-
Σύμφωνω απολύτως . Να δω τις οθόνες αφής μετά από 5 ελληνικά καλοκαίρια
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
Για αυτό στη Ford από το 2008 έχουμε φωνητικές εντολές
-
Παιδιά να κάνω μια ερώτηση για τον ecoboost 125 σε οποιον το έχει αρκετό καιρό..
Έχει αλλάξει κανείς λάδια νωρίς;; Το βιβλίο και η αντιπροσωπεία λέει για 1χρ. ή 15000km αλλά έχουμε διαβάσει διάφορα περί αλλαγής λαδιών στα πρώτα 1000km κλπ.. Καμία άποψη..;;; -
Σε κάθε καινούργιο αυτοκίνητο είναι καλό να αλλαχτούν τα λάδια στα πρώτα χλμ (πχ 7 ή 8 χιλιάδες). Βέβαια για πολλούς θεωρείται περιττό έξοδο κάτι τέτοιο καθώς οι νεοι κινητήρες θεωρούνται ήδη στρωμένοι. Στην τελική όμως οι περισσότεροι δεν κρατούν το αυτοκίνητο ως την λήξη της εγγύησης του κατασκευαστή αλλά πολύ περισσότερο. Συνήθως μετά είναι που αρχίζουν τα σπουδαία.
-
Οι νέοι κινητήρες έχουν τέτοια επεξεργασία που δεν υπάρχουν γρεζια ώστε να απαιτείται πρόωρη αλλαγή όπως παλιά. Μάλιστα λέγεται ότι τα πρώτα εργοστασιακα λάδια είναι ειδικών προδιαγραφών και για αυτό δεν πρέπει να αλλαζονται νωρίς, αλλά δεν υπάρχει επιβεβαίωση για αυτό.
-
Πρώτο σερβίς σε ecoboost, σε αντιπροσωπεία ποσό σας στοίχισε; Πήρα τιμή 130 ευρώ αλλά μου φαίνονται πολλά για πρώτο σερβίς, είναι λογική τιμή;
-
Προ λιγου που είχα ρωτήσει όλοι οι εξουσιοδωτημενοι 120-130 έδιναν τιμη.
-
Τι λαδια βαζουν στις αντιπροσωπειες της Ford για τον ecoboost,τα 5-20 του manual εχουν μπει απο καποια αντιπροσωπεια?
-
Εκει που πήγα,ναι, μάρκας castrol.
-
Περίεργο που δεν σου έβαλαν τα λάδια της Ford (Motorcraft).
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Περίεργο που δεν σου έβαλαν τα λάδια της Ford (Motorcraft).Στην Ελλαδα Castol ξερω και εγω πως βαζουν Αλεξανδρε. Στο εξωτερικο βαζουν της Motorcraft
-
Εδώ και 13 χρόνια έχω και ένα Ford, Steve. Οι αντιπροσωπείες βάζουν Motorcraft και στην Ελλάδα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εδώ και 13 χρόνια έχω και ένα Ford, Steve. Οι αντιπροσωπείες βάζουν Motorcraft και στην Ελλάδα.Εμενα φιλος εχει, εφυγε τωρα εξωτερικο, πηρε το 2012 το fiesta εδω καστρολ και εξω Motorcraft Τους ειπε οτι ετσι και ετσι με τα καστρολ. Γιατι ειναι ακομη σε εγγυηση το παλικαρι. Του ειπαν (Γαλλια συγκεκριμενα) κανενα θεμα. Αν θες μπορουμε να σου βαλουμε καστρολ. Εκεινος επηδει πλεον εκει δουλευει εβαλε το motorcraft.
-
γνωρίζει καποιος τιμές για το mondeo 1.5 diesel με τα 120 αλογα?
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Προ λιγου που είχα ρωτήσει όλοι οι εξουσιοδωτημενοι 120-130 έδιναν τιμη.Τι εργασίες έγιναν; Πόση ώρα διήρκησε το σερβίς;
-
Περίπου 2 ώρες. Απο εργασίες, τίποτα στην ουσία, λαδια και φίλτρο αέρα.
-
Ποσα χιλιομετρα ειχες συμπληρωσει Aikibill?
-
5.000 χλμ. Επειδή τα χλμ ηταν λίγα δεν μου άλλαξαν και φίλτρο αέρα μειώνοντας το κόστος του σέρβις στα 87€+ 10 καρτα καυσαερίων.
Σέρβις 1ου χρόνου στο ίδιο αυτοκινητο τον Φλεβάρη.
-
Και αυτο το φιλτο αερα ποτε θα αλλαχθει,στο επομενο προγραμματισμενο σερβις? Kαι μια αλλη ερωτηση,ειπανε σε κανεναν απο εσας με fiesta καινουριο,οτι ελατε στις 2.500 χιλ για εναν τυπικο δωρεαν ελεγχο η κατι παρομοιο,τι ακριβως ελεγχο δηλαδη.
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Και αυτο το φιλτο αερα ποτε θα αλλαχθει,στο επομενο προγραμματισμενο σερβις? .Ναι.
FORD FORUM