-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τα μόνα αυτοκίνητα που θέλουν τόσο συχνά ιμάντα (κάθε 50.000) είναι οι AR TS.και καθε 60,000 ειναι καμποσα
-
Ο χρήστης alexandros.K έγραψε:
Τα μόνα αυτοκίνητα που θέλουν τόσο συχνά ιμάντα (κάθε 50.000) είναι οι AR TS.
και καθε 60,000 ειναι καμποσα
Δεν έχω κάποιο άλλο υπόψη.
-
ρενω, πεζω, σιτροεν 1,4 και 1,6
μερικα σεατ και vw 1,4
οπελ εκοτεκ 1,4 και 1,6
κατι λαντ ροβερ , κια σορεντο
και σιγουρα μου διαφεύγουν κι αλλα.... -
μερικα σεατ και vw 1,4
οπελ εκοτεκ 1,4 και 1,6
και σιγουρα μου διαφεύγουν κι αλλα....Accent,atos,punto.....
-
Για την Renault τουλάχιστον που ξέρω, στα 60000 χλμ ήταν μόνο η πρώτη γενιά Megane, δεύτερη γενιά Clio και η πρώτη γενιά Laguna. Στα μοντέλα που ακολούθησαν μετά (κάπου το 2002-3) τα μεγάλωσε τα όρια, νομίζω στα 90000 χλμ.
Στο Megane μου σε δυο περιπτώσεις πάντως θυμάμαι σε 60000 χλμ ξεραμένο ιμάντα και σε επόμενη αλλαγή να είναι μια χαρά. Μαλλον θέμα ποιότητας ιμάντα ... -
Πάντα παίζει ρόλο η ποιότητα του ιμάντα. Αν βέβαια συνεχίζεις την συντήρηση στην αντιπροσωπεία πληρώνοντας τον ιμάντα 2,5 φορές πάνω από ότι έξω, τότε πιστεύω ότι τον αφήνεις για τα 120.000χλμ που λέει ο κατασκευαστής. Για τα Ρενώ ξέρω, μετά από ένα 19 16v και δύο Κλειώ, ότι μέχρι το 2003 σου έλεγαν στα 60.000.
-
Ο χρήστης kkostask έγραψε:
Για τα Ρενώ ξέρω, μετά από ένα 19 16v και δύο Κλειώ, ότι μέχρι το 2003 σου έλεγαν στα 60.000.Λόγω δουλειάς μου έβγαινε αλλαγή σχεδόν κάθε δύο χρόνια. Μαζί με το σέρβις ένα 700αρι € περίπου. Η τότε αθλιότητα του εισαγωγέα και η αλητεία του τότε αντιπροσώπου σε ένα στα λοιπα εκπληκτικό αμάξι.
-
Αλλαγή ιμάντα στο 19 κόστιζε 32000δρχ για ανταλλακτικά και 180.000δρχ εργατικά!!
-
Αλλαγή ιμάντα στο 19 κόστιζε 32000δρχ για ανταλλακτικά και 180.000δρχ εργατικά!!Εκεινη την εποχη αυτο το ποσο ηταν μηνιατικο για αρκετο κοσμο......μηπως κανεις λαθος;;;;
-
μερικα σεατ και vw 1,4
οπελ εκοτεκ 1,4 και 1,6
και σιγουρα μου διαφεύγουν κι αλλα....Land Rover 20ετίας σίγουρα όχι. Έχω Disco. Για τα άλλα δεν επιμένω.
-
Φίλε GGAB, δυστυχώς καθόλου λάθος. Ήταν στην Ρενώ στην Φιλαδέλφεια και έπαθα σοκ. Ειδικά για το 19 16v έπρεπε να κατεβεί κινητήρας και ψυγείο για να αλλάξεις ιμάντες.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
μερικα σεατ και vw 1,4
οπελ εκοτεκ 1,4 και 1,6
και σιγουρα μου διαφεύγουν κι αλλα....Land Rover 20ετίας σίγουρα όχι. Έχω Disco. Για τα άλλα δεν επιμένω.
δεν ξερω για discovery
στα freelander τον αλλαζουν καθε 60,000 χλμ -
Φίλε GGAB, δυστυχώς καθόλου λάθος. Ήταν στην Ρενώ στην Φιλαδέλφεια και έπαθα σοκ. Ειδικά για το 19 16v έπρεπε να κατεβεί κινητήρας και ψυγείο για να αλλάξεις ιμάντες.Το συγκεκριμενο αμαξι ειχε μια ιδιαιτεροτητα σα μηχανοστασιο.. και αργοτερα με τα ραμφη που ερχοντουσαν απο κατω αλλα ειχες και την καλυτερη παθητικη ασφαλεια που μπορουσες ν αγορασεις..!
Βεβαια διπεταλουδο 1800ρι με 145 αλογα το '91 ειχες και στριψιμο ποιημα.... Μια φορα ετυχε να κανω βολτα.. τι ηχος.... -
Άστα νονέ....του έκανα 155.000χλμ σε 5 χρόνια.φαντάζεσαι τι στρίψιμο του είχα ρίξει.....και κάτι ταξίδια να μην θέλεις να κατέβεις....
-
Αυτο που λεω εγω παντως ,αφησε τον ιμαντα πανω 200.000km ,το πηρε στο χερι και απλα αλλαξε μοτερ οταν ηταν και φτηνα πλεον.. Το κρατησε μεχρι πανω απο 300.000km.
-
Φίλε GGAB, δυστυχώς καθόλου λάθος. Ήταν στην Ρενώ στην Φιλαδέλφεια και έπαθα σοκ. Ειδικά για το 19 16v έπρεπε να κατεβεί κινητήρας και ψυγείο για να αλλάξεις ιμάντες.Απλα δεν υπαρχουν λογια.........
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Αλλαγή ιμάντα στο 19 κόστιζε 32000δρχ για ανταλλακτικά και 180.000δρχ εργατικά!!
Εκεινη την εποχη αυτο το ποσο ηταν μηνιατικο για αρκετο κοσμο......μηπως κανεις λαθος;;;;
Κατι ανάλογο δηλαδή με το 700άρι που ήθελε το 2002 κλπ.
Φίλε GGAB, δυστυχώς καθόλου λάθος. Ήταν στην Ρενώ στην Φιλαδέλφεια και έπαθα σοκ. Ειδικά για το 19 16v έπρεπε να κατεβεί κινητήρας και ψυγείο για να αλλάξεις ιμάντες.
Σε όλα τα Renault από την λάθος μεριά ξήλωναν την μηχανή για τον ιμάντα. Όπως επίσης όλο και καμιά έξτρα χρέωση σε βάση μηχανής προέκυπτε ...
Την τελευταία αλλαγή την είχα κάνει σε συνεργείο της Peugeot που κατείχε και αυτή από ιμάντες στους κινητήρες της. Μιας ώρας δουλειά όλο και όλο, γύρω στα 120€ ο ιμάντας και τα ροδάκια του, εκεί που η Renault ήθελε μπόλικες εργατοώρες. -
Κώστα αυτα συνεχίζονται ακομα; Τέτοια θα έχουμε και στα qq;
-
Απ' οτι ειχα δει στο προηγούμενο QQ 1,5 οι τιμές στα μισά όπως και ο χρόνος παραμονής στο συνεργείο για την αλλαγή. Ευτυχώς!
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης nicktheol έγραψε:
θελω να αγορασω για την γυναικα μου ενα μικρο diesel αμαξι για την πολη...αυτο το Fiesta εισαγωγης ο εμπορος μου το δινει με 3500 (αν και δεν ειμαι πολυτεκνος ή κατι απο αυτα που γραφει) και μου λεει οτι ο εκτελονισμος ειναι 800 ευρω,εγω γενικα ειχα ακουσει για πιο μεγαλα ποσα,ξερει κανεις το ποσο οντως μπορει να κανει ο εκτελονισμος για αυτο το αυτοκινητο?ειχει κανεις αποψη γενικα για fiesta πετρελαιο αυτης της ηλικιας?και αν εχετε και εσεις να μου κανετε μια προταση μεχρι 5000 ευρω,ευχαριστω εκ των προτερων! http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6774738/
Απο οσα διαβαζω πετρελαιο απο το εξωτερικο με 120.000χλμ του 2007 μοντελο, δεν βρισκεις. Εκτος και αν εισαι τοοοσο τυχερος. Για τον εκτελωνισμο δεν ξερω ποσο παει. Ξερω ομως κατι αλλο. Δως του 800 ευρω να παει να στο εκτελωνησει. Γιατι στελνει εσενα; Αν ψηνεσαι για πετρελαιο, κοιτας ελληνικο. Δεν ξερω αν θα βρεις με 5000 ευρω και σε τι κατασταση.
Απο μια ερευνα που εκανα μπορεις να βρεις σε τοσα χιλιομετρα αυτο το αμαξι και βρηκα και ενα με 1500 ευρω αλλα το κακο ειναι οτι δνε ξερω τις διαδικασιες και δεν εχω και χρονο για να δω πως θα μπορουσα να το φερω
Δεν παίζει με την καμία να είναι το αυτοκίνητο καθαρό, να είναι ΟΚ ο έμπορος και να ζητάει από τον πελάτη να κάνει τον εκτελωνισμό. Ο εκτελωνισμός πρέπει να γίνει από τον έμπορο και τα έξοδα να προστεθούν στην τιμή αγοράς. Ο πελάτης πρέπει να πάρει αυτοκίνητο με πινακίδες, τίποτα λιγότερο.
FORD FORUM