-
Πήγαινε στο http://www.clubford.gr/forum
Θα λύσεις αρκετές από τις απορίες σου.Απ' ότι φαίνεται οι τιμές θα παίξουν στα επίπεδα Golf gti και Civic Type-r -
Ο χρήστης CAP DIM έγραψε:
βρε παιδια που θα βρω τεχνικες πληροφοριες για το νεο focus st ???ποτε ερχεται Ελλαδα ???
ενδεικτικη τιμη που θα εχει ???
για βοηθατε
Ή ρθε ήδη στην Ελλάδα στις 14 αν δεν κανω λάθος. Η τιμή του είναι περίπου 26000
-
Ο χρήστης TIKKET έγραψε:
βρε παιδια που θα βρω τεχνικες πληροφοριες για το νεο focus st ???
ποτε ερχεται Ελλαδα ???
ενδεικτικη τιμη που θα εχει ???
για βοηθατε
Ή ρθε ήδη στην Ελλάδα στις 14 αν δεν κανω λάθος. Η τιμή του είναι περίπου 26000
-
[quote='TIKKET']
Ή ρθε ήδη στην Ελλάδα στις 14 αν δεν κανω λάθος. Η τιμή του είναι περίπου 26000 -
Να κάνω μια ερώτηση ρε παιδιά. Ξέρει κανείς να μου πει σχετικά με το διπλό κλείδωμα στα fiesta? Αναφέρεται στο manual (χωρίς να γίνεται διάκριση σε μοντέλο) αλλά δεν παίζει. (Τουλάχιστον σε ένα s που έχω). Μήπως παίζει σε κάποιον με Fiesta Ghia ή τέλος πάντων παίζει σε κάποιον;
Υπάρχει περίπτωση κάτι να μην είναι συνδεδεμένο σωστά από το εργοστάσιο ή κάτι άλλο;
Ευχαριστώ -
26Κ 2500cc αυτοκίνητο???? Δύσκολο μου φαίνεται.
Ετσι είδα σε καποιο έντυπο στο διαδύκτιο. Τώρα δεν ξέρω αν είναι τιμή Ελλάδας.Πάντως δεν μπορούν να κάνουν κ αλλιώς, θα είναι εκτός ανταγωνισμού.
http://www.ams.gr/ams/topcars/periex01.asp?TEYXOSID=53 -
Ο χρήστης bakolaz έγραψε:
Να κάνω μια ερώτηση ρε παιδιά. Ξέρει κανείς να μου πει σχετικά με το διπλό κλείδωμα στα fiesta? Αναφέρεται στο manual (χωρίς να γίνεται διάκριση σε μοντέλο) αλλά δεν παίζει. (Τουλάχιστον σε ένα s που έχω). Μήπως παίζει σε κάποιον με Fiesta Ghia ή τέλος πάντων παίζει σε κάποιον;
Υπάρχει περίπτωση κάτι να μην είναι συνδεδεμένο σωστά από το εργοστάσιο ή κάτι άλλο;
ΕυχαριστώΚι εγώ φίλε το είχα δει και το έψαξα,αλλά ούτε στο δικό μου έπαιζε και δεν ξανα ασχολήθηκα.Το ambiente έχω.
-
Καλημέρα. Και σε εμένα το διπλό κλείδωμα δεν έπαιξε στο πρώτο, στο δεύτερο δεν το έχω δοκιμάσει. Μάλλον θα είναι στα ghia.
Λοιπόν, ερώτηση ΠΟΛΥ σοβαρή!!!
Χτες έκανα ταχύπλοο το fiesta, το πέρασα από μία τρελή λίμνη με λασπόνερα, το νερό έφτασε μέχρι περίπου τα φανάρια μου, καθάριζα χορταράκια από τις μάσκες το βράδυ και ο κινητήρας μέσα ΠΡΩΤΗ φορά είναι ΤΟΣΟ λερωμένος, προφανώς απ' τα λασπόνερα που μπήκαν.
Ερωτήσεις:
α) Κινδυνεύει να έχει πάθει κάτι; Τι να κοιτάξω;
β) Κάποιο/κάποια φίλτρα που ενδεχομένως να έχει πάρει νερό (αέρα κυρίως) θέλει προσοχή;
γ) Να το πάω για πλύσιμο σε βενζινάδικο ή να το πλύνω μόνος μου, ρίχνοντας ΠΟΛΥ νερό για να φύγει η λάσπη πριν το τρίψω;
δ) Ο κινητήρας θέλει ΣΙΓΟΥΡΑ καθάρισμα. Με τι υλικά και με ποιο τρόπο;
ε) Το κάτω μέρος θα θέλει σίγουρα φροντίδα. Ακούω και για εκεί προτάσεις...(Μεταφέρω το ίδιο post και στην ενότητα για καθαρισμό αυτοκινήτων...)
-
Για όσους δεν το είδαν, ισχύει μέχρι 30/11...
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Καλημέρα. Και σε εμένα το διπλό κλείδωμα δεν έπαιξε στο πρώτο, στο δεύτερο δεν το έχω δοκιμάσει. Μάλλον θα είναι στα ghia.Λοιπόν, ερώτηση ΠΟΛΥ σοβαρή!!!
Χτες έκανα ταχύπλοο το fiesta, το πέρασα από μία τρελή λίμνη με λασπόνερα, το νερό έφτασε μέχρι περίπου τα φανάρια μου, καθάριζα χορταράκια από τις μάσκες το βράδυ και ο κινητήρας μέσα ΠΡΩΤΗ φορά
είναι ΤΟΣΟ λερωμένος, προφανώς απ' τα λασπόνερα που μπήκαν.Ερωτήσεις:
β) Κάποιο/κάποια φίλτρα που ενδεχομένως να έχει πάρει νερό (αέρα κυρίως) θέλει προσοχή;
γ) Να το πάω για πλύσιμο σε βενζινάδικο ή να το πλύνω μόνος μου, ρίχνοντας ΠΟΛΥ νερό για να φύγει η λάσπη πριν το τρίψω;
ε) Το κάτω μέρος θα θέλει σίγουρα φροντίδα. Ακούω και για εκεί προτάσεις...(Μεταφέρω το ίδιο post και στην ενότητα για καθαρισμό αυτοκινήτων...)
Μετά και τον χωματόδρομη του ΣΚ που πέρασε, μήπως ήρθε η ώρα να το δώσεις και να πάρεις κάτι σε SUV ή τζιπ???
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Καλημέρα. Και σε εμένα το διπλό κλείδωμα δεν έπαιξε στο πρώτο, στο δεύτερο δεν το έχω δοκιμάσει. Μάλλον θα είναι στα ghia.
Λοιπόν, ερώτηση ΠΟΛΥ σοβαρή!!!
Χτες έκανα ταχύπλοο το fiesta, το πέρασα από μία τρελή λίμνη με λασπόνερα, το νερό έφτασε μέχρι περίπου τα φανάρια μου, καθάριζα χορταράκια από τις μάσκες το βράδυ και ο κινητήρας μέσα ΠΡΩΤΗ φορά
είναι ΤΟΣΟ λερωμένος, προφανώς απ' τα λασπόνερα που μπήκαν.Ερωτήσεις:
Μετά και τον χωματόδρομη του ΣΚ που πέρασε, μήπως ήρθε η ώρα να το δώσεις και να πάρεις κάτι σε SUV ή τζιπ???
Ναι, ναι!!! Ένα Rav4...
-
Tρίζει που τρίζει και λες τι χειρότερο θα πάθει;
Γιατί όχι Maverick; Καλά ντε μη βαράς πλάκα κάνω. -
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
Tρίζει που τρίζει και λες τι χειρότερο θα πάθει;Μηπως με το συστημα αυτο σταματησε το τριξιμο;
-
Πού μπορώ να βρω πληροφορίες για το Focus του 2005;Η ιστοσελίδα της αντιπροσωπίας είναι απαράδεκτη.
-
Ο χρήστης downhill έγραψε:
Πού μπορώ να βρω πληροφορίες για το Focus του 2005;Η ιστοσελίδα της αντιπροσωπίας είναι απαράδεκτη.Δοκίμασε το http://www.clubford.gr . Η ιστοσελίδα ειναι περισσοτερο από απαραδεκτη. Ισως η χειρότερη απ' ολες τις αντιπροσωπείες. Τους το γράφω καθε χρονο στο ερωτηματολογιο που στελνουν, αλλά...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Πού μπορώ να βρω πληροφορίες για το Focus του 2005;Η ιστοσελίδα της αντιπροσωπίας είναι απαράδεκτη.
Δοκίμασε το http://www.clubford.gr . Η ιστοσελίδα ειναι περισσοτερο από απαραδεκτη. Ισως η χειρότερη απ' ολες τις αντιπροσωπείες. Τους το γράφω καθε χρονο στο ερωτηματολογιο που στελνουν, αλλά...
Αυτό ξαναπέστο. Αλλά τι ψάχνεις; Μπες στην σελίδα της Ford Eλλάς και μπες στην αγγλική και την γερμανική. Η μέρα με την νύχτα. Ούτε μια φόρμα με email επικοινωνίας δεν έχει στο λιτότατο site τους. Αλήθεια...αν θέλει κάποιος να ενημερωθεί και να αγοράσει acessories για το ford του, που μπορεί να το κάνει αυτό; Δεν θα έπρεπε να υπάρχει καποιο site ή κάτι αντίστοιχο από την επίσημη αντιπροσωπεία;
.
-
Το focus Base ξέρει κάποιος αν όντως υπάρχει ή είναι κράχτης της αντιπροσωπείας;Επίσης αν υπάρχει τί εξοπλισμό διαθέτει;
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Δοκίμασε το http://www.clubford.gr . Η ιστοσελίδα ειναι περισσοτερο από απαραδεκτη. Ισως η χειρότερη απ' ολες τις αντιπροσωπείες. Τους το γράφω καθε χρονο στο ερωτηματολογιο που στελνουν, αλλά...
Tους το έγραψα κι εγώ στο ερωτηματολόγιο.Το site έχει την ίδια δομή για όλη την Ευρώπη αλλά το πόσο ''γεμάτο'' θα είναι εξαρτάται από την κάθε χώρα.Γενικά πάντως με ελάχιστες εξαιρέσεις τα site των ελληνικών αντιπροσωπειών είναι της λογικής ''επικοινωνήστε με κάποιον επίσημο έμπορο''.
Focus base δε νομίζω ότι υπάρχει.Η βασική έκδοση λέγεται Ambiente.Base υπάρχει στο Fiesta και στο Ka. -
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
Tους το έγραψα κι εγώ στο ερωτηματολόγιο.Το site έχει την ίδια δομή για όλη την Ευρώπη αλλά το πόσο ''γεμάτο'' θα είναι εξαρτάται από την κάθε χώρα.Γενικά πάντως με ελάχιστες εξαιρέσεις τα site των ελληνικών αντιπροσωπειών είναι της λογικής ''επικοινωνήστε με κάποιον επίσημο έμπορο''.
Focus base δε νομίζω ότι υπάρχει.Η βασική έκδοση λέγεται Ambiente.Base υπάρχει στο Fiesta και στο Ka.Πάντως ΙΣΧΥΟΥΣΕΣ τιμές ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να βρεις στο site
Στο εξωτερικό μπορείς να κάνεις configure το αυτοκίνητο και να πάρεις τελική τιμή μεχρι κεραίας (συμπεριλαμβανομένων εκπτώσεων-προσφορών κλπ.). Το ίδιο και με τις εκδόσεις. Base π.χ. (εξ' ου και το 12999) νομίζω ότι πουλάνε σαν entry level (χωρίς A/C!) αλλά δεν θα το βρεις στο site ενω και με τις υπολοιπες εκδοσεις γινεται μπαχαλο αφού αυτες που προωθούν οι dealers ειναι οι Plus που δεν αναφερονται στο site, που ουσιαστικά υπάρχει για τα μάτια του κόσμου. -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Focus base δε νομίζω ότι υπάρχει.Η βασική έκδοση λέγεται Ambiente.Base υπάρχει στο Fiesta και στο Ka.Πάντως ΙΣΧΥΟΥΣΕΣ τιμές ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να βρεις στο site
Στο εξωτερικό μπορείς να κάνεις configure το αυτοκίνητο και να πάρεις τελική τιμή μεχρι κεραίας (συμπεριλαμβανομένων εκπτώσεων-προσφορών κλπ.). Το ίδιο και με τις εκδόσεις. Base π.χ. (εξ' ου και το 12999) νομίζω ότι πουλάνε σαν entry level (χωρίς A/C!) αλλά δεν θα το βρεις στο site ενω και με τις υπολοιπες εκδοσεις γινεται μπαχαλο αφού αυτες που προωθούν οι dealers ειναι οι Plus που δεν αναφερονται στο site, που ουσιαστικά υπάρχει για τα μάτια του κόσμου.Έτσι ακριβώς.Εδω δεν ξεχωρίζουν τις τιμές για 3d και 5d!Ούτε για τα κυβικά!Αν θέλεις να βγάλεις άκρη πρέπει να πας σε αντιπροσωπία.Άσε που οι τιμές είναι οτι ναναι και το πολυδιαφημιζόμενο 12.999 δεν φαίνεται πουθενά [/quote]
FORD FORUM