-
Titanium αδερφε η καλυτερη εκδοση.Σε coral red η μαυρο παρακαλω με μαυρισμενα φαναρια και ξενον.
Αλαξαμε βαλβιδα οπισθεν στο focus.Εκανε 65€ ελεος.
-
Ο χρήστης amazing έγραψε:
@fiestaros Στο site της carcenter δεν μπαίνει γι'αυτό θα ήθελα μερικές πληροφορίες.Τα bi-xenon είπες έχουν 1000 ευρώ.Τα 600 για το sony αξίζουν?Το ηχοσύστημα που έχει στανταρ πόσα ηχεία και τί θύρες έχει? Επίσης θα ήθελα να μάθω πόσο κοστίζει το μεταλλικό χρώμα.
Υ.Γ. Ψήνεται ο father αλλά ποιος θα πάρει το 2λιτρο δεν ξέρω....Γιατί ρε συ δεν μπαίνει?Εμένα μπαίνει,από το google γράψε carcenter και επέλεξε το αμάξι και έκδοση που θες.Τέσπα τα xenon έχουν 1000€,το μεταλλικό 495€,το sony με τα 9 premium ηχεια,λίγο μεγαλύτερη οθόνη 4.2 αντί 3.5 + usb 800€(ψιλοακριβό,το βασικό έχει 6 ηχεία και usb).Ενα άλλο καλό έξτρα το πακέτο flex pack 39 έχει 500€(έχει αυτό που σταματάει το αμάξι μέχρι τα 30 χλμ,ηλ.αναδιπλούμενους καθρέφτες και πίσω εργοστασιακούς αισθ.πάρκινγκ),ηλιοροφή 900€.
-
Ο χρήστης amazing έγραψε:
Υ.Γ. Ψήνεται ο father αλλά ποιος θα πάρει το 2λιτρο δεν ξέρω....
Πασσάτ δίλιτρο δε νομίζω να το πάρει κάνεις, όσο κι αν ρίξεις την τιμή.. Αν βρεις κανέναν που να θέλει, σφύρα και σε μένα
-
Ο χρήστης fiestaros έγραψε:
Εγώ θα έπαιρνα το 182 sport με τα 20300€ .Τρελό ντίλ.Σε μαύρο μεταλλικό ή κόκκινο μεταλλικό ή και λευκό απλό.Απλά στο 150άρι titanium των 19065 που θες πρέπει να προσθέσεις τα bi-xenon 1000€,το sony κάνει 600 και το active stop(350€)που σταματάει το αμάξι μέχρι τα 30 χλμ(το αντίστοιχο του s60).Δες στο carcenter.gr τι έξτρα παίρνει και τα ποσά .Τι αμάξι έχεις αλήθεια δεν ξέρω?Το fiesta 1.6 134ps magnet(15834€)πως σου φαίνεται?Θέλω να το δω συγκριτικό με το νέο swift sport 1.6 & το clio 1.6 gordini .Θα τα κάνει κάποιο περιοδικό συγκριτικό?Θα είχε φάση.Αλλά τι λέω?Πλέον μόνο τις λαδιέρες τα ντίζελ δοκιμάζουν
Eνταξει τωρα περι χρωματων και γενικοτερου customization, ο καθενας εχει τα γουστα του...
Εμενα μου αρεσει σε ενα καφε μεταλλικο, εννoειται Titanium, και στα 150αλογα που ειχα την χαρα να οδηγησω και στην κλασσικη διαδρομη της παραλιακης, προσωπικα ενιωσα να με καλυπτει (τα 182 ουσιαστικα ειναι η κανονικη δυναμη, τα 150 ειναι σκοπιμα detuned εκδοση, μεσω χαρτογραφησης...Με ενα chipbox των 500ευρω αν σου λειπουν ανεβαζει και μετα την δυναμη, αλλα γενικοτερα το σεταρισμα του titanium μου φανηκε ιδανικο ακριβως με τα 150αλογα. Στα 182 πιστευω οτι θα επρεπε να 'παιξω' με την αναρτηση για να ειναι οπως το θελωτο αμαξι με την αυξημενη δυναμη, παροτι εχει το εξαιρετικο torque vectoring -ηλεκτρομπλοκε- που περιοριζει πολυ τα 'μουτρα') απολυτως και το μονο εξτρα που θα εβαζα ηχοσυστημα της Sony. Α, ισως και να επελεγα τον χωρο αποσκευων χωρις ρεζερβα, ωστε να παω απο τα 316λιτρα στα 360, και θα επαιρνα και ενα comfort kit επισκευης της continental, γλυτωνοντας ετσι λιγο χωρο.Το 150αρι Titanium τουλαχιστον οταν ειχα παρει προσφορα, ειχε στανταρ τα xenοn.
Θυμαμαι πολυ καλα, που μου ειχαν πει οτι γενικοτερα η Titanium εκδοση τα εχει ετσι κι αλλιως στανταρ.
Τωρα εαν λενε οτι ΔΕΝ ειναι (πλεον?), απλα ειτε 'μαγειρευουν' τις προσφορες, ή διαφοροποιηθηκε το στοκ παραγγελιων, ισως και η δυνατοτητα απο το εργοστασιο και με, και χωρις xenon στα Titanium 1600αρια Ecoboost...
Οδηγω ενα 1600αρι vectra B του 2000, στην εκδοση sport.
Τωρα με βαση και το ονομα σου, , στην θεση σου εαν ψηνομουν για Fiesta, θα περιμενα οπωσδηποτε να δω το SΤ με τα 180αλογα, πριν καταληξω... Χωρις να σημαινει οτι το 134αρι δεν θα ειναι ευχαριστο και δεν θα αξιζει ως αγορα.
Το συγκριτικο που λες θα εχει μεγαλο ενδιαφερον, και πραγματι προκειται για τρια πολυ καλα μικρα γρηγορα, και ευχαριστα στην οδηγηση αυτοκινητα. -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Το 150αρι Titanium τουλαχιστον οταν ειχα παρει προσφορα, ειχε στανταρ τα xenοn.
Θυμαμαι πολυ καλα, που μου ειχαν πει οτι γενικοτερα η Titanium εκδοση τα εχει ετσι κι αλλιως στανταρ.
Τωρα εαν λενε οτι ΔΕΝ ειναι (πλεον?), απλα ειτε 'μαγειρευουν' τις προσφορες, ή διαφοροποιηθηκε το στοκ παραγγελιων, ισως και η δυνατοτητα απο το εργοστασιο και με, και χωρις xenon στα Titanium 1600αρια Ecoboost...
Οδηγω ενα 1600αρι vectra B του 2000, στην εκδοση sport.
Τωρα με βαση και το ονομα σου, , στην θεση σου εαν ψηνομουν για Fiesta, θα περιμενα οπωσδηποτε να δω το SΤ με τα 180αλογα, πριν καταληξω... Χωρις να σημαινει οτι το 134αρι δεν θα ειναι ευχαριστο και δεν θα αξιζει ως αγορα.
Το συγκριτικο που λες θα εχει μεγαλο ενδιαφερον, και πραγματι προκειται για τρια πολυ καλα μικρα γρηγορα, και ευχαριστα στην οδηγηση αυτοκινητα.Οπωσδηποτε Fiestare να περιμενεις το st!! Δεν εμεινε και πολυς καιρος μεχρι τον Οκτωβρη!! Αλλη μια ειδικη εκδοση ειναι το magnet για να πουλησει λιγο παραπανω..
Πριν 2 μηνες που οδηγησα το Focus, μου ειχε πει ο πωλητης οτι μαζι με τον 1000αρη ecoboost θα ερθει και το MY2012 που θα ειχε καποιες αλλαγες στον εξοπλισμο οποτε αυτο με τα μη στανταρ bi-xenon μπορει και να ισχυει..Μ'αρεσουν ολες οι ιδεες για το πως θα το φτιαχνατε εσεις το Focus!! Για μενα ενα ασπρο 1600αρη titanium με τα 182 αλογα, ανθρακι ζαντες, ηχοσυστημα Sony και ηλιοροφη!!
Δυστυχως ομως παραμενει ασχημο...
-
Κανενα Ka ST 1.0 Ecoboost των 100 ιππων ποσο θα μετρουσε με πικαντικες ρυθμισεις της Ford;
Επισης θα μπει στο Fiesta ο 100αρης Ecoboost ωστε να αντικαταστησει τον ατμοσφαιρικο 1.4;
-
Ο χιλιαρης θα μπει στο Fiesta μαζί με το facelift του αυτοκινήτου, τον Οκτώβριο..
-
-
Πολυ ωραιο.Αν και χρονοβορο και τοσα λεφτα...
-
-
Τι μακακιες κανουν ΘΕΕ ΜΟΥ???
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
http://www.quattroruote.it/notizie/foto-spia/ford-fiesta-collaudi-per-il-restyling-della-tre-volumiΔηλαδή έρχεται fiesta sedan ?Σαν να ανθίζει μια νέα κατηγορία όπως παλιά,αυτή των νέων φτηνών σεντάν .Τύπου aveo sedan,peugeot 301,skoda rapid,ένα fiat καινούριο σεντάν που έρχεται επίσης και δεν θυμάμαι το όνομα του και θα ακολουθήσουν και άλλα .Εμένα δεν μου φαίνεται και άσχημη ιδέα,ίσα ίσα και από το καμουφλάζ ακόμα φένεται όμορφο και με τον 1.0 ecoboost με μια τιμή 13-14000€ θα είναι σούπερ .Kαλύτερα να καταργήσουν το focus sedan που θυμίζει λίγο συντηρητική αμερικανιά,και από το fiesta sedan να πηγαίνει κατευθείαν στο mondeo.
-
Και στην τωρινη εκδοση του mk7 υπηρχε sedan εκδοχη
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 510&type=3
Απλως, στην Ευρωπη δεν εισαγεται.. -
το fiesta πάνω που θα πάρει το σωστό κινητήρα τρώει το απεχθές facelift
quel dommage! -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
quel dommage!Περιμενε ντε! Μπορει να προκυψει ωραιο!
-
Δεν το νομίζω. Έχουν κάνει τρελή βούτα στον εσθιτικό τομέα (και όχι μόνο;) από τότε που βγήκε το νέο Focus. Κρίμα γιατί μέχει πιο πριν όλα τους τα αυτοκίνητα μου άρεσαν πολύ.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
quel dommage!http://www.autoblog.com/2012/06/05/2013 ... like-face/
Τελικά την μάσκα του φόκους st και του ηλεκτροκίνητου και του μελλοντικού Μοντέο θα πρέπει να την αποδεχτούμε σιγά σιγά.
Αν και η όλη κατάσταση αρχίζει να θυμίζει λίγο Άουντι.
-
χθες δοκιμαζοντας το γερμανικο site ford διαπιστωσα οτι για το focus μεταξυ αλλων υπαρχει δυνατοτητα επιλογης μεταξυ 18 (!) κινητηρων!!!
αρχιζι να μ αρεσει η ford!!!! -
Παιδια γνωριζει κανεις ποτε θα φερουν το Fiesta με το 1.0L EcoBoost
-
Τελος της χρονιας (ή και αρχες του 13) με το facelift του.
FORD FORUM