-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Η Άλφα Ρομέο πρέπει να το κάνει αυτό που όλα της τα σήματα είναι ξεβαμμένα.Ναι λόγω τρελής κερδοφορίας θα κάνει δώρο σηματάκια. Στις 47/56/GT παρατράβηξε το πράγμα. Και ειναι πανάκριβα.
Καλή κίνηση της Φορδ αλλα δεν θυμάμαι να εχω δει σηματάκι της με πρόβλημα
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Περιμένω την κίνηση που θα επισκευάσουν τις σκουριές τζάμπα...
-
Ιασωνα αμα δεις σε mondeo mk3 facelift και focus mk2 εχουν θεμα.Το δικο μου δεν ειχε επειδη εχει τα παλια σηματα.
Sent from my LG-E975 using Tapatalk 2
-
Η Άλφα Ρομέο πρέπει να το κάνει αυτό που όλα της τα σήματα είναι ξεβαμμένα.
Ναι λόγω τρελής κερδοφορίας θα κάνει δώρο σηματάκια. Στις 47/56/GT παρατράβηξε το πράγμα. Και ειναι πανάκριβα.
Τα σηματάκια της δεν έχουν πρόβλημα. Τα μοτέρ έχουν μετά τα 150.000 χλμ...
-
Τις μερες που το φορουμ ηταν κλειστο ειδα 3 μοτερ Ford να διαλυονται.
Το ενα ειχε 150.052 χλμ, το αλλο 150.120 χλμ και το τριτο ειχε ξεχαστει και εσκασε στις 152.563 χλμ. -
Και γιατι η Ford δεν βαζει χιλιομετρητη που να ξεκιναει απο τα 150,000 και να γυριζει προς τα πισω;
Food for thought...
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Τις μερες που το φορουμ ηταν κλειστο ειδα 3 μοτερ Ford να διαλυονται.
Το ενα ειχε 150.052 χλμ, το αλλο 150.120 χλμ και το τριτο ειχε ξεχαστει και εσκασε στις 152.563 χλμ.Βαρεθηκανε φαινεται....ΡΕΕΕ ΤΟΥΜΠΑΡΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΒΓΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΘΑΙΝΩΩΩ ΣΤΟΥΣ ΚΟΦΤΕΕΕΣΣΣΣ!!!!!!
-
Ζω για την ημέρα με διαλυμένες μπιέλες, βαλβίδες καρφωμένες , καπάκι λιωμένο κι ο Τζώρτζ απτόητος :
Ο χρήστης Mad Max Geo έγραψε:
Παίδες , αξίζει η επισκευή?
Είναι καλό ακόμα μωρέ, τρένο μπαίνει ,
σασί δεν έχει, μοτέρ δεν έχει αλλά οι διακόπτες λειτουργούν.
Τι λέτε? -
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Ζω για την ημέρα με διαλυμένες μπιέλες, βαλβίδες καρφωμένες , καπάκι λιωμένο κι ο Τζώρτζ απτόητος :Παίδες , αξίζει η επισκευή?
Είναι καλό ακόμα μωρέ, τρένο μπαίνει ,
σασί δεν έχει, μοτέρ δεν έχει αλλά οι διακόπτες λειτουργούν.
Τι λέτε?Σε λιγα χρονια θα το δεις!!Εκει βεβαια δε παιζρι να ποσταρω...Διλιτρο στ170 θα βαλω!!
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Και γιατι η Ford δεν βαζει χιλιομετρητη που να ξεκιναει απο τα 150,000 και να γυριζει προς τα πισω;Food for thought...
Για να μην αγχώνουν τους ιδιοκτήτες
-
Το δικό μου πάντως πλησιάζει τα 220.000 χλμ αλλά έχει καμιά 60αριά άλογα πια.
-
http://www.autoblog.com/2013/08/28/ford ... t-preview/
-
Ερώτηση:
Ο 1000αρης echoboost με τα 100 άλογα, έχει διαφορά μόνο στο πρόγραμμα σε σχέση με το 125άρι ;
-
Πηγα χθες και ειδα το b max!!
Ωραιο μωρο!!!Αλλα και το c max μουρλια ειναι...Θα το σκεφτουμε απο το νεο χρονο..
1 φορα φορντ,παντα φορντ
-
ΤΟ B-max το ειχα δει πριν λιγο καιρό. Εντυπωσιακο καφέ χρώμα, καλαίσθητο αμάξωμα και λειτουργικό εσωτερικο.
Sent from my Sony Fola
-
Το b max συμφωνα με τα λεγομενα του πωλητη ειναι ενα υπερυψωμενο Φιεστα..αλλα η απουσια μεσαιας κολωνας το κανει να φαινεται μεγαλυτερο..Και οντως στο ματι δειχνει πιο μεγαλο σε σχεση με το Φιεστα.
Εγω παντως αρχιζω και γλυκοκοιταζω το cmax βενζινη με το 16αρι και τα 182 hp!
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Ερώτηση:Ο 1000αρης echoboost με τα 100 άλογα, έχει διαφορά μόνο στο πρόγραμμα σε σχέση με το 125άρι ;
-Πρόγραμμα
-Πίεση turbo
και σε ένα γερμανικό forum αναφέραν διαφορετικό 'σφόνδυλο'στροφαλοφόρου όπως και συμπλέκτη
αλλά το μεταφέρω με επιφύλαξη.Φίλος πάντως πριν απο καιρό κοιτούσε κι αυτά :
http://www.tuningkit.com/chiptuning/for ... /index.php
http://www.racechip.com/chiptuning/ford ... /index.php
-
....Μου αρέσει που σε έβαλα μέσα κι όλας. Σε όλα τα >100.000 χμ fiesta ST γενιάς μου (πρέπει να το λέμε τώρα) ιδίως τα χαμηλωμένα, έχουμε θέμα από μικροχτυπήματα πέτρας. Με βροχές πλυσίματα σιγά σιγά χύνεται το μπλε έξω. Τώρα δεν έχω καθόλου.
-
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_arti ... 013_519487
Κρίμα και είναι ωραίο αμαξακι
-
Ωραίο, πρακτικό κλπ. ναι, η τιμή του όμως απαράδεκτη !
FORD FORUM