-
Του '10 diesel ελληνικο, απιθανο. Γι αυτο εκανα και το πρωτο σχολιο.
-
Ειναι ικανος ο 1400αρης η να παω για 1600 ?Ποια εκδοση εχει cruise control ? η μπαινει και μετα οπως το εβαλα μονος μου στο focus?Με το φιλτρο τι γινεται γιατι αυτο δεν εχεο λαμπακι οπως τα corsa νομιζω για αναγκαστικο καθαρισμο με καποιες στροφες κ.λ.π. Ρωτησα και στην αντιπροσωπεια σε μια πολη και μου ειπαν αν το βαλουν στον εγκεφαλο θα ξερουν ποσο βουλωμενο ειναι και με αριθμο πλαισιου η αδεια βλεπουμε και το αν ειναι εισαγωγης η οχι
-
To Fiesta,με τις στανταρ 16αρες ζαντες και τα continental premium contact 2,σας φαινεται λιγο σκληρο στις ανωμαλιες? Υποθετω με τις 5ακτινες 15αρες ειναι λιγο πιο μαλακο.
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
To Fiesta,με τις στανταρ 16αρες ζαντες και τα continental premium contact 2,σας φαινεται λιγο σκληρο στις ανωμαλιες? Υποθετω με τις 5ακτινες 15αρες ειναι λιγο πιο μαλακο.Προσωπικά μια χαρά μου φαίνονται οι 16αρες.
Ειναι ικανος ο 1400αρης η να παω για 1600 ?Ποια εκδοση εχει cruise control ? η μπαινει και μετα οπως το εβαλα μονος μου στο focus?Με το φιλτρο τι γινεται γιατι αυτο δεν εχεο λαμπακι οπως τα corsa νομιζω για αναγκαστικο καθαρισμο με καποιες στροφες κ.λ.π. Ρωτησα και στην αντιπροσωπεια σε μια πολη και μου ειπαν αν το βαλουν στον εγκεφαλο θα ξερουν ποσο βουλωμενο ειναι και με αριθμο πλαισιου η αδεια βλεπουμε και το αν ειναι εισαγωγης η οχι
-
Κατι που περασε στα ψιλα,τελος η sony
B&O Play Audio Systems To Replace Sony In Ford Vehicles In 2017
Harman International HAR -0.77% is already one of the world’s biggest suppliers of branded factory car audio systems and it will be getting even more market share in 2017 when it moves into Ford vehicles. The Dearborn automaker will be replacing Sony with Harman’s B&O Play brand as the premium audio option.
http://www.forbes.com/sites/simonconsta ... a35978538c
-
Θα προσδώσει λίγο κύρος, ακόμα.
-
Σιγά το κύρος της Harman... Εταιρεία που ιδρύθηκε το 1980 είναι.
-
Θεωρείται όμως premium κατασκευαστής.
Αν και δε νομίζω το κύρος να δίνεται από το ηχοσύστημα....
-
Η Sony εχει σαφως μεγαλυτερη εξειδικευση. Απλη εμπορικη συμφωνια ειναι.
Sent from my 7DTB41 using Tapatalk
-
Στο fiesta μου το start-stop αρχίζει να κανει κόλπα, οταν γουστάρει μπαινει οταν δεν γουστάρει δεν μπαινει. Εχει κανεις σχετική εμπειρία-συμβουλή;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Σιγά το κύρος της Harman... Εταιρεία που ιδρύθηκε το 1980 είναι.Το B&O σημαίνει Bang & Olufsen.........εικόνα και ήχος για λίγους!!!€€€€€€
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Σιγά το κύρος της Harman... Εταιρεία που ιδρύθηκε το 1980 είναι.
Το B&O σημαίνει Bang & Olufsen.........εικόνα και ήχος για λίγους!!!€€€€€€
H Β&Ο (εκτός του ότι τα προϊόντα της δεν είναι και τόσο σπουδαία, μόνο design και φρου-φρού είναι βασικά) δεν είναι της Harman: https://en.wikipedia.org/wiki/Bang_%26_Olufsen
-
Τι σημαίνει αυτό;;; ''replacing Sony with Harman’s B&O Play brand as the premium audio option.''
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Στο fiesta μου το start-stop αρχίζει να κανει κόλπα, οταν γουστάρει μπαινει οταν δεν γουστάρει δεν μπαινει. Εχει κανεις σχετική εμπειρία-συμβουλή;Συνήθως είναι θερμοκρασία ή μπαταρία.
Επειδή φαντάζομαι ότι δεν είναι θέμα η θερμοκρασία (μόνο όταν έχει πολύ κρύο - το συστήμα δεν ενεργοποιείται αν δεν υπάρχει μία ελάχιστη θερμοκρασία στον κινητήρα) σκέψου μπαταρία.
Όταν η τάση πέφτει το σύστημα απενεργοποιείται. Αν είναι η μπαταρία σε λίγο θα δυσκολεύεσαι να βάλεις εμπρός το αυτοκίνητο το πρωί. Η μπαταρία φορτίζεται όσο λειτουργεί ο κινητήρας αλλά μετά αποφορτίζεται. Όσο είναι καλή η μπαταρία (έχει υγρά, δεν έχουν οξειδωθεί οι επαφές) η αποφόρτιση γίνεται αργά. Αλλά μετά από 5 χρόνια θέλει έλεγχο και ενδεχομένως αλλαγή. Πήγαινε σε συνεργείο να δούνε την τάση της μπαταρίας. -
Και εγώ για μπαταρία θα έλεγα, αλλα το αυτοκινητο το εχω μόνο 1μιση χρόνο και το παράξενο ειναι οτι πχ το start-stop μπορεί να μην δουλέψει ενα πρωί μετα να δουλέψει 3 μέρες μετα να μην δουλέψει μια μέρα μετα να δουλέψει 5 και έτσι παει τον τελευταίο μηνα η κατάσταση.
-
Παίζει να καθόταν το αυτοκινητο κανένα χρόνο στο τελωνείο, να μην είχαν αποσυνδεσει την μπαταρία και να τα έπαιξε η κάτι άλλο ειναι πιθανότερο;
-
Νομίζω πως η διάρκεια ζωής της μπαταρίας που έχει να 'σηκώσει' start & stop είναι πιο μικρή απ' ότι μια συμβατική. Νομίζω ότι τα 5 έτη είναι πάρα πολλά ως χρόνος ζωής.
-
Ο χρήστης The Matador έγραψε:
Νομίζω πως η διάρκεια ζωής της μπαταρίας που έχει να 'σηκώσει' start & stop είναι πιο μικρή απ' ότι μια συμβατική. Νομίζω ότι τα 5 έτη είναι πάρα πολλά ως χρόνος ζωής.Ενάμιση χρόνο δεν έγραψε το παλικάρι ότι εχει το αμαξι;
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Και εγώ για μπαταρία θα έλεγα, αλλα το αυτοκινητο το εχω μόνο 1μιση χρόνο και το παράξενο ειναι οτι πχ το start-stop μπορεί να μην δουλέψει ενα πρωί μετα να δουλέψει 3 μέρες μετα να μην δουλέψει μια μέρα μετα να δουλέψει 5 και έτσι παει τον τελευταίο μηνα η κατάσταση.To ιδιο συμβαινει σχεδον σε ολους τους κατοχους Fiesta ecoboost,αν ριξεις μια ματια και στα ξενα φορντ φορουμ υπαρχουν αρκετες αναφορες οτι ποτε δουλευει,ποτε δεν μπαινει,ακριβως ιδια κατασταση,εμενα εχει να μπει το start/stop αρκετο καιρο,2 μερες μπορει το αμαξι να καθεται,αν κανω μεσα στην πολη 25-30 χιλιομετρα να δουλεψει.
Σε αλλα αυτοκινητα,πχ στο polo,πως δουλευει το start/stop,συνεχεια ας πουμε,δεν το κοβει καθολου?
-
Είναι ζήτημα software δλδ η υπέρμετρα προστατευτικών ρυθμίσεων προς την μπαταρία;
Τον πρώτο 1μιση χρόνο παντως το σύστημα δεν είχε κανένα ζήτημα.
FORD FORUM