-
Μου ηρθε μηνυμα απο την Ford,για δυνατοτητα επεκτασης εγγυησης εως 8 ετη(σε αμαξι 1,5 χρονου),γνωριζει κανεις η εχει μπει καποιος στο προγραμμα αυτο,περι τινος προκειται,τι καλυπτουν κλπ?
Ford to unveil new Fiesta, India launch in 2017
Ford will reveal the seventh generation Fiesta on 29th November 2016, at Ford's Go Further event in Cologne, Germany.
http://www.financialexpress.com/auto/ca ... 17/451158/
Αντε να δουμε,τι θα δουμε.
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Μου ηρθε μηνυμα απο την Ford,για δυνατοτητα επεκτασης εγγυησης εως 8 ετη(σε αμαξι 1,5 χρονου),γνωριζει κανεις η εχει μπει καποιος στο προγραμμα αυτο,περι τινος προκειται,τι καλυπτουν κλπ?Με 8 έτη αγόρασα το δικό μου πριν 2 μήνες. Καλύπτει οτι και η εργοστασιακή.
-
Ο χρήστης Yiannis145 έγραψε:
Με 8 έτη αγόρασα το δικό μου πριν 2 μήνες. Καλύπτει οτι και η εργοστασιακή.Σε χρεωσαν κατι για την επεκταση η ηταν μεσα στην προσφορα της αγορας?
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Με 8 έτη αγόρασα το δικό μου πριν 2 μήνες. Καλύπτει οτι και η εργοστασιακή.
Σε χρεωσαν κατι για την επεκταση η ηταν μεσα στην προσφορα της αγορας?
Όχι τίποτα. Ήταν στην προσφορά αγοράς. Σημαντικό οτι δεν είναι της ελληνικής αντιπροσωπίας αλλά του εργοστασίου.
-
Αν ειναι ετσι η δουλεια και ειναι οντως εργοστασιακη η επεκταση,θα το ψαξω να ενημερωθω τι και πως.
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Αν ειναι ετσι η δουλεια και ειναι οντως εργοστασιακη η επεκταση,θα το ψαξω να ενημερωθω τι και πως.Νομίζω πως ειναι ίδια περίπτωση. Δωρεάν σου την παρέχουν κι εσένα ή έχει κάποια επιβάρυνση;
-
Δεν ξερω ακομα,θα πρεπει να ρωτησω αντιπροσωπεια,απλα μου εστειλαν μνμ οτι εχετε δυνατοτητα επεκτασης της εγγυησης στα 8 ετη,παρτε τηλ για πληροφοριες κλπ.Πιθανον επειδη δεν ειναι με την αγορα μεσω προσφορας,αλλα εκ των υστερων,να χρεωνουν καποιο ποσο.Πχ η VW την επεκταση δεν την δινει τζαμπε.
-
http://www.zougla.gr/automoto/news/arti ... ord-fiesta
πολύ πιο άσχημο απο το προηγούμενο....... -
Τελικα το kinetic design δεν το λες και πολυ πετυχημενο,εμενα απο τη γκαμα της ford μου αρεσει το mondeo ,το απερχομενο fiesta με δυο ενστασεις,1ο το μετριο εσωτερικο,2ο η μασκα απο mustang,fiesta,mondeo.Το focus το συμμαζεψαν οσο γινοταν μετα την προηγουμενη αποτυχια με το facelift,ενω το kuga παλι δειχνει μια ακριβη μετριοτητα.
-
Αυτή η επέκταση στα 8 έτη με τι περιορισμό kmων είναι?
-
Ο χρήστης scirocco έγραψε:
Αυτή η επέκταση στα 8 έτη με τι περιορισμό kmων είναι?100.000 χλμ
-
Το fiesta απερχόμενο ή όχι πάντως, παίζει με ε-κ-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ε-ς τιμές στα leasing αυτή την εποχή...
'Χτύπησα' ένα 1.5 TDCi 95 HP TREND ECONETIC 5D.
Σε ολίγες ημέρες θα φανώ 'λαρισαίος τσιφλικάς' του 19ου αιώνα, και θα το 'καβαλήσω' τη δεύτερη* ημέρα του γάμου από τον συνάδελφο...
Θελω να δω σε σχεση με το swift τι κάνει...- Ως αντρώθηκα με αντρέα και άκη, δεν μπορώ την πρώτη...Ασε που ο συνάδελφος είναι και xxl size...
-
Λόγω ενδιαφέροντος για το Focus St line με τον 1,5 ecoboost των 182 αλόγων, θα μπορούσε κανείς να μου πει τις εντυπώσεις του από τον εν λόγω κινητήρα? Τόσο από πλευράς δύναμης και ροπής όσο και από άποψη κατανάλωσης στο περίπου....Ακόμα αν κάποιος έχει δει από κοντά τη συγκεκριμένη έκδοση μέσα και απ' έξω περιμένω την άποψή του...
-
Έχω οδηγήσει τον προηγούμενο 1.6 με τα 182 και είχε πολλή ροπή από χαμηλά και αρκετή δύναμη μέχρι ψηλά. Γενικά πολύ ωραίο μοτεράκι. Από ότι λένε ο 1.5 είναι παρόμοιος. Από κατανάλωση μην περιμένεις πολύ χαμηλά νούμερα, αλλά σε νορμάλ οδήγηση ένα 8αράκι θα το βλέπεις. Εκτός πόλης και 7άρια.
-
Είναι πολύ καινούργιος ο κινητήρας αυτός για να βρεις κάποιον να σου πει τη γνώμη του
-
Eυχαριστώ πολύ για την ενημέρωση...από πλευράς επιδόσεων απ' οτι βλέπω ο απερχόμενος 1,6 δεν διαφέρει αρκετά από τον νέο 1,5...
-
Μόνο το σωληνάκι δίπλα στο παγούρι να τσεκάρεις άν έχουν βάλει το νέο-βελτιωμένο(έχει έρθει και οδηγία αντ/στασης χωρίς κόστος),αλλιώς,πρέπει να στ'αλλάξουν !!!Δεν είσαι για να παίρνεις κινητήρα στο χέρι.....
-
http://www.caroto.gr/2017/01/05/h-ford- ... B9-%CF%84/
H Ford θα λανσάρει 13 ηλεκτροϋβριδικά μέχρι το 2022
Σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου η CEO της εταιρίας Mark Fields δήλωσε πως η Ford θα επενδύσει πάνω από 4,5 δισεκατομμύρια δολάρια στην ηλεκτροκίνηση και στα υβριδικά…
Η Fields φαίνεται να ευθυγραμμίζεται με την γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία και δήλωσε μεταξύ άλλων πως στα επόμενα 15 χρόνια τα ηλεκτροκίνητα μοντέλα θα είναι το κυρίαρχο είδος και θα υπερκεράσουν αυτά με τους κλασικούς κινητήρες εσωτερικής καύσης.Η CEO της Ford μίλησε για την υβριδοποίηση διαφόρων μοντέλων (από την Mustang έως το «αγροτικό» F-150), ενώ μέχρι το 2020 υπάρχουν πλάνα για ένα καθαρά ηλεκτρικό crossover με αυτονομία στα 500 χιλιόμετρα, το οποίο θα είναι διαθέσιμο σε αγορές της Βόρειας Αμερικής, της Ευρώπης και της Ασίας και θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο Flat Rock στο Μίσιγκαν. Επιπρόσθετα η Ford θα εξελίξει ακόμη περισσότερο την τεχνολογία της αυτόνομης οδήγησης στο ίδιο εργοστάσιο.
Σε ότι αφορά την ευρωπαϊκή αγορά, το χρονοδιάγραμμα προβλέπει την παρουσίαση του υβριδικού plug-in Transit Custom, το οποίο θα ξεκινήσει τις δοκιμές μέσα στο 2017 με στόχο να βγει στην παραγωγή το 2019. Στο μεταξύ, ένας στόλος από 20 υβριδικά ταξί βασισμένα στο Transit Connect θα δοκιμαστούν στη Νέα Υόρκη και άλλες μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ.
-
θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο Flat Rock στο Μίσιγκαν
Αυτό σε συνέχεια μη υλοποίησης των πλάνων να 'μετακομίσει' στο Μεξικό.
Είμαι περίεργος να μάθω τι ανταλλάγματα πήραν από το νέο πλανητάρχη -
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
πλανητάρχηΑπό τον Πούτιν;
FORD FORUM