-
Οχι για diesel σκέφτομαι nissan qashqai
-
Χρειάζεσαι ψηλό αυτοκίνητο;
-
Και ναι και όχι .. κινούμαι και σε επαρχιακους κακό φτιαγμένους δρομους
-
Ο χρήστης doule έγραψε:
Ο πατέρας μου ψάχνει για μικρομεσαίο ντίζελ και έχει αρχίσει τις βόλτες στις αντιπροσωπείες.
Πριν λίγο με παίρνει τηλέφωνο, ενθουσιασμένος, και μου λέει 'βρήκα κελεπούρι'.
Αυτό: http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/4893420/
1000cc, 125ps, βενζίνη. Τιμή 12500.
Τι σκ@τ@ τους λένε οι πωλητές και τους τουμπάρουνε έτσι εύκολα...
Επί του προκειμένου: γνώμες για το συγκεκριμένο; Θέματα με τον κινητήρα; Στο spritmonitor.de βλέπω μέση κατανάλωση 6,74.
Πείτε μου κυρίως τα αρνητικά μήπως και του αλλάξω γνώμη...το είχα οδηγήσει και γω το τρικύλινδρο χιλιάρι και μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση.Αν μάλιστα δεν έγραφα αρκετά χλμ ετησίως πιθανώς θα το έπαιρνα.Διακοσαρίζει για πλάκα,ούτε καταλαβαίνεις ότι του λείπει ένας κύλινδρος,δεν έχει κραδασμούς,ροπιάζει έυκολα και συνεχίζει να δίνει μέχρι τον κόφτη.Χώρια ότι φορολογικά είναι άνετο.Σε κατανάλωση όμως αν το πιέσεις θα πιει.Εγώ είδα και 8-9άρια με μπόλικο πάτημα.Απ την άλλη δεν ξέρω πόσο μπορεί να αντέξει και τι ενδέχεται να βγάλει μετά από χρόνια στα πολλά ζορίσματα αν και η φορντ θα τον βάλει και σε μεγαλύτερα μοντέλα mondeo,
c-max,κτλ.Προσωπικά θα περίμενα μερικους μήνες ακόμα όπου και θα έρθει και το facelift με αλλαγές στο σετάρισμα της αναρτησης,απλουστευμένο πίνακα οργάνων( ο τωρινός είναι μπέρδεμα) και αλλαγές στα φώτα και τη μούρη. -
Το συγκεκριμενο αμαξι και με 12.5 χιλιαρικα και σε εκδοση Titanium ΕΙΝΑΙ κελεπουρι. Αμαξαρα με εξαιρετικη αναρτηση, κινητηρα τελευταιας γενιας με εοπη, χωρις εξοδα και εξοπλισμο αντε γεια.....τι αλλο θελεις δηλαδη ? εγω ειμαι φανατικος των ντιζελ αλλα αυτο το αμαξι το οδηγησα και μου αρεε σε αυτη την εκδοση.
-
είχα πάρει προσφορά για το trend μεσαία έκδοση δηλαδή που δεν του λείπει κάτι ουσιαστικό στα 15200.το συγκεκριμένο είναι όντως titanium έχει κάποια extra πάνω του αλλά είναι και τεστ ντραιβ κάτι που δεν είναι απαραιτήτως κακό αλλά δεν ξέρεις και πως του φέρθηκαν οι κ@λοι που το έκατσαν
-
Τα Test drive γινονται συνηθως με συνοδηγο κερβερο και οδηγο ψαρακλα σε αυτα τα αυτοκινητα ιδιατερα σε μη αστικα κεντρα που οι ανθρωποι τεινουν να ειναι πιο σεβασμιοι. Εξαλλου με 2000 χιλιομετρα ουτε απο το μαιευτηριο δεν εχει βγει το αμαξι και αν εχει την εγγυηση ειναι μια χαρα. Μεχρι και τα αυτοκολλητα για την προστασια ειχε. Και εξαλλου αυτη η εκδοση δεν εχει καμια σχεση με τις πιο κατω εξοπλιστικα που υστερουν απο διακοσμο, εξοπλισμο και αισθηση. Γενικα τα χαμηλα εξοπλισμενα Ford θυμιζουν τα πλαστικα τους και οι οθονες του αμαξια αλλης δεκαετιας....sot matrix χειροτερα και απο C4 II μου που ειναι για κλωτσιες στον τομεα αυτο....το συγκεκριμενο ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ.
-
Επειδη μιλαμε για επαρχια, μπορω να σας πω οτι τα test drive δεν ειναι αναγκαιο οτι γινονται παρουσια πωλητή. Πχ. το 2010 οδηγησα το Golf 1,2 tsi. Μονος μου. Και δεν το πηγα κι αργα. Το 2012 οδηγησα το Focus III παρουσια πωλητη αλλα με μηδενικη, σχεδον, υποδειξη.
Οποτε επειδη, εν προκειμενω εχουμε να κανουμε με αντιπροσωπεια Β. Ελλαδος, μπορει καποια test drives να γιναν χωρις πωλητη.
Εν προκειμενω παντως, αν τα χλμ. ειναι πραγματικα θα αδιαφορουσα μαλλον για το οτι ερχεται fl και θα το τσιμπαγα!! -
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Επειδη μιλαμε για επαρχια, μπορω να σας πω οτι τα test drive δεν ειναι αναγκαιο οτι γινονται παρουσια πωλητή. Πχ. το 2010 οδηγησα το Golf 1,2 tsi. Μονος μου. Και δεν το πηγα κι αργα. Το 2012 οδηγησα το Focus III παρουσια πωλητη αλλα με μηδενικη, σχεδον, υποδειξη.
Οποτε επειδη, εν προκειμενω εχουμε να κανουμε με αντιπροσωπεια Β. Ελλαδος, μπορει καποια test drives να γιναν χωρις πωλητη.
Εν προκειμενω παντως, αν τα χλμ. ειναι πραγματικα θα αδιαφορουσα μαλλον για το οτι ερχεται fl και θα το τσιμπαγα!!Δε θα πω πόλη. Σε αντιπροσωπεία της Toyota ένας φίλος μου ήξερε τον αντιπρόσωπο και πήρε ένα Auris 1.6 και το τελίκιασε, είδε κρατήματα, φρένα κλπ, χωρίς τον πωλητή. Αν ξέρεις λίγο τον αντιπρόσωπο το παίρνεις μόνος σου.
-
Η αν σκάσεις μύτη με παλιότερο μοντέλο... Εμένα προσωπικά μου έδωσαν το focus mk3 και το έλιωσα για αμάξι...
Στάλθηκε από το LG-E975 μου
-
Δοκιμη του νεου Fiesta st απο το Drive!
Στην επομενη ζωη θα πρεπει να μαθω να'μαι λιγοτερο ανυπομονος!!
-
ΕΕΕΕΕ θα το παρεις καποια στιγμη μεταχειρισμενο μη κανεις ετσι! Πολυ ωραιο αμαξακι το θελω και εγω!
-
Μιαμ μιαμ..ωραιο το στακι..Για σας τους νεους πλεον..εμεις στα νιατα μας χαρηκαμε το προηγούμενο μοντέλο..
Note 3 and Tapatalk
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Μιαμ μιαμ..ωραιο το στακι..Για σας τους νεους πλεον..εμεις στα νιατα μας χαρηκαμε το προηγούμενο μοντέλο..Note 3 and Tapatalk
Και εμεις μου φαινεται θα τα χαρουμε με το επομενο μοντελο.
-
Ρε σεις δεν ειναι καλη ευκαιρια???
Ford C-Max Ghia (Titanium) 1,6 cc full extra, βενζίνη, 5θ, ασημί, ζάντες αλουμινίου, radio-cd 6 ηχεία, Bluetooth, θύρα aux,αισθητήρες parking πίσω,bucket καθίσματα, cruise control, διζωνικός κλιματισμός, προβολείς ομίχλης, 3 ανεξάρτητα αναδιπλούμενα και πλήρως αφαιρούμενα isofix καθίσματα στη 2η σειρά, αυτόματοι προβολείς και υαλοκαθαριστήρες, 1η άδεια 4/2012, 25,000 χλμ. μόνο στην εθνική, σε άριστη κατάσταση - καινούργιο (service σε Σφακιανάκη). Πληρωμένα τέλη 2014. Ιδανικό για οικογένειες μέχρι 3 παιδιά. Μεγάλο χώρο αποσκευών (470-1700 λίτρα). Πωλείται λόγω ανάγκης. Τιμή 10,500€
-
Στο car.gr το βρηκες?
-
οχι στο τοπικο πορταλ στην δουλεια. Συναδελφος δλδ την εχει ανεβασει την αγγελια.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Ρε σεις δεν ειναι καλη ευκαιρια???Ford C-Max Ghia (Titanium) 1,6 cc full extra, βενζίνη, 5θ, ασημί, ζάντες αλουμινίου, radio-cd 6 ηχεία, Bluetooth, θύρα aux,αισθητήρες parking πίσω,bucket καθίσματα, cruise control, διζωνικός κλιματισμός, προβολείς ομίχλης, 3 ανεξάρτητα αναδιπλούμενα και πλήρως αφαιρούμενα isofix καθίσματα στη 2η σειρά, αυτόματοι προβολείς και υαλοκαθαριστήρες, 1η άδεια 4/2012, 25,000 χλμ. μόνο στην εθνική, σε άριστη κατάσταση - καινούργιο (service σε Σφακιανάκη). Πληρωμένα τέλη 2014. Ιδανικό για οικογένειες μέχρι 3 παιδιά. Μεγάλο χώρο αποσκευών (470-1700 λίτρα). Πωλείται λόγω ανάγκης. Τιμή 10,500€
Γιωργο το turbo ειναι? Αν ναι με κλειστα ματια.... Τωρα αν ειναι το ποιο παλιο δε το λες και ευκαιρια.
-
Εκ των υστερων εμαθα οτι ειναι το πιο παλιο αλλα facelift μοντελο..γμτ..
FORD FORUM