-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Εγώ ένα έχω να πω.Εάν αποφάσιζα να αγοράσω αυτοκίνητο γύρω στα 50-55.000 ευρώ η πρώτη μου επιλογή θα ήταν η Brera Q4 με ημιαυτόματο σασμάν.Και κούκλα είναι και 4Χ4 και ημιαυτόματη.Δεν με ενδιαφέρει αν 0-100 κάνει σε 7'',8'' ή 9''.Μου αρέσει.Εδώ για χρόνια κάναμε Θεό όποιο αυτοκίνητο έκανε 0-100 κάτω από 10''.Μήπως καβαλήσαμε κανά καλάμι?Και τώρα που οδηγώ αυτοκίνητο με 0-100 σε κάτω από 4'' μήπως το ξεζουμίζω,κινούμαι συμφωνα με την κίνηση κάνοντας και κανά ανοιγματάκι που έχει την δυνατότητα οποιδήποτε γρήγορο αυτοκίνητο να κάνει.Πολύ με τα νούμερα και τους χρόνους άσχολούμαστε χωρίς λόγο.Ψιτ εσυ κατς κατω.Ακομα δεν εβαλες μυαλο?Ακομα εχεις εκεινο το ρημαδι που καιει μισο λιτρο λαδι και βογγαει στο ρελαντι?Το στροφομετρο γιατι κιτρινισε απο ασπρο?Το βαρεσε ο ηλιος?Οι χρονοι ειναι για τους χεραδες-αντρες.Εδω γραφουν οι αντρες
πλακα κανω αγορινα.Απλα λεμε καμια Μαλακια
-
εγώ αποφάσια...θα παρώ Clio RS γιατί είναι πιο γρήγορο στο Μέγαρο από Brera και ο Τιφφ ενθουσιάστηκε με αυτό ενώ την μπρέρα την έθαψε!
Ε κάτι θα ξέρει ο άνθρωπας....
α και κάτι άλλο ακόμα, που πα ρε SV2.... έχεις οδηγήσει 2-3 Ιταλικά και έμαθες να κρίνεις και λες ότι θα έπαιρνες Brera στα 50+K....... εδώ έχει βγάλει πόρισμα ο ειδικός τύπος είναι βαριά και δεν πάει ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.
Και τοχουν διαπυστώσει όλοι οι οδηγοί Gran Turismo, Forza Motorsport κι εσύ παλιό εγκάθετε Ιταλόφιλε φιγουρατζή, είναι δικιά σου άποψη και μόνο και δεν συνάδει με αυτά που ισχύουν.Αμάν πια με τους 'φωστήρες'
-
Ο χρήστης felleas έγραψε:
εγώ αποφάσια...θα παρώ Clio RS γιατί είναι πιο γρήγορο στο Μέγαρο από Brera και ο Τιφφ ενθουσιάστηκε με αυτό ενώ την μπρέρα την έθαψε!Ε κάτι θα ξέρει ο άνθρωπας....
Ναι αλλά ο Πατέλος εκθείασε το Golf GT...
Άσχετε! -
Ο χρήστης felleas έγραψε:
Αν κάποιος χριστιανός άσχετος με του τι γινέται εδώ μέσα μπει σε οποιοδήποτε τόπικ της AR (ίσως και άλλα, αλλά εγώ γιαυτά που διαβάζω και παρακολουθώ γράφω...) ανα 1 σελίδα θα συναντήσει τους 'φανατικούς αντί-φαν των φαν της AR' να γεμίζουν τις σελίδες με τις π@π@ρολογίες τους....Κάτσε διάβασε ξανά τις τελευταίες σελίδες, προσπάθησε να βρεις τα ψήγματα αντικειμενικότητας που -ίσως- σου έχουν απομείνει και ξανα διατύπωσε...
Ποιά από όσα γράφονται είναι παπαρολογίες?
Το οτι η brera είναι βαριά είναι παπαρολογίες?
Το οτι παροτι 'σπόρ' γράφει χειρότερους χρόνους σε όλες τις πίστες του κόσμου απο αυτοκίνητα με τη μισή τιμή είναι παπαρολογίες?
Το οτι οι επιδόσεις της και στις 2 εκδόσεις (2.2 & 3.2) είναι απο τις χειρότερες στην κατηγορία είναι παπαρολογίες?
Το οτι το στήσιμο της είναι σχετικά πλαδαρό (λέγε με και Grand Touring) είναι παπαρολογίες?Διάβασε τώρα και τις απαντήσει που δώθηκαν στα παραπάνω + τα άσχετα (τύπου τσοπάνη που προσπαθεί να βάλει τα αρνιά στο μαντρί) πόστ σαν τα δικά σου και ξαναπές μου ποιός αναφέρει τα γεγονότα και ποιός τις παπαρολογίες.
Και επειδή εδώ, η πόρτα και η γνώση είναι ανοιχτή για όλους, άσε τους αυταρχισμούς και τις υποδείξεις για εκεί που μπορείς να κλειδώσεις ότι δεν χαϊδεύει τα αυτιά σου.
-
ποιός είναι ο Πάτελος?
Εγώ ξέρω τον Πατσουρέα....Εμπιστεύομαι τον Τiff όμως.... Αυτός ξέρει!
-
Εσύ ρε jim είπαμε σου λαχε ελαττωματική 147. Κατά τ' άλλα τι ζόρι τραβάς;
Το οτι παροτι 'σπόρ' γράφει χειρότερους χρόνους σε όλες τις πίστες του κόσμου απο αυτοκίνητα με τη μισή τιμή είναι παπαρολογίες?
Μάλλον έχεις μπερδέψει την έννοια του όρου sport. Αν μου απαντήσεις πόσο sport ήταν η GTV 3,2 μιλάμε...
Το οτι οι επιδόσεις της και στις 2 εκδόσεις (2.2 & 3.2) είναι απο τις χειρότερες στην κατηγορία είναι παπαρολογίες?
8,4' (Evo) για 0-100 από δίλιτρο ατμοσφαιρικό είναι χάλια επίδοση; Σε πληροφορώ η μικρή Brera περνάει από πάνω τη 2λιτρη Ζ4. Και είναι και στα ίδια λεφτά.
Πέρα από αυτά εξήγησε μου το ζόρι σου...
Το δικό μου (προλαβαίνω ερωτησή σου) **είναι γιατί δεν έχει μπουκάρει το γνωστό group σε άλλα forum **(πχ Mercedes, Peugeot) που έχουν ανταγωνιστικά μοντέλα της Brera (Sportscoupe, 407 Coupe κλπ) για να μοστράρει χρόνους από πίστες, να κάνει σύγκριση με όλη την γκάμα των τουρμπισμένων Golf και λοιπών Golfοειδών κλπ. -
Ο χρήστης jim147 έγραψε:
Αν κάποιος χριστιανός άσχετος με του τι γινέται εδώ μέσα μπει σε οποιοδήποτε τόπικ της AR (ίσως και άλλα, αλλά εγώ γιαυτά που διαβάζω και παρακολουθώ γράφω...) ανα 1 σελίδα θα συναντήσει τους 'φανατικούς αντί-φαν των φαν της AR' να γεμίζουν τις σελίδες με τις π@π@ρολογίες τους....
Κάτσε διάβασε ξανά τις τελευταίες σελίδες, προσπάθησε να βρεις τα ψήγματα αντικειμενικότητας που -ίσως- σου έχουν απομείνει και ξανα διατύπωσε...
Ποιά από όσα γράφονται είναι παπαρολογίες?
Το οτι η brera είναι βαριά είναι παπαρολογίες?
Το οτι το στήσιμο της είναι σχετικά πλαδαρό (λέγε με και Grand Touring) είναι παπαρολογίες?Διάβασε τώρα και τις απαντήσει που δώθηκαν στα παραπάνω + τα άσχετα (τύπου τσοπάνη που προσπαθεί να βάλει τα αρνιά στο μαντρί) πόστ σαν τα δικά σου και ξαναπές μου ποιός αναφέρει τα γεγονότα και ποιός τις παπαρολογίες.
Και επειδή εδώ, η πόρτα και η γνώση είναι ανοιχτή για όλους, άσε τους αυταρχισμούς και τις υποδείξεις για εκεί που μπορείς να κλειδώσεις ότι δεν χαϊδεύει τα αυτιά σου.
Δημήτρη ποτέ δεν είπα ότι η Brera είναι ελαφρύα ή ότι δεν είναι κατά το ήμιση όπελ...
Ούτε αμφισβήτησα ποτέ τους χρόνους που έγραψε....
Είπα ότι είναι ότι πιο όμορφο κυκλοφορεί και ότι είναι γρήγορη και ασφαλέστατη παντού και πάντα. Ναι δεν είναι NSX, ούτε Z...
Aυτό που είπα είναι ότι βαρέθηκα να ξεφτυλίζεται ένα τόπικ συνεχώς από επιθέσεις σε όποιον γράψει κάτι για την Όρκα αλλά και όλα τα τόπικ σχετικά με την ARπου δέχοντε επίθεση από 5-6 συγκεκριμένα άτομα με σκοπό τον εκφυλισμό τους....
Τώρα εσύ τι ζόρι τράβηξες και μιλάς περί τσοπάνηδων και αρνιών το μόνο που κάνει είναι να ενισχύει την εμπάθεια σου προς το άτομο μου αναδεικνύοντας τον δικό σου αυταρχισμό...Το θέμα μας δεν είναι να υμνήσουμε την AR, το θέμα μας είναι επιτέλους το συγκεκριμένο αλλά και τα υπόλοιπα τόπικ της AR να αποκτήσουν ξανά ενδιαφέρον και να σταματήσει αυτό το θλιβερό φαινόμενο που κάποιοι μπαίνουν μόνο και μόνο για να τα εκφυλίσουν και να επιτεθούν προσωπικά σε κάποιους που δεν γνωρίζουν αλλά επιτηδευμένα τους ανάγουν σε κατηγορίες φανατικών και όπως κι εσύ στο ποστ σου παραπάνω, δεν προσφέρουν τίποτα άλλο παρά μόνο φυτιλιές δίχως βάσεις....
Ξαναθυμίζω ότι ΠΟΤΕ δεν είπα ότι η ΟΡΚΑ είναι Clio RS η NSX-R ή, ή, ή.
Σε γενικές γράμμες συμφωνούμε για την ΟΡΚΑ στο έπακρο οπότε και δεν δικαιολογείτε η νέα μου ποιμενική ιδιότητα που μου προσάπτεις! -
Γιατί μάλλον κανείς δεν βγήκε να βγάλει το 407C καλύτερo από boxter (ή cayman ήταν, δεν θυμάμαι) επειδή έχει μισό χιλιοστό παραπάνω δισκόφρενο. Και όσο να 'ναι, κάποιες εντυπώσεις παραμένουν, ειδικά αν έχεις και μια προδιάθεση (αρνητική) απέναντι σε μια μάρκα.
-
EDDIE_147 συγκρίσεις γίνονται σε πολλά τοπικς (ξεχνάς μήπως το Golf vs Civic?). Πλην όμως για καμία άλλη μάρκα δεν έχουν υιοθετηθεί τέτοιες γραμμές και συμπεριφορές (τα βγάζω όλα άχρηστα, απορρίπτω απόψεις των άλλων και κατευθύνω τη συζήτηση εκεί που θέλω και με συμφέρει, για να φανεί πως αυτό που υποστηρίζω και γράφει ο τίτλος του τόπικ είναι το άμεμπτο, είναι το καλύτερο).
-
@ drdino:Γουίθ όλ ντου ρισπέκτ λες χαζομάρες.
Επειδή δηλαδή βγήκε ένας και είπε μια ανακρίβεια (αν μου βρεις quote που να συγκρίνει την Brera με Cayman φέρτο να γελάσουμε παρέα) πρέπει όποιος μιλάει εδώ για τη Brera να δέχεται επίθεση έτσι στο άσχετο.
Πάντως πρέπει να παραδεχτείς ότι έχει ξεφύγει το μέτρο και ότι έχουν γραφτεί (στο συγκεκριμένο topic) βλακείες μεγατόνων.Πάντως στο φρενάρισμα (για να λέμε και του στραβού το δίκιο) η Brera 3,2 φρενάρει το ίδιο καλά με Z4 Coupe 3,0 και πολύ καλύτερα από SLK 350 και Cayman 2,7 (ειδικά η Cayman πατώνει). Αναφέρω στοιχεία από συγκρητικό Top Gear ανάμεσα στα 4.
100-0
Ζ4: 37,5
Brera: 37,8
SLK: 38,3
Cayman: 39,1Αυτό δεν σημαίνει ότι η Brera είναι καλύτερη από την Cayman και πολύ περισσότερο ότι είναι άμεσα συγκρήσιμες.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
EDDIE_147 συγκρίσεις γίνονται σε πολλά τοπικς (ξεχνάς μήπως το Golf vs Civic?). Πλην όμως για καμία άλλη μάρκα δεν έχουν υιοθετηθεί τέτοιες γραμμές και συμπεριφορές (τα βγάζω όλα άχρηστα, απορρίπτω απόψεις των άλλων και κατευθύνω τη συζήτηση εκεί που θέλω και με συμφέρει, για να φανεί πως αυτό που υποστηρίζω και γράφει ο τίτλος του τόπικ είναι το άμεμπτο, είναι το καλύτερο).ρε φίλε θα μας τρελάνεις εντελώς!!!!
Στο συγκεκριμένο τόπικ που γράφεις γράφεις διαβάζει στο τίτλο του περί κάποιας σύγκρισης?????Είναι τόπικ που αναφέρετε στην Όρκα και την δίδυμη καραφλή αδερφή της και έχει να κάνει με νέα, προβλήματα, απόψεις, κρίσεις, κατακρίσεις, και πολλά ακόμα αλλά δεν λέει περί συγκρίσεις άλλα θαλάσσια είδη, κατσαρόλες, Clio Rs, μποξέρ και ότι άλλο...
Μπορείτε να το σεβαστείτε αυτό επιτέλους?
-
Χαζομάρες δεν λέω, αν ξαναδιαβάσεις τι λέω, θα καταλάβεις τι εννοώ.
Αλλά για να μην σε κάνω μπρος πίσω: μια τέτοια γελοία σύγκριση αν διαβαστεί από άτομα που είναι ήδη αρνητικά προκατειλημμένα στην alfa δημιουργεί πολύ αρνητικές εντυπώσεις, που μένουν και υπολανθάνουν στην συνέχεια.
-
Και αφού το ξεφτυλίσαμε τελείως θα πάρω ΜΧ 5 ενώ αμφιταλαντευόμουν μεταξύ του και της SLK γιατί έχει μεγαλύτερο χώρο αποσκευών και μεταξύ του και του S2000 γιατί φρενάρει καλύτερα το Miata!
Mεταξύ SLK και S2000 δεν ξέρω τι θα επέλεγα γιατί δεν φορτώνει το Video στο youtube....
Όχι άλλα κάρβουνο!!!
-
Και πάει η μλκία σκυταλοδρομία που λέει και ο Γεωργίου. Το χαζομάρες το εννοώ in a poetic way...
Τα αρνητικά προς την Alfa άτομα ας φτιάξουν ένα καφενέ-topic που θα μπαίνουμε όποτε έχουμε όρεξη για καυγά να τους προσφέρουμε το αίμα που θέλουν και ας αφήσουν ήσυχα τα άλλα σχετικά θέματα.
Μπείτε λίγο στο alfisti να δείτε δούλεμα που τρώνε οι ιδιοκτήτες Brera. Έτσι για να μην ζουν σε φαντασιώσεις μερικοί μερικοί.Vasgti τα Golf και Civic είναι άμεσα συγκρήσιμα και μάλιστα έχουν πετάξει το γάντι εκατέρωθεν (bye bye gti). Άμα έλεγε κάποια διαφήμιση της Alfa 'bye bye TSI' ελάτε εδώ, βγάλτε σπαθιά και κουμπούρια και take no prisoners...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Εσύ ρε jim είπαμε σου λαχε ελαττωματική 147. Κατά τ' άλλα τι ζόρι τραβάς;Μήπως δεν του έλαχε, αλλά της ήπιε το αίμα, την κακοσυντήρησε, να της φέρθηκε βάναυσα δίχως την αντίστοιχη φροντίδα όπου κάθε αυτοκίνητο θα έλιωνε, δεν της ψιθύριζε καληνύχτα το βράδυ....
Θυμήθηκα τώρα κάποιον άλλο από εδώ, την άφησε ασυντήρητη για να σπάσει στα χέρια του επόμενου ιδιοκτήτη......πολύ απλά γιατί θα την άλλαζε....
-
δεν της ψιθύριζε καληνύχτα το βράδυ....
Καλά που το πες γιατί το ξέχασα σήμερα. Κατεβαίνω μια....
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
δεν της ψιθύριζε καληνύχτα το βράδυ....
Καλά που το πες γιατί το ξέχασα σήμερα. Κατεβαίνω μια....
χαίδεψε την και λίγο...εκεί πάνω από τον θυρεό...τους αρέσει εκεί
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αλλά για να μην σε κάνω μπρος πίσω: μια τέτοια γελοία σύγκριση αν διαβαστεί από άτομα που είναι ήδη αρνητικά προκατειλημμένα στην alfa δημιουργεί πολύ αρνητικές εντυπώσεις, που μένουν και υπολανθάνουν στην συνέχεια.
συγνώμη ρε drdino.
Σύγκριση brera με caymann, slk, z4, 350z κλπ έκαναν διάφορα περιοδικά.
Είναι γελοίο να συγκρίνουμε τα αυτοκίνητα? . Caymann και Brera είναι 2 κουπέ πρακτικά 2 θέσια με παραπλήσια τιμή σε όλη την Ευρώπη πλην Ελλάδος.
Γελοίο είναι να τα συγκρίνουμε και να υποστηρίξουμε ότι η brera είναι πιο σπορ/γρήγορη από την caymann ή ότι η caymann είναι πιο GT απο την brera.
Και ακόμα αν βγήκε κάποτε κάποιος να πει ότι brera είναι πιο σπορ από την caymann αυτό σημαίνει ότθ θα πρέπει να σχηματιστεί ομάδα κρούσης για χρόνια και να μας ζαλίζει κάθε φορά τα αρχ..ια για το πόσο αργή είναι η brera?
Τι χρωστάω εγώ και οι υπόλοιποι ? [/b]
-
Πρόσεξε τι λέω:
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γιατί μάλλον κανείς δεν βγήκε να βγάλει το 407C καλύτερo από boxter (ή cayman ήταν, δεν θυμάμαι) επειδή έχει μισό χιλιοστό παραπάνω δισκόφρενο. Και όσο να 'ναι, κάποιες εντυπώσεις παραμένουν, ειδικά αν έχεις και μια προδιάθεση (αρνητική) απέναντι σε μια μάρκα. -
Σου απάντησα πιο πάνω σε αυτό. Όντως φρενάρει πολύ καλύτερα αλλά δεν νομίζω ότι από αυτό υπήρξε έστω και ένας που να δήλωσε ότι είναι καλύτερη η Brera της Cayman.
Ο 8C είπαμε δεν γράφει εδώ ε;
Αlfa Romeo Brera/Spider