Sep 23, 2004, 8:19 PM

Αφού έχουν όλοι από ένα club, γιατί να μην έχουμε κι εμείς; Το FIESTA είναι ένα δημοφιλές αυτοκίνητο και σίγουρα δεν φαντάζομαι ότι μέσα στο forum μόνο 2 άτομα το οδηγούν. Έτσι, αν συμφωνούν και οι moderators, ανοίγουμε αυτό το θέμα για να συζητάμε τις εμπειρίες μας (θετικές και αρνητικές), τα προβλήματά που έχει το αμάξι και φυσικά τις εμπειρίες μας από τις επαφές μας με την αντιπροσωπεία στην Ελλάδα (πονεμένη ιστορία). Τα δικά μου ως τώρα έχουν συζητηθεί σε άλλες θεματικές ενότητες, είναι λίγο ως πολύ γνωστά. Αυτή τη στιγμή, με 5087 χλμ και με 4 ή 5 επισκέψεις στην αντιπροσωπεία, οι τριγμοί έχουν υποχωρήσει (αν και από το ταμπλώ παραμένουν). Πάντως, αν και το μεγάλο μου πρόβλημα λύθηκε, ακόμα και το γεγονός ότι δεν εμπιστεύομαι το επίσημο service ούτε για την αλλαγή λαδιών που θα κάνω (φυσικά όχι στα προτεινόμενα απ τη Ford χιλιόμετρα). Το παράξενο είναι το εξής: Ότι αν επέλεγα ξανά αυτοκίνητο, θα έπαιρνα πάλι Fiesta, αλλά θα ήμουν πολύ διαφορετικός κατά την παραλαβή και κατά το μάλλον ή ήττον, δεν θα είχα παραλάβει ποτέ το συγκεκριμένο αμάξι. Λοιπόν, η συνέχεια δική σας...