-
η Γιωργος??
-
Η Γιωργους! Η Τασους!
Δεν πίνεις νερό πίνεις βηλουδο!
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Χαχαχαχαχα δεν έχει ανέβει η Γιώργος σε αμάξι δεκαετίας με κούτσουρο ανάρτηση να δειΣτάλθηκε από το LG-E975 μου
Χρυσέ μου!!
Η αλήθεια είναι οτι δεν εχω εμπειρία απο αμάξια με κουτσουρο αναρτησεις. Πιο πολύ σε ανετα αμαξια μου χει τυχει να μπω. Γι αυτό και ισως να παρεχω αλλοιωμενη την εμπειρια μου... Βέβαια αυτή η κόντρα Φιεστα Πολο μου θυμίζει εποχες 2010 που είχαν βγει τα tsi και γεμισε ολη η Ελλαδα λευκα Πολο. Καθεις διαλέγει αυτο που γουσταρει. -
Ε όχι και σφιχτό το από 1000άρι Φιέστα ρε παιδιά...
-
Το autocorrect μου μεσα. Και εσεις κουφαλες να μη το αφησετε στην ακρη.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το οτι το Φιεστακι ειναι καλυτερο αυτοκινητο απο το Πολο, μας ενδιαφέρει;Μας ενδιαφερει και ακριβως για αυτο το λογο εγινε αναφορα στο 5αρι σασμαν και το ταμπουρο του fiesta,τα οποια αν τα ειχαν βαλει θα ηταν πιο ολοκληρωμενο το αυτοκινητο,καλως η κακως σε καποιους ξινιζει αυτη τη επιμονη και τσιγκουνια της Ford,οπως αντιστοιχα λαθος εκανε και η renault με το clio gt,ταμπουρο στα πισω φρενα αδικαιολογητα και σχολιαστηκε το ιδιο αρνητικα.
-
To clio GT ειναι αυτο με τα 200 αλογα?
-
Αυτο που φοράει το νέο 1.2tce και αποδίδει 120 αλογα.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Το gt είναι το τουρμπατο με τα 180 άλογα?To clio GT ειναι αυτο με τα 200 αλογα?
Τα μπερδεψες και τα δυο ,το polo gt ειναι 1.4 με 140ps,αντιστοιχως το clio gt 1.2 με 120ps. Aυτο ελειπε,να βαζανε σε 180 αλογα ταμπουρο.
-
Τουτανα τα εχω κανει, υπαρχουν τοσα!
-
Γιατί κάνανε τόσο άκυρη επιλογή με τα ταμπούρα; Κόστος παραγωγής μικρότερο;
-
Ώρες ώρες οι αυτοκινητοβιομηχανίες (αλλά και όλες οι βιομηχανίες) κάνουν απίστευτες τσιγκουνιές για να γλυτώσουν ακόμα και 10 € ανά αυτοκίνητο! Εδώ που τα λέμε πάντως, τα ταμπουράκια δεν είναι μεγάλο πρόβλημα. Δεν έχω καταφέρει ποτέ να ανάψω τα φρένα του Focus ακόμα και σε αγωνιστικό ρυθμό και όσοι με ξέρουν εδώ μέσα σίγουρα θα το θεωρήσουν περίεργο...
-
Ποια δέκα, εδώ για μισή λίρα συζητάμε.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
-
Έχουμε τις διαστάσεις των δίσκων στα Fiesta Ecoboost και ST?
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Έχουμε τις διαστάσεις των δίσκων στα Fiesta Ecoboost και ST?Για ST υπάρχουν διαστάσεις.
http://www.km77.com/precios/ford/fiesta ... esta-3p-st
**Ford Fiesta 3p ST 1.6 EcoBoost 182 CV - Ficha técnica **
Frenos delanteros (diámetro mm) Disco ventilado (278)
Frenos traseros (diámetro mm) Disco (253) -
Ευχαριστώ.
Για να έχει αυτό τόσα το Ecoboost θα έχει μικρότερα από το Punto μου. -
Πηγα ηρθα με την μελιτζανα ,Πορτο ραφτη το ΣΚ..ωραιο στο 'ταξιδακι'..Ανετο. Εβαλα λιγο και το cruise control..Περιεργη αισθηση στην αρχη..
Μεσα στην πολη παντως φαινεται λιγο βαρυ..Αλλα μ αρεσει!!!
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Πηγα ηρθα με την μελιτζανα ,Πορτο ραφτη το ΣΚ..ωραιο στο 'ταξιδακι'..Ανετο. Εβαλα λιγο και το cruise control..Περιεργη αισθηση στην αρχη..Μεσα στην πολη παντως φαινεται λιγο βαρυ..Αλλα μ αρεσει!!!
όντως έδωσες το 1,2 για ένα κομμάτι ψωμί κρατώντας τον γκοτζίλα χωρίς πινακίδες?
-
Οχι βρε red..Το μικρο δεν το δωσαμε τελικα..Θα ξαναγινει της κουτσουνας και το μικρο των ειδικων αποστολων..
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Οχι βρε red..Το μικρο δεν το δωσαμε τελικα..Θα ξαναγινει της κουτσουνας και το μικρο των ειδικων αποστολων..Πολύ καλά κάνατε Το μικρό είναι αυτοκίνητο πασπαρτου, άσε που όση απαξίωση ήταν να φάει την έφαγε
FORD FORUM