση αλουμινιου ή ανθρακονηματων σε καπο, φτερα, πορτες(?), λιγοτερη μονωση, λεπτοτερα τζαμια οπου ειναι εφικτο κτλ,
με φοβερο ομως στησιμο, μηχανικο μπλοκε, και ηλεκτρονικα βοηθηματα που να μπορουν να
βγουν τελειως εκτος, και ας την κοστολογησουν και +50κ στην χωρα μας... -
Ο κ. Κιούσης με κάλυψε σε μεγάλο βαθμό. Η Elise είναι ένα καρτάκι και όχι κανονικό αυτοκίνητο που μπορείς να ζήσεις καθημερινά και να ταξιδέψεις και εξάλλου είναι πολυ ακριβότερη. Σίγουρα η Brera δεν είναι το καθαρόαιμο σπορ αυτοκίνητο, αλλά με 35 χιλιάρικα μόνο κανένα Megane RS, Focus RS και Civic Type R μπορώ να σκεφτώ ως πιο καθαρόαιμα αλλά και πάλι hot hatches, όχι pure sportscars. Ο οδηγός που του αρέσει η οδήγηση όπως την περιέγραψα, έχει budget 35 χιλιάρικα και θέλει ένα κουπέ δεν έχει πολλές άλλες επιλογές. Ίσως μόνο το ΤΤ 1.8, το οποίο είναι και ταχύτερο πιθανότατα αλλά όχι τόσο ξεχωριστό σχεδιαστικά. Και ναι, αυτός ο οδηγός θα διακρίνει διαφορές και λόγω βάρους και λόγω ακαμψίας μεταξύ στην Brera και στην Spider. Προσωπικά σε κάμπριο έχω δει εσωτερικούς καθρέπτες να τρέμουν και παρμπριζ να κουνιούνται και ψυχολογικά και μόνο σε επηρεάζει αυτό και κόβεις ρυθμό.
-
την exige την παιρνεις για 3ο αυτοκινητο για να τη βγαζεις βολτα κανα σαββατοκυριακο, ή να την πηγαινει στη πιστα, δε τη λες κανονικο αυτοκινητο για να τη συγκρινεις με τα υπολοιπα
Το παράδειγμα ήταν χάρην λόγου... βάλε όποιο αυτοκίνητο γουστάρεις εσυ που να βγάζει γούστα...
εγω πιστευω και το ξαναλεω οτι το 90% των ανθρωπων δε θα καταλαβει τη διαφορα.
για την ακαμψια δε νομιζω καθως τα καινουρια αυτοκινητα εχουν καλα πλαισια και για να καταλαβεις στρεβλωσεις σε πλαισιο πρεπει ειτε να εισαι ο vatanen ειτε να οδηγεις καποιο σουργελο.
αυτο ομως που ο σβλετος οδηγος σαν και του λογου μου θα καταλαβει και θα τον ενοχλησει οχι μονο στις ευθειες αλλα και στις στροφες ειναι το βαρος.
αυτο το γ@μημενο βαρος που θα προστεθει και μονο χειροτερα θα κανει τα πραγματα.
στο TTS και σε ολα τα ΤΤ (κουπε παντα) αισθανομαι πολυ τη διαφορα βαρους σε σχεση με το δικο μου.αρα λογω επιπλεον βαρους, τιμης και χειροτερης ασφαλειας εγω δε θα επαιρνα καμπριο.
δεν το κατακρινω ειναι πολυ ωραιο σαν αισθηση , ομως σε μερικους απλα δεν αρεσει..Μα δεν κατάλαβες... δεν διαφωνώ σε τίποτα απ'οσα γράφεις.
Η ερώτηση μου ήταν πολύ συγκεκριμένη και αν κάποιος τα έχει οδηγήσει και τα 2 (brera-spider) θα ήθελα να μας πεί πόσο μεγάλες ή μικρές είναι οι διαφορές οδηγικά... -
Πήρε κανείς το car n driver χτες που είχε τη Brera Tbi;
Γ@μημένοι Ιταλοί σχεδιαστές... Αν το έχει δει κάποιος αυτό το κόκκινο είναι το 8C ή άλλο;
Τι να πει κανείς ρε γμτ... Είναι σαν κάποιο παλιό κόλημα που πάνω που λες ότι την ξεπέρασες τη βλέπεις ξαφνικά και πέφτεις στη μιζέρια...
Και το πιο τραγικό είναι ότι καπάκι έχει το TTRS roadster που πραγματικά απορείς ποιός θα δώσει 80.000 για αυτό το πράμα. Πολύ πιο ωραίο μου φάνηκε μια εκδοχή της ABT παρά αυτή η καγκουριά... -
αν θες το παιρνεις με αεροτομη που ανεβοκατεβαινει οπως τα απλα δε χρειαζεται ντε και καλα να το παρεις με τη σταθερη.
πολλα τα λεφτα παντως , ισως προτιμουσα ενα s5 στα ιδια και ας ηταν πιο αργο
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Αυτο που θα προτιμουσα, και πιστευω θα ταιριαζε απολυτα στο 'σωστο' προφιλ της AR
θα ηταν μια Brera GTA ελαφρωμενη στα 1300κιλα με χρηση αλουμινιου ή ανθρακονηματων σε καπο, φτερα, πορτες(?), λιγοτερη μονωση, λεπτοτερα τζαμια οπου ειναι εφικτο κτλ,
με φοβερο ομως στησιμο, μηχανικο μπλοκε, και ηλεκτρονικα βοηθηματα που να μπορουν να
βγουν τελειως εκτος, και ας την κοστολογησουν και +50κ στην χωρα μας...Πες τα Χρυσοστομε! Κι εγω μαζι σου!
Και αφου κανουμε και ονειρα και τα ονειρα ως γνωστον ειναι και τσαμπα, σκεψου ολο αυτο το πακετο και πισωκινητη! -
με λιγα λογια θελετε porsche (cayman) σε σχημα AR ή απλα ενα 370Z
αυτο που περιγραφετε παντως δεν ειναι αλφα των τελευταιων 20+ ετων
-
Cayman αλλος ερωτας αυτος!Αλλα δυστηχως ξεφευγει σε €...370Ζ...Χμμμ καλο αλλα πανασχημο και Datsun (με οτι συνεπαγεται αυτο)...Και By the way,εχεις μπει ποτε σε 75 Turbo America ή 3.0 V6...?Μια φορα μπηκα συνοδηγος σε μια σκαλισμενη τουρμπο και με τραβαγανε να με βγαλουνε...Και για να στο πω και Vagιτικα για να το καταλαβεις καλυτερα ( ) και ο ανθρωπος που θα παρει TT RS κατα βαθος R8 θελει αλλα δεν του βγαινουν τα κουκια...
-
καλα στο TTRS εκαναν τη μ@λακια να φτανουν τη boxter και cayman s σε τιμη, η οποιες μπορει να υστερουν σημαντικα σε δυναμη αλλα υπερτερουν σε αλλους τομεις και τελοσπαντων εχουν κι ενα καλυτερο ονομα..δε μπορω να φανταστω ποιος θα το παρει
για την america μου εχει πει φιλος μου αλφιστα που τον ειχαν παει βολτα, τρελος ερωτας αλλα αν δε μοιραζεσαι το ιδιο παθος για τα ιταλικα δε μπορεις να καταλαβεις
-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Cayman αλλος ερωτας αυτος!Αλλα δυστηχως ξεφευγει σε €...370Ζ...Χμμμ καλο αλλα πανασχημο και Datsun (με οτι συνεπαγεται αυτο)...Και By the way,**εχεις μπει ποτε σε 75 Turbo America **ή 3.0 V6...?Μια φορα μπηκα συνοδηγος σε μια σκαλισμενη τουρμπο και με τραβαγανε να με βγαλουνε...Και για να στο πω και Vagιτικα για να το καταλαβεις καλυτερα ( ) και ο ανθρωπος που θα παρει TT RS κατα βαθος R8 θελει αλλα δεν του βγαινουν τα κουκια...Δυστυχως στο τσακ δεν ειχε παρει ο πατερας μου μια τετοια το 89'
(Τα επενδυσε σε δουλεια η οποια δεν πηγε και καλα...)και απο τοτε
συνεχεια του το χτυπαω!
Το σχημα του απλα δεν υπηρχε για την εποχη...
Το γκαζι φοβερο, για γρηγορη οδηγηση ηθελε καλα χερια βεβαια αλλα στην εποχη εκεινη και στα λεφτα του δεν υπηρχε νομιζω κατι πιο διεγερτικο...Την ονειρευομουν παντως
συχνα σε μαυρο και γκρι σκουρο... -
καλα στο TTRS εκαναν τη μ@λακια να φτανουν τη boxter και cayman s σε τιμη, η οποιες μπορει να υστερουν σημαντικα σε δυναμη αλλα υπερτερουν σε αλλους τομεις και τελοσπαντων εχουν κι ενα καλυτερο ονομα..δε μπορω να φανταστω ποιος θα το παρειγια την america μου εχει πει φιλος μου αλφιστα που τον ειχαν παει βολτα, τρελος ερωτας αλλα αν δε μοιραζεσαι το ιδιο παθος για τα ιταλικα δε μπορεις να καταλαβεις
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου απλά πιστεύω θα το πάρει κάποιος που θέλει να είναι 1ος στο χωριό και όχι τελευταίος στην πόλη
-
Ο χρήστης Rallos έγραψε:
καλα στο TTRS εκαναν τη μ@λακια να φτανουν τη boxter και cayman s σε τιμη, η οποιες μπορει να υστερουν σημαντικα σε δυναμη αλλα υπερτερουν σε αλλους τομεις και τελοσπαντων εχουν κι ενα καλυτερο ονομα..δε μπορω να φανταστω ποιος θα το παρει
για την america μου εχει πει φιλος μου αλφιστα που τον ειχαν παει βολτα, τρελος ερωτας αλλα αν δε μοιραζεσαι το ιδιο παθος για τα ιταλικα δε μπορεις να καταλαβεις
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου απλά πιστεύω θα το πάρει κάποιος που θέλει να είναι 1ος στο χωριό και όχι τελευταίος στην πόλη
ναι αλλα ακομα κι εγω που ειμαι τετοιος τυπος (1oς χωριο κτλ..) θα ειχα ενδοιασμους
πιστευω οτι θα προτιμουσα ενα s5 που ειναι και μουναρα και πιο πολυ αυτοκινητο και ας μην ειναι RS
-
ναι αλλα ακομα κι εγω που ειμαι τετοιος τυπος (1oς χωριο κτλ..) θα ειχα ενδοιασμους
πιστευω οτι θα προτιμουσα ενα s5 που ειναι και μουναρα και πιο πολυ αυτοκινητο και ας μην ειναι RS
Σωστά.
Και μια 335 καλή θα ταν αν και πολύ σεμνή.Ο ερωτας είναι η Z4 S35. -
με λιγα λογια θελετε porsche (cayman) σε σχημα AR ή απλα ενα 370Zαυτο που περιγραφετε παντως δεν ειναι αλφα των τελευταιων 20+ ετων
άρα αν παρουσιαστεί ένα σωστό πισωκίνητο κουπέ άλφα 2+2 θέσεων θα το παραγκωνίσουμε λόγω έλλειψης συνέχειας στις επιλογές της φίρμας?!?! χαμος θα γινότανε.
-
ναι μονο που κατι τετοιο δεν προκειται να παρουσιαστει για πολλους και διαφορους λογους με πιο βασικο την μη υπαρξη πατωματος..
εκτος αν θελησουν να γινουν τοσο κουβαρνταδες που δεν παιζει...
ειδικα τωρα που εκτος απο πατωματα φιατ παιρνουν και αυτουσιους τους κινητηρες τους
-
Fiat Powertrain Technologies είναι οι κινητήρες ΤΒi και Multiair και σε αυτήν δουλεύουν μηχανολόγοι από όλο το Gruppo (ανάμεσά τους και ο καλύτερος όλων... Paolo Martinelli, ex Ferrari Formula 1 Head of Engine Department)! Η αυτοκινητοβιομηχανία Fiat είναι άλλη ιστορία. Όσο για το πισωκίνητο... σε κουπέ αργεί αλλά λέγεται ότι η νέα 166 (169;) θα είναι πισωκούνα. Πάνω σε αυτό το πάτωμα ίσως μπορεί να βασιστεί και ένα σπορ κουπέ...
Αlfa Romeo Brera/Spider