-
H Ford το παίζει τώρα ''πατριωτικά' για δημόσιες σχέσεις ενώ μάλλον είχε αποφασίσει προ πολλού να κάνει αυτή την αλλαγή σχεδιών. Εγώ αυτή την είδηση την είχα διαβάσει πριν κανα δίμηνο. Παρεπιπτώντως το Αμερικάνικο Focus κατασκευάζεται κανονικά στο Μεξικό. Όλο αυτό το θέμα μου φαίνεται μούφα ...ακόμα κι αν ισχύει πολύ κακό για το τίποτα. Με τα Αμερικάνικα εργοστάσια στην Κίνα τι θα κάνουν? Θα τα φέρουν όλα πίσω στην Αμερική? Και με τι κόστος? Δεν νομίζω.
-
Πλανητάρχης θα είναι για πολλά χρόνια ακόμα ο Αμερικάνος Δία
Αλλά δεν είναι του παρόντος topicH Ford είχε σκοπό να φτιάξει εργοστάσιο στο Μεξικό αλλά τώρα πρόσφατα 'πείστηκε' να επεκταθεί το εργοστάσιο στο Μισιγκαν.
Με κάποιο αντίτιμο υποθέτω
Καινούργια περιπολικά για την ομοσπονδιακή αστυνομία πχ?? Λέω εγώ τώρα.... -
Υποτίθεται παντως οτι δεν πήγε Μεξικό γιατι τους φοβέρισε ο τραμπ οτι θα τους κανει τα 3 2 σε φόρους αν πανε.
-
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Αλλά δεν είναι του παρόντος topicΠιο ισχυρός είναι ο Ρώσος και στρατιωτικά και γεωπολιτικά. Πήρε την Κριμαία, μόκο οι Δυτικοί. Αλωνίζει στη Συρία, μόκο οι Δυτικοί. Στέλνει στρατεύματα στην Αν. Ουκρανία, μόκο οι Δυτικοί. Ανακατεύεται στις Αμερικανικές εκλογές και απλά του απελαύνουν μερικούς διπλωμάτες. Ό,τι θέλει τους κάνει!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αλλά δεν είναι του παρόντος topicΠιο ισχυρός είναι ο Ρώσος και στρατιωτικά και γεωπολιτικά. Πήρε την Κριμαία, μόκο οι Δυτικοί. Αλωνίζει στη Συρία, μόκο οι Δυτικοί. Στέλνει στρατεύματα στην ΑΝ. Ουκρανία, μόκο οι Δυτικοί. Ανακατεύεται στις Αμερικανικές εκλογές και απλά του απελαύνουν μερικούς διπλωμάτες. Ό,τι θέλει τους κάνει!
Όπως τα λέει ο Διας! Αν κ οι ρώσοι θα περάσουν κ αυτοί δύσκολη χρονιά...και οικονομικά... Αλλά στην περιοχή πλέον είναι τα αφεντικά...
-
Στην περιοχή είναι τα αφεντικά. Στον πλανήτη όμως όχι.
Και πολύ που νοιάζει τους Αμερικάνους αν πήρε την Κριμαία για να πάνε να εμπλακούν.
Ο Ομπάμα δεν ήθελε να εμπλακεί σε πολέμους. Καθίστε να δούμε τώρα ο τρελός τι πολιτική θα ακολουθήσει στο θέμα αυτο.Στρατιωτικά πιο ισχυρή η Ρωσία ασχολίαστο. Άποψη σου Δία, την έχεις ξανά εκφράσει, δε με βρίσκει σύμφωνο.
-
Ο 'τρελός' να δούμε αν θα βγάλει όλη τη θητεία...γιατί υπάρχουν για πρώτη φορά βασικές υπόνοιες ότι δεν θα την βγάλει όλη...Επίσης, έχει δηλώσει ότι τον ενδιαφέρουν πολύ περισσότερο τα 'εσωτερικά' θέματα και η Αμερική για τους...Αμερικανούς, παρά να τρέχει και να 'ασχολείται με θέματα που δεν έχουν άμεση σχέση με τη χώρα του'.
Ασφαλώς, δε θα αφήσει τους άλλους να κάνουν ό,τι θέλουν, αλλά τους βλέπω να 'μαζεύονται' εδώ και καιρό τους δυτικούς... -
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Στην περιοχή είναι τα αφεντικά. Στον πλανήτη όμως όχι.
Και πολύ που νοιάζει τους Αμερικάνους αν πήρε την Κριμαία για να πάνε να εμπλακούν.
Ο Ομπάμα δεν ήθελε να εμπλακεί σε πολέμους. Καθίστε να δούμε τώρα ο τρελός τι πολιτική θα ακολουθήσει στο θέμα αυτο.Στρατιωτικά πιο ισχυρή η Ρωσία ασχολίαστο. Άποψη σου Δία, την έχεις ξανά εκφράσει, δε με βρίσκει σύμφωνο.
Δεν είναι αφεντικά στον πλανήτη ε; Το ότι τους κάνουν κυβερνοπόλεμο στις ίδιες τους τις εκλογές τι σου λέει ακριβώς;
Όσο για τα στρατιωτικά θέματα, δύο δεδομένα θα αναφέρω απλά:
- Το μεγαλύτερο πυρηνικό οπλοστάσιο στον κόσμο (9000 κεφαλές).
- Η μεγαλύτερη αρματική δύναμη στον κόσμο (15.000 άρματα).
Λόγω πρότερης ιδιότητας, σου λέω ότι το ΝΑΤΟ δεν θεωρεί δυνατή την ανάσχεση με συμβατικές δυνάμεις και ο σχεδιασμός προβλέπει χρήση τακτικών πυρηνικών σε ενδεχόμενη Ρωσική επίθεση/προέλαση.
Αλλά τι σημασία έχει; Αμφισβητείς το Forbes, αμφισβητείς τα δεδομένα που σου φέρνω. Νταξ, μάλλον ξέρεις καλύτερα εσύ από όλους μας.
Σταματάω εδώ καθώς είμαστε εντελώς off topic.
-
Προϋπόθεση να δουλεύει και τίποτα σωστα ομως ρε συ Δια. Με τι λεφτα να να λειτουργούν ολα σωστα; με της ρωσικής μαφίας;
-
Μάχη Godzilla vs King Kong μου κανει ο φανταστικός πόλεμος Ρωσίας Αμερικής,που δεν πρόκειται να γινει η αν τυχόν γινει οι κερδισμένοι θα ειναι οι κατσαρίδες που θα επιβιώσουν του ολέθρου.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Προϋπόθεση να δουλεύει και τίποτα σωστα ομως ρε συ Δια. Με τι λεφτα να να λειτουργούν ολα σωστα; με της ρωσικής μαφίας;Αστεία ερώτηση εντελώς. Ειδικά όταν το F35 έχει φτάσει να κοστίζει 1,5 Τρις Δολάρια και είναι ένα εντελώς άχρηστο μαχητικό! Λογικό βέβαια γιατί πρέπει να φάνε οι ιδιώτες, οι μεσάζοντες και οι κρατικοί λειτουργοί. Αντιθέτως οι Ρώσοι διατάσσουν απλά το Χ γραφείο ερευνών να βγάλει ένα όπλο με τις Υ δυνατότητες χωρίς διαγωνισμούς και λαμογιές. Αν δεν το καταφέρουν, απλά πηγαίνουν Σιβηρία.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν είναι αφεντικά στον πλανήτη ε; Το ότι τους κάνουν κυβερνοπόλεμο στις ίδιες τους τις εκλογές τι σου λέει ακριβώς;
Όσο για τα στρατιωτικά θέματα, δύο δεδομένα θα αναφέρω απλά:
- Το μεγαλύτερο πυρηνικό οπλοστάσιο στον κόσμο (9000 κεφαλές).
- Η μεγαλύτερη αρματική δύναμη στον κόσμο (15.000 άρματα).
Λόγω πρότερης ιδιότητας, σου λέω ότι το ΝΑΤΟ δεν θεωρεί δυνατή την ανάσχεση με συμβατικές δυνάμεις και ο σχεδιασμός προβλέπει χρήση τακτικών πυρηνικών σε ενδεχόμενη Ρωσική επίθεση/προέλαση.
Αλλά τι σημασία έχει; Αμφισβητείς το Forbes, αμφισβητείς τα δεδομένα που σου φέρνω. Νταξ, μάλλον ξέρεις καλύτερα εσύ από όλους μας.
Δία γιατί παίρνεις προσωπικά ότι γράφεται για τη Ρωσία??
Αφού μου φέρνεις δεδομένα οκ, δεν δέχονται αντίλογου. Τα ξέρεις όλα λόγω γιατί κάποτε ήσουν στον ΕΣ.
Τα 15.000 άρματα τι θα χρειασθούν?? Θα γίνει χερσαία επέμβαση στις ΗΠΑ?? Πιστεύεις ότι φοβάται η Αμερική τέτοιου είδους πόλεμο?? Θα στεναχωρηθεί μήπως αν η Ρωσία εισβαλεί πχ στις χώρες του πρώην Ανατολικού μπλόκ??Ή έχει σημασία αν έχει ο ένας 5.000 και ο άλλος 9.000 κεφαλές?? Όλες θα τις ρίξουν??
Σταματάω εδώ καθώς είμαστε εντελώς off topic
Συμφωνώ
-
Μιας που σημερα χρησιμοποιησα ενα focus απ τα εταιρικα που εχω ξανααναφερει, ποσταρω εικονα καταναλωσης που πια μετα απο τοσα χλμ πολυ δυσκολα θα πεσει
(Νεο focus diesel 95 αλογα)
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αυξημενη ειναι. Δε ξερω τι θα γινοταν αν ηταν με τα 120 αλογα. 6.5 εχω με το 1600αρι βενζινης(οχι ford) του 2001 αν παω σε εθνικη με σταθερα 120. Δεν ειναι παντως πολλα τα χιλιομετρα για diesel, πολλοι λενε οτι ειναι σφιχτα ακομα και μετα απο 15.000 χλμ.
-
Απο την αρχη απ οταν τα ειχαν παραλαβει το εγραφα οτι εχουν υψηλη καταναλωση και με αμφισβητουσαν εδω, δε το πιστευαν.
Ολα τα παιδια μια χαρα ευχαριστημενα με το αμαξι, μονο για τη καταναλωση λενε ολοι
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στο spintmonitor πάντως ο μέσος όρος 178 focus (τα περισσότερα με τον 120αρι) είναι 5.36... 7,13 είναι το max και το δίνει οδηγός ενός 120αριου sw που κινείται πάντα γρήγορα σύμφωνα με αυτά που έχει ανεβάσει. Συνήθως οι οδηγοί των εταιρικών δεν νοιάζονται πολύ για την κατανάλωση γιατί τα καύσιμα τα πληρώνει η εταιρεία.
Θα ξαναγράψω ότι φίλος με το 120αρι παίζει λίγο πάνω από 6 χωρίς προσπάθεια για οικονομία με αρκετή πόλη. -
Η εταιρεία δε πληρώνει στις άδειες ομως και τότε τα ίδια νούμερα έχουν , και τουλάχιστον αυτοί που ξερω και ζω σχεδόν καθημερινά , κινούνται νορμαλ.
Τέλοσπαντων !Sent from my iPad using Tapatalk
-
Το εν λόγω site γράφει μαλακιες ή μάλλον απευθύνεται σε εκτός Ελλάδας συνθήκες.
Οι δικές μου πραγματικές σε κάθε αμάξι μου είναι μακριά από τους μέσους όρους τους. -
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Στο spintmonitor πάντως ο μέσος όρος 178 focus (τα περισσότερα με τον 120αρι) είναι 5.36... 7,13 είναι το max και το δίνει οδηγός ενός 120αριου sw που κινείται πάντα γρήγορα σύμφωνα με αυτά που έχει ανεβάσει. Συνήθως οι οδηγοί των εταιρικών δεν νοιάζονται πολύ για την κατανάλωση γιατί τα καύσιμα τα πληρώνει η εταιρεία.
Θα ξαναγράψω ότι φίλος με το 120αρι παίζει λίγο πάνω από 6 χωρίς προσπάθεια για οικονομία με αρκετή πόλη.Από τα καλύτερα site για την κατανάλωση...Ο μέσος όρος των καταναλώσεων αποδίδει την πραγματικότητα, ενώ αν μελετήσεις και το πού κινείται ο κάθε οδηγός, έχεις ακόμη πιο ακριβή εικόνα.
Το μόνο 'αλλά' μπορεί να είναι το γεγονός ότι με την κατανάλωση μπορεί να ασχολούνται περισσότερο αυτοί που τους ενδιαφέρει και αρκετά... -
Μάλλον οι καταναλωσεις στην αθηνα ειναι μεγαλύτερες του μ.ο.
FORD FORUM