-
Για να κανουμε μια σουμα,η νεα γενια Fiesta,χρειαζεται,6αρι σασμαν(σιγα μην βαλουν),οθονη αφης,δισκοφρενα στις πισω ροδες,ενδειξη θερμοκρασιας στο καρνταν,euro6 ecoboost,στην honda με ενα kit-φιλτρο τους εκαναν euro6.O ανταγωνισμος ηδη εχει ολα τα παραπανω.
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Για να κανουμε μια σουμα,η νεα γενια Fiesta,χρειαζεται,6αρι σασμαν(σιγα μην βαλουν)~δεν βλέπω γιατι όχι-,οθονη αφης-εννοείται οτι θα εχει-δισκοφρενα στις πισω ροδες-πιθανότατα θα εχει-,ενδειξη θερμοκρασιας στο καρνταν- και τώρα εχει-euro6 ecoboost,στην honda με ενα kit-φιλτρο τους εκαναν euro6-αλήθεια πόσοι ανταγωνιστές έχουν ήδη κάτω απο 100 g co2 σε 100hp. O ανταγωνισμος ηδη εχει ολα τα παραπανω. -
Ξεχασα να πω για το ζερεβουαρ,42 λιτρα εναντι 45 λιτρα καποιων αλλων. Τεσπα,για καλο τα λεμε αυτα οχι για κακο,αγαπαμε φιεστακι με τα θετικα και αρνητικα του.
-
Δεν είπα οτι τα λες για κακό,ούτε εχω μετοχές στην φορντ απλώς
1 εχει ένδειξη θερμοκρασίας
2 εχει απο τώρα κάτω των 100γρ co2 (που ειναι εντυπωσιακό για βενζίνη 100 ίππων)
3 οθόνη αφής εννοείτε οτι θα εχει η νέα γενιά αφου μέχρι και η κουτση Μαρία πλέον εχει
4 δισκόφρενα πισω ειναι φάουλ που δεν εχει έστω για ψυχολογικός λόγους αλλα δεν πιστεύω οτι η νέα γενιά υπάρχει περίπτωση να μην εχει αφου τα εχει υιοθετήσει ο ανταγωνισμός απο τώρα
5 η απουσία 6ης ειναι ζήτημα για όσους βγαίνουν εθνική (εγώ που το εχω σαν αυτοκίνητο πόλης δεν με νοιάζει)
6 ειλικρινά δεν είχα ποτε κοιτάξει ποσα λίτρα ειναι το ρεζερβουάρ σε όλα τα αυτοκινητα που έχουν περάσει απο τα χέρια μου. -
Ξερει κανεις καποιον καλο μαστορα για Ford στη Λαρισα;
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
1 εχει ένδειξη θερμοκρασίας
Που την εχει,αν ειναι στο κρυφο μενου γιατι την κρυψανε εκει,υποτιθεται ειναι για να την βλεπουμε.
-
Πάνω απο ταχύ μετρό και στροφομετρο εχει μια ψηφιακή οθόνη που εχει τρεις σειρές.
Στην πρώτη εχει θερμοκρασία περιβάλλοντος,στην δεύτερη διαλέγεις εσύ μεταξύ χλμ,κατανάλωσης κτλ στην Τρίτη εχει μια σειρά απο μπάρες που δείχνουν την θερμοκρασία όσο περισσότερες γεμισμένες τόσο μεγαλύτερη η θ. -
Αυτο που λες το αναφερει στο manual ως θερμοκρασια ψυκτικου υγρου η καπως ετσι.
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Αυτο που λες το αναφερει στο manual ως θερμοκρασια ψυκτικου υγρου η καπως ετσι.
Στο τεστ ντραιβ για θερμοκρασία κινητήρα μου το είπαν και ντρέπομαι που το λέω αλλα το εγχειρίδιο δεν το εχω διαβάσει οπότε δεν μπορω να πω με σιγουριά.
-
Όταν λέμε θερμοκρασία κινητήρα, μιλάμε πάντα για θερμοκρασία ψυκτικού. Στα καλά αυτοκίνητα υπάρχει και θερμόμετρο λαδιού.
-
To kuga ρε παιδια δε φοραει 1600αρη diesel?! Μονο 2λιτρο ή βενζινη? Κριμα θα χε μεριδιο στην αγορα.
-
Γνωριζει καποιος αν τα 100 αλογα του ecoboost διαθετουν το overboost,η μονο στις εκδοσεις των 125/140ps,διαβασα σε καποιο ford forum οτι στα 100ps το overboost ειναι disabled.
-
nonos εγραψε
To kuga ρε παιδια δε φοραει 1600αρη diesel?! Μονο 2λιτρο ή βενζινη? Κριμα θα χε μεριδιο στην αγορα.
Οντως δεν εχει diesel 1600αρι . Ποιοτικο αυτοκινητο αλλα νομιζω οτι ειναι σχετικα τσιμπημενο απο τιμη.
Πχ η βενζινη με τετρακινηση (1.5 AWD, 182hp) στην μεσαια εκδοση Titanium (που εχει ελλειψεις σε αυτη την εκδοση) βγαινει περιπου στα 30 χιλιαρικα. Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος.
-
Με τις προσφορές γύρω στα 27.
-
Χαιρετω τη παρεα.
Παιδια μιας και ενδιαφερομαι για το Fiesta to 1.0 Ecoboost Sport με τα 125 PS μηπως καποιος, αλλος που ενδιαφερεται επισης (και οχι αναγκαστικα για τη συγκεκριμενη εκδοση), εχει παει σε καποια αντιπροσωπεια να ρωτησει για τιμες, προσφορες που κανουν οι αντιπροσωποι, τι δωρακια σου προσφερουν, παραδοσεις (στο ποτε περιπου) ή και κατι αλλο που ισως ξεχναω??
Πέτρος
-
REALZEUS εγραψε
Με τις προσφορές γύρω στα 27.
Με τι εξοπλισμο ;
-
Νομίζω Titanium επίπεδο εξοπλισμού.
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Γνωριζει καποιος αν τα 100 αλογα του ecoboost διαθετουν το overboost,η μονο στις εκδοσεις των 125/140ps,διαβασα σε καποιο ford forum οτι στα 100ps το overboost ειναι disabled.Πολύ σωστά.
-
Εκ παραδρομής τέθηκε το παρακάτω ερώτημα σε λάθος topic και το μεταφέρω εδώ. [mod]
Ο χρήστης hackertom έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά. Τι γνώμη έχετε για το Ford Fiesta πετρέλαιο; -
Παιδιά να σας ρωτήσω.. Είμαι κοντά στην απόκτηση του focus ή c max ecoboost 100/125ps αλλά ανακάλυψα ότι οι trend και business εκδόσεις δεν έχουν πίσω δισκόφρενα!! Έλεος εν έτει 2015, το golf του 2001 είχε.. Κι έχουν μόνο οι titanium εκδόσεις που ανεβαίνουν σε κόστος..
Ξέρει κανείς αν Υπάρχει ως extra με κάποια ζάντα πχ;;; Μπαίνουν μετα aftermarket χωρίς προβλήματα και αξιόπιστα;;; Γενικά τι άποψη έχετε για τα αυτοκίνητα και για τα πίσω δισκόφρενα;;
Ευχαριστώ..
FORD FORUM