-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ε ναι ενταξει σχεδον κανενα αυτοκινητο δε δειχνει ομορφο χωρις να εχει τη ζαντουλα του, τα μαυρισμενα φαναρακια του και τους προβολεις ομιχλης.
Η λίστα είναι ατελείωτη των αυτοκινήτων που δείχνουν όμορφα χωρίς αυτά.
Μπα δε νομιζω.Πρεπει να εχει και τη ζαντουλα του το αμαξι για να δειξει.
-
Η ford πλέον φέρνει και εδώ το fiesta 1.6 tdci 95ps & 20 κιλά ροπή στην νέα έκδοση econetic(με 0€ τέλη κυκλοφορίας και μικτή κατανάλωση 3,6) και μάλιστα σε πολύ καλή τιμή,από 14093€ το 3-θυρο και 14520 το 5-θυρο .Το fiesta 1.6 το φέρανε σε έκδοση magnet 134ps με τιμή 15834€.Επίσης εδώ και 1 μήνα φέρνουν τα mondeo-s max και αυτά με τον 1.6 tdci 115ps και σε καλές τιμές.Στο mondeo βγήκε μάλιστα και νέα έκδοση sport,με σπορ ανάρτηση,σπορ κιτ σχεδιασης,με αεροτομή,διαχύτες,ημιδερμάτινα καθίσματα,17άρες ζάντες,αλουμινένια πεντάλ και led φώτα ημέρας.Σαν να ομορφυνε τώρα το mondeo
Κανένα σοβαρό μοτέρ δεν έχει σκοπό να φέρει; Πήξαμε στη λαδίλα!
Ε, έχει τα 1.6 και 2.0 ecoboost τι άλλο να φέρει; Έρχεται και ο 1.0 ecoboost. Το πρόβλημα είναι ότι έβγαζε οδηγοκεντρικά αυτοκίνητα ζητούσαμε κινητήρες, έβγαλαν κινητήρες σταμάτησαν να βγάζουν το πρώτο.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Ε ναι ενταξει σχεδον κανενα αυτοκινητο δε δειχνει ομορφο χωρις να εχει τη ζαντουλα του, τα μαυρισμενα φαναρακια του και τους προβολεις ομιχλης.
Υπάρχουν κουκλιά με 14άρια ακόμα και με 10άρια (original Mini). Φτάνει με τις καγκουροζάντες!
-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
Η ford πλέον φέρνει και εδώ το fiesta 1.6 tdci 95ps & 20 κιλά ροπή στην νέα έκδοση econetic(με 0€ τέλη κυκλοφορίας και μικτή κατανάλωση 3,6) και μάλιστα σε πολύ καλή τιμή,από 14093€ το 3-θυρο και 14520 το 5-θυρο .Το fiesta 1.6 το φέρανε σε έκδοση magnet 134ps με τιμή 15834€.Επίσης εδώ και 1 μήνα φέρνουν τα mondeo-s max και αυτά με τον 1.6 tdci 115ps και σε καλές τιμές.Στο mondeo βγήκε μάλιστα και νέα έκδοση sport,με σπορ ανάρτηση,σπορ κιτ σχεδιασης,με αεροτομή,διαχύτες,ημιδερμάτινα καθίσματα,17άρες ζάντες,αλουμινένια πεντάλ και led φώτα ημέρας.Σαν να ομορφυνε τώρα το mondeo
Κανένα σοβαρό μοτέρ δεν έχει σκοπό να φέρει; Πήξαμε στη λαδίλα!
Ε, έχει τα 1.6 και 2.0 ecoboost τι άλλο να φέρει; Έρχεται και ο 1.0 ecoboost. Το πρόβλημα είναι ότι έβγαζε οδηγοκεντρικά αυτοκίνητα ζητούσαμε κινητήρες, έβγαλαν κινητήρες σταμάτησαν να βγάζουν το πρώτο.
Ε μα ναι οι !
-
Υπάρχουν κουκλιά με 14άρια ακόμα και με 10άρια (original Mini). Φτάνει με τις καγκουροζάντες!
+1 Σιγά το απαραίτητο στοιχείο εξοπλισμού του αυτοκινήτου. Άσε που είναι περισσότερες οι περιπτώσεις αυτοκινήτων που τα χαλάνε οι ζάντες από αυτά που τα ομορφαίνουν.
-
Αγαπαμε καγκουροζαντες.
-
Όμοιος ομοίω αεί πελάζει.
-
Όμοιος ομοίω αεί πελάζει.Επισης 3 πουλακια καθονται στην ακρη στο ποταμι.
-
βαλατε ολα τα μοντελα , ξεχασατε ομως το καλυτερο!!!!! δηλαδη το c max titanium (ναι φαινονται ωραια τα νικελακια του)
-
Γρηγόρη το έλεγξες?Δες και για την τιμή του ford ka 1.2 trend plus(δες πως προκύπτει το 8990€ και θα καταλάβεις)
-
Επανερχομαι, απο εδω:
viewtopic.php?f=15&t=33548&start=2670#p2522300
Γιατι να την αφησω αυτη την εκδοση, κανω κατι λαθος στον υπολογισμο?
Την σελιδα που εβαλα σε Link την ειδες?
Δεν το γραφει ξεκαθαρα?'Τώρα, το Focus με € 14.200*, τέλη κυκλοφορίας από € 98 και ελεύθερη είσοδο στον πράσινο δακτύλιο. Η τιμή αφορά την έκδοση Trend με βενζινοκινητήρα EcoBoost 1.0L (100PS) και περιλαμβάνει όφελος για αγορά τοις μετρητοίς και όφελος απόσυρσης.'
Σοβαρα τωρα, δεν μπορω να καταλαβω ΠΩΣ βγαζεις αυτα τα νουμερα, αφου η παραπανω προταση σου λεει οτι
στα 14,200ευρω (χωρις να περιλαμβανονται τα τελη 98ευρω και προφανως εκδοση πινακιδων και εξοδα προετοιμασιας)
περιλαμβανεται ΚΑΙ το οφελος αποσυρσης...P.S Με το Ka Το τσεκαρα, οκ εκει βγαινει, στο focus ομως τουλαχιστον με τα νουμερα που βλεπω και αυτα που γραφει στην σελιδα της χρηματοδοτησης-προωθητικων ενεργειων, δεν βγαινει...
-
Η έκδοση 1.0 100ps trend έχει έκπτωση 1861€(όλες οι υπόλοιπες 1.0 125ps trend,sport,titanium έχουν 2304€).Πάνε στο google και γράψε ford focus 1.0 inews.gr και επέλεξε τη δεύτερη επιλογή και θα καταλάβεις δεν μπορεί .Η αλλιώς δες στο ford.gr πως προκύπτει το 8990€ στο ford ka 1.2 trend plus & το 11870€ του fiesta 1.2 3d titanium
-
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Επανερχομαι, απο εδω:viewtopic.php?f=15&t=33548&start=2670#p2522300
Γιατι να την αφησω αυτη την εκδοση, κανω κατι λαθος στον υπολογισμο?
Την σελιδα που εβαλα σε Link την ειδες?
Δεν το γραφει ξεκαθαρα?'Τώρα, το Focus με € 14.200*, τέλη κυκλοφορίας από € 98 και ελεύθερη είσοδο στον πράσινο δακτύλιο. Η τιμή αφορά την έκδοση Trend με βενζινοκινητήρα EcoBoost 1.0L (100PS) και περιλαμβάνει όφελος για αγορά τοις μετρητοίς και όφελος απόσυρσης.'
Σοβαρα τωρα, δεν μπορω να καταλαβω ΠΩΣ βγαζεις αυτα τα νουμερα, αφου η παραπανω προταση σου λεει οτι
στα 14,200ευρω (χωρις να περιλαμβανονται τα τελη 98ευρω και προφανως εκδοση πινακιδων και εξοδα προετοιμασιας)
περιλαμβανεται ΚΑΙ το οφελος αποσυρσης...P.S Με το Ka Το τσεκαρα, οκ εκει βγαινει, στο focus ομως τουλαχιστον με τα νουμερα που βλεπω και αυτα που γραφει στην σελιδα της χρηματοδοτησης-προωθητικων ενεργειων, δεν βγαινει...
Ολοι ξέρουμε ότι το 1.0 125 τρεντ κάνει 15750(πως βγαίνει δεν βλέπεις?).Κάνε αυτό που σου λέω.Πάνε στο google και ψράψε ακριβώς ford focus 1.0 inews.gr(και επέλεξε την 2η επιλογή ).Θα δεις ότι το ποσό στο 1.0 100ps trend δεν είναι 2304 όπως στα άλλα 1.0 125,αλλά 1861€.
-
@Fiestaros
Οκ , το εκανα στο Titanium 125ps Ecoboost και ειναι σωστο...
Απλα μπερδευει το link που εβαλα, αφου στα 14,200ευρω γραφουν οντως οτι περιλαμβανεται ΚΑι το οφελος αποσυρσης, και τουλαχιστον τα 14,586ευρω που προκυπτουν αφαιροντας αρχικη-οφελος (16,890-2304)
ειναι...πιο κοντα στα 14,200ευρω απο τα 13,757ευρω που βγαινουν, εαν τα υπολογισουμε οπως τα λες, δηλαδη αρχικη-οφελος-οφελος αποσυρσης (19,000-2304-829)...Εκει κολλησα εγω και ο τροπος που τα εχουν γραψει, μου φαινεται ειναι λιγο ΓΤΠΚ για να ειμαι ειλικρινης...Οποτε ισχυει αυτο που λες ή οχι? Εχεις μιλησει προσφατα με καποιο πωλητη?
Σε εμενα παει καιρος και δεν θυμαμαι κατι τετοιο, θυαμαμαι ομως τελικη τιμη πριν αρκετους μηνες, στα 21,5κ για Titanium 150 με κλειδι, για αυτο και το ανεφερα... -
@Fiestaros
Οκ , το εκανα στο Titanium 125ps Ecoboost και ειναι σωστο...
Απλα μπερδευει το link που εβαλα, αφου στα 14,200ευρω γραφουν οντως οτι περιλαμβανεται ΚΑι το οφελος αποσυρσης, και τουλαχιστον τα 14,586ευρω που προκυπτουν αφαιροντας αρχικη-οφελος (16,890-2304)
ειναι...πιο κοντα στα 14,200ευρω απο τα 13,757ευρω που βγαινουν, εαν τα υπολογισουμε οπως τα λες, δηλαδη αρχικη-οφελος-οφελος αποσυρσης (19,000-2304-829)...Εκει κολλησα εγω και ο τροπος που τα εχουν γραψει, μου φαινεται ειναι λιγο ΓΤΠΚ για να ειμαι ειλικρινης...Οποτε ισχυει αυτο που λες ή οχι? Εχεις μιλησει προσφατα με καποιο πωλητη?
Σε εμενα παει καιρος και δεν θυμαμαι κατι τετοιο, θυαμαμαι ομως τελικη τιμη πριν αρκετους μηνες, στα 21,5κ για Titanium 150 με κλειδι, για αυτο και το ανεφερα...Το 150άρι titanium έχει έκπτωση 2240 και τιμή 19065€ ,όχι 21500 που λες.To 182άρι sport 20299€ .Απλά πλεον με την έλευση του 1.0 η ford μείωσε τις αρχικές τιμές καταλόγου του 1.6,αλλά από την titanium(όλες 1.0,1.6,2.0) αφαίρεσαι τα στάνταρ μέχρι πρότινος bi-xenon .Η διαφορά παλιά μεταξύ sport & titanium ήταν περίπου 1500€ και τώρα είναι κάτω από 500€(αυτό προκύπτει από την αφαίρεση των ξένον).Aυτό με τα xenon το διάβασα κάπου σε κάποια ενημερωτική ιστοσελίδα που έδινε αναλυτικό έξτρα εξοπλισμό και δεν έχει πλέον στάνταρ xenon το titanium.Στις εκδόσεις του focus στο ford.gr δεν το διορθώσανε ακόμα και λένε ότι είναι στάνταρ . Δεν μίλησα με κάποιο πωλητή,αλλά όταν πάω θέλω να τεστάρω τον 1.0 ecoboost(κάποιοι που τον οδήγησαν λένε πολύ καλά λόγια,π.χ αρκετά πιο σβέλτο από τον 1.6 ti-vct).
-
Ο χρήστης fiestaros έγραψε:
Ολοι ξέρουμε ότι το 1.0 125 τρεντ κάνει 15750(πως βγαίνει δεν βλέπεις?).Κάνε αυτό που σου λέω.Πάνε στο google και ψράψε ακριβώς ford focus 1.0 inews.gr(και επέλεξε την 2η επιλογή ).Θα δεις ότι το ποσό στο 1.0 100ps trend δεν είναι 2304 όπως στα άλλα 1.0 125,αλλά 1861€.
Ναι ρε συ, οκ το καταλαβα, απλα οι μαλακες ετσι οπως το εχουν γραψει μπερδευει στην σελιδα που σου εβαλα για 2,304ευρω οφελος
για το 1.0 100Trend...'Νέο Προωθητικό πρόγραμμα: Τώρα, το Focus με € 14.200*, τέλη κυκλοφορίας από € 98 και ελεύθερη είσοδο στον πράσινο δακτύλιο. Η τιμή αφορά την έκδοση Trend με βενζινοκινητήρα EcoBoost 1.0L (100PS) και περιλαμβάνει όφελος για αγορά τοις μετρητοίς και όφελος απόσυρσης.
Πιο συγκεκριμένα για αγορά τοις μετρητοίς, έχετε όφελος:
◦Έως € 2.304* για όλες τις εκδόσεις με κινητήρα βενζίνης EcoBoost 1.0L (100PS & 125PS)
◦€ 2.765* για την έκδοση Trend 1.6L, 125PS
◦€ 2.754* για την έκδοση Trend EcoBoost 1.6L 150PS
◦€ 1.561* για την έκδοση Sport 1.6L 125PS
◦€ 2.001* για την έκδοση Sport EcoBoost 1.6L 150PS & 182PS
◦€ 1.780* για την έκδοση Titanium 1.6L 125PS
◦€ 2.240* για την έκδοση Titanium EcoBoost 1.6L 150PS & 182PS
◦€ 2.520* για τις υπόλοιπες εκδόσεις και κινητήρες'http://www.ford.gr/Currentpromo/CurrentNewFocus
Eιναι ή δεν ειναι μαλακες?
Λοιπον εχεις δικιο, και η ουσια ειναι οτι η συνολικη διαφορα ενος entry level, Trend 150 σε σχεση με μια 116i με...τασια, ειναι
5κ. Σε αυτο συμφωνουσαμε νομιζω απο την αρχη...
Αντε καποιος αντιπ/σωπος στην Bmw να κανει εκπτωση κανενα χιλιαρικο ακομα το πολυ (μου εχει γινει σε δυο συγκεκριμενα... )
...και παλι ειμαστε στα 4κ διαφορα...P.S Τις ανακοινωθεισες τιμες οταν ειχαν βγει στο i-news δεν τις ειχα δει, ωστε να εχω μια βαση για το παραδειγμα με τους 1000ρηδες ecoboost, για αυτο και μου φανηκε σπαζοκεφαλια η φαση...
Τελος μεταξυ μας, τουλαχιστον το 150αρι titanium που οδηγησα, στα 19κ, XAΛΑΡΑ το επαιρνα, εαν ειχα αυτα τα λεφτα και ηθελα καινουργιο.
Σαφως και τα 15,7κ αλλα και ο 125αρης ειναι πολυ καλυτερος, χαρις και την εκπληκτικη ροπη του Turbo σε σχεση με τον ατμοσφαιρικο 1,600αρι, και πιστευω οτι θα επρεπε να αποτελει την πρωτη και καλυτερη επιλογη για τον μεσο οικογενειαρχη...
Απλως για τους λιγο πιο 'ανησυχους' νομιζω το 150αρι ειναι οτι πρεπει. Εμενα τουλαχιστον, για τα γουστα μου, αυτο διαπιστωσα οτι θα με καλυπτε απολυτα. Οχι ομως κατι πιο κατω. Σιγουρα ομως σε ενα τυπικο οικογενειαρχη θα το προτεινα οπωσδηποτε. -
Κάτι άλλο.Η διαφορά μεταξύ 1.0 125 trend & 1.6 150 trend είναι μόλις 1500€ σχεδόν(15750 έναντι 17200).Για μένα εξακολουθεί και είναι το καλυτερο value for money η 1.6 150 trend(τρομερή τιμή).Επίσης το 1.0 100 με το 1.0 125 στην έκδοση trend(14200 & 15750)εκτός από τη διαφορά στα άλογα και το 5άρι(του 100ps)και το 6άρι στο(125ps) δεν έχει ζάντες αλουμινίου,προβολείς ομίχλης και υποβραχιόνιο οδηγού(το 1.0 με τα 100).Το 125άρι 1.0 trend τα έχει στάνταρ.Αυτά .
-
Ο χρήστης fiestaros έγραψε:
Κάτι άλλο.Η διαφορά μεταξύ 1.0 125 trend & 1.6 150 trend είναι μόλις 1500€ σχεδόν(15750 έναντι 17200).Για μένα εξακολουθεί και είναι το καλυτερο value for money η 1.6 150 trend(τρομερή τιμή).Επίσης το 1.0 100 με το 1.0 125 στην έκδοση trend(14200 & 15750)εκτός από τη διαφορά στα άλογα και το 5άρι(του 100ps)και το 6άρι στο(125ps) δεν έχει ζάντες αλουμινίου,προβολείς ομίχλης και υποβραχιόνιο οδηγού(το 1.0 με τα 100).Το 125άρι 1.0 trend τα έχει στάνταρ.Αυτά .Συμφωνω. Βεβαια για να ειμαι ειλικρινης (κυριως λογω xenon, αλλα και λιγο-πολυ και με τα υπολοιπα)
θα προτιμουσα να δωσω τα επιπροσθετα 1,800ευρω του Titanium το οποιο ειναι ΤΟΥΜΠΑΝΟ...
Τα εχει ολα, στην κυριολεξια...Α, το μονο που λειπει ειναι και το καλυτερο στεροφωνικο της Sony με εξτρα ενισχυτη και ηχεια.
(γυρω στα 650 ευρω αν θυμαμαι καλα).
Το στανταρ ηταν ψιλοχαλια ακουστικα, για τα γουστα μου. (βεβαια και στο τωρινο αυτοκινητο εχω ενα πολυ καλο εργοστασιακο με 10 ηχεια οποτε ισως για αυτο και ειμαι 'αυστηρος'...) -
Κάτι άλλο.Η διαφορά μεταξύ 1.0 125 trend & 1.6 150 trend είναι μόλις 1500€ σχεδόν(15750 έναντι 17200).Για μένα εξακολουθεί και είναι το καλυτερο value for money η 1.6 150 trend(τρομερή τιμή).Επίσης το 1.0 100 με το 1.0 125 στην έκδοση trend(14200 & 15750)εκτός από τη διαφορά στα άλογα και το 5άρι(του 100ps)και το 6άρι στο(125ps) δεν έχει ζάντες αλουμινίου,προβολείς ομίχλης και υποβραχιόνιο οδηγού(το 1.0 με τα 100).Το 125άρι 1.0 trend τα έχει στάνταρ.Αυτά .
Συμφωνω. Βεβαια για να ειμαι ειλικρινης (κυριως λογω xenon, αλλα και λιγο-πολυ και με τα υπολοιπα)
θα προτιμουσα να δωσω τα επιπροσθετα 1,800ευρω του Titanium το οποιο ειναι ΤΟΥΜΠΑΝΟ...
Τα εχει ολα, στην κυριολεξια...Α, το μονο που λειπει ειναι και το καλυτερο στεροφωνικο της Sony με εξτρα ενισχυτη και ηχεια.
(γυρω στα 650 ευρω αν θυμαμαι καλα).
Το στανταρ ηταν ψιλοχαλια ακουστικα, για τα γουστα μου. (βεβαια και στο τωρινο αυτοκινητο εχω ενα πολυ καλο εργοστασιακο με 10 ηχεια οποτε ισως για αυτο και ειμαι 'αυστηρος'...)Εγώ θα έπαιρνα το 182 sport με τα 20300€ .Τρελό ντίλ.Σε μαύρο μεταλλικό ή κόκκινο μεταλλικό ή και λευκό απλό.Απλά στο 150άρι titanium των 19065 που θες πρέπει να προσθέσεις τα bi-xenon 1000€,το sony κάνει 600 και το active stop(350€)που σταματάει το αμάξι μέχρι τα 30 χλμ(το αντίστοιχο του s60).Δες στο carcenter.gr τι έξτρα παίρνει και τα ποσά .Τι αμάξι έχεις αλήθεια δεν ξέρω?Το fiesta 1.6 134ps magnet(15834€)πως σου φαίνεται?Θέλω να το δω συγκριτικό με το νέο swift sport 1.6 & το clio 1.6 gordini .Θα τα κάνει κάποιο περιοδικό συγκριτικό?Θα είχε φάση.Αλλά τι λέω?Πλέον μόνο τις λαδιέρες τα ντίζελ δοκιμάζουν
FORD FORUM