-
Δεν εχω ιδεα πραγματικα...Δε λενε και τιποτα καινουριο για το φορουμ...Καλα ειναι τα κοντι εγω προσωπικα προς μισελεν θα πηγαινα!
-
Ο χρήστης kostas.s έγραψε:
μάλλον ήρθε η ώρα για αλλαγή ελαστικών στο focus..
λέω να βάλω τα Continental SportContact 2 που είχα και σε προηγούμενο αυτοκίνητο και έμεινα πολύ ευχαριστημένος...
εσείς τι λέτε ??Εγώ πάλι ήμουν πολύ ευχαριστημένος με τα SC2 στο focus μου.
Στην αλλαγή μπήκαν τα SC3. Μπορώ να πω πλέον ότι η απόδοσή τους δεν πλησιάζει -δυστυχώς- την αντίστοιχη των SC2. -
μάλλον ήρθε η ώρα για αλλαγή ελαστικών στο focus..
λέω να βάλω τα Continental SportContact 2 που είχα και σε προηγούμενο αυτοκίνητο και έμεινα πολύ ευχαριστημένος...
εσείς τι λέτε ??Τώρα τι φοράς; θα μείνεις στις ίδιες διαστάσεις; Τι είδους διαδρομές κάνει συνήθως το αυτοκίνητο;
-
Τώρα έχει τα Bridgestone Turanza ER300 - 205/55/16-91H.
Δεν θα πάω σε άλλες διαστάσεις. Το αυτοκίνητο κινείται 90% εθνική και 10% πόλη λόγω παπιού.... -
-
Θα βαλεις continental premium contact 2 με v δεικτη
Καλοταξιδα
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Eνα ενδιαφερον συγκριτικο, Focus ST vs Astra OPC/VXR vs Megane RS:Σαν κεφτες κουνιεται το φοκους
Δες που κατεντησα ο ανθρωπος... Να ψηφιζω ρενω!!
Παω να πιω ενα τσίπουρο να ξεχασω!! -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Θα βαλεις continental premium contact 2 με v δεικτηΚαλοταξιδα
αυτά έχω σκοπό να βάλω..
ευχαριστώ..γιατί χτες μου είπες να μην το κάνω ??
-
Ξαναδιαβασε τι εγραψες χθες
-
Παω να πιω ενα τσίπουρο να ξεχασω!!Φαντάσου να ψήφιζες Astra.
Καλά είσαι ακόμα. -
Ας μου κοπει το πουλι απο την ριζα καλυτερα...
-
-
Ξαναδιαβασε τι εγραψες χθεςοκ..sorry, μπέρδεψα τα sport contact με τα premium contact.
γιατί δεν συμφωνείς με τα sport contact ??
-
Eνα ενδιαφερον συγκριτικο, Focus ST vs Astra OPC/VXR vs Megane RS:
Σαν κεφτες κουνιεται το φοκους
Παω να πιω ενα τσίπουρο να ξεχασω!!δεν είμαι φανατικός υποστιρικτής της ford αλλά δεν νομίζω ότι το st κουνιέται σαν κεφτές....
Youtube Video -
...δεν είμαι φανατικός υποστιρικτής της ford αλλά δεν νομίζω ότι το st κουνιέται σαν κεφτές....
Youtube Video+1
Μπορει να δειχνει (και να ειναι για αρκετους) ασχημο, περιεργο αισθητικα, φαινεται ομως να προσφερει εξαιρετικη ισορροπια αναμεσα στο 'καθε μερα', και στις αρκετα ανησυχες στιγμες, όποτε και όπου εκδηλωθουν. Και ολα αυτα, χωρις συμβιβασμο σε πρακτικοτητα.
Σημερα ολο αυτο το 'πακετο' στην συγκεκριμενη κατηγορια-λεφτα, δεν το βρισκεις ευκολα νομιζω... -
Όταν υπάρχει Megane RS δεν θα κοίταζα τίποτα άλλο σε αυτήν την κατηγορία! Εκτός αν ασχολιόταν σοβαρά η Honda ξανά.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Όταν υπάρχει Megane RS δεν θα κοίταζα τίποτα άλλο σε αυτήν την κατηγορία! Εκτός αν ασχολιόταν σοβαρά η Honda ξανά.Ολα καλα, ολα ωραια, οταν ομως Αλεξανδρε φτανουμε ηλικιακα πανω απο τα 25+ , και αρχιζουμε να 'νιωθουμε' λιγο παραπανω (και με την καλη, αλλα και με την κακη εννοια ) και εφοσον μιλαμε για αποκλειστικο-καθημερινο εργαλειο, στην χωρα μας τουλαχιστον -και με την μεχρι προτινως(?) απαραδεκτη και πανακριβη υποστηριξη της Ελληνικης εισαγωγικης- και λογω της τιμης με την οποια πωλειται στην χωρα μας, εναντι του ανταγωνισμου, το Megane RS δυστυχως, ΔΕΝ εχει τα εχεγγυα να αποτελεσει εναν ανετο μεταφορεα, ποσο μαλλον και αρκουντως πρακτικο, που να αξιζει το κοστος κτησης του.
Επιπροσθετως η ολη φιλοσοφια-στησιμο του, συμφωνα με τα λεγομενα των περισσοτερων δοκιμαστων τουλαχιστον, ειναι ΤΟΣΟ Track oriented, που κυριως εκει θα εκτιμηθουν οι πιο ψαγμενες ρυθμισεις του.
Τωρα βεβαια εαν ειναι καποιος 24/7 'πυροβολημενος' οκ παω πασσο...Σε οτι με αφορα τουλαχιστον, καποιες στιγμες θελω ανετη, αθορυβη, ξεκουραστη μετακινηση, και ολα αυτα το Megane RS, δειχνει να μην τα προσφερει σχεδον καθολου, ή ελαχιστα, σε αντιδιαστολη με το Focus ST, το οποιο φερεται να ειναι σχεδον εξισου διασκεδαστικο -οκ λιγοτερο αποτελεσματικο στα χρονομετρα, οχι σε σημειο που να ενοχλει ομως εκτος πιστας- , χωρις κανεναν ομως συμβιβασμο, στα υπολοιπα που ανεφερα...
Και πλεον σε τετοιας κατηγοριας κοστους Hot-hatch, θεωρω οτι ολα αυτα μαζι, ειναι χαρακτηριστικα που ζηταει ο ακομα και συνειδητοποιημενος υποψηφιος αγοραστης, αφου τα τετλαυταια κυριως απευθυνονται σε ηλικιακο κοινο 30+ και οχι 20+ , που μπορει να πανε συνεχεια ταπα, διχως να νιωθουν κουραση-πονο , και διχως να βαριουνται ουτε στιγμη... -
Όταν υπάρχει Megane RS δεν θα κοίταζα τίποτα άλλο σε αυτήν την κατηγορία! Εκτός αν ασχολιόταν σοβαρά η Honda ξανά.
Ολα καλα, ολα ωραια, οταν ομως Αλεξανδρε φτανουμε ηλικιακα πανω απο τα 25+ , και αρχιζουμε να 'νιωθουμε' λιγο παραπανω (και με την καλη, αλλα και με την κακη εννοια ) και εφοσον μιλαμε για αποκλειστικο-καθημερινο εργαλειο, στην χωρα μας τουλαχιστον -και με την μεχρι προτινως(?) απαραδεκτη και πανακριβη υποστηριξη της Ελληνικης εισαγωγικης- και λογω της τιμης με την οποια πωλειται στην χωρα μας, εναντι του ανταγωνισμου, το Megane RS δυστυχως, ΔΕΝ εχει τα εχεγγυα να αποτελεσει εναν ανετο μεταφορεα, ποσο μαλλον και αρκουντως πρακτικο, που να αξιζει το κοστος κτησης του.
Επιπροσθετως η ολη φιλοσοφια-στησιμο του, συμφωνα με τα λεγομενα των περισσοτερων δοκιμαστων τουλαχιστον, ειναι ΤΟΣΟ Track oriented, που κυριως εκει θα εκτιμηθουν οι πιο ψαγμενες ρυθμισεις του.
Τωρα βεβαια εαν ειναι καποιος 24/7 'πυροβολημενος' οκ παω πασσο...Σε οτι με αφορα τουλαχιστον, καποιες στιγμες θελω ανετη, αθορυβη, ξεκουραστη μετακινηση, και ολα αυτα το Megane RS, δειχνει να μην τα προσφερει σχεδον καθολου, ή ελαχιστα, σε αντιδιαστολη με το Focus ST, το οποιο φερεται να ειναι σχεδον εξισου διασκεδαστικο -οκ λιγοτερο αποτελεσματικο στα χρονομετρα, οχι σε σημειο που να ενοχλει ομως εκτος πιστας- , χωρις κανεναν ομως συμβιβασμο, στα υπολοιπα που ανεφερα...
Και πλεον σε τετοιας κατηγοριας κοστους Hot-hatch, θεωρω οτι ολα αυτα μαζι, ειναι χαρακτηριστικα που ζηταει ο ακομα και συνειδητοποιημενος υποψηφιος αγοραστης, αφου τα τετλαυταια κυριως απευθυνονται σε ηλικιακο κοινο 30+ και οχι 20+ , που μπορει να πανε συνεχεια ταπα, διχως να νιωθουν κουραση-πονο , και διχως να βαριουνται ουτε στιγμη...Σε 3-4 μήνες έρχεται η Α45 AMG .....Θα την βλέπουν όλοι με το κιάλι....
-
1ον: Ασχετο με την κουβεντα...
2oν: Οχι και ολοι, χαλαρωσε. Υπαρχουν εκει εξω ακομα μερικες φτερουγες και κατι 'αυτοκινητα του λαου' με tfsi στα 300+ αλογα που κερνανε ωραιοτατο τσαγακι...Οχι φυσικα οτι δεν θα προκειται για το ταχυτερο, ικανοτερο και πιο ολοκληρωμενο μικρομεσαιο hot-hatch...Αλλα και με τι κοστος...
Εδω μιλαμε για budget 30-35κ , και εσυ μας πετας ενα 'υπερατου' των 60κ ευρω τουλαχιιστον...
Ετσι, χαιρω πολυ... -
@SV21ον: Ασχετο με την κουβεντα...
2oν: Οχι και ολοι, χαλαρωσε. Υπαρχουν εκει εξω ακομα μερικες φτερουγες και κατι 'αυτοκινητα του λαου' με tfsi στα 300+ αλογα που κερνανε ωραιοτατο τσαγακι...Οχι φυσικα οτι δεν θα προκειται για το ταχυτερο, ικανοτερο και πιο ολοκληρωμενο μικρομεσαιο hot-hatch...Αλλα και με τι κοστος...
Εδω μιλαμε για budget 30-35κ , και εσυ μας πετας ενα 'υπερατου' των 60κ ευρω τουλαχιιστον...
Ετσι, χαιρω πολυ...Ελπίζω ότι η τιμή θα είναι αισθητά χαμηλότερη αφού δεν ξεπερνάει τα 2000 κυβικά .Τετρακίνηση ημιαυτόματο 7άρι και 350 άλογα δεν θα αφήσουν νομίζω περιθώρια στις Ιαπωνικές φτερουγες οι οποίες χαθήκανε από το προσκήνιο .
FORD FORUM