-
Εγινε το σερβις στη Βελμαρ στο Μαρουσι.Ολα καλα!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Συμφωνα με την ανακοίνωση μιλάμε για όλα τα 1.0, 1.5, 1.6 Ford που έχουν 6ρι κιβώτιο. Σίγουρα ο αριθμος είναι πολύ μεγάλος και αφορά ολες τις ευρωπαϊκές χώρες. Λογικά θα αποσταλεί επιστολή στους κατόχους. http://www.thestival.gr/lifestyle/autok ... niton-ford
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Η ανακοινωση του αρμοδιου φορεα του υπουργειου αναφερει για 6αρια κιβωτια. Αυτο που ειδα εγω γκουγκλαρωντας ειναι οτι αφορα τα αυτοματα κιβωτια και οχι τα μηχανικα,Ξεκινησε αρχικα στην Αυστραλια και μετα απο δικαστηρια οι κατοχοι δικαιωθηκαν. Μονο στην Αυστραλια ειχαν λεει 68,000 κρουσματα.
-
Ευρώπη και Ελλάδα πάντως πηγαίνουν για έλεγχο σίγουρα τα μηχανικά 6 ταχυτα. Όσοι πήγαν για έλεγχο, το επιβεβαιώνουν. 68.000 κρούσματα προφανώς δεν είναι αστοχίες.
-
Δηλαδη εχουν και τα μηχανικα προβλημα? Αν ναι σημαινει πως θα πρεπει να αλλαξουνε πλατω σε ολα, Στην ελλαδα εχει αναφερθει καποιο προβλημα ?
-
Σε όσα είπαν οι κάτοχοι ότι ελέγχθηκαν δεν βρέθηκε προβλημα. Ο έλεγχος είναι
Πολύ απλός και δεν απαιτεί χρόνο.Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το άρθρο μιλάει για ecoboost. Άρα να υποθέσω ότι τα αντίστοιχα diesel δεν έχουν θέμα;
-
Δεν άκουσα για diesel κάτι, ίσως να ρωτήσεις στη Ford.
-
Δε νομιζω οτι εχει να κανει με το αν ειναι diesel ή βενζινη. Τα ιδια κιβωτια φορανε, Εστειλα μηνυμα στη Ford και οταν με ενημερωσουν θα σας πω. Εγω εχω το Focus του 2016 με τον diesel 1.5 με τα 120 αλογα
-
Επισης να πω πως μετα απο αρκετο googlaρισμα ειδα οτι αναφερονται μονο στα αυτοματα κιβωτια και οχι στα μηχανικα. Εκτος αν το εξαρτημα που δημιουργει το προβλημα ειναι κοινο και στα δυο, ποιος ξερει, υπομονη και θα μαθουμε.
-
Νομίζω ότι κάνεις λάθος! Η καμπάνια αφορά τα μηχανικά κιβώτια, όπως έχει αναφερθεί και από ανθρώπους που πήγαν για τον έλεγχο, ο οποίος είναι πολύ απλός και τέλος, για κάποιον περίεργο λόγο, δεν αφορά (μέχρι στιγμής τουλάχιστον) τα diesel 1.5 και 1.6, παρόλο που θεωρητικά έχουν το ίδιο κιβώτιο. Ίσως έχουν ενισχυμένο δίσκο πλατό.
Κατά τ' άλλα κακώς μπερδεύεστε με άλλη καμπάνια που αφορά τα powershift κι έχει τρέξει ήδη, με πολύ 'θόρυβο' μάλιστα.
-
https://www.autoblog.gr/2018/07/28/ford ... ro-pickup/
-
http://www.gazzetta.gr/in-motion/news/a ... focus-pics
-
Ρωτησα τη Ford αν αφορα και τα diesel ή μονο αυτα με βενζίνη και μου απαντησαν το παρακατω
Καλησπέρα σας και ευχαριστούμε για την επικοινωνία.
Ενημερώνουμε ότι εάν το Ford σας είναι στα επηρεαζόμενα θα λάβετε επιστολή. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να απευθυνθείτε στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο.
-
Καλησπερα νεο μελος στο 4Τ και νεος οδηγος. Θα θελα μια βοηθεια οσον αφορα αξιοπιστια και οτιδηποτε αλλο αφορα το εν λογο αυτοκινητο. Ζω Κρητη και το θελω μεν για αποστασεις 10-20 χιλιομετρων κατα βαση αλλα και μια φορα το μηνα χανια ρεθυμνο η ηρακλειο δρομο 1-2 ωρων. Τι λετε αξιζει; Τα 1300 κυβικα που εχει βοηθουν σε σχεση με τα 1000αρια σε μεγαλυτερες διαδρομες;
-
Συνάδελφοι, μια γνώμη στα γρήγορα. Φίλος ενδιαφέρεται για κάτι σαν κι αυτό:
https://www.sfakianakis-epiloges.gr/use ... 00cc-40905
δεν το έχω δει ακόμα. Μερικές γνώμες για αυτό ή τι πρέπει να προσέξω;
-
Εξαιρετικό αυτοκίνητο στην κατηγορία του και αρκετα αξιόπιστο.
-
Τα χλμ μάλλον είναι πραγματικά, γιατί λένε πως είναι εταιρικό δικό τους. Θα δω και τα βιβλία τους φυσικά. Σημεία που πρέπει να σταθώ; Από τιμή καλό είναι;
-
Ο χρήστης jlian έγραψε:
Τα χλμ μάλλον είναι πραγματικά, γιατί λένε πως είναι εταιρικό δικό τους. Θα δω και τα βιβλία τους φυσικά. Σημεία που πρέπει να σταθώ; Από τιμή καλό είναι;Για την τιμή μπες στο car.gr και τσέκαρε τα αντίστοιχα.
Για τον έλεγχο καλό είναι να πας ή να φέρεις μηχανικό δικό σου.
Αν θες να πάρεις από έμπορο, πολύ καλό όνομα έχει και η Βελμάρ που είναι και αυτή εξουσιοδοτημένος έμπορος της Ford. -
Αν κρίνω απο το δικό μου που το πήραν οι ίδιοι, όταν είδα την αγγελία τα χιλιόμετρα ήταν τα πραγματικά.
FORD FORUM