-
Αυτο λεω...δεν συγκρινεται με αλλο...
Οχι γιατι ειναι το υπεραυτοκινητο αλλα γιατι απλα δεν μπαινει σε καποια κατηγορια...ειναι απλο...
Οπως ειπα αν σκεφτεσαι να αγορασεις ενα αυτοκινητο στα λεφτα αυτα θα σκεφτεις...
''θα παρω καποιο roadster(slk,z4,tt),παρω οικογενειακο(Α4,159,C),καποιο μικρο SUV(δεν ξερω αναλογες τιμες) η θα παρω την Brera...Aυτο λεω!'' -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Αυτο λεω...δεν συγκρινεται με αλλο...Οχι γιατι ειναι το υπεραυτοκινητο αλλα γιατι απλα δεν μπαινει σε καποια κατηγορια...ειναι απλο...
Αυτό που λές δεν ισχύει!! Η Brera ανήκει και αυτή σε μια κατηγορία οχημάτων και σαφώς έχει ανταγωνιστές!
-
Εγω ειπα την γνωμη μου σαν ενας απλος αγοραστης...αν ειχα τα λεφτα ετσι θα σκεφτομουν...τωρα πως το κατατασουν οι ειδικοι δεν με απασχολει...εγω αν θελω να το αγορασω δεν θα τους ακουσω με ποιο συγκρινεται για να επιλεξω!
Αυτη ειναι η γνωμη μου...δεν ζηταω να την ασπαστειτε ουτε καν να την σεβαστειτε ...απλα αυτο πιστευω!
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Άρα Θάνο, η Brera με ποιά αυτοκίνητα μπορεί να συγκριθεί,
αν δε νείναι αυτά που παρέθεσε ο nass;;Συγκρίσεις κάνεις με ό,τι γουστάρεις:
'Να πάρω μια Brera, ή μήπως να πάρω 3-4 Yaris να έχουμε αυτοκίνητο όλη η οικογένεια;'Μπορείς να την συγκρίνεις με το ΤΤ, μπορείς και με το GTI, με την 316, με το Vectra ή με τα @@ του Καράμπελα, γιατί όχι...
Το αποτέλεσμα πιο θα είναι;
(αφήνω εκτός τα @@ του Καράμπελα, καθότι ετεροφιλόφυλος...)
Πχ η Brera έχει καλύτερες επιδόσεις από το Vectra αλλά χειρότερους χώρους, οπότε θα πάρω το Vectra και θα πάω πιο αργά...
Τα ίδια και με την 316, αλλά θα έχω και BMW...
Το GTI είναι και σβέλτο είναι και φτηνό και περισσεύουν και ρέστα για ένα Yaris που είναι και Toyota και δεν σπάει δεν χαλάει...
3-4 Yaris, θα είναι ακόμη καλύτερα, δεν θα γκρινιάζει και η γυναίκα..
Το ΤΤ είναι αλουμινένιο, γρήγορο, φτηνό, VAG, Audi και μαμεί και δέρνει χωρίς συζήτηση, είναι και γερμανικό και δεν χαλάει σε σχέση με την Brera που μια φορά την εβδομάδα το λιγότερο θα είναι συνεργείο όπως μας έχουν πληροφορήσει μερικοί συμφορουμίτες... Ιτ ιζ δι μπεστ, νο ματερ γουατ, δεν το συζητώ...Αφού λοιπόν τα συγκρίνεις με όλα τα παραπάνω, καταλήγεις πως πχ το Audi είναι το καλύτερο αντικειμενικά... Ή η πιο λογική επιλογή να πάρεις μερικά Yaris πχ, ακόμη καλύτερα... Η λογική λέει αυτό...
Τι γίνεται όμως, που παρόλη την λογική, παρόλη την σύγκριση, παρόλη την υστέρηση της Brera, σου αρέσει η ιταλίδα;
Είναι απίθανο; Δεν παίζει το συναίσθημα ρόλο στην επιλογή; Δεν είναι δυνατόν κάποιος, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙA των κουπέ, να επιλέξει επειδή κάτι του αρέσει, χωρίς να κοιτάξει αν είναι 50 ή 100 κιλά βαρύτερο από κάτι άλλο, ή χάνει 1-2 δευτερόλεπτα;
ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ, να συγκρίνει με κάποιο άλλο;
Δεν αγοράζουμε commuter εδώ... Δεν αγοράζουμε σουπερμινι, να διαλέξουμε αυτό με τους καλύτερους χώρους πχ ή αν χωράνε 2 παιδικά καθισματάκια... Αγοράζουμε ΚΥΡΙΩΣ ένα ΑΚΡΙΒΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!
Είναι όπως με τις μηχανές: αν κάποιος γουστάρει την R1 , αυτή θα πάρει, κι ας είναι πιο γρήγορη στην ευθεία και φθηνότερη αν θυμάμαι η Hayabusa ... Ή μπορεί να γουστάρει και κανένα μαστόδοντο της Harley και να τον προσπερνάνε και παπιά!
Ε ΑΥΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ όμως! Θα συγκρίνει την Sportster με το παπί δηλαδή;Οσοι θέλουν να συγκρίνουν, ας το κάνουν. Οι υπόλοιποι να μην το κάνουν και να σταματήσουν ν' *'απολογούνται' *για πράγματα που ούτε καν πέρασαν από το μυαλό αυτών που σχεδίασαν το αυτοκίνητο!
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Ένα GT πρέπει να έχει κάποια χαρ/κα.1. Πρέπει να είναι άνετο στο δρόμο ==> δεν μπορεί να έχει αναρτήσεις κούτσουρα. Πρέπει να μπορεί να απορροφάει τις ανωμαλίες του δρόμου με κόστος βέβαια κάποιες κλίσεις στις στροφές που δεν σημαίνουν απαραίτητα μικρότερη πλευρική πρόσφυση, αλλά σίγουρα τρομάζουν κάποιον που θα οδηγήσει οριακά.
2. Πρέπει να είναι σχετικά ήσυχο. Δεν μπορείς να πας ένα ταξίδι 2,3,5 ωρών και να ακούς συνέχεια θόρυβο. Σε αυτό βοηθάει ένα μεγάλο ατμοσφαιρικό μοτερ, ένα μακρύτερο κιβώτιο και φυσικά η ηχομόνωση.
3. Πρέπει να έχει καλό σε αίσθηση τιμόνι (πχ 2,2=2,5 στροφών) για να μπορείς να το εμπιστευτείς ==> να έχεις πλήρη έλεγχο τοων τροχών όταν πας με 200-250 και όχι να νιώθεις ασάφεια. (Καλό τιμόνι βέβαια θέλουν τα καθαρόαιμα).
4. Πρέπει να έχει άνετο και ευχάριστο εσωτερικό. Τα καθίσματα πρέπει να μην είναι πολύ σφίχτά, πρέπει να μην κάθεσαι πολύ χαμηλά (όπως σε roadsters πχ s2000) και να έχεις μια σχετική 'άπλα'.
Με βάση τα παραπάνω είναι σαν να φωτογραφίζουμε το... Peugeot 407 Coupe 3.0 Sport.
-
Οσοι θέλουν να συγκρίνουν, ας το κάνουν. Οι υπόλοιποι να μην το κάνουν και να σταματήσουν ν' 'απολογούνται' για πράγματα που ούτε καν πέρασαν από το μυαλό αυτών που σχεδίασαν το αυτοκίνητο!
Αυτο λεω στα ποστ μου!Καρφι δεν τους καιγεται για την γνωμη μας!Συμφωνουμε HighFidelity
-
Α τότε να μη συγκρίνουμε τίποτα, πέρα από 'κουβάδες' των 10-20-30-(πες μου πότε να σταματήσω) χιλιάδων ευρώ.
Να σταματήσουν και τα περιοδικά συγκριτικά τεστ εκτός των παραπάνω 'κουβάδων'.
Συμφωνώ μαζί σου, πως σε ένα βαθμό πολλοί υποψήφιοι αγοραστές θα επιλέξουν με 'το κάτω κεφάλι'
Αυτό δε σημαίνει ούτε πως ΟΛΟΙ οι υποψήφιοι αγοραστές θα το κάνουν αυτό, ούτε πως 'ο κάποιος βαθμός' είναι 100%.
Οπότε επιτρέπεται ή απαγορεύεται να κάνουμε συγκρίσεις για αυτούς που εμπίπτουν στην τελευταία παράγραφο ?
(Και εγώ σκέφτομαι να αγοράσω 'καυλοαυτοκίνητο' των 50-60 χιλιάδων ευρώ αλλά συγκρίσεις κάνω και παρακάνω)
-
@ HighFidelity
Τα έχουμε ξαναπεί: η Brera, όπως και η κάθε Brera, TT, Swift, Ε class,
ανήκουν σε μια κατηγορία και έχουν ανταγωνιστές, όπως όλα τα αυτοκίνητα!Μπορείς να επιλέξεις να αγοράσεις οποιοδήποτε αυτοκίνητο σου κάνει 'κλίκ', χωρίς καν να δείς τον ανταγωνισμό!
Δεκτό, συμβαίνει και αυτό, αλλά δε συνεπάγεται ότι δεν υπάρχει ανταγωνιστικό αυτοκίνητο! (π.χ. ίδιας κατηγορίας, ίδιας χρηματικής αξίας).Άλλο το ένα, άλλο το άλλο, μήν μπερδεύεσαι!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Α τότε να μη συγκρίνουμε τίποτα, πέρα από 'κουβάδες' των 10-20-30-(πες μου πότε να σταματήσω) χιλιάδων ευρώ.Να σταματήσουν και τα περιοδικά συγκριτικά τεστ εκτός των παραπάνω 'κουβάδων'.
Συμφωνώ μαζί σου, πως σε ένα βαθμό πολλοί υποψήφιοι αγοραστές θα επιλέξουν με 'το κάτω κεφάλι'
Αυτό δε σημαίνει ούτε πως ΟΛΟΙ οι υποψήφιοι αγοραστές θα το κάνουν αυτό, ούτε πως 'ο κάποιος βαθμός' είναι 100%.
Οπότε επιτρέπεται ή απαγορεύεται να κάνουμε συγκρίσεις για αυτούς που εμπίπτουν στην τελευταία παράγραφο ?
(Και εγώ σκέφτομαι να αγοράσω 'καυλοαυτοκίνητο' των 50-60 χιλιάδων ευρώ αλλά συγκρίσεις κάνω και παρακάνω)
Μα αγαπητέ μου μοδεράτορα ( ), ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να κάνεις ΟΠΟΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ γουστάρεις! Αν εσύ θέλεις το πιο γρήγορο κουπέ, θα τα βάλεις δίπλα δίπλα, θα δεις 0-100, θα δεις ρεπριζ, θα δεις χρόνους πίστας κλπ και θ' αποφασίσεις...
Αν θέλεις κουπε και χώρους θα συγκρίνεις χώρους...
Ή θα συγκρίνεις τιμή: πχ γιατί να πάρω Brera και όχι ένα Hyundai Coupe;
Ή θα συγκρίνεις βάρος κ.ο.κ...
Εγώ λέω πάλι κάτι διαφορετικό... Δεν μπαίνω σε πίστα, δεν με ενδιαφέρει να κάνω κόντρες, θέλω απλά να έχω ένα γρήγορο (και ΟΧΙ το ΠΙΟ γρήγορο...), όμορφο, ποιοτικό Coupe...
Οπότε κοιτάζω το εξής απλό: πόσα με καλύπτουν στα παραπάνω; Πχ ΤΤ, Βrera, 407 Coupe .
ΠΟΙΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ;
Το ΤΤ ας πούμε...
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ;
ΣΤΑ @@ ΜΟΥ!Λογικόν; Λέω το εξής λοιπόν: Εσύ συγκρίνεις τα πάντα και καλά κάνεις... Εγώ συγκρίνω μέχρι ενός σημείου...ΔΕΝ συγκρίνω σε απόλυτες επιδόσεις ή σε χρόνους πίστας πχ... Διαλέγω πάντα σύμφωνα με αυτό που μου αρέσει και όχι με ψυχρή λογική...
Ακόμη και στους κουβάδες πόλης: το Swift έχει εξαιρετική τιμή και είναι σουπερ αμαξάκι... Εμένα μου αρέσει όμως το Ypsilon επειδή έχει πχ δερμάτινο σαλόνι και ωραίο εσωτερικό... Μ' αρέσει και η φάτσα του περισσότερο... Στη σύγκριση, ας πούμε πως χάνει ΠΑΝΤΟΥ το Ypsilon... Πρέπει να πάρω το Swift; Αφού το άλλο μου αρέσει περισσότερο!Εγώ στην αυτοκίνηση δεν βλέπω μονοδρόμους: ΠΑΡΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ!
Εμένα μου αρέσουν οι επιλογές και τα προσωπικά κριτήρια... Και βάσει προσωπικών κριτηρίων επιλέγω... Στην ουσία και οι περισσότεροι έτσι κάνουν... -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Άρα Θάνο, η Brera με ποιά αυτοκίνητα μπορεί να συγκριθεί,
αν δε νείναι αυτά που παρέθεσε ο nass;;Συγκρίσεις κάνεις με ό,τι γουστάρεις:
'Να πάρω μια Brera, ή μήπως να πάρω 3-4 Yaris να έχουμε αυτοκίνητο όλη η οικογένεια;'Μπορείς να την συγκρίνεις με το ΤΤ, μπορείς και με το GTI, με την 316, με το Vectra ή με τα @@ του Καράμπελα, γιατί όχι...
Το αποτέλεσμα πιο θα είναι;
(αφήνω εκτός τα @@ του Καράμπελα, καθότι ετεροφιλόφυλος...)
Πχ η Brera έχει καλύτερες επιδόσεις από το Vectra αλλά χειρότερους χώρους, οπότε θα πάρω το Vectra και θα πάω πιο αργά...
Τα ίδια και με την 316, αλλά θα έχω και BMW...
Το GTI είναι και σβέλτο είναι και φτηνό και περισσεύουν και ρέστα για ένα Yaris που είναι και Toyota και δεν σπάει δεν χαλάει...
3-4 Yaris, θα είναι ακόμη καλύτερα, δεν θα γκρινιάζει και η γυναίκα..
Το ΤΤ είναι αλουμινένιο, γρήγορο, φτηνό, VAG, Audi και μαμεί και δέρνει χωρίς συζήτηση, είναι και γερμανικό και δεν χαλάει σε σχέση με την Brera που μια φορά την εβδομάδα το λιγότερο θα είναι συνεργείο όπως μας έχουν πληροφορήσει μερικοί συμφορουμίτες... Ιτ ιζ δι μπεστ, νο ματερ γουατ, δεν το συζητώ...Αφού λοιπόν τα συγκρίνεις με όλα τα παραπάνω, καταλήγεις πως πχ το Audi είναι το καλύτερο αντικειμενικά... Ή η πιο λογική επιλογή να πάρεις μερικά Yaris πχ, ακόμη καλύτερα... Η λογική λέει αυτό...
Τι γίνεται όμως, που παρόλη την λογική, παρόλη την σύγκριση, παρόλη την υστέρηση της Brera, σου αρέσει η ιταλίδα;
Είναι απίθανο; Δεν παίζει το συναίσθημα ρόλο στην επιλογή; Δεν είναι δυνατόν κάποιος, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙA των κουπέ, να επιλέξει επειδή κάτι του αρέσει, χωρίς να κοιτάξει αν είναι 50 ή 100 κιλά βαρύτερο από κάτι άλλο, ή χάνει 1-2 δευτερόλεπτα;
ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ, να συγκρίνει με κάποιο άλλο;
Δεν αγοράζουμε commuter εδώ... Δεν αγοράζουμε σουπερμινι, να διαλέξουμε αυτό με τους καλύτερους χώρους πχ ή αν χωράνε 2 παιδικά καθισματάκια... Αγοράζουμε ΚΥΡΙΩΣ ένα ΑΚΡΙΒΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!
Είναι όπως με τις μηχανές: αν κάποιος γουστάρει την R1 , αυτή θα πάρει, κι ας είναι πιο γρήγορη στην ευθεία και φθηνότερη αν θυμάμαι η Hayabusa ... Ή μπορεί να γουστάρει και κανένα μαστόδοντο της Harley και να τον προσπερνάνε και παπιά!
Ε ΑΥΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ όμως! Θα συγκρίνει την Sportster με το παπί δηλαδή;Οσοι θέλουν να συγκρίνουν, ας το κάνουν. Οι υπόλοιποι να μην το κάνουν και να σταματήσουν ν' *'απολογούνται' *για πράγματα που ούτε καν πέρασαν από το μυαλό αυτών που σχεδίασαν το αυτοκίνητο!
+1000!
@nass
Oι συγκρίσεις έχουν νόημα και καλό είναι να γίνονται για εγκυκλοπαιδικούς-φιλοσοφικούς λόγους, αλλά και για βοήθεια όσων δεν έχουν κολλήσει με το Χ αμάξι και είναι ανάμεσα σε 2-3.Όμως νιώθω ότι εδώ μέσα έχουμε χρήστες από το Ινστιτούτο προστασίας καταναλωτή (technik/kid, ο lkar πήρε το εφάπαξ και έφυγε) που προσπαθούν σε κάθε ενότητα, thread, συζήτηση, Χειμώνα -Καλοκαίρι, πρωί - Βράδυ, να πείσουν τον κόσμο ότι η brera είναι άχρηστη, κακή αγορά, αργή κλπ. Δεν τολμάει κάποιος να γράψει μια κουβέντα και αμέσως παρατίθενται οι χρόνοι του drive, οι ρεπρίζ των 4 τροχών κλπ.
Έλεος ρε μάγκες. ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΤΕ.
Και καλά ο alfista έχει κόλλημα και θα γράψει για την brera και θα πει και καμιά υπερβολή! Αυτό δικαιολογείται από κάποιον φίλο της εταιρίας που του αρέσει κάτι.
Το ανάποδο όμως δεν δικαιολογείται και καταντάει κουρατσικό-βαρετό και αγενέστατο.
Αντίσtοιχα γινανε και για το civic!
Δείτε με τι μανία την πέσανε στην GT ώστε ο mergaz να μη αγοράσει και τελικά τον πείσανε να πάρει astra
Kάπου έχουν ξεφύγει μερικοί και έχουν παρεξηγήσει την ένοια λέω την άποψή μου και την στηρίζω, και προσπαθούν να τη επιβάλλουν με όποιο μέσο!
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Δείτε με τι μανία την πέσανε στην GT ώστε ο mergaz να μη αγοράσει και τελικά τον πείσανε να πάρει astra
Kάπου έχουν ξεφύγει μερικοί και έχουν παρεξηγήσει την ένοια λέω την άποψή μου και την στηρίζω, και προσπαθούν να τη επιβάλλουν με όποιο μέσο!
Σε αυτό είσαι φάουλ. Είναι σαν να προσβάλλεις τον mergaz ότι δεν έχει προσωπική βούληση και ότι στηρίχτηκε σε μερικές απόψεις ατόμων του forum για το τι θα επιλέξει. Ο άνθρωπος μόνος του επέλεξε Astra. Δεν του το επέβαλε κανείς. Το κύριο σημείο που επισημάνθηκε ήταν τα χρόνια που κουβαλάει το μοντέλο στην πλάτη του. Αν δεις και σε άλλα τοπικ συμβουλεύονται αντίστοιχα άτομα να αποφύγουν μοντέλο λόγω της ηλικίας του (πέραν των όποιων άλλων μεινοκτημάτων) αναφέρομαι στο Rover 25, ενώ επίσης καθαρά ενημερωτικά, συμβουλεύονται και οι υποψήφιοι αγοραστές του RX-8 για το κύριο αρνητικό του χαρακτηριστικό του αυτοκινήτου (κατανάλωση), κάτι το οποίο δεν μπορείς να γνωρίζεις (και δεν πάει το μυαλό σου) αν δεν έχεις συμβιώσει με το αυτοκίνητο.
Γιατί λοιπόν υποστηριζείς ότι είναι κακό να συμβουλεύει κάποιος? Σε μια κοινότητα συζητήσεων είναι αυτονόητο πως οποιοσδήποτε μπορεί να εκφράσει τη γνώμη του. Και για να κάνει κάποιος μια ερώτηση πριν αγοράσει κάτι, πάει να πει πως έχει κάποιους ενδοιασμούς, απορίες, διλλήματα και ότι τον ενδιαφέρει να ακούσει και άλλες απόψεις. Αν ήταν τρελά κολλημένος με την GT και το είχε πραγματικά αποφασίσει να την αγοράσει, δεν νομίζω ότι θα τον απέτρεπε η άποψη οποιουδήποτε εδώ μέσα.
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Όμως νιώθω ότι εδώ μέσα έχουμε χρήστες από το Ινστιτούτο προστασίας καταναλωτή (technik/kid, ο lkar πήρε το εφάπαξ και έφυγε) που προσπαθούν σε κάθε ενότητα, thread, συζήτηση, Χειμώνα -Καλοκαίρι, πρωί - Βράδυ, να πείσουν τον κόσμο ότι η brera είναι άχρηστη, κακή αγορά, αργή κλπ. Δεν τολμάει κάποιος να γράψει μια κουβέντα και αμέσως παρατίθενται οι χρόνοι του drive, οι ρεπρίζ των 4 τροχών κλπ.
Έλεος ρε μάγκες. ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΤΕ.
Αν διαβάσεις προσεκτικά τα παραπάνω πόστ, θα καταλάβεις ότι για άλλο πράγμα μιλάμε.
Μάλιστα. Παρέθεσε ο spiros κάποιους χρόνους (και αυτό γιατί η κουβέντα αφορούσε τους χρόνους που κάνει το αυτοκίνητο σε πίστα),
και επειδή είναι αργό το αυτοκίνητο στην πίστα, 'είμαστε' από το ΙΝΚΑΔείτε με τι μανία την πέσανε στην GT ώστε ο mergaz να μη αγοράσει και τελικά τον πείσανε να πάρει astra
Το φόρουμ έπεισε τον άνθρωπο να πάρει OPEL;;;
Πού το στηρίζεις αυτό; -
Αν θυμάμαι καλά, μια και μιλάμε για γυρολόγια, και η 156 GTA είχε ψιλοπατώσει στις Σέρρες, αλλά κανένας δεν τόλμησε να πει κακά λογάκια - αντιθέτως ΟΛΟΙ λέγανε τι ωραία που στρίβει, πόσο τέλειο αμάξι είναι κλπ.
Φαντάζομαι ότι τότε δεν μετράγανε οι χρόνοι στην πίστα τόσο όσο η αίσθηση και η οδική συμπεριφορά...
-
Ο καθένας με τα γούστα του κύριοι...
απλά σε όποιον δεν αρέσουν οι AR επειδή τρίζουν, χαλάνε, μπάζουν νερά και γενικά δεν πάνε... (λες και άλλα αυτοκίνητα δεν παθαίνουν τα ίδια) ας σταματήσουν να προσπαθουν να μας κουράσουν με την αντίθετη άποψη τους και να 'οδηγουν' με μαθηματική ακρίβεια ακόμα ένα συγκεκριμένο τόπικ της Alfa Romeo με ειδικό αντικείμενο 2 μοντέλα στον δρόμο του εκφυλισμού του και για ακόμη μια φορά σε μια κόντρα Ολυμπιακού - Παναθηναικού.
Για ακόμη μια φορά 3-4 γνωστοί συντελούν σε αυτόν τον εκφυλισμό και αγαπητοί μην μου ξαναπείτε ότι αυτό είναι το φόρουμ των 4Τ....
Αν κάποιος χριστιανός άσχετος με του τι γινέται εδώ μέσα μπει σε οποιοδήποτε τόπικ της AR (ίσως και άλλα, αλλά εγώ γιαυτά που διαβάζω και παρακολουθώ γράφω...) ανα 1 σελίδα θα συναντήσει τους 'φανατικούς αντί-φαν των φαν της AR' να γεμίζουν τις σελίδες με τις π@π@ρολογίες τους....
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Αν θυμάμαι καλά, μια και μιλάμε για γυρολόγια, και η 156 GTA είχε ψιλοπατώσει στις Σέρρες, αλλά κανένας δεν τόλμησε να πει κακά λογάκια - αντιθέτως ΟΛΟΙ λέγανε τι ωραία που στρίβει, πόσο τέλειο αμάξι είναι κλπ.Φαντάζομαι ότι τότε δεν μετράγανε οι χρόνοι στην πίστα τόσο όσο η αίσθηση και η οδική συμπεριφορά...
Δεν κρατησα γυρολόγια οταν την ειδα (αλλωστε υπήρχαν και εξτρα κορυνες τοποθετημενες στη διαδρομη) αλλα στο ματι φαινότανε να γυριζει πολύ γρηγορα.Παρακινδυνευμενο αυτο που λέω τουλάχιστον για την ταχυτητά της,αλλα τουλάχιστον το κοντρόλ που ειχε ο οδηγός της (Κυριτσης) ήταν τρομερο.
-
Ο χρήστης felleas έγραψε:
Αν κάποιος χριστιανός άσχετος με του τι γινέται εδώ μέσα μπει σε οποιοδήποτε τόπικ της AR (ίσως και άλλα, αλλά εγώ γιαυτά που διαβάζω και παρακολουθώ γράφω...) ανα 1 σελίδα θα συναντήσει τους 'φανατικούς αντί-φαν των φαν της AR' να γεμίζουν τις σελίδες με τις π@π@ρολογίες τους....Ας μπει τότε στο φορουμ των alfisti που γράφουν βαθυστόχαστα αμπελοσοφήματα, και αριστουργηματικά συγγράματα σε κάθε τους ποστ.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Αν κάποιος χριστιανός άσχετος με του τι γινέται εδώ μέσα μπει σε οποιοδήποτε τόπικ της AR (ίσως και άλλα, αλλά εγώ γιαυτά που διαβάζω και παρακολουθώ γράφω...) ανα 1 σελίδα θα συναντήσει τους 'φανατικούς αντί-φαν των φαν της AR' να γεμίζουν τις σελίδες με τις π@π@ρολογίες τους....
Ας μπει τότε στο φορουμ των alfisti που γράφουν βαθυστόχαστα αμπελοσοφήματα, και αριστουργηματικά συγγράματα σε κάθε τους ποστ.
Διαφωνείς με αυτό που είπα ή απλά κάνεις flaming ?
Γιατί δεν κάνεις qoute ολόκληρο το ποστ μου και απλά παραθέτεις μια πρόταση μανιπουλάροντας το νόημα αυτών που είπα...αποπροσανατολίζοντας την κοινή γνώμη για την προσωπική μου άποψη που είναι ότι πάλι βγαίνουμε offtopic...
-
Ο χρήστης felleas έγραψε:
Ας μπει τότε στο φορουμ των alfisti που γράφουν βαθυστόχαστα αμπελοσοφήματα, και αριστουργηματικά συγγράματα σε κάθε τους ποστ.
Διαφωνείς με αυτό που είπα ή απλά κάνεις flaming ?
Αφού δεν εκτιμάς αυτά που γράφουν οι χρήστες του συγκεκριμένου φόρουμ (άρα κατ'επέκταση και το ίδιο το φόρουμ) γιατί συμμετέχεις? Δες τι λέξη χρησιμοποίησες παραπάνω...
-
οι δικές σου που προσβάλουν ένα ολόκληρο άλλο φόρουμ είναι καλύτερες?
Τεσπά δεν προσέβαλα κανένα φόρουμ και σταμάτα να 'βάζεις λόγια στο στόμα μου'
μίλησα για συγκεκριμένα τόπικ και μια μικρή ομάδα χρηστών....
και εν πάση περιπτώση .... είσαι offtopic
-
Από τη στιγμή που αφήνεις να υπονοηθεί ότι στο παρόν τόπικ πρέπει να γράφουν ΜΟΝΟ άτομα που είναι φίλοι ή οπαδοί της AR και όχι άσχετοι και εχθροί της, όταν αναφέρεσαι σε 'παπαπαρολογίες' που γράφουν αυτοί οι άσχετοι, εσύ πως το εκλαμβάνεις αυτό? Είναι ή δεν είναι προσβλητικό για όσους παρακολουθούν τη συζήτηση ή και έχουν εκφράσει την άποψή τους κατά τη διάρκεια της?
Εγώ δεν προσέβαλλα κανέναν. Αστειευόμενος στο έγραψα για να κατανοήσεις πως είναι προσβλητικό αυτό που έγραψες. Θα σε προσέβαλλα (και όλους τους υπολοίπους) αν έμπαινα στο αντίστοιχο φόρουμ και χρησιμοποιούσα αντίστοιχους χαρακτηρισμούς με αυτούς που έγραψες.
Αlfa Romeo Brera/Spider